Quote Originally Posted by elisabet View Post
Είναι πάρα πολλές οι υποθέσεις που οι συνθήκες θανάτου έμειναν αδιευκρίνιστες στις οικογένειες του θανόντος, πολλές φορές ο στρατός κατηγορήθηκε για συγκάλυψη σε υποθέσεις που παρουσιάστηκαν ως αυτοκτονίες πχ και υπήρχαν άλλες υποψίες, ειδικά παλιότερα.

Με βρίσκεις ανενημέρωτη όμως, δεν γνωρίζω ακριβώς τους κανονισμούς κι αν έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια, καθαρά από ότι έχω ακούσει να συμβαίνει γύρω μου μιλώ, οπότε ας πει και κάποιος άλλος που μπορεί να ξέρει καλύτερα.
Να, τέτοια πράγματα σκέφτομαι κι εγώ...ότι κάτι άλλο συνέβη και θέλαν να το συγκαλύψουν και μάλιστα κατηγόρησαν άδικα τα παιδιά για το ατύχημα αμαυρώνοντας την μνήμη τους...σκέφτομαι ότι συνέβη κάτι παράνομο και προσπαθούν να το κρύψουν, ότι μπορεί να ήταν μέχρι και δολοφονία πάνω σε καβγά π.χ. και να μην συνέβη ποτέ ατύχημα...

Και με κάνει να φρικάρω η σκέψη ότι παραμορφώθηκε το πρόσωπο του...τον θυμάμαι τόσο μα τόσο όμορφο...

Ναι, αν ξέρει κάποιος ας πει...με βασανίζει χρόνια η σκέψη ότι κάτι άλλο συνέβη κι ότι λένε ψέματα...