Το πρόβλημα μου; Είμαι πολύ ευαίσθητος! Τη βοήθεια σας παρακαλώ! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 160
  1. #31
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Αθήνα
    Posts
    269
    Ναι γίνεται να γραφτείς

  2. #32
    Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    34
    Χαίρεται και απο εμένα! Γιατι πρέπει να γίνεις όπως οι περισσότεροι; εγώ θα συμβουλευα να κρατήσεις την ομορφιά της ιδιοσυγκρασίας σου αλλα με περισσότερη σοφία άλλη φορά! Κάνε τα ΠΑΘΗΜΑΤΑ σου και αυτά των γνωστών σου, ΜΑΘΗΜΑΤΑ! ΔΙΑΚΡΙΣΗ το ΠΟΥ και το ΠΟΤΕ κ σε ΠΟΙΟΝ πρεπει να αφιερωσεις συναίσθημα... Σαφώς κ Δεν αξίζουν οι περισσότεροι το συναίσθημά σου. Εκεί που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θεωρήσεις οτι αξίζει άλλη φορά και την μάζα με περισσότερη λογική κ λίγα συναισθήματα! Ελπίζω να βοήθησα κάπως!
    ΥΣ.: βρές κ φίλους με παρόμοια ιδιοσυγκρασία και κάνε παρέα/άντλησε αντοχές ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ!(να 'σε σίγουρος οτι υπάρχουν... αλλά ίσος δεν τους έχεις ανακαλύψει ακόμα...)

  3. #33
    Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    34
    Και κάτι ακόμα: Η αλλαγή δεν έχεις ηλικία... Αλλά ψυχή! Δηλ θέληση να το θέλεις πραγματικά!

    Ammos

  4. #34
    Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    34
    Quote Originally Posted by Poet View Post
    Καλημέρα! Χαίρομαι που σου άρεσε το κείμενο μου! Το έγραψα επειδή διαπίστωσα πως η πρώην κοπέλα μου, δυστυχώς παρά τα όσα μου έλεγε, ανήκε και εκείνη στους πρακτικούς ανθρώπους. Αυτό ακριβώς είναι που έχω αγαπήσει στη ζωή. Την ποίηση και την πεζογραφία. Μην καταπιέζεις τίποτα μέσα σου! Δεν αξίζει να γίνεσαι ένα με τους άλλους, για να καταφέρνεις να επιβιώνεις! Η ζωή έχει μεγαλύτερη σημασία από την επιβίωση!
    Μπήκα στο προφίλ μου και διόρθωσα τις ρυθμίσεις. Νομίζω τώρα μπορεί κάποιος να μου στείλει προσωπικό μήνυμα.
    [emoji106]

    Ammos

  5. #35
    Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    34
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Το πρόβλημα είναι @Poet, ότι χρειάζεται να γράφουμε ποιήματα, για να λέμε τα αυτονόητα. Έχω γράψει ποιήματα, για διάφορα θέματα, μου αρέσει γενικά να γράφω, όπως για κοπέλες που μπορεί να μου αρέσουν ή για κάτι που με βασανίζει. Είμαι όμως τύπος την ομιλίας περισσότερο, παρά της γραφής, αλλά αποτυπώνω και στα δύο τις σκέψεις μου, εξίσου καλά. Ξέρεις όμως τι κατάλαβα; Ότι άνθρωποι ευαίσθητοι, καταλήγουν μόνοι και με κατάθλιψη. Ψάξε την ζωή διάσημων ποιητών και ποιητριών, λίγοι και λίγες, ήταν που χάρηκαν μέσα στην ζωή τους, γι'αυτό έβρισκαν παρηγοριά σε έναν πλασματικό κόσμο, που είχαν δημιουργήσει μέσα από την γραφή. Οι περισσότεροι, αποτελούσαν έναν στόχο για χλευασμό από την μάζα, επειδή ήταν διαφορετικοί και στο τέλος, πέθαναν μόνοι και καταθλιπτικοί. Αυτό δεν σημαίνει, πως πρέπει να μην υπάρχουν ευαίσθητοι άνθρωποι, που αποτυπώνουν τις σκέψεις τους, μέσα στα ποιήματά τους, αλλά ο κόσμος σιγά σιγά, να αρχίζει να αλλάζει και αυτό πιστεύω πως είναι ακατόρθωτο πλέον. Όποιος διαφωνεί, είναι λάθος και παράξενος, όποιος μιλάει για φιλοπατρία, για θρησκεία, για οικογένεια και για ηθικές αξίες, είναι φασίστας, παλιομοδίτης και κλειστόμυαλος. Όποιος λέει τα ίδια με την μάζα, είναι σωστός, μοντέρνος και πάνω από όλα "διαφορετικός"...
    [emoji106]

    Ammos

  6. #36
    Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    34
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Στους συναισθηματικούς ανθρώπους επειδή υπερισχύει το θυμοειδές, δεν σκεφτόμαστε με την λογική, αλλά με το συναίσθημα, πράγμα που μας κάνει εύκολα "θύματα". Σκέψου αυτά που σε βασανίζουν, με μια πιο λογική ματιά και θα δεις, ότι δεν έχει νόημα, να χάνεις τον ύπνο σου. Μόνο για την υγεία να ανησυχείς, όλα τα άλλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα...
    Συμφωνώ πολυ!!! Εμένα η λογική οπτική των πταγμάτων με βοήθησε. Αν παλι δυσκολευεσαι να κοιμηθείς πάρε καμια βαλεριάνα. Φιλικά Ammos

    Ammos

  7. #37
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    23,856
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Καλησπερα ποετ.
    Δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτο που κανει τις γυναικες να μη σε θελουν για ερωτικο συντροφο, για καποιο λογο που δεν εχεις εντοπισει σε βρισκουν μη-ελκυστικο και οχι ερωτευσιμο, για αυτο και τους βγαινει να σε προτιμουν σαν φιλικο προσωπο. Δεν εχει να κανει με το οτι εισαι ευαισθητος, δεν ειναι ολοι οι ερωτευσιμοι αντρες αναισθητοι. Ειναι μαλλον ο τυπος γυναικων στον οποιον απευθυνεσαι, γυναικες που θελουν τον αντρα δυναμικο για να νιωσουν ασφαλεια. Οι γυναικες εχουμε στην πλατη μας παρα μα παρα πολλα βαρη και παιζει και αυτο ρολο στο να μην ειναι αρκετη η ποιηση και τα λουλουδια στον ερωτα.. Παλιοτερες εποχες που η γυναικα ηταν δουλα και κυρα μπορει να αρκουσε, δεν ξερω.
    Θα σε βοηθουσε ισως αν αλλαζες ταργκετ γκρουπ, σιγουρα υπαρχουν και γυναικες με διαφορετικα κριτηρια και υπαρχει παρα πολλη μοναξια στον κοσμο. Οταν συνελθεις απο το χωρισμο σου, θα μπορεσεις να ξανακανεις βηματα.
    Καλο ειναι που εκθιαζεις τοσο τον εαυτο σου, αλλα απο την αλλη δε σε βοηθαει να κοιτας τα αλλα ζευγαρια με επικριτικοτητα ουτε να ψαχνεις να βρεις τα λαθη στους αλλους, ο καθενας εχει δικαιωμα επιλογης για τον εαυτο του.
    Αν ενας χ αριθμος γυναικων δε σε βρισκει δυναμικο και ερωτευσιμο, δε σημαινει οτι εισαι καταδικασμενος. Εισαι πολυ νεος ακομα.
    συμφωνω απολυτα.
    δεν ξερω ποιο ειναι το προβλημα, αλλα δεν ειναι η ευαισθησια. κατι αλλο ειναι.

  8. #38
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    22,842
    Μ αρεσει που με τροπο τουσ λετε την αληθεια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

  9. #39
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    5
    Αχχχχχ έναν αντρα τέτοιο θα ήθελα.
    ...

    Εστάλη από SM-G925F στο E-Psychology.gr Mobile App

  10. #40
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Αθήνα
    Posts
    269
    Ammos
    Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου! Ψάχνω πολλά χρόνια ανθρώπους που να έχουν παρόμοια φυλοσοφία με τη δική μου, ώστε να μπορώ να μοιραστώ άφοβα τις σκέψεις μου. Κάπου θα υπάρχουν!

  11. #41
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    22,842
    Βουρ στον πατσα αυτο σημαινει ορμα του
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

  12. #42
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Αθήνα
    Posts
    269
    Θα ήθελα να συμπληρώσω πως με τον καιρό ένιωσα την ανάγκη πως έπρεπε κάπως να ισορροπήσω το συναίσθημα με τη λογική, οπότε αυτό που έκανα ήταν να διαβάσω βιβλία! Ειλικρινά είναι ότι καλύτερο ξεκίνησα να κάνω στη ζωή μου! Μου έκανε μεγάλο καλό!

  13. #43
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    758
    Quote Originally Posted by Poet View Post
    Θα ήθελα να συμπληρώσω πως με τον καιρό ένιωσα την ανάγκη πως έπρεπε κάπως να ισορροπήσω το συναίσθημα με τη λογική, οπότε αυτό που έκανα ήταν να διαβάσω βιβλία! Ειλικρινά είναι ότι καλύτερο ξεκίνησα να κάνω στη ζωή μου! Μου έκανε μεγάλο καλό!
    Το διάβασμα μπορεί να γίνει κίνητρο, καταφύγιο, απόλαυση....αρκεί να του δώσουμε λόγο χώρο και λίγο χρόνο από την καθημερινότητα μας. Θα συμφωνήσω μαζί σου.... "Μου έκανε μεγάλο κάλο το δίαβασμα".... χωρίς αυτό θα είχα βυθιστεί στην ανυπαρξία κυριολεκτικά.

  14. #44
    Banned
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    446
    Quote Originally Posted by Poet View Post
    Γεια σας και από εμένα! Λοιπόν... πάντα ένιωθα πως είχα κάτι το διαφορετικό από τους άλλους ανθρώπους. Ακόμη και από την παιδική ηλικία! Και όσο μεγάλωνα, τόσο περισσότερο ένιωθα αυτή την διαφορετικότητα, η οποία μου στέρησε πολλά στη ζωή, όπως για παράδειγμα τις σχέσεις μου με το άλλο φύλο. Δεν λέω πως πέρασα άσχημα παιδικά και εφηβικά χρόνια! Πέρασα υπέροχα, αλλά ιδιαίτερα όταν ξεκίνησε το ενδιαφέρον μου για τα κορίτσια, τότε κατάλαβα το πόσο διαφορετικός ήμουν! Η ευαισθησία μου ήταν πάντα το μεγάλο εμπόδιο στο να καταφέρω να προσελκύσω το άλλο φύλο. Όπως και η ντροπαλότητα μου, ιδιαίτερα μέχρι τα 20 και κάτι χρόνια. Οι γυναίκες δεν με έβλεπαν ποτέ ερωτικά, πάντα σαν φίλο! Και όσες με τον καιρό με είδαν ερωτικά, με απέρριψαν επειδή είμαι πολύ ευαίσθητος! Πάντα ήμουν ένας ονειροπόλος άνθρωπος που πέταγε στους δικούς του ουρανούς! Αθεράπευτα ρομαντικός, πάντα ήθελα οι σχέσεις μου να έχουν μια ποιότητα και μια ομορφιά την οποία δεν έβλεπα στα άλλα ζευγάρια που γνώριζα. Χώρισα πρόσφατα, και η δικαιολογία από την κοπέλα μου, ήταν πως νιώθει ανασφάλεια μαζί μου, επειδή είμαι πολύ ευαίσθητος! Αγαπώ τη ζωή, και εστιάζω στο πως να κάνω τον κόσμο μου καλύτερο, όπως και τον κόσμο της γυναίκας που θα επιλέξει να είναι μαζί μου. Η αδυναμία μου αυτή, ξέρω πως δεν είναι πάντα εμπόδιο! Απλώς χρειάζεται να γνωρίσω εκείνη που θα δεχθεί έναν άνθρωπο σαν εμένα! Είμαι ο τύπος του άνδρα, που θα προσφέρει λουλούδια στην αγαπημένη του, που θα τις κάνει εκπλήξεις, μόνο και μόνο και μόνο για να τη βλέπει να χαμογελά, που θα της σταθεί σε μια δύσκολη στιγμή, που θα αγκαλιάσει, που θα σκουπίσει τα δάκρυα, που θα την κρατά απαλά από το χέρι, που θα την χαϊδεύει τρυφερά, θα την συμβουλεύει για το καλό της, που θα κάνει σαν παιδί από τη χαρά του, και σαν έφηβος στα ερωτικά παιχνίδια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι τρέλες έχω κάνει για κάποια γυναίκα που έχω αγαπήσει! Ειλικρινά κάνω το μυαλό μου ένα πολυεργαλείο, που σκέφτεται μονάχα το πως να διοργανώσει μια κίνηση, για να κάνω κάτι που δεν θα το περιμένει με τίποτα! Σπάνια κάποιος θα έκανε τέτοιες τρέλες! Τουλάχιστον αυτό μου έχει επιβεβαιώσει η κοινωνία γύρω μου! Η κοινωνία των εφήμερων σχέσεων, και των πρακτικών μυαλών! Αλλά ο εντυπωσιασμός από την πλευρά της γυναίκας ήταν παροδικός, όπως και τα όμορφα λόγια της αγάπης! Δυστυχώς δεν εκτιμάται πάντα η υπερπροσπάθεια, αλλά πιο πεζά πράγματα όπως τα χρήματα! Προσπαθώ δηλαδή να δημιουργήσω μια ουσιαστική σχέση, όπου η επικοινωνία θα είναι η βάση που θα στηριχτούν όλα τα άλλα. Μου αρέσει να μιλάω με τον άλλον, σε βαθμό που έχω τον ρόλο προσωπικού εξομολογητή ακόμη και σε άγνωστους ανθρώπους! Μου αρέσει που με εμπιστεύονται οι άνθρωποι, και που προσπαθώ να τους συμβουλέψω. Παρόλο που προσπαθώ να δείξω την αγάπη μου στους ανθρώπους, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα έχω αποτύχει! Πριν από εκείνη τη σχέση που ανέφερα πριν, ήμουν πάρα πολλά χρόνια μόνος, και τώρα προσπαθώ να συνέλθω και να επιστρέψω στην μοναχική μου πραγματικότητα! Ξέρω πως αν δεν είχα αυτή την ιδιαιτερότητα, δεν θα ήμουν για ακόμη μια φορά μόνος! Πονάω!
    Κατ' αρχήν τώρα βρίσκεσαι σε μία κατάσταση πένθους της σχέσης που έχασες. Ο τρόπος που θα διαχειριστείς αυτή την κατάσταση παίζει ρόλο για το χρονικό διάστημα που θα κρατήσει.

    Επίσης, σχετικά με την ευαισθησία, είναι άλλο το να είσαι ευάισθητος και άλλο το να είσαι υπερβολικά δοτικός, σε βαθμό που να μην ενδιαφέρεσε πραγματικά και ουσιαστικά για τον εαυτό σου και για το να παίρνεις κιόλας, όχι μόνο να δίνεις.

    Θα σου έλεγα να το ψάξεις το θέμα και να μη μείνεις στο "εγώ έτσι είμαι". Άσχετα από την ιδιοσυγκρασία, υπάρχει και ο τρόπος σκέψης, ο οποίος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

    Σε καμία περίπτωση ο σκοπός δεν είναι να γίνεις άλλος άνθρωπος, αλλά να ψάξεις να βρεις τι φταίει από την πλευρά σου, να το διορθώσεις και ν' αρχίσεις να βελτιώνεσαι, να γίνεις ο καλύτερος εαυτός σου και όχι κάποιος άλλος.

    Οι άνθρωποι που έχουν προβλήματα στις σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους και ειδικά στις ερωτικές σχέσεις, έχουν θέματα που τα κουβαλούν από το παρελθόν, τα οποία μερικές φορές είναι τόσο ύπουλα που δεν μπορούν να γίνουν εύκολα αντιληπτά, γι' αυτό μας αναφέρεις πως είχες καλά παιδικά και εφηβικά χρόνια.

    Ψάξ' το το θέμα όστε να τη βρεις τη λύση, αντί να περιμένεις να σε δεχτούν οι άλλοι όπως είσαι τώρα.

  15. #45
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    1,204
    Το παρελθον εχει τελεστει.Ο, τι γραφει δεν ξεγραφει και το πολυ ψαξιμο μονο κακο κανει.Ναι μεν διδασκει αλλα το να ζεις η να πορευεσαι με αυτο απλως ειναι σα να ζεις σε ψεμα. Επισης αν θες poet να δεις ενα ποιημα μου κοιτα τα πρωτα αρθρα μου.Το συγκεκριμενο ταιριαζει και στην περισταση


    Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
    Last edited by iwannaaa; 02-11-2017 at 16:56.

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. Παρακαλώ πολύ να διαγραφεί ο λογαριασμός μου
    By χορεύει ο κόσμος ξέφρενα in forum Με καφέ και συμπάθεια....
    Replies: 6
    Last Post: 11-09-2017, 12:11
  2. Ευαίσθητος χαρακτηρας
    By girl1988 in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 4
    Last Post: 09-06-2015, 14:43
  3. θελω τη βοηθεια σας παρακαλω πολυ...
    By nikitas1985 in forum Ψυχαναγκασμοί - Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή
    Replies: 22
    Last Post: 30-03-2014, 00:18
  4. Θα εκτιμούσα πολύ την γνώμη σας! παρακαλώ διαθέσετε λίγο χρόνο για 'μενα...
    By _kassandra_ in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 3
    Last Post: 08-04-2012, 00:21
  5. Βοήθηστε με σας παρακαλώ να μην του προκαλέσω πολύ πόνο...
    By Κύκνος in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 1
    Last Post: 22-10-2011, 14:28

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •