Results 46 to 60 of 87
-
01-11-2017, 13:50 #46
Τσουτσεκι εγώ τον είπα επειδή είναι μικρός σε ηλικία. Και τον είπα αφού επί μια βδομάδα γύριζε σε όλο το φόρουμ κ με προκαλούσε αποκαλώντας με φασίστρια, οτι έχω κόμπλεξ, οτι χρειάζομαι έναν άντρα να με στρώσει και άλλα τετοια χριστιανικά.
Φανατικό δεν τον είπα, αλλά θα μπορούσα μιας και τα ποστς του είναι γεμάτα φανατισμό και σκοταδισμό και όποτε κάνει το λάθος κάποιος να αναφέρει το οτιδήποτε για την εκκλησία πετάγεται λες και βρισκόμαστε σε φόρουμ της εκκλησιας.
Δεν με ενοχλεί καθόλου να διαφωνεί κάποιος μαζί μου, με πολλούς διαφωνώ εδώ μέσα αλλά κανέναν άλλον δεν έχω αποκαλέσει το οτιδήποτε. Σε πλήρη αντίθεση με εκείνον ο οποίος έχει πλακωθεί κατά καιρούς με το μισό φόρουμ και όλως τυχαίως όλοι του λένε τα ίδια. Οτι διαστρεβλώνει συνεχώς τα λεγόμενα όλων, οτι μιλά απόλυτα, με φανατισμό και έπαρση και προσβάλλοντας τους πάντες.
Και εν πάσει περιπτώσει, αν νομίζει πως θα μπορεί να αραδιάζει κοτσάνες χωρίς να παίρνει απάντηση είναι γελασμένος.
- 01-11-2017, 13:52 #47
01-11-2017, 14:01 #48
01-11-2017, 14:15 #49
Ευχηθητε να μεγαλωσει η μυτη του και να μικρυνει ......το μυαλο του
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
01-11-2017, 15:02 #50
Ρε παιδια, στενοχωριεμαι με ο,τι βλεπω...και εχω πολυ συγκεκριμενο λογο και συγκεκριμενη λογικη για αυτο. Και αυτη η λογικη δεν εχει να κανει με το να παρω το μερος καποιας πλευρας ουτε με διαιτητικη διαθεση για "ειρηνη" ετσι απερισκεπτα και απλα σαν συμβιβασμο τυπου με αλλα λογια να αγαπιομαστε. Καλο ειναι να διακρινουμε δηλαδη συνειδητα τι ακριβως συμβαινει και το γιατι καλο ειναι να χαλαρωσουν ολες οι πλευρες...
Θελω να προσφερω την οπτικη μου χωρις να με παρει καμια πλευρα παραμαζωμα. Εχω να πω δυο πραγματα που καλο ειναι να λαβουν υποψη και οι μεν και οι δε....αμα τα θεωρειτε πατατες καλως, εγω μετα απο αυτα που θελω να πω θα κατσω στη γωνιτσα μου σα την Ελβετια μεχρι να τελειωσει ο πολεμος λολ. Η τελοσπαντων αμα διαφωνειτε αγνοειστε με, μη πυροβολειτε, μη με παρετε αιχμαλωτο πολεμου, απλα εξοριστε με :P (*κουνωντας λευκα σημαιακια προς ολες τις κατευθυνσεις*).
(Εν οιδα διαβασε υπομονετικα και στο τελος θα σου παραθεσω προσωπικη εμπειρια)
Καταρχην θελω να πω οτι οσο βλεπω τα γραφομενα του εν οιδα ναι, βλεπω πραγματι πολλες αρλουμπες. Αυτες νομιζω ειτε οφειλονται σε ελλειψη εμπειριας, ειτε στο περιβαλλον στο οποιο μεγαλωσε και στη θρησκευτικη του προσκολληση ειτε σε (αρνητικες) εμπειριες που ειχε πιθανον λογω των αλλων δυο παραγοντων. Δηλαδη νιωθω σα να καταληγει το ολο πραγμα σε φαυλο κυκλο bullying. Λεει κοτσανα, τον κραζετε, λεει πιο πολλες κοτσανες...καπως ετσι εχει ξεφυγει το θεμα.
Στον χαρακτηρα του μου φαινεται ιδεαλιστης και στη βαση του αγαθος, δεν ειναι κανα μαλακιστηρι, οι προθεσεις του ειναι καλες και εχει την ταση να εχει ρομαντικες (με την ευρεια εννοια) ιδεες. Ταυτοχρονα τον διακρινει το πεισμα και η επιμονη να εχει δικιο και να βρει την υπερτατη απολυτη αληθεια που εχουν απειρα νεαρα αγορια που περνανε τη φαση του "ξερολα".
Νομιζω πως απο αυτα ολοι καταλαβαινουμε οτι δεν ειναι "η ψυχη της παρεας" γενικα και μπορω να φανταστω οτι το φορουμ δεν ειναι η πρωτη η μονη περιπτωση στην οποια καταληγει να βρισκει τον εαυτο του αντιμετωπο με εχθρικες διαθεσεις και την αναγκη να επιτεθει για να αμυνθει. Αμα κανω λαθος εν οιδα οκ...μη μου απαντας καν.
Ρε παιδια...εγω βλεπω ενα ευαισθητο, σοβαρο/σκυθρωπο, παραπληροφορημενο απειρο, κοινωνικα αγαρμπο παιδι που εχει φαει το δουλεμα της αρκουδας στη ζωη του απο το πολυ το κυρελεησον και νιωθει την αναγκη να αντιδρα σπασμωδικα για να υπερασπιστει τον εαυτο του. Επισης δεν εχει αλλο mode συναναστροφης, ειναι η αυτο η τιποτα, η απολυτη μοναξια.
Ναι εχει σεξιστικες αποψεις χωρις καν να το αντιλαμβανεται οτι ειναι σεξιστικες, ναι δυσκολευεται να σκεφτει πραγματικα ανοιχτομυαλα και να κρινει ελευθερα τι του ταιριαζει απο το όποιο δογμα και τι οχι, ναι λεει απειρες αρλουμπες για τις σχεσεις η για τη γλωσσα η για τη θρησκεια η δε ξερω για τι αλλο...αλλα στη καθε αρλουμπα που θα πει και θα του την πειτε, ενισχυετε την αισθηση απομονωσης που εχει και την αναγκη να υπερασπιστει τις αρλουμπες του με περισσοτερο παθος...αλλιως ειναι σαν να αποδεχεται οτι ειναι αξιος του περιγελου σας. Ενω αμα εχετε ολοι αδικο τοτε δεν ειναι βλακας που λεει οσα λεει...ε λογικο δεν ειναι να αραδιαζει κοτσανα στη κοτσανα με παθος μετα για να κρατησει με νυχια και με δοντια την αξιοπρεπεια του;
Ναι δεν ειναι το υγιεστερο πραγμα ουτε το ωριμοτερο...θα μου πειτε ειναι πιο αξιοπρεπες να παραδεχεσαι τα λαθη σου και σιγουρα συμφωνω. Αλλα δεν παιζει ρολο και το πως σου επισημαινουν το λαθος σου;
Θα νιωθατε το ιδιο αμα σας επαιρνε καποιος απο το χερι και σας ελεγε στην ακρη "κοιτα σκεψου το αυτο λιγο ξανα γιατι ετσι κι ετσι" χωρις ειρωνια και λιγο αμα σας εκαναν μερικα ατομα μαζι καζουρα; Εκει δεν θα ειχατε το ενστικτο να αντιδρασετε με τον αντιθετο τροπο ετσι για το γαμωτο; Ξερω οτι υπαρχει αυτο το ενστικτο για τον λογο που περιεγραψα παραπανω. Για να παραδεχτει καποιος το λαθος του πρεπει να υπαρχει σεβασμος απο την αντιθετη πλευρα, οτι παρα τις αρλουμπες σου σε σεβομαι σαν προσωπικοτητα. Και το εχω νιωσει και η ιδια και το ξερω οτι η συμπεριφορα του σας δημιουργει την παρορμηση/αναγκη να του κανετε καζουρα.
Οταν καποιος υπερασπιζεται μια πατατα πεποιθηση με σιγουρια και παθος και υφακι "υπερανω" θες να του κανεις καζουρα οχι συζητηση...αλλα και το υπερανω υφακι του απο τον πανικο να διατηρησει την αξιοπρεπεια του προκυπτει...
Εν ολιγοις μεγαλες γυναικες ειστε ολες, γιατι του κανετε καζουρα;
Εχει γραψει πολλες μπουρδες και εχει επιτεθει ναι...αλλα ειμαι βεβαιη οτι εχει προηγηθει το να εχει αισθανθει εκτεθειμενος η γελοιοποιημενος απο καποια σχολιακια που ισως δεν τα νιωσατε επιθετικα αλλα μπορει να ειχαν μια τετοια συγκεκαλυμμενη χροια...παει αρκετα πισω αυτη η βαλιτσα, μπορει να μην ξεκινησε καν στο φορουν αυτη η αισθηση οτι του κανουν καζουρα, μπορει να ξεκινησε στη πραγματικη του ζωη...στο σχολειο στη σχολη δεν ξερω που και να εφερε την αμυντικοτητα του εδω...
Αλλα αμα το καταλαβαινετε στο χερι σας ειναι να το αφησετε το παιδι ησυχο...κοιταξτε το θεμα για λιγο αποστασιοποιημενα και σκεφτειτε πως θα νιωθατε αμα ειχαν πεσει να σας φανε μερικα ατομα απο το φορουμ μαζι; (οτι και αν ειπατε που το προκαλεσε)Θα λεγατε κι εσεις αρλουμπες, θα αντιδρουσατε αποδιοργανωμενα. Υπηρχε περιπτωση με το μπουγιο να καταλαβετε το λαθος σας; Η θα ξεχυλιζατε απο αδρεναλινη και ενστικτα μαχης η φυγης; Γιατι οι αρλουμπες μαχη ειναι.
Αντιστοιχα κι εσυ εν οιδα...λαβε τα παραπανω υποψη και προσπαθησε να αντιδρας πιο ηρεμα. Και για να μη μου θυμωσεις για αυτα θα μοιραστω μαζι σου μια δικια μου εμπειρια:
Οταν ημουν φοιτητρια στην Ελλαδα καποια περιοδο ειχαμε καταληψεις λογω των απολυσεων καθαριστικου προσωπικου και η σχολη μου ειχε γινει εσκεμμενα σκουπιδοτοπος απο καταληψιες. Το οτι ειχε γινει επιτηδες σα χωματερη με ενοχλουσε. Και υπηρχε τοτε ενα γκρουπ της σχολης μου στα σοσιαλ στο οποιο σχολιαζανε επι του θεματος και εγραψα κατι σχετικο. Πανω σε αυτο το κατι γραφτηκε κατι ακομα, απαντησα, απαντησαν, και κατεληξα να κραζομαι με καμια 20ρια-30ρια και βαλε ατομα!
Δεν ξερω ποια ειναι η γνωμη σου, αλλα νομιζω οτι στο φορουμ τωρα φαινομαι αρκετα λογικος ανθρωπος. Ανακαλωντας λοιπον αυτη την εμπειρια συνειδητοποιω οτι μπορουσα να ειχα πει αυτο που ηθελα μεν αλλα με καλυτερο τροπο, χρωματισα αυτο που ηθελα να πω με μαλακιτσα χωρις να το συνειδητοποιω, χωρις κακη προθεση, ολισθησα σε σφαλμα. Αντιστοιχα οποιος μου απαντησε εκανε παρομοιο σφαλμα και μαλακιτσα πανω στη μαλακιτσα απο ενα σημειο και μετα αρχισε απλα να λειτουργει ο μηχανισμος που περιεγραψα πριν:
Εγω να προσπαθω με νυχια και δοντια να υπερασπιστω τη σταση μου και η αλλη πλευρα να αισθανεται ολο και περισσοτερο την αναγκη να μου τη πει/να κανει καζουρα. Ηταν μια ωραια ομαδικη ψυχαγωγια, παιζει να γνωριστηκαν και ζευγαρια ετσι λολ.
Εντωμεταξυ δεν ειχα αδικο στο θεμα που με ενοιαζε, αλλα ειχα αδικο στον τροπο που το ειπα/στην οπτικη απο την οποια το εθεσα. Το ιδιο ακριβως και η αλλη πλευρα. Ηταν θεμα οπτικης καθαρα οχι θεμα διαφωνιας επι της ουσιας. Αλλα κατεληξε το ολο πραγμα να φτασει σε διαπροσωπικο επιπεδο. Και αυτο γιατι τη στιγμη που βαρανε τα μηνιγγια σου δεν συνειδητοποιεις το ποσο γραφικος μπορεις να γινεις...δινεις τροφη ρε σε εν οιδα με τις αντιδρασεις σου.
Ακομα και στην πρωτη σου απαντηση στο παρον θεμα θα μπορουσα αν ηθελα να κανω καζουρα με διαφορα σημεια στα γραφομενα σου και αν ημουν μαλακω σιγουρα θα ενιωθα την αναγκη να το κανω.
Αλλα θυμηθηκα εμενα πιο μικρη και πιο πεισματαρα ιδεαλιστρια οπως εσενα να λεω κοτσανες και δεν μπορεσα παρα να νιωσω την αναγκη να προσφερω και αυτη την οπτικη. Τα χαστουκακια της ζωης που εφαγα οπως αυτο παραπανω καθως και μερικα ακομα με μαλακωσαν (σα χτυπημενο χταποδακι χαχα) και με εκαναν πολυ πιο ανοιχτομυαλη και ικανη να μπω στη θεση του αλλου. Αυτο να κανεις αντι να στρεφεσαι στο αλλο ακρο, της απομονωσης και του πεισματος και οτι εγω εναντια σε ολο τον κοσμο και εχω δικιο και κανενας αλλος...εγω το βλεπω οτι εισαι καλο παιδι...αλλα κοψε τις μαλακιες ρε συ, παρε τα σωστα μαθηματα απο τις ασχημες εμπειριες σου. Εχεις αξια ακομα και αν αφησεις τον εγωισμο σου να πληγωθει λιγακι. Ισα ισα επιζωντας το θα ειναι πιο γερο το εγω σου μετα, θα κανει αντισωματα
01-11-2017, 15:32 #51
Ωραια τα γραφει η Ναταλια , γενικα συμφωνω μαζι της , αλλα εγω αντιμετωπιζω τον ' εν οιδα ' ως μικρο σε ηλικια , με οτι αυτο συνεπαγεται , μιας και η διαφορα ηλικιας μας ειναι πολυ μεγαλη , οποτε δεν μπορω να τον ξεσυνεριστω ......... και προκειμενου να εμπλακω σεναν καυγα με το οποιοδηποτε μελος, προτιμω να κανω οτι δεν βλεπω , το βρισκω ασκοπο και χαζο να τσακωνεσαι με μελη που δεν τα ξερεις , ουτε προκειται να τα γνωρισεις ......κανεις δεν μπορει να σε μειωσει, χωρις την συγκαταθεση σου , αυτο ισχυει για ολες τις πλευρες ......
01-11-2017, 16:06 #52
Αντιλαμβάνομαι αυτά που λέτε, εκτός από μερικά μέλη, που έχουν το θράσος να λένε ότι τους επιτίθεμαι, όταν σε αυτό το θέμα, βλέπω χαρακτηρισμούς για εμένα σαν άτομο, την οικογένειά μου και για το μυαλό μου. Εγώ υποστηρίζω τις θέσεις μου και η φασιστοκρατία, όπως είπα δεν είναι ανεκτή από εμένα. Το ότι 40 χρονών άνθρωποι, βγάζουν τέτοιο κόμπλεξ, με χρόνια ψυχοθεραπείες, φάρμακα κλπ, νομίζω πως εκεί είναι το όλο θέμα, γιατί δεν τα έχουν λύσει. Βλέπουν εχθρούς μπροστά τους, επειδή δεν συμφωνώ με την γνώμη τους. Ξαναλέω, πως όπως είπα και εγώ ως αστείο, για την ελισάβετ, έτσι υποστηρίζει πως έκανε και η Remedy, αφού θέλετε να παίξουμε με τις λέξεις, τότε αστείο είναι το ένα, "αστείο" είναι η προσβολή ότι η οικογένειά μου έτρωγε λεφτά και ότι εγώ κάθομαι όλη μέρα κλεισμένος με ένα βιβλίο θεολογίας (savatage). Κάποιοι χαρακτηρίσατε αρλούμπες, πράγματα που υπάρχουν εδώ και 2.500 χιλιάδες χρόνια, χωρίς να γνωρίζετε ακριβώς το αντικείμενο και αυτό έχει φανεί, σε πολλές συζητήσεις και με τελευταία, την εκκλησιαστική περιουσία, που δεν είχε ιδέα η Remedy, τι έγραφε. Με την ίδια λογική λέω ότι είναι αρλούμπες οι διάφορες ψυχολογικές βλακείες, που ακούγονται, αλλά δεν το λέω, γιατί δεν ξέρω ακριβώς το αντικείμενο. Κατηγορήθηκα από έναν, για εμπάθεια, όταν "βάφτισε" την προτροπή, με την εμπάθεια. Κατηγορήθηκα, πως έχω μικρό μυαλό, είμαι ανέραστος, ότι δεν είχα ποτέ κοπέλα, κατηγορήθηκα, πως είμαι φανατικός, ότι λέω μόνο για εκκλησία και παπάδες, όταν η savatage, στο θέμα "το νέο της ημέρας" ή όπως λέγεται, κάνεις προπαγάνδα αντιχριστιανική, χωρίς πηγές, αλλά μόνο με νούμερα και κατηγορίες εναντίον της Εκκλησίας. Κανείς όμως δεν την κατηγόρησε που το κάνει αυτό, ούτε και εγώ άλλωστε, αφού ανήκει μέσα στην ελευθερία του φόρουμ, άρα τότε, γιατί σας ενοχλεί εσάς, που υπερασπίζομαι με ιστορικά επιχειρήματα την Εκκλησία, αλλά επισημαίνω τα λάθη; Θα ήταν φαντάζομαι, πιο αρεστό προς εσάς, αν ανοίξω ένα θέμα και να γράφω μόνο κατηγορίες εναντίον της Εκκλησίας και των παπάδων; Εκεί υποθέτω, πως δεν θα είχατε πρόβλημα και θα ήμουν τότε αρεστός. Δεν γνωρίζετε, τα βιώματα του καθενός, αλλά το ότι ήρθε σε ένα θέμα η Remedy, είπε ότι εγώ είμαι ερωτευμένος με την ελισάβετ, χλευάζοντας το θέμα μου, που έλεγε για άλλο πράγμα, το ανέφερε ως "αστείο", αστείο λοιπόν ήταν και το δικό μου, προς την ελισάβετ, αλλά πρόφτασε να κάνει αναφορά. Τέλος πάντων, συνεχίστε με την ίδια τακτική και κατηγορήστε και άλλο, την προσωπικότητά μου, αλλά φαίνεται, πως τσάμπα δίνετε τόσα χρόνια, τα λεφτά σας στους ψυχολόγους, εγώ αποχωρώ από αυτό το θέμα, γιατί είναι καθαρά ένα μπούλινγκ αυτό το πράγμα. Αυτά και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...Α, και όσο για το "σεξιστής", γελάω απλά. Όταν ζορίζουν τα πράγματα, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να κατηγορήσουμε κάποιον για σεξισμό, οπότε παίρνουμε το δίκιο με το μέρος μας.
Επίσης @Κύκνε, αν δεν σου αρέσει ο τρόπος γραφής μου, δεν νομίζω να με ενδιαφέρει ιδιαίτερα...
01-11-2017, 17:47 #53
Κρατιόμουνα να μην γράψω. Ναταλία, συμφωνώ σε όλα
01-11-2017, 17:48 #54
Την ανακάτεψα, όπως είπα, για να πω για την επιθετική συμπεριφορά σου, προς άλλα μέλη που δεν έχουν την ίδια άποψη με εσένα και δεύτερον το ότι λες ότι δεν είμαι άντρας, σου γυρνάω πίσω την κατηγορία...Όσο για τα χωρίς "επιχειρήματα" της κασσάνδρας, καλό είναι να διαβάσεις ιστορία να δεις τι γίνεται, γιατί ό,τι να ναι λες...
01-11-2017, 17:59 #55
Καλώς...ούτε κι εμένα εφόσον συνεχίζεις να τον κρατάς έτσι αλλά κρίμα που δεν μπορείς να γράψεις σωστά, μορφωμένος άνθρωπος...γι' αυτό και διάβασα μόνο την τελευταία φράση που απευθυνόταν σ' εμένα κι ήταν ευδιάκριτη, τα υπόλοιπα απλά δεν διαβάζονται...
Καλή συνέχεια και περαστικά!Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
01-11-2017, 18:03 #56
Αυτό το νήμα ξεχειλίζει από κακία και υποτίθεται βρισκόμαστε σε φόρουμ ψυχολογίας. Κρίμα.
01-11-2017, 18:06 #57
01-11-2017, 18:08 #58
Εγω πιστευω οτι ο Εν οιδα εχει φαει περισσοτερο μπουλινγκ απο οσο εχει κανει ο ιδιος, μοιαζουμε σε πολλα και ας μην το εχει καταλαβει. Λοιπον με την ελισαβετ πιστευω οτι ξεσπασε "πανω της" επειδη δεν μπορουσε να ξεσπασει στη Ρεμεντυ, γιατι θα του την ελεγε, και εγω δεν παιρνω απο αστεια, γιατι ολη η ζωη μου ειναι μαυρη, ας ητανε και εσας μαυρη και θα βλεπαμε αν θα παιρνατε απο αστεια, κατι παρομοιο θα 'χει παθει και ο Εν οιδα, μην το γυρισετε παλι σε ειρωνεια, ελεος. Σε οσα θετικα λιγα που διαβασα στην αρχη που λεει η Ναταλια για τον Εν οιδα εχει δικιο, στα αρνητικα διαφωνω, γενικα ολο το φορουμ ειναι ενας χωρος μπουλινγκ, αλλα και στην κοινωνια εξω τα ιδια ειναι, μια ζουγκλα. (Εδω ειναι μια μικρη ζουγκλα). Θα το πω παλι, η κοινωνια μας ειναι χαλια, φουλ στην υποκρισια, για παραδειγμα ολοι μιλατε για τον "σεξισμο" του Εν οιδα ενω η pink floyd μιλαει για κακες γυναικουλες και δεν ειδα κανεναν να της λεει τιποτα, και οσον αφορα την κοντρα ελισαβετ - Εν οιδα, εκτος απο το οτι η ελισαβετ καποιες φορες μου ειναι συμπαθης οπως τωρα, δεν μου αρεσε αυτο που του ειπε στο θεμα της, γενικα η κοινωνια μας ειναι μονο θυματα και θυτες. Savatage, δεν δικαιουσαι να μιλας για επιθεση και γενικα οσοι επιτιθενται χωρις λογο.
01-11-2017, 18:35 #59
01-11-2017, 19:58 #60
Θα συμφωνήσω μαζί σου.Το καλύτερο από όλα βέβαια εδώ μέσα είναι φυσικά η ανοχή της διαχείρισης.Μιλάμε πλέον κατά την γνώμη μου για μια βρώμικη στάση από μεριάς τους που αφήνουν να υπάρχουν τέτοια θέματα σε ένα φόρουμ που θέλει να θεωρείται σοβαρό.
Προφανώς μετά από αυτό το ποστ πάω για ban οπότε γεια σας και θα δείξει αν επιστρέψω..
Υ.Γ. Μετά απο το σοβαρό προφίλ μου που είχα ανοίξει καλοκαίρι του 2014 και υπήρξαν εδώ μέσα 3-4 άτομα που μιλήσαμε στα σοβαρά και βοηθήθηκα όντως και μετά ζήτησα διαγραφή,δεν μετανιώνω για τα επόμενα 4 τρολοπροφίλ μου όταν βλέπω τέτοια ξεκατινιάσματα και αν φάω ban και σε αυτό,θα επιστρέψω με νέο όταν το κρίνω ότι πρέπει