Results 1 to 15 of 78
Thread: περιεργη συμπεριφορα φιλου
-
20-10-2017, 10:26 #1
περιεργη συμπεριφορα φιλου
γεια σας, ειμαι νεο μελος κ γραφτηκα γιατι παρατηρησα μια περιεργη συμπεριφορα φιλου 20 χρονων.
ειμαι γυναικα σε σχεση κ 20 χρονια εχω εναν φιλο ο οποιος πριν το καλοκαιρι , αρχισε να εκφραζει υπαρβολικη εμμονη με εμενα..
Αυτος ο ανθρωπος ξερει τα παντα για εμενα κ γω γι αυτον..τον γνωριζω απο μικρη, ειναι μεγαλυτερος μου κ ειναι παντρεμενος.
Εχω περασει πολλα στα οποια μου εχει σταθει κατα καιρους κ γνωριζει την οικογενεια μου, τους οικειους μου κ γενικα ολα καλα.
Ξαφνικα παρατηρησα οτι οταν βρισκομασταν με εκθιαζε υπερβολικα τονιζοντας μου τα χαρακτηριστικα μου κ το ποσο ομορφη ειμαι..
δεν εδωσα σημασια..ενιωσα αμηχανια.. αλλα οκ..
συνεχισαμε να κανουμε παρεα..ξεφνικα μια μερα μου ειπε οτι μου ειχε παρει ενα δωρο..
τον ρωτησα γιατι κ μου ειπε οτι απλα θελει να με ευχαριστει..το ενα δωρο εφερε το αλλο, μεχρι που με μπουχτησε στα δωρα, του ειπα οτι δεν ειναι σωστο κ τι στο καλο εχει παθει κ θελει να μου κανει δωρα, εγω επειδη δεν ηθελα να τον κακοκαρδισω δεχτηκα καποια δωρα μεχρι που καποια στιγμη μου εστειλε ενα mail δειχνοντας μου κατι εσωρουχα πολυ αποκαλυπτικα κ οτι θελει να μου παρει ενα τετοιο δωρο...
αμεσως ενιωσα αβολα κ του εστειλα οτι δεν ειναι σωστο αυτο μιας κ τα εσωρουχα αυτα ειναι too much για εμενα κ οτι αυτο ειναι ενα δωρο γκομενικο.
Φοβομουν να τον ρωτησω αν με γουσταρει η κατι τετοιο γιατι ενιωθα πως δεν ηθελα να τον προσβαλλω.Σχεδον καθημερινα αρχισε να θελει να με ακουμπαει, να μου στελνει ολο κ πιο συχνα μνμτα, οτι κανει να μυο στελνει φωτος κ να το μοιραζεται μαζι μου, δλδ μια υπαρβολικη ενασχοληση με μενα κατι το οποιο δεν συνηθιζε..
τον ξαναρωτησα λοιπον γιατι θελει να μου κανει δωρα κ μου ειπε οτι επειδη δεν εχει παιδι με βλεπει σαν παιδι του..το χαψα ο μαλακας.
μετα απο λιγο καιρο ξανα κ αλλο δωρο, του λεω μα γαιτι???εχεις ξεφυγει το εχεις καταλαβει?(μεταξυ σοβαρου κ αστειου) κ μου λεει με στυλ πλακας , εσυ θα με γηροκομησεις..
δεν εδωσα παλι σημασια θελοντας να μην πιστεψω οτι μπορει κ να με βλεπει ερωτικα.
Αρχισα να πιεζομαι απο αυτη την συμπεριφορα του,να νιωθω αγχος κ να μην θελω να τον δω ξανα..
του εστειλα ενα μειλ που ελεγα οτι δεν μου αρεσουν ολα αυτα κ οτι με πιεζει...
στο απαντητικο του μειλ μου ειπε οτι "σορρυ εχασα τα ορια γιατι δεν εχω φιλους κ επεσα πανω σου με τα μουτρα, ομως σου εχω παρει αλλο ενα δωρακι κ εχω βαλει το ονομα σοτ για παραληπτη"
εφριξα!! εγινα εξω φρενων!!! του απαντησα "οχι!!! τελος!! δεν θελω κανεναν δωρο κ σε παρακαλω απομακρυνσου, δεν θα δεχτω το δωρο θα γυρισει πισω απο κει που το πηρες"
κ με εγλυφε μετα στα μνμτα λεγοντας μου γιατι ταραχτηκα κλπ...
του απαντησα οτι δεν ειναι ετσι η φιλια κ οτι δεν χρειαζεται να μου κανει δωρα για να ειμαστε φιλοι...κ γενικα να μου δωσει χρονο να σκεφτω..
μου ειπε οκ..
απο τοτε που εγινε αυτο εχω αγχος κ νιωθω φοβο..
θεωρω πολυ αλλοπροσαλη την συμπεριφορα του κ με εχει τρομαξει.
εχω κανει αγχος κ εχω χασει την ηρεμια μου, τον φοβαμαι γιατι πραγματικα νιωθω οτι κρυβει παθολογια ολη αυτη η εμμονη μαζι μου.
πως μπορω να νιωσω ασφαλης?
υ.γ. δεν τον θελω πια την ζωη μου, με ενοχλει ακομα κ η παρουσια του,νιωθω πιεση κ αποστροφη..νιωθω οτι κακοποιηθηκα συναισθηματικα...
με βρηκε εγκαρδια κ με εκανε να νιωθω οτι εχω κ υποχρεωση απεναντι του..
φοβαμαι πολυ οταν απορριπτω τετοια ατομα μη μου κανουν κακο...
σας ευχαριστω εκ των προτερων.
- 20-10-2017, 10:44 #2
επισης ηθελα να ρωτησω...ειναι παραλογο που τον φοβαμαι?? δεν ξερω...επειδη ηταν πολυ αλλοπροσαλος κ εδειξε να ριχνει ολο το ενδιαφερον πανω μου με φοβισε τρομερα..
ποτε δεν εγινε ξεκαθαρος κ ο τροπος που με κοιταζε ηταν σαν να γλυφοταν..κ αυτοι οι ανρθωποι οταν κανουν ετσι με φοβιζουν..
20-10-2017, 10:48 #3
δεν καταλαβαινω αυτη την υπερβολη στον φοβο σου, ουτε το αγχος σου.
το οτι ειναι γκομενικο το ενδιαφερον ειναι φανερο.
γιατι σου πηρε τοσο καιρο να το συνειδητοποιησεις?
ισως οια ρχικες υπομονετικες δικες σου αντιδρασεις του εδωσαν το μηνυμα οτι υπαρχει περιθωριο να συνεχισει.
μπορει παλιοτερα να ειχε αλλες γκομενες και να μην ασχολουνταν. μπορει τωρα να ξεμεινε και να στραφηκε και σε σνεα.
δεν ξερουμε γιατι τωρα, και δεν μας νοιαζει.
αυτο που μας νοιαζει ειναι αν θελεις η δεν θελεις.
αφου δεν θελεις, το ξεκοβεις ΣΤΑΘΕΡΑ και συνοπτικα χωρις να μπαινεις σε συζητησεις και εξηγησεις.
η σχεση σου τι θεση παιρνει?
τα ξερει/ δεν αντιδρα?
γιατι δεν του λες οτι εχει ενοχληθει και σας δημιουργει πλεον προβλημα?
γιατι να ειναι "εμμονη"? μπορει απλα να εχει κρινει οτι εισια ευκολη και καποτε θα υποχωρησεις.
να εισαι σταθερη μην το συζητας μαζι του. καντο πιο αποτομα.
20-10-2017, 10:51 #4
αν δεν μπορεις να το χειριστεις, ζητα απο τον φιλο σου να του μιλησει κι εκει θα κοπουν ολα.
οσο το κρατας μυστικο, αυτος νομιζει οτι εχετε ενα ενοχο μυστικο οι δυο σας κι οτι το σκεφτεσαι.
ΞΕΝΕΡΩΣΕ ΤΟΝ
20-10-2017, 11:09 #5
καλη μου, ο φιλος μου ξερει τα παντα.,, τον γνωριζει καταρχην, τον εχει δει 2 φορες κ θεωρει οτι ειχαμε μια αολη φιλικη σχεση,,το γεγονος οτι με ειχε βοηθησει σε δυσκολιες εκανε τον φιλο μου να νιωθει ασφαλης κ σαν μεγαλο αδερφο μου.
εκατσα του τα ειπα λοιπον κ πλεον δεν εχει παρει θεση γιατι του ειπα οτι το διαχειριζομαι κ οτι τον εκανα περα,.
αλλωστε δεν ειναι τραμπουκος να παει να τραμπουκιζει κ ουτε κ θα το ηθελα.
Οταν εχεις φαει ψωμι κ αλατι με καποιον ειναι δυσκολο να του μιλησεις τοσο αποτομα.
Το εφερα λαου λαου κ σταδιακα εκοψα, μετα με ρωτησε γιατι εχω απομακρυνθει κ τοτε του ειπα οτι με πιεζεις με την συμπεριφορα σου, δεν αντεχω να με δωροδοκουν για να ειμαι φιλη, νιωθω δυσφορια κ δεν μαρεσει ολο αυτο.
εκει λοιπον αυτος το καταλαβε κ μου απαντησε οτι "οκ εχεις δικιο βγηκα εκτος οριων.."
του εξηγησα οτι φταιω κ γω γτ εγινα αποδεκτης αλλα μετα μου βγηκε αποτομα η αισθηση της δυσφοριας..κ οτι επρεπε απο πιο πριν να αντιδρασω..
τωρα γιατι δεν αντεδρασα θα σου πω ακριβως τι ενιωθα..θα σου παραθεσω καποιες σκεψεις μου:
"μπορω να το ελεγξω,,οτι οκ δεν εγινε κ τιποτα μωρε..οκ σιγα..ας μη τον κακοκαρδησω εφοσον ενθουσιαζεται τοσο, μα γιατι μου κανει δωρα?? αστον να κανει...αστο τωρα, αν του πω οτι με πιεζει θα κακοκαρδιστουμε τωρα κ δεν εχω ορεξη για μπλα μπλα κ φασαριες..κλπ.., ντρεπομαι να τον ρωτησω αν με γουσταρει, τον βλεπω σαν αδερφο μου..θα φρικαρει αν τον ρωτησω"
ετσι λοιπον περναγε ο καιρος, η δυσφορια μου εγινε πιο εντονη μεχρι που εκανα μπαμ,.
καθε φορα που τον εβλεπα ενιωθα πιεση κ μου ερχοταν να κανω εμετο...ενιωθα αηδια στην αισθηση αγγιγματος ...ενιωθα οτι γινεται γελοιος, μου φαινοταν αποκρουστικος κ ενιωθα οτι εχω υποχρεωση να ακοω τις μαλακιες του επειδη μου εκανε δωρα..
αρχισα να θυμωνω μαζι του γιατι ενιωθα θυμα δωροδοκιας, οτι εμμεσα το εκανε αυτο για να με εχει του χεριου του..
σταματησα να τον εκτιμω..ηθελα μονο να του σπασω την μουρη.
το εξεφρασα...κ ακομα με αηδιαζει..
Τωρα γιατι τον φοβαμαι???
Γιατι δεν τον θεωρω νορμαλ..γιατι δεν μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο κ θεωρω αυτους τους ανθρωπους ανωμαλους κ με παθολογια..(μιλαμε για πανακριβα δωρα)
γιατι στο παρελθον που ειχα απορριψει εναν με εδειρε, με απειλουσε κ πηρα ασφαλιστικα μετρα..
γιατι κ που εκλανε μου το ελεγε..γιατι πηγαινε εκδρομες με την γυναικα του κ μου εστελνε φωτος απο τα τοπια την μια μετα την αλλη..
γιατι οταν δεν με εβλεπε ελεγε οτι νιωθει οτι η μερα ειναι χαμενη..γαιτι οταν βλεπεις εναν ανθρωπο να εχει τετοια εμμονη μαζι σου πολυ απλα τρομαζεις...
δεν εχει καμια ισορροπια ολο αυτο, οποτε για ποιον λογο να νιωσω ανετα κ οκ??
20-10-2017, 11:16 #6
εγω δεν σου ειπα να νοιωσεις ανετα και οκ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
σου ειπα οτι δεν το χειριζεσαι σωστα κι αν σε αγχωνει τοσο και δεν μπορεις να το κανεις, ζητα βοηθεια απο τον φιλο σου.
γιατι μιλας για τραμπουκισμους?? ποιος σου ειπε κατι τετοιο?
υπαρχει μονο η ανοχη και το ξυλο? δεν υπαρχει τπτ ενδιαμεσο?
εγω ειπα ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ αν ειστε καλα κι ακομα μαζι.
δλδ, να τον πιασει και αν του πει,
"κωστα, η μαρια ενοχλειται με αυτα που κανεις και προσβαλεις κι εμενα, ειμαστε ζευγαρι. σε παρακαλω να σταματησεις"
ειναι τραμπουκισμος αυτο?
εδω μας λες οτι θες να του σπασεις τα μουτρα! ενω το πολυ απλο , το να του πεις σταματα εδω και τωρα, δεν τοε χεις κανει ποτε.
οχι, για μενα δεν δειχνει καμια ψχυπαθολογια δικια του.
δειχνει γαιδουρια μονο να κανει οτι δεν καταλαβαινει οτι δεν θες, μπας και σε καταφερει.
αυτοπου δειχνει ειναι δικη σου αδυναμια να το διαχειριστεις. 'βρισκει και τα κανει", λεγεται.
το αφησες να γινει βουνο, κοντευεις να εκραγεις, σου προκαλει τοση δυσφορια, αλλα δεν εκανε ς τα απλα. ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ.
20-10-2017, 11:23 #7
οταν καποιος κρεμεται απο πανω σου..δεν το θεωρεις κ τοσο νορμαλ..
εγω το βλεπω πολυ spooky ολο αυτο, γιατι ποτε δεν κρεμομαι απο κανεναν...
κ αυτη η συμπεριφορα μου ειναι ξενη κ παραξενη.
πφφφ τα σιχαινομαι ολα αυτα...
20-10-2017, 11:26 #8
μα εγραψα στο παραπανω μνμ οτι του εστειλα μειλ οτι με πιεζει κ οτι πρεπει να σταματησει ολο αυτο γιατι δεν αντεχω κ νιωθω δυσφορια..το εγραψα δες.
μου απαντησε οτι οκ εχω δικιο κ οτι εχασε τα ορια επειδη δεν ειχε φιλους κ επεσε πανω μου με τα μουτρα..απο τοτε δεν ξαναεστειλε κ ουτε κ μιλησαμε.
εγω προσωπικα νιωθω απειλη..μετα απο αυτο..οταν απορριπτω νιωθω απειλη..τους φοβαμαι γιατι πιθανον εχω ακουσει πολλα κ εχω επηρρεαστει, η επειδη δεν μπορω να εχω σε κανεναν εμπιστοσυνη.
20-10-2017, 11:26 #9
20-10-2017, 11:27 #10
20-10-2017, 11:35 #11
συγγνωμη ισως σε μπερδεψα οπως τα εγραψα πιθανον γιατι ημουν ταραγμενη..
εγιναν ολα αυτα τα αγγιγματα , τα δωρα κλπ...κ μετα απο την δυσφορια που ενιωσα του εστειλα οτι πιεζομαι κ οτι δεν αντεχω, αυτος απολογηθηκε κ μου ειπε οτι εχω δικιο κ οτι επεσε με τα μουτρα κ μετα μου ξαναεστειλε οτι μου εχει παρει κ αλλο δωρο κ του απαντησα οτι δεν το θελω ,αυτος μετα απαντησε οτι οκ οκ μην ταραζεσαι οκ..οταν ερθει μη το δεχτεις ..γαιτι εχει βαλει το ονομα μου ως παραληπτη κ του ειπα οτι σαφως δεν θα το δεχτω ξανα..κ απο τοτε τιποτα.δεν ξαναμιλησαμε , δεν ξαναεστειλε κ ενιωσα καλα ανακουφιση που απαλλαχτηκα..
αλλα μετα ενιωσα φοβο κ αγχος γιατι εβαλα με το μυαλο μου κακα πραγματα, οτι μπορει να μου κανει κακο..επειδη γενικα τον φοβαμαι λογω της παρορμητικοτητας του κ επειδη ενιωθα οτι εχει εμμονη μαζι μου.
Μιλαμε οτι δεν με αφηνε σε ησυχια..εψαχνε ευκαιριες να ειναι κοντα μου σε σημειο πιεστικο κ φοβιστικο.
κ εκανα αγχος λοιπον..γιατι μετα απο αυτα , με τρομαξε.
20-10-2017, 11:40 #12
ωραια, συνεννοηθηκαμε επιτελους
ποσο καιρο εχει που ΟΝΤΩΣ εκοψε και δεν ξαναεστειλε τπτ και δεν εχετε επαφες?
20-10-2017, 11:54 #13
τωρα το ειδα αυτο.
μετα απο ολα αυτα και την δυσφορια που σου προκαλεσε, ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ?????
ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ???????
να με συγχωρεις αλλα εσυ δεν τον εδιωξες, τον εβαλες σε αναμονη κι αυτο ειναι χειροτερο.
εσυ τον τσιγκλιζεις και συνεχιζει.
τι να σκεφτεις κοπελα μου? γιατι δεν του ειπες οτι δεν θελεις να επικοινωνησετε κξανα και να μην σε ξαναενοχλησει>? τι θα πει δεν χρειαζεσαι δωρα για να ειστε φιλοι? τι φιλοι να ειστε με καποιον που σε λιγουρευεται/ γιατι δεν του ειπες ξεκαθαρα οτι δεν μπορειτε ουτε φιλοιι να ειστε οπως τα εχει κανει?
μα δινεις την εντυπωση του "τραβατε με κι ας κλαιω", ξερεις.
20-10-2017, 12:07 #14
οχι βρε πουλακι μου...
το θεμα μου ειναι οτι φοβαμαι οταν απορριπτω καποιον..τον φοβηθηκα γι αυτο τον παω λαου λαου γιατι το οτι επεσε με τα μουτρα πανω μου , μου φαινεται ουτως η αλλως υπερβολικο..οποτε οτν παω λαου λαου..
γενικα....δεν θελω τπτ απο αυτον.
για να το κανω λιανα λοιπον, δεν θελω ουτε γεια να λεμε.
ομως η υπερβολικη του ενασχοληση με εμενα με εχει τρομαξει...οποτε φοβαμαι να του το κοψω εντελως γιατι τον φοβαμαι πολυ μη μου κανει κακο.
ειναι παρορμητικος κ μαλακας γενικα...δεν μου δειχνει ισορροπημενο ανθρωπο βστε να νιωσω ασφαλεια μετα την αποφαση μου.καταλαβες?
ειναι τοσο κακο που φοβαμαι??? εχω αγχωθει κ θελω να κλαψω.
20-10-2017, 12:08 #15