Results 46 to 51 of 51
Thread: Χώρισα
-
30-12-2017, 20:41 #46
Ενώ εμείς είμαστε παιδιά απο τα σαλόνια χωρίς κουσούρια!! Γεια σου elis.Προσωπικά συνεχίζω να
σε θεωρώ παιδί μάλαμα και μαχητή ζωής. Εισαι απο τα λίγα άτομα εδώ μέσα που θεωρώ ότι θα ήταν
πραγματικά τιμή μου να τους έχω φίλους και στην πραγματική εκτός νετ γιατί παραδίδεις μαθήματα
ζωής.Σου εύχομαι πραγματικα΄το 2018 να είναι για σένα μια χρονιά που θα σου δώσει ότι
επιθυμείς.
Δεν σνομπάρω κόσμο με την λογική της υπεροψίας.Επειδή δηλαδή θεωρώ τον ευατό μου ανώτερο από
τους άλλους.
Αν ότι φοβάμαι να πλησιάσω ανθρώπους επειδή δεν ξέρω αν θα μου φερθούν θετικά ή αρνητικά πριν καν προλάβω εγώ να το κάνω το ίδιο απέναντι τους και το ότι απορρίπτω όλους όσοι νιώθω ότι με "χτυπάνε" κυριολεκτικά ή μεταφορικά στις όποιες αδυναμίες μου (που να και θέλω να κρύψω δεν γίνεται ή πρακτικά δεν έχω να μάθει να γίνεται) με κάνει υπερόπτη,ευχαρίστως να δεχθώ τον ορισμό. Αν το ότι λυπάμαι που δεν μπορώ να χορέψω σωστά,δεν μπόρεσα ποτέ μου να συμεττέχω σωστά σε ομαδικά παιχνίδια ή εργασίες που έπρεπε να ακολουθείται συγκεκριμένη σειρά οδηγιών και εγώ τις μπέρδευα και τις ξέχναγα ή τις έκανα ανάποδα με αποτέλεσμα να τους χαλάω όλη την διαδικασία και να βλέπω την απογοήτευση προς το πρόσωπο μου και την οποία φυσικά πρώτος νιώθω εγώ για εμένα ή το ότι δεν μπόρεσα ποτέ μου παρά τις υπερπροσπαθειες μου να κολυμπήσω ή να επιπλεύσω έστω στην θάλασσα που μου αρέσει κατά τα άλλα και γιαυτό παρακαλάω και θέλω να είμαι σαν την "μάζα" των ανθρώπων που αυτά τα πράγματα και γενικότερα οι κοινωνικές δεξιότητες τους είναι σαν δεύτερη φύση,μπορώ να δεχθώ όποιον κακό χαρακτηρισμό μου προσάψεις.
Θα συμφωνήσω
Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός στο τι ήθελα να πω αλλά εν ολίγοις (όπως βλέπεις και εγώ δεν
έγραψα πάρα πολλά :p) χαίρομαι που μου έδωσες την δυνατότητα να γράψω τις σκέψεις μου και τα
βιώματά μου.Να είσαι πάντα καλά και να έχεις ένα καλό και δημιουργικό νέο έτος με υγεία,αγάπη
και χαμόγελα.
- 30-12-2017, 21:53 #47
Φίλε το πετυχεσ επειδή πήγαινα μικροσ μόνος μου σχολείο κ έπαιζα μπαλλα στην αλάνα έμαθα να τα βγάζω πέρα μόνος μου δηλαδή πριν πάω σχολείο πήγαινα έπαιρνα κάτι να φάω έπαιζα ηλεκτρονικά τέλος πάντων ποτέ δε συγκινήθηκα από βιντεοπαιχνίδια κλπ όταν ήμουν δέκα χρόνων κατάλαβα ότι ήθελα κοπέλα κ δουλειά κι έτσι άρχισα να προσπαθώ μέχρι τα δεκαπέντε δούλευα κανονικά μεροκάματα τα Σάββατα οι κοπέλες με συγκινούσαν πραγματικά κ δε με νοιαζαν τα λεφτά ακόμα δεν ξέρω τι λεφτά έχει ο καθένας ήθελα αγάπη κ φερομουν καλά σε όλους κι έτσι μεγαλώσαμε κι ακόμα το θυμούνται μερικοί πήγαν στη θύρα τέσσερα μερικοί κάναν λεφτά αλλά όλοι θυμούνται φαντάζομαι το φιλαράκι τους που δούλευε κι έλεγε χαζομάρες όλη μέρα κι έτσι μου μείναν οι φιλίες κι έγινα παππούς πλέον κι έχω και φίλο που βγαίνουμε για καφέ με σχιζοφρένεια του λέω να παίρνει βιταμίνες κ να κάνει γυμναστική από εκεί κ πέρα δεν τον πιέζω νομίζω ποτέ παντωσ τα πετυχεσ όλα άρα είσαι έξυπνος
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
31-12-2017, 10:46 #48
ΠΟλύ καλά κάνεις κι απομακρύνεσαι από αυτούς που σε κάνουν να νιώθεις άσχημα. Υπάρχουν και άνθρωποι που σε έχουν αποδεχθεί όμως από ότι λες και βλέπω πως είσαι ένας άνθρωπος με ενδιαφέροντα, ασχολίες, δεν είσαι κάποιος που είσαι κλεισμένος μέσα χωρίς να κάνεις τίποτα, έρχεσαι συνεχώς σε επαφή με κόσμο. Αυτά τα θετικά παραδείγματα δεν τα μετράς καθόλου; Το καταλαβαίνω πως θες να προστατεύσεις τον εαυτό σου από την αρνητίλα των άλλων και είσαι διστακτικός αλλά έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσες ευκαιρίες μπορεί να έχεις χάσει από ανθρώπους που ίσως να είχαν την διάθεση να σε δεχτούν όπως είσαι;
Και αυτοί που καταλήγουν να φέρονται ως σνομπ καθόλου δεν πιστεύουν στο βάθος πως είναι όντως ανώτεροι από τους άλλους, το αντίθετο συμβαίνει συνήθως, άμυνα είναι επειδή ακριβώς νιώθουν λιγότεροι ή επειδή φοβούνται πως θα φάνε απόρριψη και την ρίχνουν αυτοί πριν προλάβουν και τους την ρίξουν οι άλλοι. Έχε το νου σου στην λούμπα που κρύβεται εδώ. Είναι διαφορετικό να θες να βελτιώσεις πράγματα πάνω σου όπως οι κοινωνικές δεξιότητες που αναφέρεις κτλ και μπράβο σου που το κάνεις, κι είναι διαφορετικό να λες πως θες να γίνεις σα τους άλλους όταν αυτούς τους άλλους εσύ ο ίδιος τους βάζεις το ταμπελάκι "δεν θέλουν την αλήθεια, θέλουν να τους κοροιδεύεις, θέλουν το ψεύτικο και το επιφανειακό".
Στην ουσία για να σου πω την αλήθεια, δεν σε πιστεύω. Δεν θες να γίνεις σαν αυτούς γιατί δεν σου αρέσουν, θες μόνο να αποκτήσεις κάποια από τα χαρακτηριστικά που νομίζεις ή υποθέτεις εσύ πως έχουν όπως οτι δεν τους νοιάζει και τόσο η γνώμη των άλλων γιατί αυτό είναι που σε πονάει. Πασχίζεις να αποδεχτείς τον εαυτό σου και προσπαθείς να το κάνεις αυτό και μέσα από τα μάτια των άλλων όπως όλοι το κάνουμε εν μέρει, αλλά ξέρουμε στην ουσία πως είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να φάμε τα μούτρα μας.
Όταν θα φτάσεις να μπορείς να απαντήσεις κατάμουτρα και άμεσα στον βλάκα που είπε "δε βλέπεις πως είναι το παιδάκι" ή όταν το σχόλιο της άλλης για το πώς χορεύεις δεν θα μπορεί να σε σταματήσει την επόμενη φορά που θα βγείτε από το να περάσεις καλά, δεν θα έχεις καμιά διάθεση να γίνεις σαν κανέναν άλλον. Η προσπάθεια να γίνουμε ο εαυτός μας, να τον βρούμε και εμείς οι ίδιοι είναι τόσο εξουθενωτική και συνεχής που όλα τα άλλα απλά αντιπερισπασμός και χάσιμο χρόνου είναι.
31-12-2017, 19:27 #49Miliva21Guest
02-01-2018, 21:41 #50
03-01-2018, 10:09 #51
Ίσως κάνω λάθος, εσύ ξέρεις καλύτερα, δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω.
Οδηγήθηκα σε αυτή τη σκέψη από κάποια σχόλια σου του στυλ " οι γυναίκες θέλουν κάποιον να τις κοροιδεύει, για να πας μπροστά πρέπει να γίνεις έτσι κτλ". Εκτός κι αν τα είπες ειρωνικά ή στην πλάκα και παρεξήγησα. Αν θες μου εξηγείς όταν έχεις διάθεση.