Αχαριστια... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 72 of 72
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Μιλιβα επειδή συμφώνησα και εγώ με τον George , να διευκρινίσω μόνο πως δεν αναφερόμουν στην δικιά σου περίπτωση με την φίλη σου που συζητήθηκε εδώ και αυτό εξέλαβα και από την απάντηση του George. Μια γενική τοποθέτηση περί φιλίας ήταν.

Στην περίπτωση σου είναι προφανές οτι δεν πρέπει να ασχοληθείς άλλο γιατί η κοπέλα δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, ούτε μου έχεις δώσει την εντύπωση οτι θα μπορούσες να είσαι πιεστική με κάποιο τρόπο.

Αυτά προς αποκατάσταση και επειδή σε βλέπω ότι έχεις ακόμα πολύ θυμό και σε πονάει το θέμα.
    Ελισαβετ μου ναι ειμαι συγχυσμενη και νιωθω αδικημενη αλλα τελειωσε πλεον...δεν μπορω να κατσω να ασχοληθω και ουτε προκειται απλα ετσι οπως το γραψατε φινεται λες και τη ζαλιζα συνεχεια....
    Τεσπα....οτι εγινε εγινε...πλεον θα προσαρμοστω κ γω το πηρα το μαθημα μου./.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Εχεις δικιο φιλε μου.....αυτο θα γινει....δεν της χρωσταω τπτ....ουτε ειμε δεδομενη για κανεναν
    Κι εσυ εχεις δικιο φιλη μου , ναχεις διπλα σου ζεστους ανθρωπους , και να διασκεδασεις τα νιατα σου , δεν ξαναρχονται .....

Senior Member
    Ελισαβετ μου ναι ειμαι συγχυσμενη και νιωθω αδικημενη αλλα τελειωσε πλεον...δεν μπορω να κατσω να ασχοληθω και ουτε προκειται απλα ετσι οπως το γραψατε φινεται λες και τη ζαλιζα συνεχεια....
    Τεσπα....οτι εγινε εγινε...πλεον θα προσαρμοστω κ γω το πηρα το μαθημα μου./.....
    Ειλικρινά καμιά σχέση Μιλιβα!!! Τουλάχιστον όσον αφορά εμένα. Αλλά νομίζω κι ο George έτσι το είπε και γιαυτό συμφώνησα κιόλας μαζί του, αν θυμάμαι κιόλας καλά το διευκρίνιζε οτι δεν μιλά για την περίπτωση σου αλλά γενικά.

Σου ζητώ συγγνώμη αν σε στεναχώρησα επειδή δεν ήμουν σαφής στην διατύπωση μου. Βασικά βλακεία μου που μου ρθε να πω αυτή μου την άποψη στο συγκεκριμένο νήμα γιατί εσύ είχες το θέμα σου κι είναι λογικό να το έπαιρνες προσωπικά, αλλά σου δίνω τον λόγο μου δεν είχα καθόλου στο νου μου εσένα όταν το έγραφα.

Από αυτά που έχεις πει εδώ δεν είμαι καθόλου της άποψης πως την ζάλιζες, ίσα ίσα θέλησες να ξεκαθαρίσεις το θέμα μεταξύ σας και αυτό είναι προς τιμήν σου.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Ειλικρινά καμιά σχέση Μιλιβα!!! Τουλάχιστον όσον αφορά εμένα. Αλλά νομίζω κι ο George έτσι το είπε και γιαυτό συμφώνησα κιόλας μαζί του, αν θυμάμαι κιόλας καλά το διευκρίνιζε οτι δεν μιλά για την περίπτωση σου αλλά γενικά.

Σου ζητώ συγγνώμη αν σε στεναχώρησα επειδή δεν ήμουν σαφής στην διατύπωση μου. Βασικά βλακεία μου που μου ρθε να πω αυτή μου την άποψη στο συγκεκριμένο νήμα γιατί εσύ είχες το θέμα σου κι είναι λογικό να το έπαιρνες προσωπικά, αλλά σου δίνω τον λόγο μου δεν είχα καθόλου στο νου μου εσένα όταν το έγραφα.

Από αυτά που έχεις πει εδώ δεν είμαι καθόλου της άποψης πως την ζάλιζες, ίσα ίσα θέλησες να ξεκαθαρίσεις το θέμα μεταξύ σας και αυτό είναι προς τιμήν σου.
    Ενταξει ελισαβετ μην αγχωνεσαι δεν σε παρεξηγω...απλα τα νευρα και την αδικια που ενιωσα την εβγαλα εδω....ολα καλα....

Senior Member
    Το εμβόλιο κατά της αχαριστίας είναι να ξεχνάς όλα όσα έδωσες.
    Αν η φιλία είναι τόσο σημαντική για σένα, πως γίνετε να έχεις μόνο μία;

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by aggelosstr View Post
    Το εμβόλιο κατά της αχαριστίας είναι να ξεχνάς όλα όσα έδωσες.
    Αν η φιλία είναι τόσο σημαντική για σένα, πως γίνετε να έχεις μόνο μία;
    Ερωτηση ειναι αυτο??
    Δεν εχω μονο μια φιλια...στη ζωη μου εχω κανει πολλες φιλιες απο μικρη μεχρι τωρα......ομως για διαφορους λογους δεν ευδοκιμησαν....καποιες χαθηκαν επδ αλλαξε η ζωη μου...μετακομιση..νεο περιβαλλον...αλλαγη σχολης ....αλλες μου φερθηκαν σκαρτα....αλλες της εδιωξα εγω γιατι ενιωθα οτι δεν επαιρνα κατι καλο απο αυτες...αλλες ηρθαν για λιγο και εφυγαν γτ δεν ηταν τοσο ουσιωδεις οσο νομιζα...και αλλες εχουν μεινει στη λιστα των γνωστων που τις βλεπω μια στο τοσο και αν...η μονη σταθερη φιλια που ειχε αντεξει στο χρονο και ενιωθα οτι υπηρχε μια επικοινωνια ουσιαστικη και μια ταυτιση ηταν αυτη...
    Αλλα μαλλον εγω την εξιδανικευσα τοσο χωρις να ηταν οντως ετσι γ αυτο και καταληξαμε εδω....

Ναι εχω αλλες δυο φιλες...ομως κολλητιλικια πλεον με καμια..δεν το ξαναπαθαινω αυτο...

Miliva21
    Guest
    Ειναι δυσκολες οι σχεσεις ....αν το εχεις καταλαβει..δεν ειναι παντα ευκολο να βρισκεις ατομα να ταιριαξεις καπως και να συμπορευτεις μαζι τους εστω και για λιγο.....αλλοι δεν ειχαν ποτε πραγματικους φιλους να τους λενε τα προβληματα τους....μονο απλα γνωστους και εσυ με ρωτας πχ πως γντ να εχω μονο μια φιλη....

Miliva21
    Guest
    Αν μπορουσαν να διατηρηθουν στο χρονο οι φιλιες ππυ εχω κανει στο περασμα του χρονου τωρα θα ειχα πανω απο 15 πολυ καλους φιλους...οχι απλα γνωστους....αλλα ειναι ακατορθωτο...οι ανθρωποι αλλαζουν...οι ζωες αλλαζουν....δεν ειναι ολοι γ παντα..

Και φοβαμαι καποια στιγμη μη μεονω μονη εντελως

Miliva21
    Guest
    Το καλο ειναι οτι ευτυχως δεν εχω περασει καποια περιοδο τη ζωης μου που να μην εχω εντελως κανεναν...
    Το κακο ειναι οτι ποτε δεν τους ειχα ολους μαζι να βγαινω συνεχεια......να νιωθω οτι ειμαι κοινωνικη και να χανομαι στις παρεες...και να μην ξερω που να πρωτοπρολαβω να παω απο τα πολλα καλεσματα για εξοδους....

Senior Member
    Μιλιβακι αν εισαι μονη σου στα τριαντα πεντε εγω θα ειμαι πενηντα να ψαξεισ να με βρεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Αν μπορουσαν να διατηρηθουν στο χρονο οι φιλιες ππυ εχω κανει στο περασμα του χρονου τωρα θα ειχα πανω απο 15 πολυ καλους φιλους...οχι απλα γνωστους....αλλα ειναι ακατορθωτο...οι ανθρωποι αλλαζουν...οι ζωες αλλαζουν....δεν ειναι ολοι γ παντα..

Και φοβαμαι καποια στιγμη μη μεονω μονη εντελως
    Θα βρεις στην πορεια καλες φιλιες , μην σε πιανει η απογοητευση , εισαι και σε μια ηλικια που οι ανθρωποι αλλαζουν , να μεινεις μονη σου αποκλειεται , εκτος και αν το θελεις η ιδια ......... εισαι πολυ καλοπροαιρετη, και τα δινεις ολα σε μια φιλια που δεν γνωριζεις καλα , και ετσι ερχεται η απογοητευση ........με τα χρονια θα βρεις τις ισορροπιες σου .....σιγουρα ..

Senior Member
    Ίσως είμαι ο τελευταίος που μπορεί να σε κρίνει, γιατί η φιλία για μένα όπως έχω ξαναπεί, είναι χάσιμο χρόνου.
    Έχω παρατηρήσει πως βλάπτει τη δημιουργικότητά μου. Αυτό συμβαίνει γιατί απλά δαπανά το χρόνο μου.
    Πάντως έχεις φίλες. Απλά νιώθεις πως τουλάχιστον τώρα δεν θες κολλητηλίκια.
    Με κάθε επιφύλλαξη, νομίζω πως θα πρέπει απλά τις φιλίες μη τις παίρνεις σαν δεδομένες, αλλά να τις βιώνεις έντονα για όσο διαρκέσουν.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345