Kous kous to mesimeri... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 99
    Senior Member
    Αει παρατα μας ρε φιλε! Εγω γουσταρω οταν κρινουν να κρινω. εχεις προβλημα? Τη μια δε σ αρεσαν τα μπινελικια στο Σηφη με τις μαλακιες του, τωρα δε σ αρεσουν στον καραφλα. Δε μας παρατας λεω γω? Ο ρολος σου ειναι να \'\'τη λες\'\' σε οποιον \'\'τη λεει\'\' σε καποιον? Και συ ωραιος εισαι, μουλωχτα εκανες μια κριτικη σε μας, εκανες και μια στο καραφλα, κι επειδη εκανες κριτικη σε ολους εχεις τα νοτα σου καλυμμενα. Αυτος που διαφωνει με καποιον εχει το θαρρος της γνωμης του και το εκφραζει. Το να βγαινει ο αλλος (εσυ δηλαδη) και να μου λεει \'\'τι τον κανεις, τι το ρανεις\'\' δε μου λεει τιποτα. Ανετρεξε στα ποστ του εκαστοτε να δεις γιατι τον κανω και το ρανω. κι επισης το οτι σχολιαζουμε συγκεκριμενες φρασεις σημαινει οτι μιλαμε επι συγκεκριμενου και δειχνει σκεψη, κι οχι αοριστολογιες οπως εσυ.

Senior Member
    [quote]Originally posted by Lef
    καλωσηρθες παντως,
    τι γινεται μονο τους ευγενικους καλωσοριζουμε?
    \'\'παπαρια εδωκες, παπαρια θα λαβεις\'\' φοβερη εκφραση..απιστευτη συλληψη.. αυτο ακριβως γινεται , ειπε μια και εσεις απαντατε με δεκα..ποιος ο λογος?..την αποψη του ειπε και εσεις για καθε μια γραμμη του κανετε ενα ποστ.. δλδ τι ναπω, ας πιαστω απο ενα το οτι λετε οτι δεν ειναι ψυχολογος..δλδ οι ψυχολογοι δεν ειναι ανθρωποι? ή ειναι ολοι ηθικοι η μη-προσβλητικοι ή προσεκτικοι ή με φουλ υπομονή ? τι μανια ειναι αυτη να κρινετε τους παντες ωρες ωρες... δε συμφωνω με το χαρακτηρισμο κους κους φυσικα αλλα οχι κ ετσι

[quote][i]

Lef είσαι σωστός/ή! και ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου...

ειρήνη υμίν :)

Senior Member
    Προς τον θεματοθέτη :

Ισως αν υπήρχε το chat , να υπήρχαν λιγότερα \'\'ελαφρια\'\' θέματα στο forum . Δεν υπάρχει όμως .......
    Επιπλέον , κάποιος που καταθέτει στο φόρουμ το πρόβλημα του , ξέρει οτι θα λάβει απαντήσεις μη ειδικών . Στην καλύτερη περίπτωση , απο άτομα που είχαν παρόμοια εμπειρία ..... όμως μια εμπειρία ή και περισσότερες δεν είναι ο κανόνας και σίγουρα οι προσεγγίσεις είμαι μη επαγγελματικές .
    Θα είχε ενδιαφέρον να διαβάζουμε και απόψεις επαγγελματιών , αν και μεχρι στιγμής κάποιοι απο αυτούς που επισκέφτηκαν το φόρουμ , δεν δημιουργήσανε τις καλύτερες εντυπώσεις ...... Οπως ο Σταυρος Χαρ . και τώρα εσύ . (λυπάμαι αλλα , με κάθε φιλική διάθεση, σου λέω οτι η προσέγγιση σου δεν ήταν και η καλύτερη)

Senior Member
    Originally posted by Kleiw
    Προς τον θεματοθέτη :

Ισως αν υπήρχε το chat , να υπήρχαν λιγότερα \'\'ελαφρια\'\' θέματα στο forum . Δεν υπάρχει όμως .......
    Επιπλέον , κάποιος που καταθέτει στο φόρουμ το πρόβλημα του , ξέρει οτι θα λάβει απαντήσεις μη ειδικών . .........

αν καταλαβαινω καλα, ενοιωσες την αναγκη να απολογηθεις για τα \"ελαφρια\" θεματα του φορουμ?

......καποιος που ενδιαφερεται για \"σοβαρα\" θεματα και μπαινει σε ενα φορουμ με ΠΟΛΛΑ σοβαρα θεματα και ΠΟΛΛΟΥΣ ανθρωπους που τους απασχολουην σοβαρα προβληματα και εχουν την διαθεση να τα συζητησουν, ασχολειται με αυτα!
    δεν σχολιαζει σαν την κατινα της γειτονιας τους αλλους γειτονες και τις ασχολιες τους...

για να μη πω και το χιλιοειπωμενο και τετριμμενο περι σοβαροτητας και σοβαροφανειας...
    ο σοβαρος ανθρωπος αντιμετωπιζει με ουσιαστικο και πνευματωδη τροπο και τα \'ελαφρια\" και τα \"βαρια\"
    ο γελοιος απο την αλλη, οτι και να σχολιασει, μαλακια θα πει...

Senior Member
    Μια σκέψη μόνο :
    Με δεδομένο ότι κανείς από τους συμμετέχοντες στις κουβέντες δεν διατείνεται (φανερά τουλάχιστον) οτι είναι \"ειδικός\" , ο,τι συζητείται στα διάφορα threads του forum είναι κουβέντες επιπέδου μεταξύ \"παρέας φίλων\" και \"συμ-πασχόντων σε αίθουσα αναμονής ιατρείου\".
    Κατά συνέπεια για την όποια βοήθεια/συμβουλή/συμπαράσταση δοθεί, ανεξάρτητα του αν και κατά πόσο θα έχει θετική ή αρνητική επίδραση στους συμμετέχοντες, δεν μπορεί να ζητηθεί \"λόγος\" από τον ειδικό-ιδιοκτήτη της αίθουσας αναμονής ή του χώρου που κάθονται και κουβεντιάζουν αυτοί οι \"φίλοι\" ...
    Σε περίπτωση που κάποιος ακροατής με πιό \"ειδικό\" αισθητήριο παραβρεθεί στη συζήτηση και αντιληφθεί να λέγεται κάποια ανακρίβεια ή έστω να γίνεται ένας λάθος χειρισμός που μπορεί να βλάψει κάποιον τελικά , μπορεί είτε να παρέμβει με κατάλληλο τρόπο (που σαν \"ειδικός\" που είναι οφείλει να γνωρίζει) είτε να απευθυνθεί στους ειδικούς/υπεύθυνους του χώρου με u2u είτε στο forum των ειδικών και να εισηγηθεί να παρέμβουν κατάλληλα εκείνοι ...

Όλα τα άλλα , (μεταξύ των οποίων και η συμμετοχή σε συζητήσεις postaροντας αφελή σχόλια - βλ. \"βουλγαρικές ... κρυάδες\") καί το λόγο τους αποδυναμώνουν καί εγείρουν εύλογες απορίες περί του \"αν\" και \"κατά πόσο\" ο λόγος τους είναι \"λόγος ... ειδικών\' και ... υπεράνω !!!

Αυτά και χωρίς διάθεση προσβολής ή πρόκλησης διαμάχης ...

Καλώς ήρθες karaflodaimwn

Senior Member
    Originally posted by psychangel
    Όλα τα άλλα , (μεταξύ των οποίων και η συμμετοχή σε συζητήσεις postaροντας αφελή σχόλια - βλ. \"βουλγαρικές ... κρυάδες\") καί το λόγο τους αποδυναμώνουν καί εγείρουν εύλογες απορίες περί του \"αν\" και \"κατά πόσο\" ο λόγος τους είναι \"λόγος ... ειδικών\' και ... υπεράνω !!!
    σωστη!!!! δε μπορει να τη λεει στους αλλους για κους-κους κι απρεπεια κι οτι δεν ηξερα την κατα (Μα)λακαν θεωρια κι απ την αλλη να μιλαει για \'\'κρυα\'\' στη βουλγαρια!! αυτοαναιρεση των λεγομενων του στο μεγιστο επιπεδο!!

Senior Member
    .. και το γεγονός ότι η κατά Lacan επίδραση/επιρροή της πατρικής παρουσίας είναι καθοριστική στη διαμόρφωση και στον προσανατολισμό της σεξουαλικότητας του ατόμου , μπορεί να λέει από \"πολλά\" έως και \"απολύτως τίποτα\" ακόμα και για κάποιον που είναι ειδικός και συμμετέχει στην κουβέντα καθ ότι εξαρτάται από το ποιά είναι η ψυχοθεραπευτική προσέγγιση του ειδικού αυτού και κατά συνέπεια από το αν και κατά πόσο ασπάζεται τις Lacanικές (και των μετέπειτα ... παρακλαδιών αυτών ..) ψυχαναλυτικές απόψεις ...

Senior Member
    Originally posted by arktos
    Originally posted by karaflodaimwn
    Files kai filoi kalispera kai kali tyxi!Opws vlepete eimai olokainourgio melos sto forum kai euxomai to kalws sas vrika!Proswpika se liga xronia evelpistw na ksekinisw tin eidikotita mou stin psyxiatriki kai epeita apo protropi tou filou mou,kai melous tou forum,umcalzum apofasisa na riksw mia matia sto site!Meta lypis mou diapistwsa oti oi proseggiseis polwn melwn aggizoun epipeda...kous kous to mesimeri!Pros theou den thelw na arxisw tsakwmo me kanena!Se orismenes periptwseis omws i imimatheia mporei na stathei eksairetika epikindini kai isws epivlavis gia to synanthrwpo mas!Me aformi auto to post loipon tha ithela na sas kanw tis eksis erwtiseis 1)Exete voithithei apo ti summetoxi sas se auto to forum?Exete lavei diladi apantiseis se orismena toulaxiston apo ta erwtimata sas ? 2)Poia einai i apopsi sas gia tous ergazomenous sto xwro tis psyxikis ygeias? 3) Thewreite ws mia apo tis aities tis ayksisis twn fainomenwn psyxopathologias,tous ergazomenous sto xwro tis psyxikis ygeias? 4) Ti aposkopeite apo ti symmetoxi sas sto forum? Sas eyxaristw therma gia tis tyxon apantiseis sas

1) ναι 2)υπάρχουν και κάποιοι που αξίζουν 4)τι είπες πως σπουδάζεις?

κάποιος που σπουδάζει ψυχιατρική, δεν ειρωνεύεται!κι όσο για το κους - κους αν δεν στο μάθανε, μάθε το εδώ μέσα.είναι απαραίτητο.αν εξασκήσεις το επάγγελμα ( χλωμό το κόβω ), τα λέμε σε 5 χρόνια.να είσαι σίγουρος πως είναι απαραίτητο.στο υπογράφω.

Senior Member
    Originally posted by psychangel
    .. και το γεγονός ότι η κατά Lacan επίδραση/επιρροή της πατρικής παρουσίας είναι καθοριστική στη διαμόρφωση και στον προσανατολισμό της σεξουαλικότητας του ατόμου , μπορεί να λέει από \"πολλά\" έως και \"απολύτως τίποτα\" ακόμα και για κάποιον που είναι ειδικός και συμμετέχει στην κουβέντα καθ ότι εξαρτάται από το ποιά είναι η ψυχοθεραπευτική προσέγγιση του ειδικού αυτού και κατά συνέπεια από το αν και κατά πόσο ασπάζεται τις Lacanικές (και των μετέπειτα ... παρακλαδιών αυτών ..) ψυχαναλυτικές απόψεις ...
    φυσικα ο σκοπος μου δεν ηταν να μειωσω τις λακανικες θεωριες, αλλωστε δεν ειμαι ψυχολογος, ουτε καν ηξερα οτι υπαρχει ο λακαν! Αλλα ποσο βλακας μπορει να ειναι καποιος για να πει σε εναν απλο ανθρωπο μη-ψυχολογο οτι ειναι απαραδεκτο να ρωταει τι σχεση εχει ο πατερας ενος παιδιου με τη σεξουαλικη ζωη του παιδιου??? επειδη το λεει ο λακαν οτι εχει σχεση πρεπει να το ξερω δηλαδη? σαν να λεω εγω σε καποιον οτι ειναι απαραδεκτο να κανεις μια προσθεση επειδη δεν ξερεις διαφορικες εξισωσεις!! ελεοοοοοοοςςς!!! ολα κι ολα τα χω ακουσει αλλα αυτοοο....
    οσο για το αν ειναι ψυχολογος ή οχι δεν αμφιβαλλω οτι μπορει να ειναι, αλλωστε ο πρωτος που παπαρολογει θα ναι ή ο δευτερος? Για ton lef απαντησα πιο πανω. Κι οτι ο ονειροπολ απλα συμφωνει με lef δε μου λεει τιποτα. για μενα η χλιαροτητα ειναι μετριοτητα, ή υποστηριζεις κατι ή το πολεμας, εκτος κι αν δεν εχει αποψη. Τα αλλα ειναι για οσους θελουν να λενε για να λενε ή για να τα χουν καλα με ολους.

Originally posted by karaflodaimwn
    Aθετω την υποσχεση μου να ξαναγραψω για μια και μοναδικη φορα,

Κρίμα έχει πλάκα, (για μένα τουλάχιστον), να εκτίθεσαι...

ουτε για να απαντησω στις χυδαιες υβρεις

Οι οποίες προφανώς ήταν πως κάποιοι δεν πίστεψαν αυτό που ήθελες να μας σερβίρεις...

ουτε για τιποτα,αλλα για να ξεκαθαρισω τις προθεσεις μου 1) Ηξερα πολυ καλα οτι το αρχικο μου post θα ξεκινουσε αντιδρασεις,απλα ηθελα να δω το ποιες θα ηταν αυτες οι αντιδρασεις,εαν ηταν δηλαδη θα ηταν οι αρμοζουσες σε ενα forum ψυχολογιας.

Αυτό σίγουρα στο έμαθαν στη σχολή...είναι απ τα πρώτα και πολύ σημαντικά μαθήματα....

Δυστυχως εγινε οτι εγινε

Ναι, τελικά είχαμε άποψη....(σίγουρα δεν το περίμενες)

2) Ηταν μια εμμεση προταση να απαιτησετε απο τον admin τη σταθερη παρουσια στο forum ενος ειδικου ως ανταλλαγμα για τη διαφημιση του στο site!

Επειδή ο Admin ξέρει ελληνικά, (τσεκαρισμένο), μια άμεσση προσέγγιση θα ηταν σαφώς πιο παραγωγική από τεστάκια δημοτικού.

Ξαναλεω οτι εγω δεν εχω παρει ειδικοτητα ακομα,οποτε δεν ηταν αυτος ο στοχος μου

............

3) Μελετησα πολυ λεπτομερως το forum πριν πω αυτα που ειπα και αναφερθηκα σε μεμονωμενες περιπτωσεις!

Τη λέξη \"μεμονωμένες\" δεν την είδα πουθενά, εκτός και αν εννοείς....το ....Meta lypis mou diapistwsa oti oi proseggiseis polwn melwn aggizoun epipeda...kous kous to mesimeri!

Οσο και να αντιδρατε δυστυχως δεν ειναι φυσιολογικο σε ενα παιδι που εχει χασει τον πατερα του να απανταμε \"ελα,μωρε αφου εχεις μανα\"!

Αυτό πολύ θα ήθελα να το δω, γιατί όσο και αν έψαξα δεν το βρήκα....

Δεν γινεται να απανταμε στον umcalzum \"Και καλα,τι σχεση εχει ο πατερας σου με τη σεξουαλικη ζωη\",οταν η σχεση του γιου με τον πατερα ειναι η κορωνιδα της κατα Λακαν ψυχαναλυτικης θεωρησης

Άλλη μια ερώτηση που όσο και αν έψαξα δεν βρήκα.....

ουτε να του λεμε δε θα σου ξαναγραψω συμβουλες umcalzum αν δε μου απαντας στα posts μου!

Νομίζω ότι ο sus απάντησε σε αυτό....

Δεν ηρθα εδω ως θεσφατο

Με ανατριχιάζεις....

αλλωστε μετα απο αυτα που λουστηκα εχθες

Είναι γνωστό πως δεν έχουμε φιλότιμο και εκφράζουμε ελεύθερα την άποψη μας....

δε θα κατσω εδω για να με βριζουν και να μου διαλυουν τη ψυχολογια!

Ολόκληρος ψυχίατρος και δεν έχεις μπουφέ με χάπια για τις δύσκολες περιπτώσεις?

Απλα σας προτρεπω να ορισετε και οι ιδιοι τα ορια του forum!

Σε ευχαριστούμε για τη μεγαλοψυχία....

Αποτελει για σας μορφη ομαδικης ψυχοθεραπειας??

Θα ρωτήσω το γιατρό μου απο Δευτέρα...

Οι απαντησεις ομως που θα δινετε στα posts θα πρεπει να ειναι αναλογες με αυτα που εχετε ορισει!

Η έξω δεξιά ξανθή ανταύγεια δεν μου επιτρέπει να συλλάβω το συλλογισμό σου....

ΔΕν ειναι ντροπη σε καποιο σημειο να μην απαντησετε σε καποιον η\' να του απαντησετε \"Δυστυχως δε ξερω\"!

Να σου πω την αλήθεια...έχω κουραστεί με τις διαγνώσεις και μπορεί να ακολουθήσω το παράδειγμά σου....

Και αυτα δεν τα λεω σαν δικτατορας,αλλα ως ενα ατομο με πολυωρες εφημεριες στο Δαφνι!

Να σου πω ότι φαίνεται, θα νομίζεις ότι σε γλύφω.....

Aν δε θελετε να ακουσετε τις συμβουλες μου δεν υπαρχει προβλημα,καντε οτι νομιζετε!

Αυτό το δημοκρατικό σου πνεύμα με έχει τσακίσει....

Δεν προκειται να καθησω αλλωστε αλλο στο forum,οπως συμβουλεψα και το φιλαρακι μου τον umcalzum να κανει το ιδιο!

Με μια συνεδρία στη Βουλγαρία ρίχνοντας κανέναν κρύο, είμαι σίγουρη ότι θα τον πείσεις.....

Το μονο το οποιο θα ηθελα να σας παρακαλεσω και να με ακουσετε,ειναι να μη βγαλετε το μισος σας εναντιον μου στο φιλο μου ulcalzum,εαν αυτος αποφασισει να παραμεινει στο forum!

Να σου πω την αλήθεια, ο susperia ήθελε να του βγάλουμε τα νύχια των ποδιών. αλλά επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και θα αρκεστούμε σε ένα απλό μαστίγωμα....

Ευχαριστω

Την ευχή μου....

Senior Member
    Χαχα..Θεοφανία με έκανες και γέλασα.Και το χρειαζόμουν πολύ τώρα.:)

Senior Member
    Παιδιά συμφωνώ πως ο καραφλός είτε μέλλων ψυχίατρος είτε νυν καραψεύταρος (δεν γνωρίζω τι απο τα 2) έγινε αντιπαθής με την επιθετική του προσέγγιση..... τον λεφ όμως γιατί τον βρίζεις βρε susperia ? Την άποψή του είπε, και φράσεις όπως \"αει παράτα μας\" κλπ δεν είναι ό,τι καλύτερο. Λίγη ευγένεια δε βλάπτει.

Senior Member
    @susperia
    (... το post που έκανα πιό πάνω περί Lacan και το έκανες quote, δεν το είπα για σένα ... -προς άρση ενδεχόμενης παρεξήγησης ε! :) )

Originally posted by Dalia
    Χαχα..Θεοφανία με έκανες και γέλασα.Και το χρειαζόμουν πολύ τώρα.:)
    Χαίρομα γλυκειά μου....

Ελπίζω ο καραφλός ψυχίατρος να μην κρατήσει την υπόσχεση του και να ΞΑΝΑ μπει. Θα γελάσουμε ακόμη περισσότερο...

Senior Member
    psychangel: το ξερω, απλα αφορμη πηρα απ αυτα που γραψες.

imagine: κατα τη γνωμη μου μια χαρα ειναι αυτο που γραψα, γιατι δεν τον εκρινα απο ενα θεμα το lef, αλλα κι απο αλλο ενα που ειχε αναφερθει ειδικα σε μενα προσφατα.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast