Κυπριακα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Banned

Κυπριακα

Καλησπερα σε ολους!Για επαγγελματικους λογους θα εγκατασταθω στην Κυπρο για μεγαλο χρονικο διαστημα και θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει καποιο φροντιστηριο εδω στην Αθηνα που να κανουν Κυπριακα ή καποιον καθηγητη-καθηγητρια!Ξερω οτι σε ενα μεγαλο ποσοστο ειναι Ελληνικα αλλα απ'οτι με εχουν ενημερωσει υπαρχουν και αρκετες διαφορες!Οποιος γνωριζει κατι σας παρακαλω ας αφησει ενα σχολιο!Ευχαριστω πολυ
    Δεν ειναι τρολ μιλαω σοβαρα!

Senior Member
    μα σε καταλαβαινουν οταν μιλας ελληνικα και μπορουν να μιλησουν ελληνικα. γιατι τα θελεις τα μαθηματα?

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μα σε καταλαβαινουν οταν μιλας ελληνικα και μπορουν να μιλησουν ελληνικα. γιατι τα θελεις τα μαθηματα?
    Και εγω αυτο ειπα εκει που θα πιασω δουλεια και μου ειπαν οτι πρεπει απαραιτητως να γνωριζω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by deppie23 View Post
    Και εγω αυτο ειπα εκει που θα πιασω δουλεια και μου ειπαν οτι πρεπει απαραιτητως να γνωριζω!
    αν σου το ζητησαν απο την δουλεια, αλλαζει. ισως θελουν να μιλας κυπριακα στους πελατες, η κατι τετοιο.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν σου το ζητησαν απο την δουλεια, αλλαζει. ισως θελουν να μιλας κυπριακα στους πελατες, η κατι τετοιο.
    Ναι αυτο μου ειπαν γι'αυτο ρωτησα αν γνωριζει καποιος καποιον καθηγητη που να κανει μαθηματα

Banned
    Quote Originally Posted by deppie23 View Post
    Καλησπερα σε ολους!Για επαγγελματικους λογους θα εγκατασταθω στην Κυπρο για μεγαλο χρονικο διαστημα και θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει καποιο φροντιστηριο εδω στην Αθηνα που να κανουν Κυπριακα ή καποιον καθηγητη-καθηγητρια!Ξερω οτι σε ενα μεγαλο ποσοστο ειναι Ελληνικα αλλα απ'οτι με εχουν ενημερωσει υπαρχουν και αρκετες διαφορες!Οποιος γνωριζει κατι σας παρακαλω ας αφησει ενα σχολιο!Ευχαριστω πολυ
    Δεν ειναι τρολ μιλαω σοβαρα!
    Δε νομίζω να υπάρχουν φροντιστήρια για τις διάφορες διαλέκτους της ελληνικής.

Για να μάθεις την ντοπιολαλιά, θα πρέπει να ζήσεις ένα διάστημα εκεί.

Senior Member
    Ψαξε κυπριο φοιτητη να σ μαθει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ψαξε κυπριο φοιτητη να σ μαθει
    aκριβως αυτο σκεφθηκα

Senior Member
    επισης μπορεις να κοιταξεις αν στην πολη σου υπαρχει καποια ενωση κυπριων η κατι τετοιο και να ρωτησεις εκει.

Banned
    Πρώτη φορά το ακούω αυτό το πράγμα, εκτός και αν σε τρολάρουν. Όσες περιπτώσεις πήγαν για δουλειά στην Κύπρο και οικογενειακοί φίλοι κλπ, δεν τους είπαν ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν είναι ξένη γλώσσα η κυπριακή, είναι ελληνικά με αρχαίους ιδιωματισμούς. Είναι σαν να σου πουν, να μάθεις κρητικά ή τσακώνικα...

Banned
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Πρώτη φορά το ακούω αυτό το πράγμα, εκτός και αν σε τρολάρουν. Όσες περιπτώσεις πήγαν για δουλειά στην Κύπρο και οικογενειακοί φίλοι κλπ, δεν τους είπαν ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν είναι ξένη γλώσσα η κυπριακή, είναι ελληνικά με αρχαίους ιδιωματισμούς. Είναι σαν να σου πουν, να μάθεις κρητικά ή τσακώνικα...
    Οχι ετσι μου ειπαν,δεν θα εψαχνα για φροντιστηρια και καθηγητες χωρις λογο!