Καλα 40 ευρω! - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 14 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 199
    Senior Member
    Πες να κλεισετε το επομενο ραντεβου στις 10 ημερες επειδη δυσκολευεσαι οικονομικα, για να δεις τι θα προτεινει και πώς θα το χειριστει. Ετσι δε ζητας μειωση τιμης, αλλα συνεδριων.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Πες να κλεισετε το επομενο ραντεβου στις 10 ημερες επειδη δυσκολευεσαι οικονομικα, για να δεις τι θα προτεινει και πώς θα το χειριστει. Ετσι δε ζητας μειωση τιμης, αλλα συνεδριων.
    Ναι καπως ετσι. Αυτο μπορω να το κανω. Ευχαριστώ για τις απαντησεις!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Πω πω....μου θυμιζεις τον προηγούμενο. Ακριβώς τα ιδια μου ειχε πει. (Το' χουμε ξανασυζητησει μηπως ηταν ο ιδιος)
    Θα μου πεις ειναι διαφορες τακτικες που ακολουθούν σχεδον ολοι.
    Κι εγω παντως ντρέπομαι να ζητησω μείωση. Ίσως αναφερω οτι δυσκολευομαι γενικά, να δω πώς θα το χειριστεί...
    Αν επιτρέπεται,πόσα δίνεις τώρα?

Senior Member
    Πω πω....μου θυμιζεις τον προηγούμενο. Ακριβώς τα ιδια μου ειχε πει. (Το' χουμε ξανασυζητησει μηπως ηταν ο ιδιος)
    Θα μου πεις ειναι διαφορες τακτικες που ακολουθούν σχεδον ολοι.
    Κι εγω παντως ντρέπομαι να ζητησω μείωση. Ίσως αναφερω οτι δυσκολευομαι γενικά, να δω πώς θα το χειριστεί...
    Α ναι σωστά! Μου χαν φανεί μερικά κοινά τότε που τα έλεγες!
    ναι πάντως μου φαίνεται αρκετά πούστικο αυτό το "εντάξει και θα μου τα χρωστάς". Δεν θέλω να χρωστάω ρε φίλε! αν έχω έρχομαι, αν δεν έχω δεν έρχομαι και τέλος!

Πάντως έχω είχαμε ξεκινήσει με 60 ευρώ το πρώτο ραντεβού, αμέσως μετά μου το πήγε 30 ή 40 νομίζω από μόνος του χωρίς να κάνω θέμα επειδή έκανα και απόσταση για να πάω, και στο τέλος όταν του ζήτησα να μειώσουμε τις συνεδρίες μου το πήγε 20. Η εξήγηση του σε αυτό ήταν οτι θεωρούσε πως δεν έπρεπε να περνάει τόσο μεγάλο διάστημα μέχρι να τα ξαναπούμε γιατί θα χάναμε όλον τον χρόνο μας στις περιγραφές. Προφανώς έχει μια βάση κι αυτό, αλλά σκέφτομαι πως κ επαγγελματικά τον συμφέρει.

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Αν επιτρέπεται,πόσα δίνεις τώρα?
    Τωρα δινω 50 για μια ωρα

Senior Member
    Εχει μεγαλη βαση και αυτο. Για μενα ηταν ο βασικος λογος που ειχα σταματησει πριν χρονια απο την 1η ψυχολογο μου στην πολη που ζουσα τοτε. Η ζωη μου ειχε φτασει πλεον να τρεχει με πολυ γρηγορους ρυθμους, ειχα παρα πολλα να περιγραψω και λογω οικονομικων και παρα πολλων ωρων εργασιας καθημερινα, δεν πηγαινα πλεον καθε εβδομαδα και αφου ειδα οτι σε 2 συνεδριες μονο περιεγραφα τα απειρα που γινονταν και περνουσε ο χρονος και πληρωνα για περιγραφες χωρις απαντηση, σταματησα. Και για 4 χρονια δεν ειχα ξανακανει, μεχρι που με πηγαν σχεδον με το ζορι φετος εδω :P (ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ενα τεραστιο καλο που μου εκανε η οικογενεια μου αυτο, τους το αναγνωριζω ξεκαθαρα. Μπορει τοσα χρονια οι συμπεριφορες τους και ο χειρισμος τους να με οδηγησαν στα προβληματα, αλλα η κινηση να μου κλεισουν το ραντεβου αυτο, παρα την αρνηση μου να το ξανακανω, ηταν τελικα ΠΟΛΥΤΙΜΗ!)
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Εχει μεγαλη βαση και αυτο. Για μενα ηταν ο βασικος λογος που ειχα σταματησει πριν χρονια απο την 1η ψυχολογο μου στην πολη που ζουσα τοτε. Η ζωη μου ειχε φτασει πλεον να τρεχει με πολυ γρηγορους ρυθμους, ειχα παρα πολλα να περιγραψω και λογω οικονομικων και παρα πολλων ωρων εργασιας καθημερινα, δεν πηγαινα πλεον καθε εβδομαδα και αφου ειδα οτι σε 2 συνεδριες μονο περιεγραφα τα απειρα που γινονταν και περνουσε ο χρονος και πληρωνα για περιγραφες χωρις απαντηση, σταματησα. Και για 4 χρονια δεν ειχα ξανακανει, μεχρι που με πηγαν σχεδον με το ζορι φετος εδω :P (ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ενα τεραστιο καλο που μου εκανε η οικογενεια μου αυτο, τους το αναγνωριζω ξεκαθαρα. Μπορει τοσα χρονια οι συμπεριφορες τους και ο χειρισμος τους να με οδηγησαν στα προβληματα, αλλα η κινηση να μου κλεισουν το ραντεβου αυτο, παρα την αρνηση μου να το ξανακανω, ηταν τελικα ΠΟΛΥΤΙΜΗ!)
    Ναι το καταλαβαίνω οτι έχει κι αυτό μια λογική, απλά η αλήθεια είναι πως ήμουν και καχύποπτη πως το κάνει από επαγγελματική σκοπιά και μόνο, μιας και με τις περισσότερες συνεδρίες έστω και με χαμηλότερη τιμή, πάλι κερδισμένος θα έβγαινε. Λογικό κι αυτό θα μου πεις, είναι και επαγγελματίες κάπως πρέπει να ζήσουν, απλά θα προτιμούσα να μου το πει χύμα αν ήταν αυτό.

Nefeli28
    Guest
    Εχει μεγαλη βαση και αυτο. Για μενα ηταν ο βασικος λογος που ειχα σταματησει πριν χρονια απο την 1η ψυχολογο μου στην πολη που ζουσα τοτε. Η ζωη μου ειχε φτασει πλεον να τρεχει με πολυ γρηγορους ρυθμους, ειχα παρα πολλα να περιγραψω και λογω οικονομικων και παρα πολλων ωρων εργασιας καθημερινα, δεν πηγαινα πλεον καθε εβδομαδα και αφου ειδα οτι σε 2 συνεδριες μονο περιεγραφα τα απειρα που γινονταν και περνουσε ο χρονος και πληρωνα για περιγραφες χωρις απαντηση, σταματησα. Και για 4 χρονια δεν ειχα ξανακανει, μεχρι που με πηγαν σχεδον με το ζορι φετος εδω [emoji14] (ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ενα τεραστιο καλο που μου εκανε η οικογενεια μου αυτο, τους το αναγνωριζω ξεκαθαρα. Μπορει τοσα χρονια οι συμπεριφορες τους και ο χειρισμος τους να με οδηγησαν στα προβληματα, αλλα η κινηση να μου κλεισουν το ραντεβου αυτο, παρα την αρνηση μου να το ξανακανω, ηταν τελικα ΠΟΛΥΤΙΜΗ!)
    Πηγαίνεις καθε βδομαδα;

Senior Member
    Ανελλιπως. Δεν εχω χασει ποτε ουτε 1 και παντα ανυπομονω. Μονο το μηνα που εκεινη ειχε παει διακοπες δεν εκανα συνεδριες.

Nefeli28
    Guest
    Ανελλιπως. Δεν εχω χασει ποτε ουτε 1 και παντα ανυπομονω. Μονο το μηνα που εκεινη ειχε παει διακοπες δεν εκανα συνεδριες.
    Ναι σε καταλαβαίνω. Κι εγω έτσι είμαι. Δεν χανω με τιποτα και η ανυπομονησια είναι μεγάλη...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Τωρα δινω 50 για μια ωρα
    Τα διπλάσια από εμένα.
    Αν είναι,συζητήστε για μια μικρή μείωση αρχικά.
    Αλλά μην σταματήσεις τις συνεδρίες σε καμία περίπτωση.

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Τα διπλάσια από εμένα.
    Αν είναι,συζητήστε για μια μικρή μείωση αρχικά.
    Αλλά μην σταματήσεις τις συνεδρίες σε καμία περίπτωση.
    Ναι. Δεν θα σταματησω. Δεν γίνεται να σταματησω στο.σημειο που είμαι και γενικα για ολο αυτο που με βασανιζει.
    Θα κανω κουβεντα για μειωση και βλέπουμε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by προσωπικες διαφορες View Post
    Λουλούδι η λογική σου μου θύμισε τα αριθμητικά του αείμνηστου Βέγγου στην ταινία θα σε κάνω βασίλισσα.https://www.youtube.com/watch?v=PRsT4VxmMiY
    θεωρητικά πάει έτσι αλλά στην πραγματική οικονομία δεν είναι έτσι.Και στη τελική πρέπει να καταλάβουμε ότι έτσι είναι η ζωή στις σύγχρονες καπιταλιστικές κοινωνίες.Κάποιοι θα κάνουν ένα επάγγελμα που θα αμείβονται παραπάνω από τους άλλους.Σε εμπόδισε εσένα κανείς να γίνεις εσύ ψυχολόγος και να βγάζεις τα χρήματα που βγάζουν αυτοί? Εγώ πχ δεν είχα σκεφτεί να γίνω ψυχολόγος και δεν έγινα.Εγινα τεχνικός Η/Υ και εργάζομαι σε μια επίχειρηση 25 ημέρες το μήνα και παίρνω 800€ χωρίς καν να δουλεύω 8ωρο τις περισσότερες εκ των ημερών αυτών.Τι σημαίνει αυτό? Οτι πρέπει να κατηγορώ τους ψυχολόγους που μπορεί αυτά τα χρήματα να τα βγάλουν και σε λιγότερο απο μια εβδομάδα? Μαγκιά τους για όσους το καταφέρνουν.
    Αχ με αυτα που λετε δεσποινις/κυριε ποσο χαιρομαι που μενουν ανεργοι οι ψυχολογοι, χαχαχα. Αυτο ειναι και το δικαιο σε μια καπιταλιστικη κοινωνια επισης ε;

Banned
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Εμ τοσα παιρνουν στο ονομα του θεου,ειπαν να αφησουν κ κατι χωρις χρηματα!
    Ενημερώσου για τον μισθό των έγγαμων και των άγαμων ιερέων, ενημερώσου και για την εκκλησιαστική περιουσία, που αν δεν έδινε η Εκκλησία, περιουσία στο νεοσύστατο ελληνικό κράτος, ακόμη κλέφτες και αρματολοί θα υπήρχαν. Αν μπορεί να αναλάβει την σίτιση καθημερινά 400.000 ατόμων και οι περισσότεροι δεν πληρώνονται και το κάνουν αφιλοκερδώς, για να βοηθήσουν. Αν μπορεί να κάνει αυτήν την καθημερινή σίτιση το κράτος, τότε οκ. Αν δεν μπορεί, ας αφήσει την Εκκλησία στο έργο της. Αν θέλει το κράτος, διαχωρισμό με την Εκκλησία, ας δώσει τότε όσα έδωσε η Εκκλησία στο κράτος, από το 1835. Υπάρχουν καταγεγραμμένα αυτά και ισχύει ο νόμος. Αν γίνει διαχωρισμός, και προβεί η Εκκλησία, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, θα δικαιωθεί, γιατί ισχύει αυτός ο νόμος ακόμη, για την εκκλησιαστική περιουσία. Έξω από τον χορό, είναι ωραίες οι κατηγορίες, ας ενημερωθεί όμως και ο κόσμος, πως αν δεν υπήρχε η Εκκλησία, στην προσφυγική κρίση, στον Α΄και Β' Π.Π. και στο νεοσύστατο ελληνικό κράτος, στο να βοηθήσει απαλλοτριώνοντας την εκκλησιαστική περιουσία, για να βοηθήσει το κράτος, θα σου έλεγα που θα ήταν το ελληνικό κράτος τώρα. Ολόκληρες πόλεις έχουν χτιστεί, πάνω σε εκκλησιαστικές περιουσίες, λιμάνια, αεροδρόμιο, νοσοκομεία, σχολεία, πλατείες κλπ. όλα ανήκουν στην εκκλησία και το κράτος αυτό καθ'εαυτό, δεν έχει τίποτα. Οπότε δεν συμφέρει κανέναν, ο διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους. Αυτά τα λέω, για κάποιους/κάποιες, που το παίζουν προοδευτικοί, χλευάζοντας την Εκκλησία. Ας αναλάβουν οι "προοδευτικοί", την σίτιση καθημερινά 400.000 ατόμων. Θα έχει ενδιαφέρων, να το δούμε, εκτός από τους χλευασμούς και την θεωρία, να περάσουν και στην πράξη...

Senior Member
    δεν μπορω να καταλαβω πως σε καθε συζητηση καταληγουμε στους παπαδες.
    ξαδερφος του F16 εισαι?
    και οκ, η εκκλησια εχει εσοδα τεραστια απο πολλες δραστηριοτητες, αλλα δεν χρεωνει ευθεως την εξομολογηση. πλαγιως βεβαια, καθε ανθρωπος που ειναι κοντα στην εκκλησια και ολοι οι εξομολογουμενοι ειναι εκκλησιαζομενοι, προτρεπονται συχνα - πυκνα να δινουν το κατιτις και οντως το κανουν.

το θεμα ειναι ομως, οτι εδω μιλαμε για θεραπεια και η εξομολογηση ΔΕΝ ειναι θεραπεια.
    η θεραπεια δεν ειναι εξιστορηση, εχει μεθοδους απο μερους του θεραπευτη.
    αν δεν το καταλαβαινεις, δεν χρειαζεται να κανεις παρασιτα οποτε συζητπυν για θεραπεια, πετωντας στην μεση την εξομολογηση.
    αν η εξομολογηση ηταν θεραπευττικη, δεν θα ειχε τοσους βλαμμενους και προβληματικους πιστους, και εχει πολλους..

οσο για την παραχωρηση περιουσιας στο ελληνικο κρατος, μη το συνεχιζεις αυτο το αστειο, εχουμε πεσει κατω απο τα γελια.
    απο ποια εργασια της η εκκλησια ειχε περιουσια και δωρισε? ειναι επιχειρηση? λεφτα χριστιανων κρατουσε επι τουρκοκρατιας για να τα διαφυλαξκει ταχα απο τους κατακτητες και να τα δωσει πισω, και δεν τα εδωσε ποτε, ΤΑ ΕΦΑΓΕ.

Page 10 of 14 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast