Ειναι φυσιολογικο (συνηθισμενο) να μην θες να κανεις σεξ; - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 174
    Senior Member
    Διαβασα ολο το θεμα κ κανενας δεν σου την ειπε!οτι διαβασα ειναι σωστο!εισαι πολυ απολυτη!βγαζεις κακια για τους αντρες!δεν ειναι ολοι ετσι οπως τους περιγραφεις!κ στην τελικη αν η γυναικα δεν θελει δεν γινεται τπτ!οποτε μην τα ριχνουμε ολα στους αντρες!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Δεν εχει σημασια η ασθενεια, ουτε τα φαρμακα. Το θεμα ειναι οτι ειναι κατι που δε λυνεται......... και ηθελα ψυχολογικη υποστηριξη αλλα αντι αυτου βρηκα κατηγοριες.............
    Αν δεν εχει σημασια η ασθενεια η τα φαρμακα τοτε γιατι τα επικαλεισε στις απαντησεις σου σε αυτο το θεμα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Διαβασα ολο το θεμα κ κανενας δεν σου την ειπε!οτι διαβασα ειναι σωστο!εισαι πολυ απολυτη!βγαζεις κακια για τους αντρες!δεν ειναι ολοι ετσι οπως τους περιγραφεις!κ στην τελικη αν η γυναικα δεν θελει δεν γινεται τπτ!οποτε μην τα ριχνουμε ολα στους αντρες!
    Ο γιωργος δεν μου την ειπε; Πολλοι μου την ειπανε αλλα αυτη ητανε η χειροτερη απαντηση που διαβασα, για ξαναδιαβασε τα ολα........

Quote Originally Posted by Izanami View Post
    Αν δεν εχει σημασια η ασθενεια η τα φαρμακα τοτε γιατι τα επικαλεισε στις απαντησεις σου σε αυτο το θεμα?
    Εννοω οτι τα φαρμακα και να τα αλλαξω παλι θα εχω το ιδιο προβλημα, ειναι μονιμο πλεον...........

Senior Member
    Και δεν μου λες εσυ που επιτιθεσαι οτι εγω θελω και τα παθαινω, αμα δεν κανω σεξ ποιος αντρας θα με θελει; Απλα κουραστηκα να κανω χωρις να το νιωθω και αηδιασα με ολο αυτο. Εσυ αντι να βοηθησεις δεν σκεφτεσαι πρωτα τι θα πεις;

Senior Member
    Ο γιωργος δεν μου την ειπε; Πολλοι μου την ειπανε αλλα αυτη ητανε η χειροτερη απαντηση που διαβασα, για ξαναδιαβασε τα ολα........

Εννοω οτι τα φαρμακα και να τα αλλαξω παλι θα εχω το ιδιο προβλημα, ειναι μονιμο πλεον...........
    Δεν σε ειπε και κατι τραγικο.
    Ενα 80% εδω μεσα παιρνει η επαιρνε φαρμακα και πασχει απο κατι για αυτο σε ρωτησα.Παντως λυσεις υπαρχουν για να σου αλλαξει η διαθεση σε αυτο το θεμα.

Βαλαφαξινη εχεις δοκιμασει?

Senior Member
    Δεν σε ειπε και κατι τραγικο.
    Ενα 80% εδω μεσα παιρνει η επαιρνε φαρμακα και πασχει απο κατι για αυτο σε ρωτησα.Παντως λυσεις υπαρχουν για να σου αλλαξει η διαθεση σε αυτο το θεμα.

Βαλαφαξινη εχεις δοκιμασει?
    Μου ειπε!!!!!!!!!! Με προσβαλε, ειπε πως με αντεχει το αγορι μου, ε, μα ελεος, δεν του πεφτει λογος. Ποσο χειροτερα να με προσβαλλει δηλαδη για αυτο το θεμα............ τι ειναι αυτο που λες; Κανει και για γυναικες; Ειναι ακριβο;

Senior Member
    Δεν εχει σημασια η ασθενεια, ουτε τα φαρμακα. Το θεμα ειναι οτι ειναι κατι που δε λυνεται......... και ηθελα ψυχολογικη υποστηριξη αλλα αντι αυτου βρηκα κατηγοριες.............
    Ωπα λιγο!ψυχολογικη υποστηριξη σημαινει να συμφωνουν ολοι μαζι σου?κ στην τελικη ρε λουλουδι απο την στιγμη που εσυ τα χεις βρει με τον εαυτο σου γιατι ανοιξες αυτο το θεμα μαλιστα ρωτωντας εαν ειναι φυσιολογικο?αρα μηπως κ εσυ καπου εχεις αμφιβολιες μεσα σου!
    Ο γιωργος δεν σου την ειπε,ο ανθρωπος σου ειπε να σκεφτεσαι λιγο τον δικο σου κ τα θελω του!οχι μονο το τι θες εσυ!δεν ειναι παραλογο αυτο!

Senior Member
    Και δεν μου λες εσυ που επιτιθεσαι οτι εγω θελω και τα παθαινω, αμα δεν κανω σεξ ποιος αντρας θα με θελει; Απλα κουραστηκα να κανω χωρις να το νιωθω και αηδιασα με ολο αυτο. Εσυ αντι να βοηθησεις δεν σκεφτεσαι πρωτα τι θα πεις;
    Εγω σου επιτεθηκα??τι λες κοπελα μου?

Senior Member
    Ωπα λιγο!ψυχολογικη υποστηριξη σημαινει να συμφωνουν ολοι μαζι σου?κ στην τελικη ρε λουλουδι απο την στιγμη που εσυ τα χεις βρει με τον εαυτο σου γιατι ανοιξες αυτο το θεμα μαλιστα ρωτωντας εαν ειναι φυσιολογικο?αρα μηπως κ εσυ καπου εχεις αμφιβολιες μεσα σου!
    Ο γιωργος δεν σου την ειπε,ο ανθρωπος σου ειπε να σκεφτεσαι λιγο τον δικο σου κ τα θελω του!οχι μονο το τι θες εσυ!δεν ειναι παραλογο αυτο!
    Καλα, νταξει, δεν τα 'χεις διαβασει ολα οτι γραφω!! Εγω περναω πολυ δυσκολα τωρα γιατι φοβαμαι μην χασω τον ανθρωπο μου!!!!!!!! Αυτη την ψυχολογικη υποστηριξη θελω!!!!!!!!!!! Εγω δεν εχω την αναγκη να κανω σεξ, ουτε εχω νιωσει ποτε τη χαρα που εχεις νιωσει εσυ, για να μπαινουν τα πραγματα σε μια ταξη......... και γι'αυτο ισως το βλεπω διαφορετικα, μπες και λιγο στη θεση του αλλου που υποφερει........... Ο γιωργος το παρακανε, ποιος σου ειπε οτι δεν εκανα σεξ ως τωρα; Απλα κουραστηκα και δεν θελω αλλο, ενιωσα τον εαυτο μου βρωμικο, τι χειροτερο απο αυτο πανω σε αυτο το θεμα;;; Δηλαδη να νιωθω σαν ***** επειδη κανω κατι απο αγγαρεια οπως λεει και η ελισαβετ, και εγω ειμαι μια χαρα; Η αμα χασω τον ανθρωπο μου θα ειμαι μια χαρα;

Senior Member
    Εγω σου επιτεθηκα??τι λες κοπελα μου?
    Α καλα. Ειπες οτι μην τα ριχνουμε ολα στους αντρες και αν η γυναικα δεν θελει δεν γινεται τιποτα, και ολο μου τη λες, αυτο δεν ειναι επιθεση; Κοιτα, αν δεν θες να βοηθησεις καλυτερα μην απαντας στο θεμα μου πλιζ

Senior Member
    Μου ειπε!!!!!!!!!! Με προσβαλε, ειπε πως με αντεχει το αγορι μου, ε, μα ελεος, δεν του πεφτει λογος. Ποσο χειροτερα να με προσβαλλει δηλαδη για αυτο το θεμα............ τι ειναι αυτο που λες; Κανει και για γυναικες; Ειναι ακριβο;
    Ψυχοφαρμακο ειναι με δραστικη ουσια τη βελαφαξινη εγω παιρνω το memomax αλλιως λεγεται και effexor στις γυναικες ψιλο επαναφερει τη σεξουαλικη επυθιμια σε καλα επιπεδα αλλα οπως εχει και για τους αντρες χαπια για φυσιολογικη σεξουαλικη λειτουργια ετσι εχει και για τις γυναικες δεν χρειαζεται δλδ να εισαι τοσο μονοπλευρη στο θεμα δεν εχω ορεξη κτλπ.

Για αυτο σε ρωτησα απο τι πασχεις και τι φαρμακα παιρνεις.

Senior Member
    Ψυχοφαρμακο ειναι με δραστικη ουσια τη βελαφαξινη εγω παιρνω το memomax αλλιως λεγεται και effexor στις γυναικες ψιλο επαναφερει τη σεξουαλικη επυθιμια σε καλα επιπεδα αλλα οπως εχει και για τους αντρες χαπια για φυσιολογικη σεξουαλικη λειτουργια ετσι εχει και για τις γυναικες δεν χρειαζεται δλδ να εισαι τοσο μονοπλευρη στο θεμα δεν εχω ορεξη κτλπ.

Για αυτο σε ρωτησα απο τι πασχεις και τι φαρμακα παιρνεις.
    Λοιπον αφου σε βοηθαει αυτο θα σου πω οτι παιρνω αντιψυχωσικα αλλα το εφεξορ δυσκολα να το παρω γιατι παχαινει και εχω ηδη μεγαλο προβλημα βαρους.......... αλλαξα τωρα αντιψυχωσικο αλλα δεν ειδα διαφορα, βεβαια ειναι και νωρις ακομη........ δεν το αλλαξα για το σεξ, για το βαρος πιο πολυ, αλλα θα δουμε........ αν ξερεις καποιο φαρμακο μη ψυχοτροπο να κυκλοφορει στην αγορα που να βοηθαει στο θεμα αυτο τις γυναικες θα σου ημουν ευγνωμων.......... τα κανω ολα για να μην χασω το αγορι μου............

Senior Member
    Δεν διαβασα ολο το θεμα μονο την αρχη και λιγο απο το τελος οποτε να πω την αποψη μου αποκλειστικα για το θεμα.

Εγω απεχω συνηδειτα εδώ και μερικα χρονια!!! παλια εκανα σεξ, ερωτα όπως θελετε πειτε το πιο πολύ από φυσικη αναγκη συνηθως πληγωνα ολες τις γυναικες με τις οποιες ημουν.

Εδώ και χρονια ειπα ότι δεν θα κανω τιποτα μεχρι να βρω καποια να με συγκλονισει!!! ακομα δεν την βρηκα οποτε απεχω ακομα.

οποτε το σεξ αν και παντα μαρεζε και μαρεσει ακομα μαλλον, δεν μου λεει τιποτα πλεον

τωρα για το άλλο που δεν νοιωθεις τιποτα στο σεξ-ερωτα, δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα είναι και θεμα εμπειριας το ολο θεμα της ευχαρίστησης στο σεξ-ερωτα

Senior Member
    Α καλα. Ειπες οτι μην τα ριχνουμε ολα στους αντρες και αν η γυναικα δεν θελει δεν γινεται τιποτα, και ολο μου τη λες, αυτο δεν ειναι επιθεση; Κοιτα, αν δεν θες να βοηθησεις καλυτερα μην απαντας στο θεμα μου πλιζ
    Ειναι αυτο επιθεση??οχι αυτο ειναι η αληθεια!!υπαρχουν πολλες γυναικες που γουσταρουν το σεξ κ δεν βριζουν τις αλλες που δεν γουσταρουν!οχι δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι πρωτα απ ολα πρεπει εσυ η ιδια να βοηθησεις τον εαυτο σου!καλο απογευμα

Senior Member
    Λοιπον αφου σε βοηθαει αυτο θα σου πω οτι παιρνω αντιψυχωσικα αλλα το εφεξορ δυσκολα να το παρω γιατι παχαινει και εχω ηδη μεγαλο προβλημα βαρους.......... αλλαξα τωρα αντιψυχωσικο αλλα δεν ειδα διαφορα, βεβαια ειναι και νωρις ακομη........ δεν το αλλαξα για το σεξ, για το βαρος πιο πολυ, αλλα θα δουμε........ αν ξερεις καποιο φαρμακο μη ψυχοτροπο να κυκλοφορει στην αγορα που να βοηθαει στο θεμα αυτο τις γυναικες θα σου ημουν ευγνωμων.......... τα κανω ολα για να μην χασω το αγορι μου............
    Ωραια μιλα με τη γυναικολογο σου για αυτο το θεμα καλυτερα και επισης ψαξε για φυσικα η φαρμακευτικα βοηθηματα που ενισχυουν τη σεξουαλικη επιθυμια και libido στις γυναικες ψαξου στο google.

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast