Υποτροπή - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ειναι θεμα ποσο σοβαρα παιρνεισ τον εαυτο σου δηλαδη εσυ υπολογιζεισ τον εαυτο σου πολυ κ θεσ να γινεισ κατι σημαντικο εγω δεν εχω προβλημα να ειμαι αγροτησ αρκει να επιβιωνω η φτωχεια δε με ενοχλει εχουμε κολπα αν θεσ να μαθεισ το θεμα ειναι πωσ εμαθεσ μικρη εκει θα εχεισ προβλημα αμα δε γινεισ κατι
    Α μπραβο. Αυτο. Κανονικα σκασιλα μου και δεν θα επρεπε να δινω σημασια. Οξυμωρο ομως απο την μια με υποτιμω οσο δεν παει και δεν νοιαζομαι για μενα και απο την αλλη κολλαω σε μαλακιες και φαινεται οτι με νοιαζει. Ειναι επειδη θελω να αποδειξω την αξια μου με λαθος τροπο, δηλαδη νομιζω πως θα αποδεκτω τον εαυτο μου οταν τελειωσω τη σχολη μου και κανω γενικα καποια πιο σοβαρα πραγματα στη ζωη μου απο αυτα που κανω τωρα. Σε σημειο που σε καποιες φασεις η ιδια επιλεγω να με φτασω στα ακρα, δηλαση εργασιοθεραπεια να μην καθομαι καθολου, να νιωθω καπου χρησιμη και ανεξαρτητη ρε παιδι μου. Αν καθησω μονη εγω και οι σκεψεις μου ουυ παει.. Απο την αλλη δεν το νομιζω απλα, ειναι κατι που ισχυει γενικα. Δεν ειναι παραλογο, η αυτοπεποιθηση χτιζεται με το τι κανεις. Και γενικα απο το περιβαλλον, συμφωνω. Η αυτοεκτιμηση παλι οχι... Πρεπει να αποδεκτω τον εαυτο μου ετσι οπως ειναι και οτι παντοτε θα με υποτιμω οοο,τι κι' αν κανω, και οτι απλα ανα περιοδους αναλογως και με το τι κανω θα εχω κααπως πιο ανεβασμενη αυτοπεποιθηση και δεν θα νιωθω τοσο χαλια, θα βοηθαει λιγο και η λογικη. Τωρα ολα σκατα.

Μακαρι να μπορουσα να ζησω με την δικη σου φιλοσοφια χωρις να βασανιζομαι εξτρα για βλακειες. Τοσα προβληματα και να τα βαζω με το μυαλο και τις δυνατοτητες μου. Να παω στο διαολο..

Senior Member
    Το εχω κι εγω αυτο γτ κλασικα δυσλειτουργουμε σε διαφορους τομεις...
    μπορω να πω οτι σε νιωθω....αν αυτο σε παρηγορω και καταλαβαινω πολυ καλα...βεβαια καταφερα πηρα το πτυχιο μου τελοσπαντων
    αλλα...εξακολουθω να φβαμαι τι μελλει γενεσθαι στη πορεια και στην αποκατασταση μου....
    Δεν εχω να σε συμβουλεψω κατι. Ξερω οτι αν αγαπάς αυτο που θελεις να κάνεις και το ονειρευεσαι πραγματικα, σιγουρα υπαρχει τροπος να το καταφερεις..

Senior Member
    Πρακτικα δεν υπαρχει. Και βλεπω πως ολοι οσοι απαντησαν εδω δεν το πιστευουν αυτο (βλεπε το "αν οντως") και δεν καταλαβαινω και τον λογο. (Μαλλον υποψιαζομαι). Λες και το βγαζω απο το μυαλο μου. Αν εχεις συγκεκριμενα μαθηματα να παρεις και ο χρονος πριν σε διωξουν (γιατι ναι, διαγραφεσαι και δεν το βγαζω απο το μυαλο μου, εχω δει ακομα και περιπτωση ενος φοιτητη να ειναι 6ο ετος να χρωσταει ενα μαθημα μονο, να μην το περναει και τσουπ διαγραφη, χανει το πτυχιο) δεν σε αρκει γιατι δεν εχεις β εξεταστικη και σε περιοριζουν οι πιστωτικες, δεν χρειαζεται να χαραμισεις αλλο χρονο για να σε διωξουνε μετα επειδη δεν καταφερες να εκπληρωσεις τους στοχους του πτυχιου σου (δηλαδη να παρεις οσα μαθηματα επιβαλλονται). Αν αυτο το εχεις μελετησει με συμβουλο και καθηγητες και εχεις το προγραμμα μπροστα σου, δεν μιλαει καμια διαταραχη εδω περι αναξιοτητας ή υπερβολης ή αρνητικοτητας. Επισης θεωρω μπουρδα αυτο που λενε οτι επειδη ονειρευεσαι κατι σημαινει οτι θα το καταφερεις κιολας. Ε αν δεν εχεις τις δυνατοτητες/μυαλο ή whatever για να γινεις αστροναυτης, ονειρεψου το οσο θελεις.

Επισης μιλαμε για καπως διαφορετικα πραγματα γιατι εμενα το προβλημα μου περισσοτερο (αυτο που με τρελαινει περισσοτερο τωρα εννοω) ειναι το πτυχιο και οτι νιωθω αχρηστη που δεν καταφερα να παρω ενα πτυχιο οπως τοσοι αλλοι και που αφησα να περασουν τοσα χρονια.

Να αποδεκτω τις αδυναμιες μου προσπαθω και να με συγχωρεσω. Τρελαινομαι που δεν τα καταφερνω.

Senior Member
    To ίδιο ειναι και χειροτερο το δικο μου μη σου πω. Εχω παρει πτυχιο και συνεχιζω να νιωθω αχρηστη και οτι δε θα τα καταφερω.(το ειχα κ οσο σπουδαζα αλλα συνεχιζω) Αυτό τι ειναι?
    Τελοσπαντων σε καταλαβαινω πολυ σε τι κατασταση βρισκεσαι. Δεν ειναι ευκολο καθολου κ ξερεις κιολας οπως λες καθως το βιωνεις ουκ ολιγες φορες. Δε θα σε πεισω για κατι, ειπαμε τα ιδια τραβαω κι εγω εξαλου. Επισης δεν ξερω τι παιζει με ιδψ ακριβως. Αλλα απο καταθλιπτικη μεριά, θα σου πω οτι τωρα βιωνεις μια εξαρση κ ειναι ολα στο φουλ απο μαυριλα . Δεν ειναι κτ ξεκαθαρο και αντικειμενικο.
    Αυτο φαινεται κι εδω αλλωστε εντονα-->Να αποδεκτω τις αδυναμιες μου προσπαθω και να με συγχωρεσω. Τρελαινομαι που δεν τα καταφερνω.

Τζαμπα προσπαθείς τοσο νομιζω, δεν σε αφηνε η διαταραχη να ηρεμησεις ευκολα. Δε ξερω πως τη παλευεις και βρισκεις αντιδοτο εσυ, κανε τ ιδιο σιγα σιγα. Εγω για να ηρεμησει το κεφαλι μου να σκεφτεται καθαρα κ παλι χρειαζεται χαπι κ απασχοληση.

Senior Member
    Εισαι οπως εισαι τωρα. Ε σκεψου τον εαυτο σου χωρις πτυχιο και θα καταλαβεις αν ειναι χειροτερο. Νομιζα πως θα ελεγες πως θα παει χαμενο, εκει να το καταλαβω αλλα δεν ειναι χειροτερο απο τη στιγμη που το γουσταρες και το πηρες και το εχεις ηδη στα χερια σου, ολοκληρωσες αυτο που αγαπουσες και απλα η κριση δεν σε αφηνει να το χρησιμοποιησεις αν δεν βγεις εξω ή δεν προχωρησεις και παρακατω. Ε σκεψου τωρα να μην εχεις τιποτα και να νιωθεις οτι δεν εχεις μυαλο για κατι παραπανω απο λυκειο.

Για αντικειμενικοτητα μιλησα για αλλο λογο. Οταν ο ουρανος ειναι μουντος και το ακουσεις να το λεει ενας καταθλιπτικος θα του πεις "ελα μωρε τωρα, η καταθλιψη μιλαει". Αφου ειναι μαυρος, δεν ειναι στραβος. Ε αυτο εξηγω. Οταν τα δεδομενα ειναι μπροστα στα ματια σου εγω θα πεταω στα ουρανια οτι θα λιγοστεψουν τα μαθηματα ή οτι προλαβαινω απο τη στιγμη που τα εξαμηνα και οι πιστωτικες ειναι συγκεκριμενες; Αυτο λεω. Τα υπολοιπα περι αναξιοτητας καταθλιψης ιδψ τα γνωριζω. Αλλα οχι σε αυτο δεν μιλαει η καταθλιψη πιστεψε με. Ειναι στο πού εχεις μαθει να δινεις αξια σαν ανθρωπος για να την παλεψεις. Οπως επισης σκεφτομαι και οτι οταν παρω το χαπι θα γινω χειροτερα επειδη ειμαι ενοχικη και θα παραδεκτω πως εχασα το παιχνιδι και δεν θα μου το συγχωρησω. Με ξερω. Ηδη παλευω με τρελες και ανουσια πραγματα ποσο μαλλον με πιο σοβαρα θεματα. Αστο μην το ψαχνεις. Ο γιατρος παντως ειδικα σε αυτο το θεματα με καταλαβε. Την παλευω και χωρις γιατι συνηθισα την μαυριλα και την φρικη, ακομα και στα χειροτερα, που πιστεψε με δεν θες να ζησεις παρανοϊκες εξαρσεις ιδψ. Τα εχω απο μωρο παιδι, απο τοτε που με θυμαμαι. Αλλα οοοοχι, η σχολη και το ανυπαρκτο μυαλο μου ειναι πιο σημαντικο και τωρα νιωθω λες και εχασα δικο μου ατομο. Fuck logic

Page 2 of 2 FirstFirst 12