Results 106 to 120 of 160
-
12-12-2017, 17:59 #106
Την Παρασκευή της είπα να σβήσει κάποιες φωτογραφίες από το Fb που την είχα βγάλει εγώ. Στην αρχή αρνήθηκε, αλλά μετά το δέχτηκε. Με ρώτησε το λόγο που θέλω να γίνει αυτό. Με τα πολλά πολλά της πρότεινα να διαγραφούμε, επειδή αυτή η κατάσταση δεν μας βοηθάει, πως είμαι χάλια και πως δεν μπορώ να την δω σαν φίλη όπως μου έλεγε εκείνη. Το κλείσαμε ήρεμα... συνέχεια έλεγε πως με αγαπάει! Πως ζήσαμε κάτι όμορφο και πως δεν θα με ξεχάσει. Μου είπε πως αγαπηθήκαμε πραγματικά! Πως κάθε γυναίκα θα ήθελε έναν άνδρα με αυτή τη συμπεριφορά, αλλά απλώς δεν τα βρήκαμε σε ορισμένα ζητήματα, και τελικά είπαμε το αντίο. Είμαι πολύ μπερδεμένος αυτή τη στιγμή! Ξεσπάω ξανά σε κλάματα, νιώθω απέχθεια για τον εαυτό μου, προσπαθώ να καταλάβω πως μπορεί ένας άνθρωπος που σου λέει σε αγαπώ, θέλει να σε αφήσει! Κάνει τα πάντα για να σε αφήσει και όχι να σε κρατήσει! Δεν αντέχω άλλο! Έχω καταστραφεί σαν άνθρωπος! Μετά από δύο ημέρες, μου έστειλε μήνυμα και μου έκανε χιούμορ! Ζήτησε συγγνώμη αμέσως μετά. Όταν της απάντησα γιατί μου έστειλε μήνυμα ενώ διαγραφήκαμε για να ηρεμήσουμε, μου απάντησε πως δεν ήξερε σε ποιον άλλον να στείλει μήνυμα, και πως πρώτα σκέφτηκε εμένα, και ζήτησε ξανά συγγνώμη! Είναι ψυχοφθόρο αυτό που συμβαίνει! Δεν μπορώ να μελαγχολώ κάθε ημέρα! Δεν μπορώ να κοιμάμαι αλλά και να ξυπνάω κάθε ημέρα με δάκρυα στα μάτια! Είναι μαρτύριο! Έπεσα πάλι! Έχω καταρρεύσει! Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό που συμβαίνει! Ναι και άλλοι χωρίζουν, και μάλιστα με χειρότερο τρόπο, και πάνε παρακάτω. Μάλλον εγώ πρέπει να μείνω ξανά μόνος! Δεν κάνω για σχέσεις! Δένομαι πολύ εύκολα! Πιστεύω πολύ εύκολα επίσης στα μεγάλα λόγια, στα ερωτικά και τρυφερά λόγια! Νιώθω πως αυτός ο γκρεμός που έχω πέσει, δεν έχει τέλος! Βρίσκομαι πλέον σε απόγνωση! Κι εκείνη βρίσκεται παντού! Σε φωτογραφίες, βίντεο, μηνύματα... στα αντικείμενα που μου χάρισε... ακόμη και το ίδιο μου το σπίτι μου την θυμίζει εφόσον έμεινε εδώ για λίγες ημέρες! Δεν μπορώ να ζήσω άλλο έτσι! Δεν μπορώ!
- 12-12-2017, 19:05 #107
καλησπερα.
οπως λες ηδη κι οπως σου εχουν πει πολλοι μεχρι τωρα, εφοσον η επαφη σας δεν ειναι για να τα βρειτε, αλλα ειναι μια μονιμη υπενθυμιση εκ μερους της οτι ΔΕΝ μπορειτε να ειστε μαζι, το μεγαλυτερο κακο στο κανει αυτη η φθοροποιος επαφη που κραταει ειτε σαδιστικα, παιζοντας την γατα με το ποντικακι, ειτε γιατι δεν εχει αλλους ανθρωπους στην ζωη της και η υπαρξη σου την στηριζει ΦΙΛΙΚΑ.
οσο για τα περι "αγαπης", μην προβληματιζεσαι πολυ.
το τι λεει ο καθενας λεγοντας "σε αγαπω", ειναι μια αστεια ιστορια. απο το "καλο εισαι βρε, μου εισαι συμπαθης", ως το το ¨σε αγαπω σαν ανθρωπο" που ειναι... παρηγορια στον αρρωστο μεχρι να βγει η ψυχη του..
η κοπελα μαλλον σε βλεπει πλεον φιλικα .
μπορει να ειναι δικη της αποφαση να εμφανιζεται στην ζωη σου για να παιζετε τα φιλαρακια, αλλα ειναι απολυτως στην δικη σου αποφαση το αν θα το επιτρεπεις.
πιθανολογω οτι στην ευαλωτη φαση που εισαι, το επιτρεπεις με μια ελπιδα οτι θα αλλαξει γνωμη.
μονο που δεν κανει αυτο, αλλα το εντελως αντιθετο. σε διαβεβαιωνει καθε φορα οτι δεν μπορειτε να τα βρειτε.
οσο ερμαιο κι αν νοιωθεις, να ξερεις οτι ΕΣΥ εχεις τον τελευταιο λογο. αν δεν το αποφασιζεις, και παλι δικο σου θεμα. καντο συνειδητα τουλαχιστον. δεν φταιει εκεινη αν εισαι ανοιχτος στην επικοινωνια.
12-12-2017, 20:13 #108
Αληθεια απο το ιντερνετ αλλαξε ανθρωπος???Τολμησες ποτε ολα αυτα να τα πεις face2face και να εισπραξεις ενδιαφερον?Εχει τυχει με ατομο που συζηταμε με παθος για την τρελα να φοβαται και να κανει τον γαλλο οταν υπαρχουν ανθρωποι γυρο...Να τον ρωταω και να με εκθετει γελωντας και δειχνοντας με με το δαχτυλο...Ατομικα ο καθενας μας νιωθει αχ αχ τοσο προβληματικος που αν ριξεις μια ματια απο ψηλα θα δεις πως αχ αχ ολοι ειναι στον ιδιο πανω κατω βοθρο..Αλλα η ατομικη-μοναδικη μας φυση δεν θελει να μας χαλασει το ονειρο του διαφερω και παλευω ξεχωριστα...Θελω να πω πως ποσο ποιο απλα θα ηταν εαν ειχαμε ολοι τα κοτσια να εξωτερικευσουμε ταμπου συναισθηματα σε αυτα τα ταμπουρωμενα κοινωνικα στερεοτυπα...
Αλλα ναι ειναι δυνατον να χαλασεις το Image? Tι ψυχολογικα και ευαισθησιες λεει αυτος ο μαλκθακος θα ελεγε ενας μηχανικα ρομποτικος Αξιομαν αχ αχ ρομποτακι αχ αχ παραλιγο να τα κανω σκατα...
12-12-2017, 20:18 #109
Δεν μας νοιαζει η ουσια μαν μας νοιαζει την καταλληλη στιγμη η καταλληλη μαγκια με το καταλληλο υφος τι και αν εισε τρυπιος πουλαει το πως θα το δωσεις...Και ολα μωρε ειναι ποιο απλα γιατι να μπενουμε σε περιπετιες και γιατι μετα την δουλεια με τοση κουραση να πρεπει να κανεις επαναπροσδιορισμο αφου τελικα απο καπου θα τσιμπισεις like καπως ετσι θα σβησεις την οποια επιθυμια για αλλαγη...
13-12-2017, 10:25 #110
Remedy
Καλημέρα! Η αλήθεια είναι πως δεν έχει άλλους ανθρώπους για να μιλήσει μαζί τους. Θα θυμάσαι μάλλον πως πριν από ένα μήνα με έπαιρνε τηλέφωνο και όταν την ρώτησα το βράδυ γιατί το έκανε αυτό, μου απάντησε πως ήθελε κάποιον για να μιλήσει και πρώτα σκέφτηκε εμένα. Το βράδυ που διαγραφήκαμε μου είπε ''αγάπη μου'' και πως αυτό το είπε επίτηδες επειδή θα ήταν η τελευταία φορά που μιλάμε. Βέβαια δεν άντεξε και μου έστειλε μήνυμα μετά από μόλις δύο ημέρες! Δεν αμφιβάλλω πως πλέον με βλέπει φιλικά, ούτε πως εγώ έχω κάποια ελπίδα να με δει διαφορετικά όλον αυτόν τον καιρό, επειδή πραγματικά βρίσκομαι σε πολύ ευάλωτη θέση για πρώτη φορά στη ζωή μου! Στις άλλες μου σχέσεις ούτε έριξα τον εαυτό μου τόσο πολύ, ούτε κράτησα επικοινωνία. Αλλά αυτή τη φορά η κατάσταση ήταν πολύ διαφορετική! Σκότωσα τον εγωισμό μου με εκείνη! Όντως εγώ έχω τον τελευταίο λόγο! Αλλά είμαι ξανά χάλια! Και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η δύσκολη κατάσταση, η αίσθηση έντονης μοναξιάς, η μελαγχολία, ο περιορισμένος ύπνος κλπ Δεν ξέρω αν ο χρόνος τα γιατρεύει όλα, το μόνο που ξέρω είναι πως έχω πέσει τόσο πολύ, που αρχίζω να φοβάμαι μήπως πάθω κάτι ψυχολογικό. Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι πως αυτή η υπέροχη αίσθηση ζωντάνιας, το διαρκές χαμόγελο, η καλή διάθεση, το χιούμορ, η παιδικότητα με την οποία χαιρόμουν αυτή τη σχέση, δεν πρόκειται να μου συμβεί ξανά στη ζωή μου! Πώς μου δόθηκε η μοναδική ευκαιρία να ζήσω σαν άνθρωπος επιτέλους! Και πως δεν θα υπάρξει καμία άλλη φορά!
13-12-2017, 13:06 #111
ειμαι βεβαιη οτι ο χρονος γιατρευει τετοιες καταστασεις (οχι οτι θα γιατρεψει μια ασθενεια), για την απογοητευση μιλαω.
αλλα ο χρονος μετραει απο οταν απομακρυνθεις.
οσο επικοινωνεις, γυρνας το μαχαιρι στην πληγη, οποτε μην αναρωτιεσαι γιατι δεν καλυτερευεις.
ΟΜΩΣ, οτι αποψη και να σχηματισε ο καθενας, κι αν εγω θεωρω οτι σε βλεπει φιλικα και προσπαθει να μην χασει το ενδιαφερον σου, κανεις δεν μπορει να ειναι βεβαιος οτι δεν θα σε ξαναδει ερωτικα, ειτε περιστασιακα, ειτε οχι, ειτε ειλικρινα, ειτε για να παιξει μαζι σου.
δεν ειμαστε μεσα στο κεφαλι κανενος.
εσυ θα αποφασισεις αν ειναι τελειωμενη η ιστορια.
εγω το μονο που λεω ειναι οτι αν δεν βαλεις μια οριστικη τελεία, ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ, γιατι οσο εισαι σε συζητησεις, δεν την βαζεις, δεν προκειται να ηρεμησεις.
14-12-2017, 14:01 #112
Κι όμως! Παρα την μεγάλη απογοήτευση και την μελαγχολία που μου δημιουργεί η τωρινή μου κατάσταση, βρήκα τη δύναμη για να της πω το αντίο και να χωρίσουμε, όπως και πριν απο μια εβδομάδα που της είπα πως πρέπει να διαγράφουμε. Τις κινήσεις και τις δυο φορές τις έκανα πρώτος εγώ. Άρα θέλω να αισθανθώ επιτέλους καλύτερα και να πάω μπροστά. Δεν μπορώ όμως να πιστέψω πως ένας άνθρωπος που λέει τόσο εύκολα το σ' αγαπώ, άλλο τόσο εύκολα σε απομακρύνει! Αν εγραφα περισσότερα για τα όσα συνέβησαν θα καταλαβαίνατε καλύτερα γιατί μου πήρε τόσο πολυ καιρό για να της πω να κόψουμε εντελώς την επικοινωνία μας. Η λογική και ο έρωτας απλά δεν πάνε μαζί!
17-12-2017, 23:18 #113
Έχω παρατηρήσει πως ενάμιση μήνα από τότε που χωρίσαμε, άρχισε να αναρτεί στο FB μουσικά κομμάτια (όπως έκανε και σήμερα) από κάποιον που είχε γνωρίσει μέσα από κάποιο φόρουμ, ο οποίος ήταν ναρκισσιστής όπως μου είχε πει, αλλά πως κόψανε την επικοινωνία τους απότομα επειδή μαλώσανε! Εκείνος βέβαια δεν μένει στην περιοχή της, αλλά σαν να μου φαίνεται προσπαθεί να γυρίσει πίσω, σε εκείνους που κάποτε έκανε παρέα έστω και διαδικτυακά. Τώρα βέβαια δικαιολογημένα θα με ρωτήσετε τι με απασχολεί αυτό αφού χωρίσαμε και είναι τελειωμένη υπόθεση, πως εκείνη με βλέπει μόνο φιλικά κλπ Όταν είδα την πρώτη της ανάρτηση με κάποιο κομμάτι από εκείνον, ένιωσα πολύ άσχημα!
27-12-2017, 17:14 #114
Φίλε Poet. Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο ταυτίζομαι με το κείμενο που έγραψες. Ακριβώς έτσι είμαι και εγώ, καλός,ευαίσθητος,χαμηλών τόνων και υποχωριτικό άτομο. Πολλές φορές είχα την αίσθηση οτι ήμουν πιο ευαίσθητος και απο γυναίκα. Όπως μπορεί να μαντέψεις τα χαρακτηριστικά αυτά δεν με έχουν βοηθήσει καθόλου όσο αναφορά το άλλο φύλο. Όχι οτι δεν είμαι συμπαθητικός, απλά οι γυναίκες απο οτι φαίνεται αδυνατούν να με δουν ερωτικά, να προσθέσω επίσης οτι είμαι και ντροπαλός σε υπερβολικό βαθμο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια φορά στα 16 μου που είχε πάρτι το σχολείο μας σε ενα κλαμπ, πέρασε μια αρκετα όμορφη κοπέλα απο δίπλα μου και με ακούμπησε καταλάθος με το στήθος της και εγω κοκκίνησα απο την ντροπή χαχαχαχαχα, δεν την ήξερα καν εν τω μεταξύ. Είχα φάει άσχημο κόλημα με κοπέλα για τουλάχισον 3 χρόνια(γυμνάσιο) και μου πήρε άλλα 2 να συνέλθω απο αυτήν την ιστορία(γιατί φυσικά κατέληξε σε απόριψη). Θύμαμαι τον πρώτο καιρό πήγαινα συνέχεια όπου την έβλεπα και την έπαιρνα αγκαλιά, της άρεσε άλλα δεν ήταν κάτι που θα την έκανε να με δει ερωτικά. Γενικά έχει τύχη να φάω και αρκετή κοροιδία για την υπερευαισθησία στο σχολείο μου, κάθως θυμάμαι έβαζα τα κλάματα σχετικά εύκολα. Ευτυχώ τώρα στα 20 μου κάπως τα έχω περιορίσει αυτά(περισσότερο το κλάμα) αλλα παραμένω ευαίσθητος πολύ. Μακάρι αργότερα να βρώ έναν άνθρωπο που θα με θέλει και θα με καταλαβαίνει γι αυτό που είμαι...!
29-12-2017, 00:39 #115
Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση πως δεν είμαι ο μόνος που είμαι τόσο πολύ ευαίσθητος άνθρωπος! Σου εύχομαι να βρεις την κοπέλα που θα εκτιμήσει την ευαισθησία σου, και δεν θα την εκλάβει ως αδυναμία όπως η πρώην μου!
29-12-2017, 07:26 #116
Χώρισες πρόσφατα απ ότι λες, γι αυτο φαίνεσαι τόσο δυστυχησμένος και εκφράζεις όλα τα σώψυχα σου και μάλιστα μακροσκελώς.
Ευαισθησία ίσον αδυναμία στα μάτια μιας γυναίκας τη σήμερον εποχή. Ο ευαισθητος συνηθως δεν παιρνει πρωτοβουλίες κι απλα καθετε και ονειροπολεί. Αυτή που βρίσκεται απέναντι του τον εκλαμβάνει ως ντροπαλό, χαμηλών τόνων, κατα βαθος σπανε τα νευρα της ενω αυτος χαιρεται στον κόσμο του και στο τελος τον παραταει. Τέτοιοι άντρες δεν έχουν πέραση, ούτε καν στις αντροπαρέες. Δεν αλλάζουν, απλά βελτιώνονται κάπως και ετσι η ζωη τους γινεται πιο υποφερτή.γιάννης
29-12-2017, 21:36 #117
Εγω διαφωνω .Εχουμε πειξει απο ολους εσας τους ψευτικους και δηθεν.ελεος πια.στηλιτευετε το σωστο επειδη εχετε ολοι μαζοποιηθει στο στυλ αντρας δυναμικος και κουραφεξαλα.
Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App
29-12-2017, 22:55 #118
θα μπορουσε να κανει κατι καπιος για να αποδειξει οτι μπορει να πει την αληθεια χωρις οι αλλοι να του τη πουν γι αυτο
30-12-2017, 00:23 #119
Όταν σε απορρίψει ο άνθρωπος που θεωρουσες ως σχέση ζωής για χ,ψ λόγο τότε θα κολλήσεις στον λόγο απόρριψης και ειδικά όταν κατά βάση πρόκειται για στοιχείο χαρακτήρα που δεν είναι μόνο αρνητικό.πχ αν του έλεγε ότι τον απορρίπτει επειδή έχει μεγάλη μύτη ή μικρό πέος θα πήγαινε να κάνει την ανάλογη εγχείριση και μετά αν ήταν αυτός όντως ο λόγος θα ήταν πάλι μαζί.
Αν ήταν πχ νευρικός,ζηλιαρης,βίαιος ίσως θα μπορούσε να το μαζέψει και να είναι πάλι μαζί.
Άλλα το να σου λέει σε απορρίπτω επειδή είσαι πολύ ευαίσθητος,"καλό παιδί" κτλ σου καταρρίπτει ουσιαστικά όλη την κοσμοθεωρία σου γύρω από τον τρόπο που έχεις γαλουχηθεί να λειτουργεις κοινωνικά και δεν διορθώνεται από την μία μέρα στην άλλη.
Στάλθηκε από το Le X626 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
30-12-2017, 01:16 #120
Κι όμως θα εκπλαγείς απο το πόσες συνομίληκες σου το κάνουν αυτό. Οι πλειοψηφια σας για καποιο λόγο εκλαμβάνει την ευαισθησία ως αδυναμία και σας ξενερώνει. Όλα αυτά τα παιδιά που ταμπελιάζονται ως "καλα" για κάποιο περίεργο λόγο έχουν κατα βάση αποτυχημένη ερώτικη ζωή τουλάχιστον στις νεαρές ηλικίες. Δυστυχώς η κοινωνία είναι έτσι γαλουχημένη σήμερα όπου ο άντρας πρέπει οπωσδήποτε να είναι ο σκληρός και ο δυναμικός. Σήμερα καλός-ευαίσθητος=φλωρος...ταπεινή μου άποψη...