Προσωπικες επιθεσεις του ουδεν οιδα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 87
    Senior Member
    Και οι δυο σας Νεφελη και Ελισαβετ εχετε δικιο. Κι εγω εχω διαβασει αποψεις που πραγματικα αξιζουν και συνομιλιες και γνωριμιες μεσα απο το φορουμ πραγματικα πολυ αξιολογες, αλλα το γεγονος οτι η διαχειριση εκμεταλλευεται τα μαλλιοτραβηγματα ειναι εμφανεστατο και ειμαστε ο καθενας υπευθυνος για τη συμμετοχη μας σε αυτο που μονο φορουμ αυτοβοηθειας δεν ειναι τις περισσοτερες μερες... αλλα αρενα.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Banned
    για καπιο που τον ενδιαφερει να μαθει πραγματα σαφως και μπορει να το κανει αρκει να συνομιλησει με καπιον που του μιαζει

αυτη τη σταση πχ την εχεις γενικοτερα ακομα και για τον εαυτο σου γιατι δε καταλαβαινεις πχ οτι δεν εχει σημασια τι εισαι πχ αξιος ανθρωπος ψωνιο η και τα δυο αλλα ποσο πιστευεις σε σενα

απο το ποσο πιστευεις σε σενα θα εξαρτηθει

Senior Member
    Εγω παντως εχω βοηθηθη αρκετα απτο φορουμ και εχω μαθει αρκετα πραγματα που δεν τα ηξερα..
    Μια ερωτηση.πως μπορει το φορουμ να εκμεταλευτη τα ξεκατινιασματα???ρωταω δεν καταλαβα

Nefeli28
    Guest
    Αυτο ακριβως εννοω. Οτι την οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορία λαμβανει κάποιος εδω μεσα, την επισκιαζει η παντελής και εσκεμμένη απουσια της διαχείρισης.
    Κι εγω εχω συνομιλησει με αξιόλογα μελη εντός και εκτος. Και εχω λαβει ενδιαφερουσες απαντησεις στα θέματα που άνοιξα.
    Όμως ολο αυτο το ξεκατινιασμα ξεπερνα τα όρια και ο/οι διαχειριστης/ες απλα παρατηρουν το φαινόμενο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Εγω παντως εχω βοηθηθη αρκετα απτο φορουμ και εχω μαθει αρκετα πραγματα που δεν τα ηξερα..
    Μια ερωτηση.πως μπορει το φορουμ να εκμεταλευτη τα ξεκατινιασματα???ρωταω δεν καταλαβα
    views/clicks/διαφημισεις/google
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Τέλοσπαντων , φυσικά και είναι επιλογή του καθενός να είναι εδώ ή να μην είναι. Για να είμαστε εδώ προφανώς κάτι θετικό βρίσκουμε για τους εαυτούς μας.
    Εγώ για να είμαι ειλικρινής από αυτό το φόρουμ έχει αλλάξει τελείως η οπτική μου για όσους έχουν ψυχιατρικά θέματα. Ήταν θέματα με τα οποία δεν είχε τύχει ποτέ να ασχοληθώ παραπάνω και δεν είχα ιδέα για τα περισσότερα. Εδώ γνώρισα ανθρώπους που πραγματικά τους βγάζω το καπέλο! Δεν είχα ιδέα για το τι αγώνα κάνουνε και το φόρουμ με έκανε να τους θαυμάσω πραγματικά για την δύναμη τους και την μαγκιά τους.
    Και ξέρω οτι για πολλούς από εδώ είναι πολύ σημαντικό το φόρουμ και τους προσφέρει ουσιαστική βοήθεια. Είναι κρίμα να χαλάει όλο αυτό για βλακείες.

Banned
    στη ζωη ομως δε θα εχεις συνεχως διαιτητες να σφυριζουν συνεχεια πεναλτι σε καθε σου βημα πρεπε να μαθεις να τα βγαζεις περα μονη σου σχεδον

αυτο συμβαινει παντου οπου πεφτει φως δημιουργει και σκιες

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Γιώργο έχεις διαβάσει τι γράφει; Σε τι απαντάει; Μια πλάκα έκανε η ρεμμεντυ, οχι εγώ, εγώ απλά γελασα οπως καθε φυσιολογικος ανθρωπος με ενα αστειο κι ο άλλος επαθε κριση κ εβγαλε όλη την κακία του.
    Επίσης επι μέρες γυρίζει σε όλα τα θέματα κ μιλά για μένα, επειδή πριν πόσες μέρες του ζήτησα να μην απαντάει στο θέμα μου γιατί έχω δικαίωμα νομίζω να έχω χεσμένη την γνώμη του!!!!
    Το διαβασα ξερω.και εγω γελασα πολυ με το αστειο της ρεμεντυ πραγματικα πεθανα απτα γελια
    .αλλα ηταν καθαρα αστεια χωρις κακια χωρις τιποτα.και ο ουδεν ειδα ετοιμος ειναι να τα παρει.
    Φταιαει και αυτος καποιες φορες.αυτο της ρεμεντυ ηταν καθαρο αστειο τιποτα αλλο.
    Ενταξει βρε μικρουλης ειναι τα περνη ευκολα.
    .λογο ηλικιας ειναι μην τα περνετε τοσο της μετρητης και εσεις.και αυτος ας μην τα περνη ολα στραβα πολλες φορες κανκυμε και πλακα αυτο δεν σημενη οτι ειρωνευομαστε.μαλλον αυτα τα δυο εχει μπερδεψη αυτος τη πλακα με την ειρωνια

Senior Member
    Εκμεταλλευετε τα ξεκατινιάσματα γιατί τα θέματα με τα ξεκατινιάσματα προκαλούν το ενδιαφέρον, φέρνουν views και κόσμο στο φόρουμ. Και το φόρουμ έχει έσοδα από τις διαφημίσεις Γιώργο, άρα τα θέλουν τα ξεκατινιάσματα γιατί τους συμφέρουν. Οπότε κάποιος που προκαλεί συνεχώς τα ξεκατινιάσματα όπως καταλαβαίνεις δεν θα διωχθεί εύκολα από το φόρουμ

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    views/clicks/διαφημισεις/google
    Σωστηηηηη...
    +1000 . Δεν το σκεφτηκα γιατι με το που μπενω προσεχω κατευθειαν τα θεματα

Nefeli28
    Guest
    Το διαβασα ξερω.και εγω γελασα πολυ με το αστειο της ρεμεντυ πραγματικα πεθανα απτα γελια
    .αλλα ηταν καθαρα αστεια χωρις κακια χωρις τιποτα.και ο ουδεν ειδα ετοιμος ειναι να τα παρει.
    Φταιαει και αυτος καποιες φορες.αυτο της ρεμεντυ ηταν καθαρο αστειο τιποτα αλλο.
    Ενταξει βρε μικρουλης ειναι τα περνη ευκολα.
    .λογο ηλικιας ειναι μην τα περνετε τοσο της μετρητης και εσεις.και αυτος ας μην τα περνη ολα στραβα πολλες φορες κανκυμε και πλακα αυτο δεν σημενη οτι ειρωνευομαστε.μαλλον αυτα τα δυο εχει μπερδεψη αυτος τη πλακα με την ειρωνια
    Αφεση στους: μικρουληδες, τσαχπινουληδες και γαργαλιαρηδες του φορουμ!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Εκμεταλλευετε τα ξεκατινιάσματα γιατί τα θέματα με τα ξεκατινιάσματα προκαλούν το ενδιαφέρον, φέρνουν views και κόσμο στο φόρουμ. Και το φόρουμ έχει έσοδα από τις διαφημίσεις Γιώργο, άρα τα θέλουν τα ξεκατινιάσματα γιατί τους συμφέρουν. Οπότε κάποιος που προκαλεί συνεχώς τα ξεκατινιάσματα όπως καταλαβαίνεις δεν θα διωχθεί εύκολα από το φόρουμ
    Σωστα. Συμφωνω σε ολα.αλλα δεν θα ηθελα και παλι να διωξουν τον ουδεν ειδα.κατα βαθος ειναι πολυ καλο παιδι και ακακο.εχει καποιες δικες του πεποιηθησεις και τι πειραζει ολοι εχουμε τα πιστευω μας.εσυ απτη πλευρα σου δικιο εχεις να ενοχλησε αν σε ολα τα θεμετα του αναφερετε σε εσενα.να σταματηση να το κανει και αυτος να τελιοσει εδω το θεμα ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Αφεση στους: μικρουληδες, τσαχπινουληδες και γαργαλιαρηδες του φορουμ!!
    Μονο στους μικρουληδες.το δικαιουνται λογο ηλικιας.αυτες η ηλικιες παντα βγαχουν αντιδραση

Senior Member
    Σωστα. Συμφωνω σε ολα.αλλα δεν θα ηθελα και παλι να διωξουν τον ουδεν ειδα.κατα βαθος ειναι πολυ καλο παιδι και ακακο.εχει καποιες δικες του πεποιηθησεις και τι πειραζει ολοι εχουμε τα πιστευω μας.εσυ απτη πλευρα σου δικιο εχεις να ενοχλησε αν σε ολα τα θεμετα του αναφερετε σε εσενα.να σταματηση να το κανει και αυτος να τελιοσει εδω το θεμα ...
    Μα δεν είπα να τον διώξουν, σκοτίστηκα αν θα μείνει ή θα φύγει.
    Να μην χαλάει τα θέματα όλων με τις εκκλησίες θέλω και να πάψει να ασχολείται μαζί μου γιατί καταντά κουραστικό.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Όντως το παλικάρι λέει πολλά περίεργα,και δείχνει φανατικός με την θρησκεία και την εκκλησία.
    Σε σχέση με τις προσωπικές επιθέσεις,το έκανε στα θέματα ''Έρωτας'',''Το θέμα της ημέρας'' και ''Καλά 40 ευρώ''.
    Και δεν έχει κανένα δίκιο.

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast