περιεργη συμπεριφορα φιλου - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 78
    Senior Member
    ante, επιτελους!
    ωραια εξελιξη!
    ελπιζω να ηρεμησεις τωρα.
    αν τολμησει να σου πει οτι τοσο καιρο γινοταν η οτι εδινες την εντυπωση οτι σου αρεσει,
    πες του οτι ποτε δεν σου αρεσε τπτ απ οσα εκανε, αλλα ειχες σαστισει απο το θρασσος του και προσπαθουσες να τον δικαιολογησεις ως φιλο, να εισαι ευγενικη, αλλα με τα εσωρουχα και τα σαλιαρισματα, φανηκε ξεκαθαρα τι ηταν ολο αυτο, και ντρεποσουν για λογαριασμο του, γι αυτο δεν το συζητουσες, αλλα δεν μπορεις να το καταπινεις πλεον οτι ειναι απαραδεκτος και ανεπιθυμητος.

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ante, επιτελους!
    ωραια εξελιξη!
    ελπιζω να ηρεμησεις τωρα.
    αν τολμησει να σου πει οτι τοσο καιρο γινοταν η οτι εδινες την εντυπωση οτι σου αρεσει,
    πες του οτι ποτε δεν σου αρεσε τπτ απ οσα εκανε, αλλα ειχες σαστισει απο το θρασσος του και προσπαθουσες να τον δικαιολογησεις ως φιλο, να εισαι ευγενικη, αλλα με τα εσωρουχα και τα σαλιαρισματα, φανηκε ξεκαθαρα τι ηταν ολο αυτο, και ντρεποσουν για λογαριασμο του, γι αυτο δεν το συζητουσες, αλλα δεν μπορεις να το καταπινεις πλεον οτι ειναι απαραδεκτος και ανεπιθυμητος.
    δεν θα το πιστεψεις!! αλλα οσα λες τα ανεφερα ολα στο γραμμα mail που εστειλα,!!
    εγραψα οτι προσπαθω να αποκωδικοποιησω καιρο την συμπεριφορα του κ οτι δεχτηκα οσα δωρα δεχτηκα επειδη ενιωθα οτι με ειχε οντως σαν παιδι του κ οτι καποιες φορες επρεπε να ειχα αντιδρασει κ δεν το εκανα γιατι ειχα σαστισει κ ντρεπομουν..κ οτι ολα ηταν καλα αλλα μεχρι ενα σημειο..
    που εστειλε εσωρουχα κ με φρικαρε! κ οτι με προσεβαλλε σαν ανθρωπο κ σαν προσωπικοτητα.
    κ χαρηκα που ξερει οτι η οικογενεια μου γνωριζει τα παντα.
    ειλικρινα νιωθω τεραστια ανακουφιση!
    κ εννοειται οτι κραταω ολη την επικοινωνια κ την κανω forward στους φιλους μου κ στην οικογενεια μου.
    δεν θα ανεχτω ποτε ξανα χειριστικοτητα κ σεξουαλικα μνμτα!!!! τελος!
    οσοι πηραν πηραν που λενε, μας τελειωσε!!!

Member
    μα οσα εγραψες καταρχην ρεμεντυ, ειναι αληθεια..
    παντα τον δικαιολογουσα ως φιλο κ ως οικειο προσωπο κ γι αυτο δεν ειχα πιεστει πιο πριν!!!!
    παντα τον δικαιολογουσα, θυμαμαι καθομουν κ σκεφτομουν μα γιατι μου εκανε δωρο?? κ παντα τον δικαιολγουσα μεσα μου οτι νιωθει εκτιμηση κ το κανει φιλικα.
    ειμαι κ πολυ αφελης που λενε, πιο πολυ πεθαινεις!!
    Last edited by Dre; 27-10-2017 at 15:10.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dre View Post
    μα οσα εγραψες καταρχην ρεμεντυ, ειναι αληθεια..
    παντα τον δικαιολογουσα ως φιλο κ ως οικειο προσωπο κ γι αυτο δεν ειχα πιεστει πιο πριν!!!!
    παντα τον δικαιολογουσα, θυμαμαι καθομουν κ σκεφτομουν μα γιατι μου εκανε δωρο?? κ παντα τον δικαιολγουσα μεσα μου οτι νιωθει εκτιμηση κ το κανει φιλικα.
    ειμαι κ πολυ αγαθιαρα που λενε...... πιο πολυ πεθαινεις!!
    το ξερω. για αληθεια στα ειπα κι εγω.

Member
    το ξερω. για αληθεια στα ειπα κι εγω.
    ευχαριστω ρεμεντυ για τις πολυτιμες συμβουλες σου,
    αναμενω απαντηση του..
    οτι κ να στειλει το προωθω πρωτα στους δικους μου κ μετα θα δω αν απαντησω.
    θελω να τελειωνει η ιστορια κ χαρηκα παρα πολυ που ξεκαθαρισα την θεση μου σημερα.
    Ισως ενιωθα τοσο αθλια επειδη το ειχα αφησει να αιωρειται.
    δεν αντεχω οταν αφηνω πραγματα να αιωρουνται.
    επρεπε εξαρχης να λειτουργησω ετσι.
    πηρα σιγουρα μεγαλο μαθημα.

Senior Member
    χαιρομαι που ηρεμησες.
    οτι κι αν κανει θα το αντιμετωπισεις. εσυ εκανες ο'τι επρεπε να κανεις κι εισαι ενταξει.
    δεν εχεις αναγκη απο τπτ.

Member
    χαιρομαι που ηρεμησες.
    οτι κι αν κανει θα το αντιμετωπισεις. εσυ εκανες ο'τι επρεπε να κανεις κι εισαι ενταξει.
    δεν εχεις αναγκη απο τπτ.
    εχει κ συνεχεια..μου εστειλε οτι ντρεπεται παρα πολυ κ εγω αρχισα να κλαιω..
    του ειπα οτι τον ενιωθα σαν αδερφο μου κ κακως βγηκε απο τα ορια.
    τον ρωτησα ευθεως αν υπηρχε ερωτικη ελξη απο μερους του κ περιμενω απαντηση.
    να δουμε...
    εχω λυπηθει παρα πολυ, φευγει ο θυμος κ τα νευρα κ μενει πικρα..
    ενας ανθρωπος 20 χρονια διπλα μου, υπηρχε δεσιμο, σαν αδερφος μου μια ζωη να στεκεται...
    καταλαβαινεις πως νιωθω?

Senior Member
    εχει κ συνεχεια..μου εστειλε οτι ντρεπεται παρα πολυ κ εγω αρχισα να κλαιω..
    του ειπα οτι τον ενιωθα σαν αδερφο μου κ κακως βγηκε απο τα ορια.
    τον ρωτησα ευθεως αν υπηρχε ερωτικη ελξη απο μερους του κ περιμενω απαντηση.
    να δουμε...
    εχω λυπηθει παρα πολυ, φευγει ο θυμος κ τα νευρα κ μενει πικρα..
    ενας ανθρωπος 20 χρονια διπλα μου, υπηρχε δεσιμο, σαν αδερφος μου μια ζωη να στεκεται...
    καταλαβαινεις πως νιωθω?
    αυτο για ποιον λογο το ρωτησες? τι σκεφτηκες?

εχεις καποια αμφιβολια οτι ηταν σεξουαλικο το θεμα του?σκεφτεσαι οτι ισως ηταν φιλικο και μπορει να τον αδικησες?μετα απο οσα εκανε?

Member
    Οχι, οχι ..νιωθω οκ που υπερασπιστικα τον εαυτο μου κ δεν μετανοιωνω καθολου!
    ουτε οτι ημουν αδικη απεναντι του αισθανθηκα..εφοσον ενιωσα πιεση επρεπε να το κανω κ καλως εκανα.Νιωθω περηφανη που το καραφερα.
    Ηθελα να τον ρωτησω γιατι θελω να ξεκαθαριστει πληρως η κατασταση.. να ξερω πως θα λειτουργησω απο εδω κ μπρος..να ξερω τι νιωθει ακριβως..
    αν κ δεν νομιζω να το παραδεχτει να σου πω την αληθεια.
    δεν εχει καν απαντησει στο μνμ μου, πιθανως σκεφτεται τις συνεπειες..
    αν κ δεν θα υπαρξουν ιδιαιτερες συνεπεις μιας κ εγω δεν προκειται να πω κατι πανω σε αυτο.

Member
    απαντησε στο αν με βλεπει ερωτικα..
    'οτι ειμαι ομορφη κ οτι ειμαι ταμενη στον ανθρωπο μου κ οτι προσπαθησε να παρει θεση στην ζωη μου ...με αυτον τον τροπο...αλλα απετυχε'.
    δεν απαντησα..κ ουτε προκειται να απαντησω.
    συνεννοουμαι με τις φιλες μου κ την οικογενεια μου, σημερα θα παω ψυχολογο να με βοηθησει να το χειριστω, να παρω μια γνωμη κ αν ξαναστειλει θα απαντησω να συνεννοειται απο δω κ περα με τον αντρα μου.
    αυτα.

Senior Member
    απαντησε στο αν με βλεπει ερωτικα..
    'οτι ειμαι ομορφη κ οτι ειμαι ταμενη στον ανθρωπο μου κ οτι προσπαθησε να παρει θεση στην ζωη μου ...με αυτον τον τροπο...αλλα απετυχε'.
    δεν απαντησα..κ ουτε προκειται να απαντησω.
    συνεννοουμαι με τις φιλες μου κ την οικογενεια μου, σημερα θα παω ψυχολογο να με βοηθησει να το χειριστω, να παρω μια γνωμη κ αν ξαναστειλει θα απαντησω να συνεννοειται απο δω κ περα με τον αντρα μου.
    αυτα.
    ε, τα ειπε ολα. τι αλλο να πει;
    παντως εγω δεν την βλεπω καθολου ανησυχητικη η εμμονικη την απαντηση του.
    παρα πολυ ηρεμη και λογικη την βρισκω.
    επαιξε κι εχασε.
    δεν εξρω τι περιμενε να κανει με αυτα τα σαλιαρισματα, παντως μονο επικινδυνος δεν δειχνει απο οσα εχεις πει μεχρι τωρα, τουλαχιστον.

Senior Member
    να σε ρωτησω κατι?
    τον καιρο που τον ενοιωθες κολλητο σου φιλο, του εκμυστηρευτηκες ποτε κανενα φλερτ που ειχες οσο εισαι δεσμευμενη?

Member
    να σε ρωτησω κατι?
    τον καιρο που τον ενοιωθες κολλητο σου φιλο, του εκμυστηρευτηκες ποτε κανενα φλερτ που ειχες οσο εισαι δεσμευμενη?
    οχι δεν ειχα καποιο φλερτ οσο ειμαι με τον αντρα μου κ ειμαι κ πολλα χρονια μαλιστα.
    το μονο που ελεγε καποιες φορες , πχ ειχα βαλει μια αγγελια κ του λεω "αντε μακαρι να πουληθει αυτο" κ μου απαντησε "να βαζεις κ φωτο σου στις αγγελιες για να πουλιουνται πιο γρηγορα"..... υπονουμενα γενικα, στα οποια δεν απαντουσα..
    εκανα τον κινεζο. γενικα παντου εκανα τον κινεζο.
    απλα εχω πεσει απο τα συννεφα! τοσο σοβαρος κ προσεγμενος ανθρωπος να εχει υποπεσει σε τετοια συμπεριφορα....
    εχω μεινει με ανοιχτο το στομα.
    δεν το περιμενα αληθεια.

Senior Member
    οχι δεν ειχα καποιο φλερτ οσο ειμαι με τον αντρα μου κ ειμαι κ πολλα χρονια μαλιστα.
    το μονο που ελεγε καποιες φορες , πχ ειχα βαλει μια αγγελια κ του λεω "αντε μακαρι να πουληθει αυτο" κ μου απαντησε "να βαζεις κ φωτο σου στις αγγελιες για να πουλιουνται πιο γρηγορα"..... υπονουμενα γενικα, στα οποια δεν απαντουσα..
    εκανα τον κινεζο. γενικα παντου εκανα τον κινεζο.
    απλα εχω πεσει απο τα συννεφα! τοσο σοβαρος κ προσεγμενος ανθρωπος να εχει υποπεσει σε τετοια συμπεριφορα....
    εχω μεινει με ανοιχτο το στομα.
    δεν το περιμενα αληθεια.
    μαλιστα..
    ειχες πει οτι εχεις φιλο, τωρα τον λες "ανδρα σου". εννοεις οτι ειναι ο ανθρωπος σου, η ειστε παντρεμενοι?

δες παντως και αυτο το θρεντ που ειναι καρμπον του δικου σου, μηπως διαβασεις και κατι παραπανω απ οσα εχουν ειπωθει εδω..
    https://www.e-psychology.gr/forum/th...BB%CE%BF%CF%85

Member
    δεν το πιστευω! λες να ειναι ο ιδιος κ το κανει κ σε αλλη?χααχαχαχ!!!
    λες?το διαβασα και βλεπω τρομερες ομοιοτητες.
    εχω εναν συντροφο τελος παντων,παντρεμενη δεν ειμαι,αλλα ειμαστε πολλα χρονια μαζι.
    θα διαβασω και οσα εχουν πει στο αλλο θρεντ,πραγματικα απιστευτο.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast