Αποχώρηση από το forum - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Banned
    Quote Originally Posted by Izanami View Post
    Πως τα καταφερνετε να ειστε ολοι μαλωμενοι εδω μεσα ?
    Όταν θα τριφτείς και εσύ λίγο ακόμη στο φόρουμ, θα καταλάβεις τι υπάρχει εδώ μέσα...

Banned
    Ζορίστηκαν τα μέλη που ανέφερα, ως υπεύθυνοι και έκαναν αναφορά χαχαχα. Δεν πειράζει...θα μεγαλώσουν κάποτε, που θα πάει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Όταν θα τριφτείς και εσύ λίγο ακόμη στο φόρουμ, θα καταλάβεις τι υπάρχει εδώ μέσα...
    εγω καταλαβα ηδη!!! καταλαβα επισης ότι η διαχειρηση είναι επιλεκτικη, πχ σβησαν στο αρχικο σου ποστ ένα κομματι που αναφεροσουν σε συγκεκριμένα ατομα αλλα οι υβρεις αυτων των ατομων προς το ατομο σου είναι ακομα εκει.

πως μπορει να λειτουργησει ένα φορουμ ψυχολογιας με επιλεκτικη διαχειρηση?

Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Δεν γνώριζα για αυτά τα ποστ. Τα διάβασα και δεν μου κάνει εντύπωση, πως και στο περσινό ποστ, ανακατεύτηκε η Remedy με την κλίκα της, ώστε τελικά να φύγει το μέλος, όπως γίνεται τώρα. Θέλουν ένα ιδιωτικό φόρουμ, με περιορισμένο λόγο, δεν είμαι από αυτούς τους ανθρώπους, οπότε δεν θέλω και να ασχολούμαι άλλο. Ας κάτσουν αγκαλιά με τον ψυχολόγο και τα χάπια τους, μπας και δουν προκοπή, γιατί η κοινωνικότητα τους, είναι στο χειρότερο σημείο. Όταν κάνεις κλίκα, για να απωθήσεις ένα μέλος, με κατηγόριες της προσωπικότητας, του μυαλού και ακόμη χειρότερα και στην οικογένεια , για να φύγει επειδή διαφωνεί, τότε αυτό έγκειται σε βαθύτερα ψυχολογικά αίτια, που δεν τα έχουν λύσει και δεν θα τα λύσουν ποτέ πιστεύω, γιατί σε αυτό το κενό, μπήκε ο εγωισμό τους και θα καθίσει εκεί, μέχρι τα βαθιά γεράματά τους...
    Και πιο πίσω να δεις,θα βρεις και άλλα τέτοια ποστ στα οποία εμπλέκονται τα ίδια άτομα.Ναι ακόμη και το ότι και εγώ μπορώ και γράφω αγαπητέ κύκνε το ίδιο πράγμα δείχνει που δεν θα έπρεπε να υπάρχει κατά την γνώμη μου σε ένα σοβαρό φόρουμ υποστήριξης.Εγώ πάντως είχα προτείνει με το 2ο μου προφίλ εδώ μέσα που είναι διαγραμμένο πλέον το admforall να κάνουμε ένα φόρουμ στο οποίο θα ξεκατινιάζομαστε ελεύθερα αλλά τελικά βλέπω τον λόγο που δεν ευδοκίμησε εκείνη η προσπάθεια.
    Το φόρουμ αυτό υπάρχει ήδη και λέγεται e-psychology-->φόρουμ υποστήριξης χαχαχαχαχαχα

Banned
    Quote Originally Posted by black angel View Post
    εγω καταλαβα ηδη!!! καταλαβα επισης ότι η διαχειρηση είναι επιλεκτικη, πχ σβησαν στο αρχικο σου ποστ ένα κομματι που αναφεροσουν σε συγκεκριμένα ατομα αλλα οι υβρεις αυτων των ατομων προς το ατομο σου είναι ακομα εκει.

πως μπορει να λειτουργησει μια ένα φορουμ ψυχολογιας με επιλεκτικη διαχειρηση?
    Βλέπεις τι εννοώ τόσο καιρό φίλε μου; Η κλίκα της Remedy και της ελισάβετ και των συν αυτώ, φτάνει μέχρι τα σκαλοπάτια της διαχείρισης, γι'αυτό υπάρχει, επιλεκτική όπως σωστά ανέφερες, διαχείριση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by προσωπικες διαφορες View Post
    Και πιο πίσω να δεις,θα βρεις και άλλα τέτοια ποστ στα οποία εμπλέκονται τα ίδια άτομα.Ναι ακόμη και το ότι και εγώ μπορώ και γράφω αγαπητέ κύκνε το ίδιο πράγμα δείχνει που δεν θα έπρεπε να υπάρχει κατά την γνώμη μου σε ένα σοβαρό φόρουμ υποστήριξης.Εγώ πάντως είχα προτείνει με το 2ο μου προφίλ εδώ μέσα που είναι διαγραμμένο πλέον το admforall να κάνουμε ένα φόρουμ στο οποίο θα ξεκατινιάζομαστε ελεύθερα αλλά τελικά βλέπω τον λόγο που δεν ευδοκίμησε εκείνη η προσπάθεια.
    Το φόρουμ αυτό υπάρχει ήδη και λέγεται e-psychology-->φόρουμ υποστήριξης χαχαχαχαχαχα
    Καλά, όπως το βλέπει κανείς...εγώ βρίσκω και θετικά στο φόρουμ, τέλειο δεν είναι σε καμία περίπτωση αλλά ναι, βρίσκω και θετικά στοιχεία...όμως για την αυστηρότητα της διαχείρισης το έχω πει στο παρελθόν, συμφωνώ ότι θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη...

Τώρα που παραδέχτηκες ποιος είσαι, είσαι πιο σωστός πάντως...δεν είναι ωραίο να καλλιεργούμε κλίμα ανασφάλειας...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για συκοφαντική δυσφήμιση. Το μέλος έχει διαγραφεί για πολλαπλά προφίλ.
    Last edited by Aeon; 01-11-2017 at 22:16.

Senior Member
    -Έχεις πιεί;
    -Άμα είχα πιεί, δεν θα ερχόμουν σπίτι από τώρα.
    -Στο τμήμα είσαι.
    -Καλά πατέρα, πάμε σπίτι τώρα;
    -Ο αξιωματικός υπηρεσίας είμαι..

Senior Member
    Quote Originally Posted by προσωπικες διαφορες View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Σώπα, γιατί μπλέκω εκεί που δεν με καλούν; Επειδή δεν σε συμφέρουν τα σχόλια μου για τις μη σωστές πρακτικές σου; Εγώ φταίω που σου αναγνωρίζω και τα θετικά...και ναι, όταν έρχονται άτομα που κρύβονται πίσω από πολυπρόφιλα με τρομάζουν...αν είσαι σωστός να έχεις και διαφάνεια...

Και το αν θα τα κατοσταρίσω εδώ μέσα δεν είναι δική σου δουλειά, τώρα εσύ μπλέκεσαι εκεί που δεν σε καλούν και σε θέματα που δεν σε αφορούν...μην κάνεις τον κόπο να απαντήσεις γιατί δεν θα σε διαβάσω καν, από τώρα μπαίνεις στη λίστα αγνόησης, είσαι επικίνδυνος και κάτι άτομα σαν κι εσένα κάνουν το χώρο μπουρδέλο, ευτυχώς που υπάρχει κι αυτός ο τρόπος για να προστατευόμαστε...
    Last edited by Aeon; 01-11-2017 at 22:16.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κανεις δεν θελει να σχολιασει το ανεκδοτακι ετσι [emoji14] συνεχιζεται τα δικα σας

Senior Member
    -Έχεις πιεί;
    -Στο τμήμα είσαι.
    Είναι καλό!! Όντως γέλασα!

Senior Member
    -Έχεις πιεί;
    -Στο τμήμα είσαι.
    Είναι ωραίο ανέκδοτο απλά είμαι αναστατωμένη τώρα γι' αυτό και το προσπέρασα αλλά θα ηρεμήσω θέλω να ελπίζω...
    Πλάκα πλάκα θα ήταν ωραία ιδέα κανένα ποτάκι τώρα αλλά θέλω να δω ταινία κι έτσι και πιω θα ξεραθώ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Είναι ωραίο ανέκδοτο απλά είμαι αναστατωμένη τώρα γι' αυτό και το προσπέρασα αλλά θα ηρεμήσω θέλω να ελπίζω...
    Πλάκα πλάκα θα ήταν ωραία ιδέα κανένα ποτάκι τώρα αλλά θέλω να δω ταινία κι έτσι και πιω θα ξεραθώ...
    Εγω απο εκει π επινα τα παντα μολις ξεκινησα τα χαπια τα κοψα ολα μαχαιρι και πλεον με 2 μπυρες ειμαι αλλου για αλλου..

Senior Member
    Εγω απο εκει π επινα τα παντα μολις ξεκινησα τα χαπια τα κοψα ολα μαχαιρι και πλεον με 2 μπυρες ειμαι αλλου για αλλου..
    Α, όχι, δεν μεθάω τόσο εύκολα αλλά ότι με νυστάζει με νυστάζει...θα έλεγα κι άλλα αλλά δεν θέλω να σπαμάρω...αν θέλεις μπορείς να γράφεις σ' αυτό το θέμα που το έχω ανοίξει για τις στιγμές που θέλω παρέα και νιώθω μοναξιά...
    https://www.e-psychology.gr/forum/th...B5%CE%B4%CF%8E

Ένας ΤΥΠΟΣ πηγαίνει σε ένα μπαρ , πριν παραγγείλει ποτό
    λέει στους υπόλοιπους θαμώνες σε δυνατό τόνο
    «ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΣ ΣΗΚΩΘΗ ΕΠΑΝΩ»
    τρεις σηκώθηκαν επάνω και λένε με μια φωνή
    «ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ»
    Ο τύπος τους λέει ευγενικά
    «σας παρακαλώ μπορείτε να σπρώξετε το αυτοκίνητο μου έως το βενζινάδικο»

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast