Προσωπικες επιθεσεις του ουδεν οιδα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 87
    Senior Member
    Ειρηνη υμιν [emoji14]

Banned
    Απλά γελάω! Γελάω με την νηματοθέτρια (savatage), που βγήκε να υποστηρίξει την φίλη της, όταν έλεγε πως έτρωγε λεφτά η οικογένειά μου, γελάω με την ελισάβετ, που με έδιωχνε από τα θέματά της, γελάω και με όσους υποστηρίζουν, πως γυρνάω την συζήτηση στην Εκκλησία και στην θρησκεία, όταν σχεδόν σε πολλά θέματα, λένε για "παπαδαριά, λήσταρχοι κλπ.", χωρίς να είναι καν μέσα στα θέμα αυτό και απλά το αναφέρουν, όπως έκανε και η ελισάβετ, στο θέμα για την οικονομική ακρίβεια στους ψυχολόγους. Τέλος, το τι κάνω εγώ και πως απαντάω και αν απαντάω, σωστά ή λάθος, είναι δικό μου θέμα. Το συγκεκριμένο θέμα που ανοίχτηκε, ανοίχτηκε γιατί ενοχλεί η διαφορετική άποψη. Ενοχλεί, όταν υπάρχουν επιχειρήματα, ενοχλεί όταν βγαίνουν άτομα και υποστηρίζουν τα λεγόμενά μου, επειδή έχω επιχειρήματα. Εγώ αυτό το λέω φασιστοκρατία και μόνο. Το να επικρατεί η μια άποψη και η αντίθετη άποψη, να είναι λάθος, αυτό πάει πολύ. Όσο για τον θέμα μου "Έρωτας!", σας καλώ όλους και όλες, να δείτε την αρχική ειρωνεία της Remedy και της ελισάβετ, πάνω στο θέμα μου, με σκοπό να μην συμμετάσχουν, αλλά να πετάνε ειρωνείες (κυρίως η Remedy), σας καλώ επίσης όλους και όλες, να μπείτε στο θέμα της ελισάβετ, που με διώχνει από το θέμα της, λέγοντάς μου, ότι την "διαολίζω", αλλά αποδέχτηκε τις άλλες απόψεις. Εάν λοιπόν αυτό, το θεωρείτε σωστό και τίμιο από την πλευρά σας, τότε θα έπρεπε να ανοίξει και για εσάς ένα αντίστοιχο θέμα. Υποστηρίζω την άποψη μου, με ιστορικά και πραγματικά επιχειρήματα και όχι, με "ειδήσεις" από τα σαιτ και επειδή ενοχλεί η άποψή μου, γι'αυτό και αντιδράτε. Πολύ απλά, δεν αλλάζω τις απόψεις μου, για την ρεμεντυ, την savatage, την ελισάβετ ή για οποιαδήποτε άλλη ή άλλον που διαφωνεί μαζί μου. Τέλος, το φόρουμ είναι με δημόσιο και όχι ιδιωτικό λόγο. Η άσχημη επίθεση της Remedy, προς την κασσάνδρα σήμερα, υποδηλώνει πως πολύ απλά, θέλουν κάποιοι/κάποιες, να υπερισχύει, η μια γνώμη και η άλλη να αποκρύπτεται. Η φασιστική νοοτροπία πάνω στις απόψεις και στα θέματα, από εμένα δεν είναι ανεκτή. Είναι ντροπή και μόνο, να βγαίνουν άτομα, όπως η savatage, που έλεγε πως κάθομαι σε ένα δωμάτιο κλεισμένος, με ένα βιβλίο θεολογίας στα χέρια, αποκομμένος από τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι ντροπή, γιατί πρώτα δεν τιμάτε τον εαυτό σας με αυτό και δεύτερον, είναι ντροπή, γιατί η κοροϊδία και το μπούλινγκ, που έχω φάει μέσα εδώ, είναι σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Οπότε καλό είναι, να κοιτάξετε πρώτα τον εαυτό σας και δεύτερον να κοιτάξετε τι λέτε στον άλλον/άλλη...Και επειδή κάποιοι ανέφεραν για να φύγω, αυτό θα το επιλέξω εγώ πόσο θα μείνω, όχι η ελισάβετ ή η savatage...Αυτά από εμένα...Α, και κάτι τελευταίο που το ξέχασα, το να λέει η savatage, ότι συνεισφέρω στην εμπορευματοποίηση της google, για περισσότερα views, είναι πραγματικά ότι πιο ηλίθιο έχω ακούσει, ως κατηγορία. 20 ετών φοιτητής είμαι, δεν δουλεύω για κανένα φόρουμ ή για την google, αλλά προφανώς είναι ψιλά γράμματα αυτά. Ξαναλέω, κοιτάξτε τους εαυτούς σας, γιατί ο εγωισμός σας, δεν σας αφήνει να βλέπετε καθαρά, το λέω ως συμβουλή αυτό. Δεν σας ανήκει το φόρουμ και δεν μπορείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας, μόνο και μόνο, για να νιώσετε λίγο καλά με τον εαυτό σας. Χυδαίες κατηγορίες και πολύ μπούλινγκ, αυτό βλέπω εγώ, σε αυτό το θέμα...
    Last edited by DL010117a; 01-11-2017 at 08:42.

Senior Member
    Ο αλεκοσ εγραψε δεν υπαρχει διαιτητησ στη ζωη να σφυριζει φαουλ πρεπει να το αποδεχθειτε αυτο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Εγώ νομίζω πως δουλεύει στην google πάντως. Αποκλείεται να άφησαν να τους ξεφύγει τέτοιο ξεφτέρι.

Senior Member
    Η επιθετικότητα σου προς την Ελισάβετ μας ενοχλεί την οποία δείχνεις ακόμα και σε άσχετα θέματα και μάλιστα το έκανες πριν λίγες μέρες πριν καν η Ελισάβετ σχολιάσει στο θέμα σου περί έρωτα και στο είχα πει...της είχες γράψει "εσύ άσε να συμφωνείς και διάβασε τι έγραψα μπας κι αλλάξει τίποτα εδώ"...με ποιο δικαίωμα δίνεις εντολές; Ποιος νομίζεις πως είσαι; Εσύ προκάλεσες την αντίδραση της Ελισάβετ...
    Κι άφηνε και καμιά παράγραφο να μπορούμε να διαβάσουμε ειδικά όταν γράφεις ολόκληρο κατεβατό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    ...ο λέω φασιστοκρατία και μόνο. Το να επικρατεί η μια άποψη και η αντίθετη άποψη, να είναι λάθος, αυτό πάει πολύ. Όσο για τον θέμα μου "Έρωτας!", σας καλώ όλους και όλες, να δείτε την αρχική ειρωνεία της Remedy και της ελισάβετ, πάνω στο θέμα μου, με σκοπό να μην συμμετάσχουν, αλλά να πετάνε ειρωνείες (κυρίως η Remedy), ,,,,,,, Η άσχημη επίθεση της Remedy, προς την κασσάνδρα σήμερα, υποδηλώνει πως πολύ απλά, θέλουν κάποιοι/κάποιες, να υπερισχύει, η μια γνώμη και η άλλη να αποκρύπτεται. Η φασιστική νοοτροπία πάνω στις απόψεις και στα θέματα, από εμένα δεν είναι ανεκτή. Είναι ντροπή και μόνο, να βγαίνουν άτομα, όπως η savatage, που έλεγε πως κάθομαι σε ένα ...
    για το θεμα της δικης σου συμπεριφορας προς την ελισαβετ ΕΙΔΙΚΑ, δεν θα μιλησω πολυ, επειδη εισαι μονος σου, αν και εχω αποψη.
    θα μιλησω μονο επειδη αναφερεσαι σε μενα επι αδικω (ως συνηθως). ας προσεχες.
    στο θεμα του ερωτα σου το ειπα ξεκαθαρα, πιο ξεκαθαρα δεν γινεται, οτι για αστειο ειπα οτι ερωτευτηκες την ελισαβετ, επειδη ασχολεισαι συνεχεια μαζι της, και οχι για ειρωνια.
    εσυ δεν εισαι σε θεση να ξεχωρισεις το αστειο απο την ειρωνια, λογω δικων σου θεματων.
    παρολα αυτα, ενα αστειο που δεν το βλεπουν και οι αλλοι σαν αστειο, δεν ειναια στειο.
    βεβαια το ειδαν ολοι σαν αστειο ΕΚΤΟΣ απο σενα.
    επομενως μια χαρα αστειο ηταν αλλα ηταν ΑΤΥΧΕΣ να το απευθυνω σε σενα, γιατι εσενα αφορουσε, διοτι δεν εχεις χιουμορ, η εστω δεν αντιλαμβανεσαι το δικο μου χιουμορ και το βλεπεις σαν επιθεση.
    κακως το εκανα λοιπον το αστειο σε σενα, δεν εισαι για αστεια.
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑ ΩΣΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ στο θεμα σου και κανεις σαν να μην ειπα τιποτε, με σκοπο να κανεις ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ!!!
    η ελισαβετ δεν μπηκε ποτε στο θεμα να σε σχολιασει. μπηκε επειδη ΕΓΩ ανεφερα το ονομα της.
    για να απαντησει σε μενα μπηκε, οχι για να γελασει μαζι σου.
    μαζι μου γελουσε.
    αυτα ολα τα ειπα και στο θεμα σου, αλλα επειδη εσυ δεν αντεχεις να μην πλεξεις ενα μεγαλο δραμα απο το τιποτε γυρω σου, καθεσαι και χτυπιεσαι σαν χταποδι οτι σε ταλαιπωρουμε .
    περα απο αυτο,
    αντι να κατηγορεις τους αλλους, κατσε να σκεφτεις (αν μπορεις) το πως φερεσαι εσυ ανα πασα στιγμη, τα μονιμα απαραδεκτα σεξιστικα και σκοταδιστικα σου σχολια, που προσβαλουν γυναικες, δημοκρατικους ανθρωπους, σεξουαλικα ενεργους ανθρωπους και σχεδον οποιον αναπνεεει, και μετα απο την αυτοκριτικη σου κατσε να γκρινιαζεις οτι δεν σε παιζουν τα αλλα παιδακια.

την κασσανδρα κακως την ανεφερες για να συνδικαλιστεις.
    δεν μιλησε κανεις για την κασσανδρα, αλλα επειδη εισαι και ψευτης και συκοφαντης, θα θυμισω ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, οτι η κασσανδρα χωθηκε στο θεμα που μιλουσαμε για τους παπαδες, χωρις να πει επιχειρηματα, λεγοντας σαν πρωτη της φραση οχι οτι εχει μια διαφορετικη αποψη και θελει να την πει, αλλα ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΨΕΥΤΡΑ!! ενω ελεγε αστηριχτες μπουρδες η ιδια που αποκαλεσε 'αποψη".και της απεδειξα οτι με συκοφαντει και με επιχειρηματα και με στοιχεια που στηριζουν απολυτως οσα αποκαλυψα., ενω εκεινη ελεγε μια στηριχτη "αποψη", οτι η ιστορια δεν υφισταται...
    και οι δυο ισχυριζεστε οτι δεν θελουμε- θελω να κουγονται αλλες αποψεις. αυτο που εννοειτε ειναι οτι θελετε να λετε ψεματα χωρις αντιλογο και ειναι αυταποδεικτο.
    ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΣΒΗΣΕ.
    ακουστηκαν και των αλλων ομως. δεν μπορειτε να σβησετε των αλλων επειδη δενε χετε επιχειρηματα η επειδη δεν σας αρεσουν.

και επαναλαμβανω οτι κακως ανακατεψες την κασσανδρα σαν ανηλικο που κρυβεται πισω απο την φουστα της μαμας, , δεν ειναι ανδρικο εκ μερους σου, αλλα αναγκαστηκα να την αναφερω κιε γω γιατι με συκοφαντεις, οπως κανεις παντα.
    αυτα και μην με αναγκασεις να επανερθω
    Last edited by Remedy; 01-11-2017 at 11:03.

Senior Member
    Χωρις να θελω να παρω σαφη θεση στο θεμα , εχω να επιβεβαιωσω οτι η Ελισαβετ ειναι ευγενεστατη , εξ αρχης τα καταλαβα , διοτι ειναι και παλαιοτερη ........................δεν θελω να ριχνω ποτέ λαδι στη φωτια , αλλα αυτο το συμπερασμα εχω βγαλει ...

η remedy για να επιτεθει , πρωτα πρεπει να την προκαλεσεις , και ειναι πολυ εξυπνη ,εχει επιπεδο , και πιανει ολα τα υπονοουμενα , .....εχω τσακωθει πολλακις μαζι της στο παρελθον , αλλα ταθελα κι εγω .......τωρα που ηρεμησα , εχουμε καλες σχεσεις ......

την savatage λιγο την γνωριζω , οποτε δεν εχω αποψη ..........

Senior Member
    αντε να πεταχτω και εγω, ολοι μιλατε για την επιθετηκοτητα του ουδεν οιδα αλλα κανεις δεν μιλαει για την επιθετηκοτητα την δικια σας εναντιον του ουδεν οιδα!

τι τσουτσεκι τον ειπατε, τι φανατικο τι το ένα τι το άλλο! ειστε ολοι για ποινη

Senior Member
    Με την βοηθεια του θεου ο εν οιδα θα γινει αμαρτωλοσ βοηθεια μασ μετανοια κ αγρυπνια σε ολουσ για κανα μηνα τεκνα μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by black angel View Post
    αντε να πεταχτω και εγω, ολοι μιλατε για την επιθετηκοτητα του ουδεν οιδα αλλα κανεις δεν μιλαει για την επιθετηκοτητα την δικια σας εναντιον του ουδεν οιδα!

τι τσουτσεκι τον ειπατε, τι φανατικο τι το ένα τι το άλλο! ειστε ολοι για ποινη
    Εγώ δεν είπα κανέναν απ' αυτούς τους χαρακτηρισμούς συνεπώς δεν είμαι καθόλου για ποινή και να προσέχεις να μην τσουβαλιάζεις και συκοφαντείς κόσμο...όταν πετάγεσαι να ξέρεις να γράφεις και σωστά τα πράγματα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    θα ηθελα να προσθεσω ότι διαφωνήσαμε με τον εν οιδα σε ένα θεμα! αλλα αυτό είναι το ωραιο να διαφωνεις και παραυτα να μπορεις να συζητάς.

όπως λενε και εκει εξω, διαφωνω μαζι σου αλλα θα υπερασπιστω μεχρι θανατου το δικαίωμα σου να λες την αποψη σου!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εγώ δεν είπα κανέναν απ' αυτούς τους χαρακτηρισμούς συνεπώς δεν είμαι καθόλου για ποινή και να προσέχεις να μην τσουβαλιάζεις και συκοφαντείς κόσμο...όταν πετάγεσαι να ξέρεις να γράφεις και σωστά τα πράγματα...
    οσοι ειπαν κυκνε! μην γινεσαι επιθετικη και εσυ

Senior Member
    Ανασκοπηση επεισοδιου ο νεαροσ αντρασ φοιτητησ θεολογιασ δεν αντεχει την καυτη ελισαβετ στην ηλικια μου καθηγητρια για να δουμε πωσ θα εξελιχθει αυτο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Απλά γελάω! Γελάω με την νηματοθέτρια (savatage), που βγήκε να υποστηρίξει την φίλη της, όταν έλεγε πως έτρωγε λεφτά η οικογένειά μου, γελάω με την ελισάβετ, που με έδιωχνε από τα θέματά της, γελάω και με όσους υποστηρίζουν, πως γυρνάω την συζήτηση στην Εκκλησία και στην θρησκεία, όταν σχεδόν σε πολλά θέματα, λένε για "παπαδαριά, λήσταρχοι κλπ.", χωρίς να είναι καν μέσα στα θέμα αυτό και απλά το αναφέρουν, όπως έκανε και η ελισάβετ, στο θέμα για την οικονομική ακρίβεια στους ψυχολόγους. Τέλος, το τι κάνω εγώ και πως απαντάω και αν απαντάω, σωστά ή λάθος, είναι δικό μου θέμα. Το συγκεκριμένο θέμα που ανοίχτηκε, ανοίχτηκε γιατί ενοχλεί η διαφορετική άποψη. Ενοχλεί, όταν υπάρχουν επιχειρήματα, ενοχλεί όταν βγαίνουν άτομα και υποστηρίζουν τα λεγόμενά μου, επειδή έχω επιχειρήματα. Εγώ αυτό το λέω φασιστοκρατία και μόνο. Το να επικρατεί η μια άποψη και η αντίθετη άποψη, να είναι λάθος, αυτό πάει πολύ. Όσο για τον θέμα μου "Έρωτας!", σας καλώ όλους και όλες, να δείτε την αρχική ειρωνεία της Remedy και της ελισάβετ, πάνω στο θέμα μου, με σκοπό να μην συμμετάσχουν, αλλά να πετάνε ειρωνείες (κυρίως η Remedy), σας καλώ επίσης όλους και όλες, να μπείτε στο θέμα της ελισάβετ, που με διώχνει από το θέμα της, λέγοντάς μου, ότι την "διαολίζω", αλλά αποδέχτηκε τις άλλες απόψεις. Εάν λοιπόν αυτό, το θεωρείτε σωστό και τίμιο από την πλευρά σας, τότε θα έπρεπε να ανοίξει και για εσάς ένα αντίστοιχο θέμα. Υποστηρίζω την άποψη μου, με ιστορικά και πραγματικά επιχειρήματα και όχι, με "ειδήσεις" από τα σαιτ και επειδή ενοχλεί η άποψή μου, γι'αυτό και αντιδράτε. Πολύ απλά, δεν αλλάζω τις απόψεις μου, για την ρεμεντυ, την savatage, την ελισάβετ ή για οποιαδήποτε άλλη ή άλλον που διαφωνεί μαζί μου. Τέλος, το φόρουμ είναι με δημόσιο και όχι ιδιωτικό λόγο. Η άσχημη επίθεση της Remedy, προς την κασσάνδρα σήμερα, υποδηλώνει πως πολύ απλά, θέλουν κάποιοι/κάποιες, να υπερισχύει, η μια γνώμη και η άλλη να αποκρύπτεται. Η φασιστική νοοτροπία πάνω στις απόψεις και στα θέματα, από εμένα δεν είναι ανεκτή. Είναι ντροπή και μόνο, να βγαίνουν άτομα, όπως η savatage, που έλεγε πως κάθομαι σε ένα δωμάτιο κλεισμένος, με ένα βιβλίο θεολογίας στα χέρια, αποκομμένος από τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι ντροπή, γιατί πρώτα δεν τιμάτε τον εαυτό σας με αυτό και δεύτερον, είναι ντροπή, γιατί η κοροϊδία και το μπούλινγκ, που έχω φάει μέσα εδώ, είναι σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Οπότε καλό είναι, να κοιτάξετε πρώτα τον εαυτό σας και δεύτερον να κοιτάξετε τι λέτε στον άλλον/άλλη...Και επειδή κάποιοι ανέφεραν για να φύγω, αυτό θα το επιλέξω εγώ πόσο θα μείνω, όχι η ελισάβετ ή η savatage...Αυτά από εμένα...Α, και κάτι τελευταίο που το ξέχασα, το να λέει η savatage, ότι συνεισφέρω στην εμπορευματοποίηση της google, για περισσότερα views, είναι πραγματικά ότι πιο ηλίθιο έχω ακούσει, ως κατηγορία. 20 ετών φοιτητής είμαι, δεν δουλεύω για κανένα φόρουμ ή για την google, αλλά προφανώς είναι ψιλά γράμματα αυτά. Ξαναλέω, κοιτάξτε τους εαυτούς σας, γιατί ο εγωισμός σας, δεν σας αφήνει να βλέπετε καθαρά, το λέω ως συμβουλή αυτό. Δεν σας ανήκει το φόρουμ και δεν μπορείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας, μόνο και μόνο, για να νιώσετε λίγο καλά με τον εαυτό σας. Χυδαίες κατηγορίες και πολύ μπούλινγκ, αυτό βλέπω εγώ, σε αυτό το θέμα...
    Ωχ μωρε νεο παιδι κ τοσο κολλημενο!!διαβασα λιγο τα θεματα σου κ επετρεψε με να σου πω οτι παρα εισαι υπερβολικος!τα παιρνεις ολα προσωπικα,εσυ τζαντιζεσαι οταν καποιος δεν συμφωνει μαζι σου,ο εγωισμος σου ειναι στο φουλ,κ απαντας οπου κ οπως σε συμφερει!οποτε δεν εισαι εσυ σε θεση να πεις για φασισταριο!το χειροτερο που ειδα σε σενα φιλε μου ειναι οτι κανεις σαν "κακια γυναικουλα"(χωρις παρεξηγηση)ξεκατινιασματα, η ρεμεντυ εκανε πλακα στο θεμα σου εσυ να βγαλεις κακια για την ηλικια της ελισαβετ!!τραγικος ρε φιλε!κ πριν παρεις φορα σε πληροφορω δεν ειμαι φιλη ουτε με την ελισαβετ ουτε με καμια αλλη!
    Επισης εσυ ειχες ανοιξει θεμα για διαγραφη κ σε ενδιεφερε η γνωμη μας!
    Πρωτα δες τον εαυτο σου μετα μιλα για τους αλλους!ανελαβε τις δικες σου ευθυνες μετα ριξε κ στους αλλους!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ανασκοπηση επεισοδιου ο νεαροσ αντρασ φοιτητησ θεολογιασ δεν αντεχει την καυτη ελισαβετ στην ηλικια μου καθηγητρια για να δουμε πωσ θα εξελιχθει αυτο
    (σημ, για τον εν οιδα: ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΠΩ ΧΩΡΑΤΟ)
    σεναριο:
    δημοσιως την βριζει και τρεχει στα πριβε να την παρακαλαει να τον μαστιγωσει κι αλλο γιατι γουσταρει αφεντρες, αλλα να μεινει μεταξυ τους.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast