Results 31 to 45 of 72
Thread: Αχαριστια...
-
04-11-2017, 19:44 #31
Μπορώ να καταλάβω πως αισθάνεσαι ...Από το δημοτικό έχω νιώσει αυτά τα συναισθήματα της προδοσιας και αχάριστιας .Μεγαλώνοντας κατάλαβα πολλά .Το κακό είναι ότι σταμάτησα να πιστεύω πλέον στους ανθρώπους ,στις σχέσεις γενικότερα .Περνάμε καλά η στηρίζουμε τους άλλους στα δύσκολα και μετά οκ αυτό σκάει σαν φούσκα .
Κατά κάποιο τρόπο οι ερωτικές σχέσεις μοιάζουν με τις φιλικές σε αυτό το σημείο .
Σίγουρα χρειάζεται χρόνος (και χρόνια μη σου πω ) για να εμπιστευτείς κάποιον και πολλές φορές πάλι πέφτεις έξω. .Οι ανθρώπου αλλάζουν τελικά η απλα σε χειρίζονται για ένα Α διάστημα ? Απλώς αναρωτιέμαι .
Αλλά από την άλλη η μένεις μόνος σου για να μην πληγωθείς ή πληγώνεσαι αλλά ζεις ..
- 04-11-2017, 20:51 #32
Καλέ δεν στα είπα για να σου χρυσώσω το χάπι, τα εννοούσα!!!
Δωσε βάση και σ αυτά που σου λέει η Ναταλία. Εσύ μπορεί να μην ένιωθες καταπίεση και να ένιωθες ο εαυτός σου σε αυτή τη σχέση αλλά η άλλη ίσως ένιωθε έτσι ή ίσως η παρέα που βρήκε να την εκφράζει περισσότερο στην συγκεκριμένη φάση της ζωής της.
Οι σχέσεις είναι υπό συνεχή διαπραγμάτευση βρε μιλιβάκι, δεν είναι σταθερές κι αμετακίνητες γιατί οι ίδιοι αλλάζουμε συνεχώς. Πίστεψε με θα την δεις μετά από χρόνια και θα σκεφτείς πόσο δίκιο είχε που απομακρύνθηκε γιατί θα το νιώσεις κι εσύ οτι είστε πια διαφορετικές.
Εγώ με την φίλη μου που σου έλεγα πχ, δεν ένιωθα οτι καταπιέζομαι, μια χαρά ο εαυτός μου ένιωθα γιαυτό κιόλας είχα στεναχωρηθεί κι αναρωτιόμουν τι έγινε. Μετά όταν την είδα, είδα οτι είχε αναμιχθεί με πολιτικές παρατάξεις και όλη της η καινούργια παρέα ήταν από τον συγκεκριμένο χώρο. Ε μου φάνηκε πολύ λογικό μετά που απομακρύνθηκε από μένα! Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πια στενές φίλες γιατί είχαμε εξελιχθεί διαφορετικά εντελώς. Συνεχίζω να την βλέπω αραιά και που αλλά ειλικρινά ως στενή μου φίλη δεν θα την επέλεγα πια γιατί μας χωρίζει άβυσσος.
Καταλαβαίνω οτι νιώθεις αυτόν τον πόνο της απώλειας και οτι φοβάσαι πως θα μείνεις μόνη σου, αλλά δεν πρόκειται να γίνει όσο είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και σε μαθαίνεις καλύτερα. Γιατί όσο σε μαθαίνεις εσύ καλύτερα, τόσο πιο κοντά στον πραγματικό σου εαυτό θα είναι και οι άνθρωποι που θα προσελκύεις γύρω σου.
Είσαι μια χαρά παιδί βρε Μιλιβα, γλυκύτατη δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθούν άνθρωποι που θα το δουν αυτό!
04-11-2017, 21:03 #33
Μιλιβακι να σου πω κι εγώ ότι οι φίλοι μας εξελίσσονται όπως κι εμείς εμένα οι παιδικοί μου φίλοι είναι όλοι παντρεμένοι με παιδιά οι γυναίκες τους δε με συμπαθούν οπότε δεν κάνουμε παρέα η αγάπη δεν έφυγε από πέντε χρονών ειμασταν μαζί κάθε μέρα μέχρι τα είκοσι πέντε είκοσι χρόνια μέχρι που γνώρισαν τις γυναίκες τους τι να τους πω δεν είπαμε τίποτα κάτι πήγα να πω αλλά όλα είχαν πάρει το δρόμο τους αλλά εγώ δεν το ήξερα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
04-11-2017, 23:21 #34
05-11-2017, 00:38 #35
Το Μιλιβακι , χωρις να το ξερω , φαινεται ενα πολυ γλυκο παιδι , με καλες προθεσεις , καμμια κακια , αλλα ψαχνει τον δρομο του , θα τον βρεις Μιλιβακι, εν καιρω .........
05-11-2017, 04:22 #36
Μη βιαστείς να κάνεις κάποια κίνηση. Είναι κατανοητό να πληγωθείς. Και πολύ μάλιστα.
Από την άλλη να σκεφτείς ότι κανένας μας δεν είναι τόσο σωστός ώστε να είναι τέλειος. Κάνουμε λάθη. Μερικές φορές κάποιες επιλογές από λάθος εκτιμήσεις για το τι είναι σωστό ή λάθος για την ένταση των αναγκών του άλλου σε σχέση με τις ανάγκες μας.
Δεν μπορώ να εκτιμήσω πώς θα καταλλήξει, τι "δρόμο" (στάση ζωής) θα επιλέξει εκείνη.
Θα σου πρότεινα όταν σε πλησιάσει πάλι, μετά από ένα μήνα, έξι μήνες, ένα χρόνο ή πέντε χρόνια να θυμηθείς αυτό: να της πεις πώς σε επηρέασε η απουσία της, να μιλήσεις, να θυμώσεις. Να εξηγήσεις. Μην κρατήσεις μόνο κακία χωρίς να εξηγήσεις πρώτα. Παράκληση, το θεωρώ πολύ σημαντικό αυτό, μην το ξεχάσεις. Κάνε όποια κίνηση θες τότε, αλλά να θυμηθείς να εξηγήσεις πρώτα. Στο γράφω με τη σκέψη μιας δικής μου εμπειρίας.It's hard to speak the truth, in a world full of people that don't realize they 're living a lie.
05-11-2017, 10:29 #37Miliva21GuestΕιχες διαβασει προηγουμενα σχολια?
Της ειχα ηδη εκφρασει ενα σωρο παραπονα και της ειχα εξηγησει τη θεση μου πριν καιρο...δεν νομιζω να ειναι τοσο χαζη να μην καταλαβει το αυτονοητο οτι απο τη στιγμη που πραττει ετσι ειναι σαν να εγκαταλειπει μονη της τη σχεση......... γιατι να της πω ξανα οτι με πειραξε κ να δωσω αξια...δν ξερω τι θα γινει αλλα θεωρω περιττο να επαναλαμβανω τα ιδια....
05-11-2017, 10:40 #38Miliva21GuestΕχουμε να βρεθουμε απο κοντα.. απο το καλοκαιρι....μεσα σεπτεμβρη με παιρνει τηλ και μ λεει ν κανονισουμε τλκ δν βγηκαμε γτ μ ειχε τυχει κατι αλλα της λεω οτι ειμαι φρι απο βδομαδα οποτε θελει....πεντε μερες μετα τη παιρνω τηλ δεν το σηκωνει..
Τρεις μερες επειτα κανω καποιες κλησεις κ στο σπιτι....της στελνω μνμ στο φβ μου λεει οτι δν μπορουσε να μιλησει....της λεω οτι την ειχα παρει στο σπιτι και μ απαντησε σε μνμ οτι δεν ειναι καλα γενικα κ κατι την εχει πειραξει και δεν μπορουσε να το σηκωσει.......την αφηνω στην ησυχια της.... ενα μηνα μετα της στελνω ενα μνμ σε φαση τι κανεις και δν μπαινει καν στο κοπο να το ανοιξει κ να το απαντησει...της εκανα μια κληση στο κιν της κ δν το σηκωσε και δεν με εχει παρει απο τοτε...μια βδομαδα τωρα..κατα τ αλλα ομως τη βλεπω οτι βγαινει γενικα με τους αλλους.....εχει βγει ολο αυτο το διαστημα...εε λοιπον εγω τηρα τι συμπερασμα να βγαλω...δεν ειχε συμβει αυτο ποτε ξανα...
Αν θελει να ξεκοψει τλκ δικαιωμα της.....φαινεται οτι ειχα δικιο πριν μηνες οταν της ειπα οτι δεν τη πολυκαιει να προσπαθησει γ τη σχεση μας..και ας μη το παραδεχτηκε και ας πηγε στην αρχη να μου "θολωσει τα νερα" προτεινοντας μου συνεχεια να βγαινουμε και δειχνοντας ενδιαφερον και καλα να περναμε χρονο μαζι........
Ας κανει οτι θελει νομιζω εκανα πολλα....
Αν με θεωρει εμενα απαιτητικη και πιστευει οτι εκεινη συνπεριφερθηκε σωστα κ ειμαι αδικη προβλημα της......δεν ειναι ετσι οι σχεσεις
05-11-2017, 16:02 #39
Ετσι με τη σειρα που τα περιγραφεις φαινεται σα να την πειραξε πολυ που το Σεπτεμβρη που ηρθε και σου ειπε να βρεθειτε δε βρεθηκατε. Ισως δεν πιστεψε τη δικαιολογια σου ήδεν τη θεωρησε σοβαρη και παρεξηγηθηκε απεναντι σου και ξενερωσε.
Αν ειναι ατομο που γενικα δεν πολυγουσταρει τηλεφωνα και μηνυματα αλλα προτιμα οταν υπαρχει αποσταση, απλα να περιμενει να ερχεται η στιγμη για επικοινωνια απο κοντα, να θεωρησε οτι τη θελεις οταν λειπει να σε παιρνει τηλεφωνα αλλα οταν ερχεται μια στο τοσο τελικα βρισκεις δικαιολογιες.
ΔΕ ΛΕΩ οτι οντως βρισκεις δικαιολογιες και προτιμας τα τηλεφωνα, λεω οτι μπορει εκεινη αυτο να συμπερανε και να ξενερωσε.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
05-11-2017, 16:40 #40Miliva21GuestΔεν ηταν δικαιολογια...δεν μπορουσα ...και δεν τη κρεμασα τελευταια στιγμη...της εστειλα μηνυμα μια μερα πριν......
Δεν ξερω αν τη πειραξε αυτο γτ μου ειπε οτι γενικα δεν ηταν στα καλυτερα της.... συν οτι 5 μερες μετα απο το ακυρωμενο τη πηρα εγω τηλ.....δν την εγραψα ασχετα που ειπε οτι την επιασαν τα ψυχολογικα της.....
Αν σκεφτηκε οτι της το εκανα απο πεισμα σκεφτηκε λαθος και ειναι πολυ εγωιστικο να ξενερωσε επδ μια φορα δν μπορουσα.....ειναι ακρως εγωιστικο να με προσεγγιζει στη συχνοτητα που θελει αυτη μια στο τοσο και εγω οποτε θελει να τη περιμενω μπαστακας ....
Δεν ειναι? Ειναι.....
Ομως επδ και εγω ειμαι ξενερωμενη γενικως αυτα πλεον δεν παιρνανε.......εχω κ γω τα ορια μου
05-11-2017, 16:49 #41
Εχω την εντυπωση οτι αυτο συνεβη. Δηλαδη αν ηταν εκεινη τωρα στο φορουμ μπορει να εγραφε οτι την κατηγορεις οτι δε σε παιρνει συχνα τηλεφωνα αλλα οταν ηρθε και θελησε να σε δει την ακυρωσες και εμφανιστηκες 5 μερες μετα.
Δηλαδη μπορει και οι 2 να θελετε να κανετε παρεα και τελικα λογω παρεξηγησεων η μια να απορριπτει την αλλη.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
06-11-2017, 00:32 #42
06-11-2017, 13:23 #43
καλησπερα.
αυτα που περιγραφεις εδω ομως, δεν δειχνουν να μην προσπαθει για την σχεση σας, δειχνουν να ειναι πειραγμενη μαζι σου ΕΙΔΙΚΑ και να σε αποφευγει!
αλλο πραγμα να αποφευγεις με καποιες δικαιολογιες κι αλλο να μην σηκωνεις τα τηλεφωνα, αλλα ουτε να απαντας αργοτερα.
αυτη φερεται σαν ακτι να την εχει πειραξει, η σαν να ειστε μαλωμενες και να εχετε ξεκοψει τελειως..
αν ολο αυτο που περιγραφεις ειναι απλα απο αδιαφορια, πρεπει να ειναι πολυ μυστηρια και εγωκεντιρικη.
ειχε ποτε φασεις δλδ που επειδη κατι την προβληματιζε,(πχ γκομενικά) κλεινοταν ετσι και δεν σηκωνε τηλεφωνα?
εμενα μου φαινεται απο εσενα πειραγμενη. ισως απο την συναντηση που ακυρωσες, ισως απο κατι αλλο.
06-11-2017, 21:07 #44Miliva21GuestΔεν ξερω αν συμβαινει αυτο και αν το κανει επιτηδες ή επδ ξενερωσε....παρολα αυτα...αυτο μια μονο φορα εγινε....δεν θελω να νιωθω οτι τη πιεζω να προσπαθει για τη φιλια μας γτ πολυ καιρο αυτο νιωθω..λες κ προσπαθει ξερεις να μη με φτυσει εντελως τουλαχιστον να βριακομαστε μια στο τοσο....αλλα εγω οπως ειπα και πριν ειχα πειραχτει απο συμπεριφορες δικες της που μου εδιναν την εντυπωση οτι αδιαφορει απο τη μερια της και οτι εχει αλλα ενδιαφεροντα πραγματα να ασχοληθει κ ενιωθα αδικημενη και οτι ολο αυτο ειναι μονοπλευρο.....
Δλδ αν εκεινη τα πηρε μια φορα που και καλα της παραπονεθηκα και μια φορα δεν βγηκαμε γτ δεν μπορουσα εγω τοτε τι να πω που συνεχεια εκανα εγω κινησεις για τηλεφωνα και δεν την εβρισκα πολλες φορες στο παρελθον και μου απαντουσε μετα απο 3 μπορει και 5 μερες!!!!!....πολυ εγωιστρια ειναι αν θιχτηκε με μια φορα...εγω δλδ τι ν πω που ειχα σταματησει να της προτεινω ετσι τελευταια στιγμη σε φαση....γεια σου ρε ταδε τι θα κανεις αποψε το απογευμα ελα σπιτι μου για ενα καφε..............πολλες φορες που της προτεινα να βγουμε σε τετοιο στυλ το απερριπτε...με δικαιολογιες οτι θα εμενε μεσα.....οτι βαριοταν κτλ κτλ....
Η φιλια δεν ειναι μονο οποτε τι θελουμε εμεις......να εχουμε τον αλλο γραμμενο και να εμφανιζομαστε που και που ...και να απαιτουμε παντα απο τον αλλο να ανταποκρινεται.. επρεπε να παω αλλου....και να μη νιωθω περιεργα για το πού εχει χαθει τοσο καιρο.......
Θεωρω οτι με εχει δεδομενη και διαθεσιμη ξερει οτι κατα διαστηματα ειναι χαμενη αλλα κανει κινηση για μια φορα ετσι....επδ ξερει οτι θα με βρει κατα πασα πιθανοτητα...ε δεν ειναι ετσι ομως..
Εχω βαρεθει και νομιζω οτι εχω περισσοτερους λογους απο κεινη να ειμαι ξενερωμενη..........
Εγω της ειπα οτι δν μπορουσα ομως τη κινηση μου την εκανα......της εστειλα...τη πηρα τηλ...αν θελει να κατεβασει μπατζουρια και να βλεπει τα μνμ μου στο φβ οτι της εχω στειλει και να μη μπαινει μα τα διαβασει ουυε να τα απαντησει τι να πω....
Απο τη πλευρα μου εχω φαει πολυ ξενερα ...ας κανει οτι νομιζει
13-12-2017, 16:59 #45Miliva21GuestΓεια σας παιδια..επαναφερω το θεμα ....το ξερω εχω πολυ καιρο να γραψω...συνεχιζω με το θεμα της εδω και 9 χρονια φιλης μου..
Οπως σας ειχα πει εκανα κινηση της εστειλα μνμ στο φβ να δω τι κανει εκεινη οπως ειπα με εγραψε κανονικοτατα δεν το ανοιξε και δεν απαντησε Π-Ο-Τ-Ε....!!!! Οπως ξαναειπα την εκανα και μια κληση την επομενη μερα και ουτε απαντησε ουτε με καλεσε Π-Ο-Τ-Ε....απο τοτε δεν ξαναεκανα τιποτα ......Σημερα ανακαλυψα κτ που εκανε ....και εξοργιστηκα και αποφασισα να τελειωνω με αυτη τη φιλια και να μην της ξαναμιλησω Π-Ο-Τ-Ε !!!!!!!
ειχα προσεξει εδω και καιρο οτι εκεινη δεν ανεβαζε δημοσιευσεις στο προφιλ της....οτι ειχε να δημοσιευσει κατι εδω και 2 μηνες....και σκεφτομουν (περιεργο που δεν ανεβασε τιποτα μιας και μιλαμε για ατομο που αμεβαζε συχνα φωτο στο φβ για να παιρνει λικε και δεν περναγε ουτε μια βδομαδα χωρις να δημοσιευσει κατι)....γενικως το σκεφτομουν αυτο αλλα ελεγα να μη το ψαξω παραπανω και να μην ασχοληθω μαζι της γτ ειχα αρχισει να το παιρνω αποφαση οτι για οποιοδηποτε ******** λογο που δεν θα μαθω ποτε...αυτη η σχεση ειχε παγωσει εφοσον.δν υπηρχε πλεον καμια επικοινωνια...
Τεσπα...σμρ μου ηρθε η περιεργεια να το κοιταξω λιγο παραπανω...και αυτο που διαπιστωσα με εκανε εξω φρενων.....μπηκα απο αλλο προφιλ...( αλλου ατομου ) που ειχε κοινη φιλη την πρωην φιλη μου ...και επαληθευσα αυτο που υποψιαζομουν ....η φιλη μου...ανεβαζε ολο αυτο το διαστημα κανονικα ..πραγματα στο φβ της ομως εμενα μαλλον με εβαλε σε λιστα ειδικη..για να μην βλεπω ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα που ανεβαζε απο κει και στο εξης....!!!!! Δεν με διεγραψε απο φιλη...στο φβ...απλα λογικα με εβαλε σε λιστα ειδικη για να μη βλεπω τι δημοσιευει...και αυτο το εχει κανει τουλαχιστον εναμιση μηνα...
Μολις το ειδα φυσικα εγινα εξαλλη....!!!!!!! Χωρις καμια εξηγηση χωρις να προσπαθησει για τιποτα...ουτε να ρθει να μου μιλησει ...ουτε να κουβεντιασουμε ουτε τιποτα....με σουταρε........(και απο το φβ).....!!!!
Και να πεις οτι ηταν καμια που εκανα παρεα τους τελευταιους μηνες????
9 ολοκληρα χρονια...την εμπιστευτηκα....την εξχα στη ζωη μου και με εγραψε στα αρχιδια της χωρις να την νοιαζει...χωρις καμια εξηγηση...
ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΗ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΔΕΚΤΗ...!!!
ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΟΥ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ..
ειλικρινα μετανιωνω και εχω απογοητευτει...