Kous kous to mesimeri... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 99 of 99
    Senior Member
    Originally posted by OneiroPauL
    Originally posted by Lef
    καλωσηρθες παντως,
    τι γινεται μονο τους ευγενικους καλωσοριζουμε?
    \'\'παπαρια εδωκες, παπαρια θα λαβεις\'\' φοβερη εκφραση..απιστευτη συλληψη.. αυτο ακριβως γινεται , ειπε μια και εσεις απαντατε με δεκα..ποιος ο λογος?..την αποψη του ειπε και εσεις για καθε μια γραμμη του κανετε ενα ποστ.. δλδ τι ναπω, ας πιαστω απο ενα το οτι λετε οτι δεν ειναι ψυχολογος..δλδ οι ψυχολογοι δεν ειναι ανθρωποι? ή ειναι ολοι ηθικοι η μη-προσβλητικοι ή προσεκτικοι ή με φουλ υπομονή ? τι μανια ειναι αυτη να κρινετε τους παντες ωρες ωρες... δε συμφωνω με το χαρακτηρισμο κους κους φυσικα αλλα οχι κ ετσι

Lef είσαι σωστός/ή! και ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου...

ειρήνη υμίν :)
    Ονειροπόλε η ειρήνη ως γνωστόν απαιτεί ενίοτε και \"διπλωματικές επιθέσεις\". Αυτοδιατηρούμενη ειρήνη δεν υπάρχει.(σε αυτό τον κόσμο)

lef,
    Μπαίνει κάποιος σε ένα μπαρ και λέει \"είστε όι περισσότεροι εδώ μεσα επικίνδυνα χαζοί\"
    Εσύ τι του λές ?
    καλώςτονα, ευχαριστώ για την γνώμη σου (αλλά φροντίζεις να δηλώσεις ότι αυτό που είπε ήταν παπαριά )
    Δηλαδή διαφέρεις στο ότι δε το αναλύεις?
    Αντιλαμβάνομαι ότι δεν σου αρέσουν (και προσωπικά ούτε σε εμένα) οι αντιπαραθέσεις αλλά (και εδώ είναι το ζουμί) δημιουργείς εσύ μία αντιπαράθεση , και μάλιστα με εσένα κάπου στο κέντρο) όταν κρίνεις πλέον εσύ τις αντιδράσεις άλλων....
    (Ελπίζω να γίνεται κατανοητό ότι τα ανωτέρο τα γράφω με εντελώς φιλική διάθεση)
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Το μονο το οποιο θα ηθελα να σας παρακαλεσω και να με ακουσετε,ειναι να μη βγαλετε το μισος σας εναντιον μου στο φιλο μου ulcalzum,εαν αυτος αποφασισει να παραμεινει στο forum!

Να σου πω την αλήθεια, ο susperia ήθελε να του βγάλουμε τα νύχια των ποδιών. αλλά επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και θα αρκεστούμε σε ένα απλό μαστίγωμα....
    αντε αμα το μαστιγιο εχει και καρφια πανω, θα φανω γενναιοψυχος και θα συμφωνησω.

Senior Member
    justme, αυτα που λες εσυ ηθελα και γω να πω πριν, και ακριβως επειδη ειπα οτι αυτα που γραφτηκαν ειναι παπαριες και τις ανελυσα κιολας, δε δεχομαι κριτικες απο ατομα σαν το lef που οπως ειπες και συ, λεν το καλημερα, αλλα λενε και το οτι ηταν παπαρια αυτο που ειπωθηκε χωρις περαιτερω αναλυση. Αρπαχτηκα και λιγο επειδη ειναι η δευτερη φορα που το κανει σε μενα, αλλα δεν εβρισα κανεναν.

Senior Member
    δε με εκρινες απο ενα θεμα αλλα απο 2? και αυτο τωρα εχει διαφορα? το 1 με το 2?

\"ή υποστηριζεις κατι ή το πολεμας, εκτος κι αν δεν εχει αποψη \" εγω susperia δε διαφωνησα με την αποψη σου [ \"δε συμφωνω με το χαρακτηρισμο κους κους φυσικα\" ] διαφωνησα με τον τροπο που τον δουλευετε τωρα, οπως και τον τροπο που εβριζες το Σηφη. Νομιζω μπορω να εκφραζω την αποψη μου. Παρατηρεις οτι αυτο που ειπα δεν υπαρχει σαν επιλογη στο \"ή υποστηριζεις κατι ή το πολεμας, εκτος κι αν δεν εχει αποψη \" ?

Ρολο σε αυτο το φορουμ δεν εχω παρα να ειμαι ο εαυτος μου . εκφραζω τις σκεψεις μου χωρις να θελω ουτε να πεισω ουτε να μειωσω κανεναν ουτε να προκαλεσω ουτε καν να συμφωνησω/διαφωνησω, προσπαθω να εχω ανοιχτα τα ματια μου κανω ερωτησεις και αφηνω επιλογες στον κοσμο ..και αυτο νομιζω εχω το δικαιωμα να το κανω.

και αφου με ρωτας και με ξαναρωτας προβλημα δεν εχω μαζι σου, και πως να εχω προβλημα με αλλον μεσω ιντερνετ..? απτην εμπειρια μου στον ιντερνετ αυτο συμβαινει οταν θες να επιβαλλεις την αποψη σου σε καποιον και αυτος δε συμφωνει....

ενταξει justme καταλαβαινω οτι δημιουργησα και γω μια αντιπαραθεση αλλα εμενα ηταν μιας γραμμης και δε την τραβουσα 5 σελιδες και δε γινεται να μου πεις και να σου πω τι γινεται σε μπαρ γιατι δεν μιλαμε ολοι realtime εδω..

Senior Member
    βασικα το φοβομουνα οτι ισως να παρεξηγουσες τα λογια μου. Προβλημα δεν εχω ουτε εγω μαζι σου, κανενα απολυτως προβλημα, αλλωστε σε κατι αλλα θεματα συμφωνουσαμε.

Απλα επι του συγκεκριμενου ειναι κατι που το πιστευω ακραδαντα γενικοτερα και δεν εχει να κανει με το εκαστωτε ατομο, οτι η τηρηση των προσχηματων χαριν της \'\'ειρηνης\'\' δεν ειναι κατι που με βρισκει συμφωνο. Με το Σηφη σου εξηγησα ακριβως γιατι τον εβριζα αλλα δεν το σχολιασες. Δε με εβγαλες λαθος μεχρι στιγμης. Γενικοτερα ειμαι της αποψης να μη φοβασαι να κανεις \'\'πολεμο\'\' αμα ειναι να υποστηριξεις τις θεσεις σου. Τα προσχηματα μονο συντηρηση μιας καταστασης εξυπηρετουν οταν θες να πεις κατι και δεν το λες (γενικα αναφερομενος)

Originally posted by Lef
    δε με εκρινες απο ενα θεμα αλλα απο 2? και αυτο τωρα εχει διαφορα? το 1 με το 2?

\"ή υποστηριζεις κατι ή το πολεμας, εκτος κι αν δεν εχει αποψη \" εγω susperia δε διαφωνησα με την αποψη σου [ \"δε συμφωνω με το χαρακτηρισμο κους κους φυσικα\" ] διαφωνησα με τον τροπο που τον δουλευετε τωρα, οπως και τον τροπο που εβριζες το Σηφη. Νομιζω μπορω να εκφραζω την αποψη μου. Παρατηρεις οτι αυτο που ειπα δεν υπαρχει σαν επιλογη στο \"ή υποστηριζεις κατι ή το πολεμας, εκτος κι αν δεν εχει αποψη \" ?

Ρολο σε αυτο το φορουμ δεν εχω παρα να ειμαι ο εαυτος μου . εκφραζω τις σκεψεις μου χωρις να θελω ουτε να πεισω ουτε να μειωσω κανεναν ουτε να προκαλεσω ουτε καν να συμφωνησω/διαφωνησω, προσπαθω να εχω ανοιχτα τα ματια μου κανω ερωτησεις και αφηνω επιλογες στον κοσμο ..και αυτο νομιζω εχω το δικαιωμα να το κανω.

και αφου με ρωτας και με ξαναρωτας προβλημα δεν εχω μαζι σου, και πως να εχω προβλημα με αλλον μεσω ιντερνετ..? απτην εμπειρια μου στον ιντερνετ αυτο συμβαινει οταν θες να επιβαλλεις την αποψη σου σε καποιον και αυτος δε συμφωνει....

Lef και στο θέμα του Σήφη που ήταν ...εξωγήινο, έσπευσες να κατηγορήσεις τον sus για υπερβολή...
    Το ίδιο έκανες και τώρα με όλους μας, ενώ φαίνεται ότι ο τύπος μπήκε για να κάνει την πλάκα του, ή να μας σερβίρει τ\' απωθημένα του.

Έλεος!

Senior Member
    φοβοσουνα μηπως παρεξηγησω τα λογια σου? μηπως \" Αει παρατα μας ρε φιλε! Εγω γουσταρω οταν κρινουν να κρινω. εχεις προβλημα? \" αυτο ηταν φιλικο?

οκ θεοφανια θεωρησα οτι ο τυπος μιλουσε σοβαρα, τι να κανω που δε καταλαβαινουμε τα ιδια ολοι..

Senior Member
    δεν ειπα οτι ηταν φιλικο, αλλα σιγουρα οχι και προσβλητικο. Ηταν κατι που εκφραζει πολυ εντονη δυσαρεσκεια απ αυτα που εγραψες. Και επειδη πρωτος αναφερθηκες επι προσωπικου με υφος εντονης κριτικης, νομιζω μου δινει το δικαιωμα να εκφρασω κι εγω εντονα τη δυσαρεσκεια μου.

Member
    Που πηγε ο Σουσπερια?ειναι καλα το παληκαρι μου?ξερει κανενας? εντωμεταξυ εγω συμπαθησα τον καραφλα δαιμονα εχει και γελιο ονομα εχει και χιουμορ βρε παιδι και δεν μας εβρισε ο καημενος τον αποπηρατε ολοι και τρομαξε ο δυστυχος και δεν ξαναμπηκε ..με τοσο μπινελικι θα εχει βγαλει και μαλλι και θ αξαναρθει σαν μαλλιαρος δαιμων!!!

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567