Results 61 to 72 of 72
Thread: Αχαριστια...
-
16-12-2017, 15:23 #61Miliva21Guest
Ελισαβετ μου ναι ειμαι συγχυσμενη και νιωθω αδικημενη αλλα τελειωσε πλεον...δεν μπορω να κατσω να ασχοληθω και ουτε προκειται απλα ετσι οπως το γραψατε φινεται λες και τη ζαλιζα συνεχεια....
Τεσπα....οτι εγινε εγινε...πλεον θα προσαρμοστω κ γω το πηρα το μαθημα μου./.....
- 16-12-2017, 15:27 #62
17-12-2017, 00:54 #63
Ειλικρινά καμιά σχέση Μιλιβα!!! Τουλάχιστον όσον αφορά εμένα. Αλλά νομίζω κι ο George έτσι το είπε και γιαυτό συμφώνησα κιόλας μαζί του, αν θυμάμαι κιόλας καλά το διευκρίνιζε οτι δεν μιλά για την περίπτωση σου αλλά γενικά.
Σου ζητώ συγγνώμη αν σε στεναχώρησα επειδή δεν ήμουν σαφής στην διατύπωση μου. Βασικά βλακεία μου που μου ρθε να πω αυτή μου την άποψη στο συγκεκριμένο νήμα γιατί εσύ είχες το θέμα σου κι είναι λογικό να το έπαιρνες προσωπικά, αλλά σου δίνω τον λόγο μου δεν είχα καθόλου στο νου μου εσένα όταν το έγραφα.
Από αυτά που έχεις πει εδώ δεν είμαι καθόλου της άποψης πως την ζάλιζες, ίσα ίσα θέλησες να ξεκαθαρίσεις το θέμα μεταξύ σας και αυτό είναι προς τιμήν σου.
17-12-2017, 13:29 #64Miliva21Guest
17-12-2017, 13:39 #65
Το εμβόλιο κατά της αχαριστίας είναι να ξεχνάς όλα όσα έδωσες.
Αν η φιλία είναι τόσο σημαντική για σένα, πως γίνετε να έχεις μόνο μία;
19-12-2017, 12:06 #66Miliva21GuestΕρωτηση ειναι αυτο??
Δεν εχω μονο μια φιλια...στη ζωη μου εχω κανει πολλες φιλιες απο μικρη μεχρι τωρα......ομως για διαφορους λογους δεν ευδοκιμησαν....καποιες χαθηκαν επδ αλλαξε η ζωη μου...μετακομιση..νεο περιβαλλον...αλλαγη σχολης ....αλλες μου φερθηκαν σκαρτα....αλλες της εδιωξα εγω γιατι ενιωθα οτι δεν επαιρνα κατι καλο απο αυτες...αλλες ηρθαν για λιγο και εφυγαν γτ δεν ηταν τοσο ουσιωδεις οσο νομιζα...και αλλες εχουν μεινει στη λιστα των γνωστων που τις βλεπω μια στο τοσο και αν...η μονη σταθερη φιλια που ειχε αντεξει στο χρονο και ενιωθα οτι υπηρχε μια επικοινωνια ουσιαστικη και μια ταυτιση ηταν αυτη...
Αλλα μαλλον εγω την εξιδανικευσα τοσο χωρις να ηταν οντως ετσι γ αυτο και καταληξαμε εδω....
Ναι εχω αλλες δυο φιλες...ομως κολλητιλικια πλεον με καμια..δεν το ξαναπαθαινω αυτο...
19-12-2017, 12:10 #67Miliva21GuestΕιναι δυσκολες οι σχεσεις ....αν το εχεις καταλαβει..δεν ειναι παντα ευκολο να βρισκεις ατομα να ταιριαξεις καπως και να συμπορευτεις μαζι τους εστω και για λιγο.....αλλοι δεν ειχαν ποτε πραγματικους φιλους να τους λενε τα προβληματα τους....μονο απλα γνωστους και εσυ με ρωτας πχ πως γντ να εχω μονο μια φιλη....
19-12-2017, 12:13 #68Miliva21GuestΑν μπορουσαν να διατηρηθουν στο χρονο οι φιλιες ππυ εχω κανει στο περασμα του χρονου τωρα θα ειχα πανω απο 15 πολυ καλους φιλους...οχι απλα γνωστους....αλλα ειναι ακατορθωτο...οι ανθρωποι αλλαζουν...οι ζωες αλλαζουν....δεν ειναι ολοι γ παντα..
Και φοβαμαι καποια στιγμη μη μεονω μονη εντελως
19-12-2017, 12:20 #69Miliva21GuestΤο καλο ειναι οτι ευτυχως δεν εχω περασει καποια περιοδο τη ζωης μου που να μην εχω εντελως κανεναν...
Το κακο ειναι οτι ποτε δεν τους ειχα ολους μαζι να βγαινω συνεχεια......να νιωθω οτι ειμαι κοινωνικη και να χανομαι στις παρεες...και να μην ξερω που να πρωτοπρολαβω να παω απο τα πολλα καλεσματα για εξοδους....
19-12-2017, 13:42 #70
Μιλιβακι αν εισαι μονη σου στα τριαντα πεντε εγω θα ειμαι πενηντα να ψαξεισ να με βρεισ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
19-12-2017, 14:17 #71
Θα βρεις στην πορεια καλες φιλιες , μην σε πιανει η απογοητευση , εισαι και σε μια ηλικια που οι ανθρωποι αλλαζουν , να μεινεις μονη σου αποκλειεται , εκτος και αν το θελεις η ιδια ......... εισαι πολυ καλοπροαιρετη, και τα δινεις ολα σε μια φιλια που δεν γνωριζεις καλα , και ετσι ερχεται η απογοητευση ........με τα χρονια θα βρεις τις ισορροπιες σου .....σιγουρα ..
19-12-2017, 20:48 #72
Ίσως είμαι ο τελευταίος που μπορεί να σε κρίνει, γιατί η φιλία για μένα όπως έχω ξαναπεί, είναι χάσιμο χρόνου.
Έχω παρατηρήσει πως βλάπτει τη δημιουργικότητά μου. Αυτό συμβαίνει γιατί απλά δαπανά το χρόνο μου.
Πάντως έχεις φίλες. Απλά νιώθεις πως τουλάχιστον τώρα δεν θες κολλητηλίκια.
Με κάθε επιφύλλαξη, νομίζω πως θα πρέπει απλά τις φιλίες μη τις παίρνεις σαν δεδομένες, αλλά να τις βιώνεις έντονα για όσο διαρκέσουν.