Ειναι φυσιολογικο (συνηθισμενο) να μην θες να κανεις σεξ; - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 174
    Senior Member
    Quote Originally Posted by black angel View Post
    Δεν διαβασα ολο το θεμα μονο την αρχη και λιγο απο το τελος οποτε να πω την αποψη μου αποκλειστικα για το θεμα.

Εγω απεχω συνηδειτα εδώ και μερικα χρονια!!! παλια εκανα σεξ, ερωτα όπως θελετε πειτε το πιο πολύ από φυσικη αναγκη συνηθως πληγωνα ολες τις γυναικες με τις οποιες ημουν.

Εδώ και χρονια ειπα ότι δεν θα κανω τιποτα μεχρι να βρω καποια να με συγκλονισει!!! ακομα δεν την βρηκα οποτε απεχω ακομα.

οποτε το σεξ αν και παντα μαρεζε και μαρεσει ακομα μαλλον, δεν μου λεει τιποτα πλεον

τωρα για το άλλο που δεν νοιωθεις τιποτα στο σεξ-ερωτα, δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα είναι και θεμα εμπειριας το ολο θεμα της ευχαρίστησης στο σεξ-ερωτα
    Καλησπερα black angel, επιτελους και μια λογικη απαντηση, εκτος απο κανα δυο ακομα. Λοιπον λυπαμαι που πληγωνες τις γυναικες γιατι εχω βρεθει πολλες φορες σε αυτη τη θεση να με πληγωσει καποιος γιατι δεν θελει κατι σοβαρο, και τωρα καλα κανεις και που δεν σου λεει τιποτα το σεξ και αρα με καταλαβαινεις, εσυ για αλλο λογο εγω για αλλο, αλλα και που περιμενεις να ερωτευτεις πρωτα. Εχεις δικιο.
    Οσο για το οτι δεν νιωθω τιποτα, ειναι απο τα φαρμακα, καθαρα, απο τοτε που ξεκινησα να τα παιρνω δεν νιωθω, παλια μπορουσα να νιωσω και ειχα τουλαχιστον λιμπιντο, αλλα δεν ενιωθα λογω αγχους μη με παρατησουν γιατι ερωτευομουν πολυ εντονα... Τεσπα, σ' ευχαριστω για την απαντηση!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Izanami View Post
    Ωραια μιλα με τη γυναικολογο σου για αυτο το θεμα καλυτερα και επισης ψαξε για φυσικα η φαρμακευτικα βοηθηματα που ενισχυουν τη σεξουαλικη επιθυμια και libido στις γυναικες ψαξου στο google.
    Ουτε οι γυναικολογοι ενδιαφερονται!!!!! Ειναι θεμα ταμπου........... γι'αυτο απορω εδω που το εχετε ολοι τοσο ψηλα, εμενα οι γιατροι μου χ.......... αν εγω νιωθω η οχι.... με βοηθηματα εψαχνα πολλα χρονια, και για να νιωσω αλλα και για να μπορω να εχω εναν αντρα διπλα μου, και εβρισκα οτι υπηρχαν μονο για αντρες, και ειχα αγορασει καποτε μια κρεμα για γυναικες και δεν εκανε τιποτα!! Δηλαδη τι θα κανω, θα παω σε ενα φαρμακειο ακομα και αν βρω και θα πω, α, δεν νιωθω, δωστε μου αυτο το συμπληρωμα, θα με κουτσομπολευουν μετα και ειναι και τα λεφτα αλλα πες τα κανω ολα αυτα, θα κανουν τιποτα;; Γενικα, ειμαι σε αδιεξοδο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Ουτε οι γυναικολογοι ενδιαφερονται!!!!! Ειναι θεμα ταμπου........... γι'αυτο απορω εδω που το εχετε ολοι τοσο ψηλα, εμενα οι γιατροι μου χ.......... αν εγω νιωθω η οχι.... με βοηθηματα εψαχνα πολλα χρονια, και για να νιωσω αλλα και για να μπορω να εχω εναν αντρα διπλα μου, και εβρισκα οτι υπηρχαν μονο για αντρες, και ειχα αγορασει καποτε μια κρεμα για γυναικες και δεν εκανε τιποτα!! Δηλαδη τι θα κανω, θα παω σε ενα φαρμακειο ακομα και αν βρω και θα πω, α, δεν νιωθω, δωστε μου αυτο το συμπληρωμα, θα με κουτσομπολευουν μετα και ειναι και τα λεφτα αλλα πες τα κανω ολα αυτα, θα κανουν τιποτα;; Γενικα, ειμαι σε αδιεξοδο!
    Δεν.χρειαζεται.να πας σε.φαρμακειο κανε παραγγελια απο σκρουτζ

Senior Member
    Δεν.χρειαζεται.να πας σε.φαρμακειο κανε παραγγελια απο σκρουτζ
    Υπαρχει ομως κατι οντως; Η ετσι το συζηταμε; Για γυναικες εννοω, γιατι για αντρες ξερω. Θα το ψαξω, απλα ηθελα και τη γνωμη σου. Και εκτος απο αυτο, κανουν τιποτα ξερεις; Εχει παρει καμια γνωστη σου;

Senior Member
    λουλουδι κανε μια εξεταση προλακτινης συνηθως αυτά του είδους τα χαπια απορυθμιζουν την προλακτινη. αν η προλακτινη δεν είναι μεσα στα ορια της δεν εχεις λίμπιντο. από οσο ξερω παιζει χαπακι για να ρυθμιζει την προλακτινη το παιρνεις μια φορα την βδομαδα αν θυμαμαι καλα.

Senior Member
    Υπαρχει ομως κατι οντως; Η ετσι το συζηταμε; Για γυναικες εννοω, γιατι για αντρες ξερω. Θα το ψαξω, απλα ηθελα και τη γνωμη σου. Και εκτος απο αυτο, κανουν τιποτα ξερεις; Εχει παρει καμια γνωστη σου;
    Ψαξε στο ιντερνετ κ μιλα με γυναικολογο :) δεν γνωριζω παντως κατι θα υπαρχει

Senior Member
    λουλουδι κανε μια εξεταση προλακτινης συνηθως αυτά του είδους τα χαπια απορυθμιζουν την προλακτινη. αν η προλακτινη δεν είναι μεσα στα ορια της δεν εχεις λίμπιντο. από οσο ξερω παιζει χαπακι για να ρυθμιζει την προλακτινη το παιρνεις μια φορα την βδομαδα αν θυμαμαι καλα.
    Black angel σ' ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση, θα παω σε αλλο γυναικολογο, πηγα σε μια και εκανα εξεταση προλακτινης, και απο 100-500 περιπου που ειναι το φυσιολογικο, εγω ειχα 1710! Αλλα πηγα και το ειπα στη γυναικολογο και μου ειπε να μου αλλαξει χαπι ο γιατρος (ψυχιατρος), δεν μου δωσε χαπι για να τη ριξει, χ........ κι αυτη αν νιωθω εγω η δεν νιωθω, εγω την εκανα πιο πολυ την εξεταση για το βαρος τοτε, πριν κανα δυο βδομαδες!

Senior Member
    Black angel σ' ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση, θα παω σε αλλο γυναικολογο, πηγα σε μια και εκανα εξεταση προλακτινης, και απο 100-500 περιπου που ειναι το φυσιολογικο, εγω ειχα 1710! Αλλα πηγα και το ειπα στη γυναικολογο και μου ειπε να μου αλλαξει χαπι ο γιατρος, δεν μου δωσε χαπι για να τη ριξει, χ........ κι αυτη αν νιωθω εγω η δεν νιωθω, εγω την εκανα πιο πολυ την εξεταση για το βαρος τοτε, πριν καμια δυο βδομαδες!
    ωωωω από εκει είναι λουλουδι... παιζει σιγουρα χαπακι για τον ελεγχο της προλακτινης, αξιζει μια προσπαθεια

Senior Member
    Ψαξε στο ιντερνετ κ μιλα με γυναικολογο :) δεν γνωριζω παντως κατι θα υπαρχει
    Δεν υπαρχει, το 'χω ψαξει. Οι γυναικολογοι και οι ψυχιατροι, γενικως οι γιατροι, το θεωρουν θεμα ταμπου.

Senior Member
    Δεν υπαρχει, το 'χω ψαξει. Οι γυναικολογοι και οι ψυχιατροι, γενικως οι γιατροι, το θεωρουν θεμα ταμπου.
    Οχι ουτε καν

Senior Member
    ωωωω από εκει είναι λουλουδι... παιζει σιγουρα χαπακι για τον ελεγχο της προλακτινης, αξιζει μια προσπαθεια
    Μωρε ναι εγω να παω αλλα θα μου δωσει χαπακι αυτο ειναι το θεμα; Ελεγα να παω στο ΙΚΑ, αλλα θα παω σε συμβεβλημενο γιατρο, ελπιζω να μου το δωσει, θα κλεισω αυριο κιολας ραντεβου, σ' ευχαριστω!

Senior Member
    Οχι ουτε καν
    Αφου το 'χω πει σε τοσους και κανεις δεν ενδιαφερθηκε. Ειπα, καποτε με ενδιεφερε να εχω λιμπιντο και να νιωθω στο σεξ, γιατι ηθελα να εχω καποιον διπλα μου αλλα και για μενα!!! Αλλα ενδιαφερον πουθενα, ολοι με εγραφαν! Και τωρα να που φτασαμε. Να νιωθω αηδια για τον εαυτο μου αντι να νιωθω χαρα οπως ολοι.

Senior Member
    Αφου το 'χω πει σε τοσους και κανεις δεν ενδιαφερθηκε. Ειπα, καποτε με ενδιεφερε να εχω λιμπιντο και να νιωθω στο σεξ, γιατι ηθελα να εχω καποιον διπλα μου αλλα και για μενα!!! Αλλα ενδιαφερον πουθενα, ολοι με εγραφαν! Και τωρα να που φτασαμε. Να νιωθω αηδια για τον εαυτο μου αντι να νιωθω χαρα οπως ολοι.
    Τοτε ειναι κομπογιανιτες πανε σε εναν επαγγελματια σωστο.

Senior Member
    Τοτε ειναι κομπογιανιτες πανε σε εναν επαγγελματια σωστο.
    Καλα, ναι, εδω πηγα για ενα δερματικο προβλημα που ειχα και απο μικρο που ηταν εγινε 100 φορες χειροτερο με μια κρεμα που μου εδωσαν!! Οτι να 'ναι απο γιατρους, και μετα λενε οτι η υγεια ειναι το σημαντικοτερο πραγμα!

Senior Member
    Καλα, ναι, εδω πηγα για ενα δερματικο προβλημα που ειχα και απο μικρο που ηταν εγινε 100 φορες χειροτερο με μια κρεμα που μου εδωσαν!! Οτι να 'ναι απο γιατρους, και μετα λενε οτι η υγεια ειναι το σημαντικοτερο πραγμα!
    Βρες 2 σωστους επαγγελματιες και ενημερωσου απο το ιντερνετ για το οτιδηποτε απο φαρμακο η συμπληρωμα.μπορει να σε βοηθησει να ανεβασεις σεξουαλικη διαθεση.

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast