Kous kous to mesimeri... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 99
    Senior Member
    δωσε και χαιρετισματα σε μενα απ το μπραντ! πες του ειμαι ο παλιοφιλος ο τομ κρουζ!

Senior Member
    Originally posted by karaflodaimwn
    Pros theou den thelw na arxisw tsakwmo me kanena!Text omws i imimatheia mporei na stathei eksairetika epikindini kai isws epivlavis gia to synanthrwpo mas!
    peace

Senior Member
    ήθελα να τονίσω το : se orismenes periptwseis

Senior Member
    ονειροπολ, αμα θες να στηριξεις κατι, να γινεσαι πιο συγκεκριμενος. Δεν το λεω αυτο με κακο σκοπο, απλα ειναι εκνευριστικο να προσπαθουμε με μισολογα να καταλαβουμε τι θελει να πει ο αλλος.

Senior Member
    εννοώ ότι ο άνθρωπος αναφέρεται σε μεμονωμένες περιπτώσεις και συγκεκριμένα threads οπού από τα πολλά posts δημιουργείται ένα μπέρδεμα μέσα στο οποίο ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του αδιαφορόντας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει έκαστος.

Senior Member
    ναι αλλα δεν ειναι κριμα να κρινεται ολοκληρο φορουμ και να χαρακτηριζεται κους-κους απο μερικα ξεκαρφα ποστς? Αλλωστε πες μου ενα θεμα που ειχε καποιο πολυ σοβαρο προβλημα ο αλλος και εγινε μπου**ελο απο ξεκαρφα ποστ.

Senior Member
    μα κι ο καραφλοδαίμονας χαρακτήρισε κουσ κους τις προσεγγίσεις ορισμένων όχι όλων. Επομένως δεν τίθεται θέμα...

Senior Member
    λαθος, κανω copy-paste τα λογια του:

<<Meta lypis mou diapistwsa oti oi proseggiseis polwn melwn aggizoun epipeda...kous kous to mesimeri!>>

εκει τελειωνει η προταση. το αλλο το ειπε πιο γενικα. αμα ο αλλος μεσα σε μια μερα μπορει να διαπιστωσει πραματα που εγω δε διαπιστωσα σε μισο χρονο, τοτε να πω, βγαζω το καπελο. Με τετοιες δηλωσεις με το καλημερα που μπαινει καποιος σε ενα φορουμ που το κοιταξε μεσα σε μια μερα, συγνωμη αλλα δε μπορω να τον παρω στα σοβαρα.

Aθετω την υποσχεση μου να ξαναγραψω για μια και μοναδικη φορα,ουτε για να απαντησω στις χυδαιες υβρεις σας ουτε για τιποτα,αλλα για να ξεκαθαρισω τις προθεσεις μου 1) Ηξερα πολυ καλα οτι το αρχικο μου post θα ξεκινουσε αντιδρασεις,απλα ηθελα να δω το ποιες θα ηταν αυτες οι αντιδρασεις,εαν ηταν δηλαδη θα ηταν οι αρμοζουσες σε ενα forum ψυχολογιας.Δυστυχως εγινε οτι εγινε 2) Ηταν μια εμμεση προταση να απαιτησετε απο τον admin τη σταθερη παρουσια στο forum ενος ειδικου ως ανταλλαγμα για τη διαφημιση του στο site!Ξαναλεω οτι εγω δεν εχω παρει ειδικοτητα ακομα,οποτε δεν ηταν αυτος ο στοχος μου 3) Μελετησα πολυ λεπτομερως το forum πριν πω αυτα που ειπα και αναφερθηκα σε μεμονωμενες περιπτωσεις!Οσο και να αντιδρατε δυστυχως δεν ειναι φυσιολογικο σε ενα παιδι που εχει χασει τον πατερα του να απανταμε \"ελα,μωρε αφου εχεις μανα\"!Δεν γινεται να απανταμε στον umcalzum \"Και καλα,τι σχεση εχει ο πατερας σου με τη σεξουαλικη ζωη\",οταν η σχεση του γιου με τον πατερα ειναι η κορωνιδα της κατα Λακαν ψυχαναλυτικης θεωρησης,ουτε να του λεμε δε θα σου ξαναγραψω συμβουλες umcalzum αν δε μου απαντας στα posts μου!Δεν ηρθα εδω ως θεσφατο,αλλωστε μετα απο αυτα που λουστηκα εχθες δε θα κατσω εδω για να με βριζουν και να μου διαλυουν τη ψυχολογια!Απλα σας προτρεπω να ορισετε και οι ιδιοι τα ορια του forum!Αποτελει για σας μορφη ομαδικης ψυχοθεραπειας??Αποτελει απλα κουβεντα με ενα φιλο???Οι απαντησεις ομως που θα δινετε στα posts θα πρεπει να ειναι αναλογες με αυτα που εχετε ορισει!ΔΕν ειναι ντροπη σε καποιο σημειο να μην απαντησετε σε καποιον η\' να του απαντησετε \"Δυστυχως δε ξερω\"!Και αυτα δεν τα λεω σαν δικτατορας,αλλα ως ενα ατομο με πολυωρες εφημεριες στο Δαφνι!Aν δε θελετε να ακουσετε τις συμβουλες μου δεν υπαρχει προβλημα,καντε οτι νομιζετε!Δεν προκειται να καθησω αλλωστε αλλο στο forum,οπως συμβουλεψα και το φιλαρακι μου τον umcalzum να κανει το ιδιο!Το μονο το οποιο θα ηθελα να σας παρακαλεσω και να με ακουσετε,ειναι να μη βγαλετε το μισος σας εναντιον μου στο φιλο μου ulcalzum,εαν αυτος αποφασισει να παραμεινει στο forum!Ευχαριστω

Senior Member
    ..........Δεν προκειται να καθησω αλλωστε αλλο στο forum,οπως συμβουλεψα και το φιλαρακι μου τον umcalzum να κανει το ιδιο!Το μονο το οποιο θα ηθελα να σας παρακαλεσω και να με ακουσετε,ειναι να μη βγαλετε το μισος σας εναντιον μου στο φιλο μου ulcalzum,εαν αυτος αποφασισει να παραμεινει στο forum!Ευχαριστω
    κανενα μισος απεναντι σου μικρε...
    οτι εισεπραξες ηταν απλα η αντιδραση στις γελοιοτητες που εγραψες...
    δραση και αντιδραση ...βασικος και απαραβατος νομος της φυσικης...

το \"φιλαρακι\" σου που αν θυμαμαι καλα, και συμφωνα με τις ποιοτητες σου που επεδειξες κι εδω, προετρεψες να πατε να ριξετε καμια μαλακια (προφανως θα ειναι ειναι η ειδικευση σου σ αυτο που σπουδαζεις (?)η μαλακια), δεν εχει να φοβηθει απολυτως τιποτε απο το περασμα σου απο εδω...ουτε ποντους θα παρει, ουτε θα αντιμετωπιστει \"καπως\"..
    θα εισπραξει κι αυτος οπως και ολοι μας, συμπεριφορες αναλογες της ΔΙΚΗΣ του παρουσιας και μονο.
    σιγα μη σταθηκε ικανη η παπαρολογια σου να καθορισει τις συμπεριφορες μας προς τριτους...

ακομα κι εσυ να μεινεις, θα αντιμετωπιστεις το ιδιο...αναλογα με την συμπεριφορα σου....
    παπαρια εδωκες, παπαρια θα λαβεις
    αντε γεια

Senior Member
    ελεοοοοοοοοςςς!!!!!! προσπαθησα να κρατησω καποια προσχηματα πριν, εστιασα στο σχολιασμο σου επι κους-κους και τιποτα παραπανω κι αντι να πεις δεν εννοουσα αυτο ή εκεινο ερχεσαι να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ με τον χειροτερο τροπο τις παπαριες σου!!!
    Ηξερα πολυ καλα οτι το αρχικο μου post θα ξεκινουσε αντιδρασεις,απλα ηθελα να δω το ποιες θα ηταν αυτες οι αντιδρασεις,εαν ηταν δηλαδη θα ηταν οι αρμοζουσες σε ενα forum ψυχολογιας.Δυστυχως εγινε οτι εγινε
    Δηλαδη μας λες οτι επιτηδες εκανες ενα προκλητικο ποστ για να δεις ποιες θα ειναι οι αντιδρασεις??????????? σαν να λεω εγω θα αρχισω να βριζω τον καθεναν εδω μεσα να δω αν θα ειναι ανταξιου του σαιτ οι αντιδρασεις του καθενος!!!!! και μαλιστα δεν εισαι και ευχαριστημενος απο τις αντιδρασεις που σκοπιμα προκαλεσες!!! ελεοοοοοοοςςςς!!!!!!!!!!! αν θες πειραματοζωα φιλε πιασε κανενα ποντικο!!! τα θελες και τα παθες!!!! εισαι καραγκιοζης!!! και μονο που ειπες οτι χρησιμοποιησες το σαιτ ως πειραμα, ειναι αρκετα προσβλητικο απο μονο του για το ιδιο το σαιτ και ολα τα μελη του!

Οσο και να αντιδρατε δυστυχως δεν ειναι φυσιολογικο σε ενα παιδι που εχει χασει τον πατερα του να απανταμε \"ελα,μωρε αφου εχεις μανα\"!Δεν γινεται να απανταμε στον umcalzum \"Και καλα,τι σχεση εχει ο πατερας σου με τη σεξουαλικη ζωη\",οταν η σχεση του γιου με τον πατερα ειναι η κορωνιδα της κατα Λακαν ψυχαναλυτικης θεωρησης,ουτε να του λεμε δε θα σου ξαναγραψω συμβουλες umcalzum αν δε μου απαντας στα posts μου!
    δε μπορεις γαμωτη μου να κρινεις ολοκληρο σαιτ απο μεμονομενες απαντησεις, μπορεις να το καταλαβεις αυτο? εδω ειναι φορουμ υποστηριξης ανθρωπων, δεν ειναι φορουμ οπου γραφει ο ασθενης και απανταει ο ειδικος ψυχολογος!! αλλωστε αυτο θα ηταν αντιδεοντολογικο γιατι θα ηταν διαγνωση απο το ιντερνετ, τραβα διαβασε τους ορους χρησης πριν γραψεις τις παπαριες σου!! οσο γι αυτο που ειπα στον umcalzum ειταν λαθος γιατι ειχε απαντησει στο ενα ποστ και ζητησα και συγνωμη, ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΗ, Ω ΘΕΕ ΚΑΡΑΦΛΑ ΔΑΙΜΩΝΑ!!! Επισης για την ιστορια αν τελικα δεν ειχε απαντησει ο umcalzum στο ενα ποστ μου, θα υποστηριζα ακραδαντα αυτο που ειπα παραπανω και δε θα το θεωρουσα λαθος, το γιατι το εγραψα στο αντιστοιχο θεμα αν ενδιαφερεσαι, πριν πω στο παιδι οτι εκανα λαθος. Επισης ναι ρε φιλε ρωτησα τι σχεση ο πατερας του με τη σεξουαλικη του ζωη!!! μηπως ειμαι υποχρεωμενος να διαβασω τις ψυχαναλυτικες θεωριες για να ρωτησω ποια ειναι ακριβως η φυση του προβληματος? α παρατα μας που θες να το παιξεις και ξερολας επειδη ξερεις τις ψυχαχαναλυτικες θεωριες σου! Ακου εκει ειναι απαραδεκτο που ρωτησα τι σχεση εχει ο πατερας του με τη σεξουαλικη του ζωη!!!! ελεοοοοςςς!!!!! αυτος ο Λακαν εχει σχεση με το Μα-λακαν μηπως??? συγνωμη που δε μελετησα το Μα-λακαν πριν απαντησω στις ερωτησεις του παιδιου.

τελος να προσθεσω πως φυσικα και δε θα κρινω τον umkalzum απ τα δικα σου ποστ, μαλιστα ειχε το θαρρος και την ευπρεπεια να μου στειλει παραπονο του σε U2U για να διευκρινιστει μεταξυ μας ενα ζητημα, χωρις να κανει μπουρδελο το φορουμ.κριμα γιατι σε θεωρησα σοβαρο και μαλιστα διαφωνουσα με καποια που εγραψε η θεοφανια για σενα, δυστυχως για σενα η θεοφανια επιβεβαιωθηκε απολυτα!! Οσο για σενα οπως ειπε και η remedy \'\'παπαρια εδωκες, παπαρια θα λαβεις\'\'.

Originally posted by Remedy

το \"φιλαρακι\" σου που αν θυμαμαι καλα, και συμφωνα με τις ποιοτητες σου που επεδειξες κι εδω, προετρεψες να πατε να ριξετε καμια μαλακια (προφανως θα ειναι ειναι η ειδικευση σου σ αυτο που σπουδαζεις (?)η μαλακια), δεν εχει να φοβηθει απολυτως τιποτε απο το περασμα σου απο εδω...ουτε ποντους θα παρει, ουτε θα αντιμετωπιστει \"καπως\"..

remedy... στην αρχή ήταν \"ένας κρύος στη Βουλγαρία\"
    Μετά έγινε μαλακία...γιατί μάλλον τελείωσαν τα λέβα, (το βουλγαρικό νόμισμα ντε!)

Senior Member
    Files kai filoi kalispera kai kali tyxi!Opws vlepete eimai olokainourgio melos sto forum kai euxomai to kalws sas vrika!Proswpika se liga xronia evelpistw na ksekinisw tin eidikotita mou stin psyxiatriki kai epeita apo protropi tou filou mou,kai melous tou forum,umcalzum apofasisa na riksw mia matia sto site!Meta lypis mou diapistwsa oti oi proseggiseis polwn melwn aggizoun epipeda...kous kous to mesimeri!Pros theou den thelw na arxisw tsakwmo me kanena!Se orismenes periptwseis omws i imimatheia mporei na stathei eksairetika epikindini kai isws epivlavis gia to synanthrwpo mas!Me aformi auto to post loipon tha ithela na sas kanw tis eksis erwtiseis 1)Exete voithithei apo ti summetoxi sas se auto to forum?Exete lavei diladi apantiseis se orismena toulaxiston apo ta erwtimata sas ? 2)Poia einai i apopsi sas gia tous ergazomenous sto xwro tis psyxikis ygeias? 3) Thewreite ws mia apo tis aities tis ayksisis twn fainomenwn psyxopathologias,tous ergazomenous sto xwro tis psyxikis ygeias? 4) Ti aposkopeite apo ti symmetoxi sas sto forum? Sas eyxaristw therma gia tis tyxon apantiseis sas

1) ναι 2)υπάρχουν και κάποιοι που αξίζουν 4)τι είπες πως σπουδάζεις?

Senior Member
    ΚΑΡΑΦΛΕ ΔΑΙΜΩΝΑ !!! ΑΚΟΥΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ?? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΠΕΙΓΩΝΤΩΣ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΑΛΛΟ!!!! ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΠΟ ΟΞΕΙΑ ΨΥΧΩΣΗ !!!!! ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ !!!! ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΦΙΛΑΡΑΚΟ !!!

Senior Member
    καλωσηρθες παντως,
    τι γινεται μονο τους ευγενικους καλωσοριζουμε?
    \'\'παπαρια εδωκες, παπαρια θα λαβεις\'\' φοβερη εκφραση..απιστευτη συλληψη.. αυτο ακριβως γινεται , ειπε μια και εσεις απαντατε με δεκα..ποιος ο λογος?..την αποψη του ειπε και εσεις για καθε μια γραμμη του κανετε ενα ποστ.. δλδ τι ναπω, ας πιαστω απο ενα το οτι λετε οτι δεν ειναι ψυχολογος..δλδ οι ψυχολογοι δεν ειναι ανθρωποι? ή ειναι ολοι ηθικοι η μη-προσβλητικοι ή προσεκτικοι ή με φουλ υπομονή ? τι μανια ειναι αυτη να κρινετε τους παντες ωρες ωρες... δε συμφωνω με το χαρακτηρισμο κους κους φυσικα αλλα οχι κ ετσι
    οσων αφορα karaflodaimwn
    Originally posted by Sofia
    σου εύχομαι ως μελλοντικος ψυχιατρος/ψυχοθεραπευτής που προκειται να γινεις, να μπορεις να δειχνεις περισσοτερη καταννόηση στην ελαφρότητα, περισσοτερη συμπάθεια στον άνθρωπο, λιγότερη επικριτικοτητα....κ περισσοτερη πίστη.

Αλλωστε η ημιμάθεια οπως πολύ σωστά έθεσες μπορει να ειναι επικίνδυνη. Ποσο μάλλον όταν ο εργαζομενος στο χώρο ψυχικής υγειας, θεωρει οτι τα γνωριζει ολα....κ μπορει να τα κρινει ολα. εύκολα, γρήγορα, επιθετικα
    δε χρειαζεται να αλλαξω τπτ

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast