Kous kous to mesimeri... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 99
    Senior Member
    εγω παλι γιατι νομιζω οτι ειρωνικα το πε ο ονειροπολος οτι συμφωνει? τεσπα. Ισως τετοια αποψη εχουν οσοι ασχολουνται μονομερως με το φορουμ, δηλαδη μονο στα γενικα ή στις σχεσεις-σεξουαλικοτητα. Πριν βγαλουν συμπερασματα ας ασχοληθουν λιγο με το τι λεγεται στο θεμα του αγχους, της καταθλιψης, της διαταραχης προσωπικοτητας, το πενθος και τα αλλα και μετα ας βγαλουν συμπερασματα. Απλα ανα περιοδους τυγχανει να λεγονται πιο πολλα σε ενα συγκεκριμενο θεμα απο οτι στο αλλο. Οταν μπηκα εγω το θεμα του αγχους ηταν σε εξαρση για παραδειγμα και οι συζητησεις διαφορετικες αφου περιστρεφονταν γυρω απ αυτο. Αργοτερα ηταν σε εξαρση το θεμα της καταθλιψης κ.ο.κ..

sus...όταν μπήκα εγώ, λόγω του προβλήματος με τη μαμά έπεσα πάνω στην Ιντερ.
    Καταλαβαίνεις τι σοκ έπαθα.
    Διαβάζοντας και άλλα τόπικ με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κατάθλιψη, κρίσεις πανικού κα, και βλέποντας την ανταπόκριση των υπόλοιπων μελών, τη βοήθεια και την ευαισθησία τους, κόλλησα.
    Δεν είμαι καμιά κολώνα αυτού του φόρουμ, αλλά μέσα από αυτούς τους μήνες που συμμετέχω, θεωρω ότι μπορώ να υπερασπίζομαι-αν μη τι άλλο-τη σοβαρότητα του...

Senior Member
    Δεν μου φάνηκε εμένα να το είπε ειρωνικά.

Αλήθεια ονειροπόλε εσύ γιατί μπαίνεις στο φόρουμ αφού θεωρείς ότι μπορεί να σου κάνει κακό?

Senior Member
    ο ονειροπολος εν τω μεταξυ μπαινει βγαινει αλλα απαντηση δε δινει!

Γιατί δεν εκπλήσομαι?

Senior Member
    δεν εκπλησεσαι γιατι οι πεφωτισμενοι δεν εκπλησονται!! :P

Senior Member
    Το ίδιο και ο karaflodaimwn !!! ;) Δεν του αρέσει το forum κατα τα άλλα!!! :P Απλά παραμένει σιωπηλός - τηρεί αυστηρά τον λόγο του... :P:P:P

Senior Member
    Κάνουν σιωπηλή διαμαρτυρία κατά του φόρουμ..

ΧΑ ΧΑ!!!

Πολύ καλό Dalia...

Senior Member
    Α ναι το ξέχασα εντελώς! Όπως είπε και ο ίδιος αυνανίζεται στη Βουλγαρία !!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (Έχει πιο σοβαρές δουλειές να κάνει .... )

Banned
    Originally posted by karaflodaimwn

2)Poia einai i apopsi sas gia tous ergazomenous sto xwro tis psyxikis ygeias?

Απο οσες φορες εχει τυχει να πεσω πανω τους, ειναι αισχος....
    Θα αρχισω να προτιμω τους παπαδες ετσι που πανε.

ΥΓ.... καραφλε,
    για (μελλων) ψυχολογος εχεις ηδη αρκετες αντιπαθειες....
    :P

Banned
    τωρα αμα ρωτησω εγω,
    γιατι χαλαει κοσμος την φαια ουσια του αφου τον χαλαει, μαλλον δεν θα παρω απαντηση ε?
    Απο το λαιμο σας πιασανε βρε παιδες??

:)

Originally posted by krino
    τωρα αμα ρωτησω εγω,
    γιατι χαλαει κοσμος την φαια ουσια του αφου τον χαλαει, μαλλον δεν θα παρω απαντηση ε?
    Απο το λαιμο σας πιασανε βρε παιδες??

:)

Εμένα προσωπικά με έπιασε από το ...αυτί λέγοντας πως έχουμε κάνει το φόρουμ Κους-Κους και εδώ βασιλεύει η ημιμάθεια.

Να σε ρωτήσω και γω κάτι?

Γιατί στα περισσότερα τόπικ απαντάς σχεδόν πάντα τελευταίος και γιατί σχεδόν σε όλα, παραθέτεις διαφορετική άποψη και ειδικά σε θέματα που καραμπινάτα προσβάλουν τη νοημοσύνη μας?

Μήπως γιατί θες να ξεχωρίσεις?

Ρωτάω και κρίμα που δεν είναι εδώ ο καραφλός δαίμωνας να μας το λύσει, που αν είναι αυτός ψυχίατρος εγώ είμαι η Αντζελίνα Τζολί και σας κάνω παρέα μέχρι να γεννήσω!

Senior Member
    :D Θεοφανία έχεις πολύ πλάκα, νασαι καλά βρε κοριτσάρα μας κάνεις και γελάμε !

Ευχαριστώ alexloukoumaki...Συγνώμη τώρα γιατί με φωνάζει ο Μπραντ....

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast