Results 1 to 7 of 7
Thread: \'Ερωτας ή αγάπη ?
-
04-05-2008, 14:57 #1
\'Ερωτας ή αγάπη ?
Στην αρχή είναι ο έρωτας ......... αν και δυσκολεύομαι να τον ορίσω πλήρως ........... μετά έρχεται η σταθερότητα και η αγάπη .
Μπορούν οι άνθρωποι να μείνουν με εναν άνθρωπο ολη τη ζωή τους ? Αρκει αυτή η συναισθηματική σχέση , που είναι πολύτιμη , αλλα της λείπει η αναστάτωση , το άγνωστο , το καινούργιο ?
Εσεις τι πιστευετε για τον εαυτό σας ? Σας αρκεί η σταθερότητα και η αγάπη ? Δεν θα σας λείψει το φλερτ, το παιχνίδισμα , η επιβεβαίωση οτι σας επιλέγουν ξανά και ξανά ? Πιστευετε στις σχέσεις ζωής ?
- 04-05-2008, 15:36 #2
η ορκισμένη αγάπη είναι ένα μεγάλο ψέμμα! δεν ξέρω να πω για τις σχέσεις ζωής...μπορώ να κάνω όμως μια με την ίδια τη ζωή!
ο έρωτας επίσης είναι μια ψευδαίσθηση...
προσωπικά αρκούμαι με το τι θέλω εκείνη τη στιγμή! το φλερτ είναι πολύ διασκεδαστικό αλλά μπορεί με το πλήρωμα του χρόνου να το βαρεθώ και να αφωσιώνομαι στο αγαπημένο μου προσωπο...
04-05-2008, 16:09 #3
εγω το εχω απαντησει το ερωτημα, εμπρακτως...
ΟΧΙ δεν μπορουν, και ΟΧΙ δεν αρκουν...
οχι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...
μπορουν μονο αν το κανουν ζωντας μια στερημενη ζωη για να μην εξαπατησουν, η μια ζωη μεσα στην υποκρισια για να μη στερηθουν.
μπορουν ισως και λιγα , πολυ λιγα ατομα που το παθος και το σεξ δεν τους λενε και πολλα...
για μενα, αυτοι μπορουν....
04-05-2008, 16:38 #4
Originally posted by Remedy
οχι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...
μπορουν μονο αν το κανουν ζωντας μια στερημενη ζωη για να μην εξαπατησουν, η μια ζωη μεσα στην υποκρισια για να μη στερηθουν.
μπορουν ισως και λιγα , πολυ λιγα ατομα που το παθος και το σεξ δεν τους λενε και πολλα...
Remedy, οπότε ψηφίζεις τον \'\' \'Ερωτα \'\' ?
Ποιοι βρε παιδιά ψηφίσατε την \'\' Αγάπη \'\' ? Γράψτε και δυο λογάκια .......
Ονειροπόλε : αν δεις τις καταστάσεις και τα συναισθήματα ως εξωτερικός παρατηρητής , πράγματι θα δείς :
Originally posted by OneiroPauL
η ορκισμένη αγάπη είναι ένα μεγάλο ψέμμα! ......................
................................
ο έρωτας επίσης είναι μια ψευδαίσθηση...
Ζωή χωρίς συναισθήματα και ψευδαισθήσεις , μου είναι αδύνατο να φανταστώ ........ και να μου αρέσει ........ όπως και μου αρέσει οταν ανακαλύπτω την ψευδαίσθηση ........ (Ακούγονται αντιφατικά?)
04-05-2008, 19:33 #5
Εγώ ψηφίζω την αγάπη. Μ αρέσει η σταθερότητα, τουλάχιστον σ αυτή την περίοδο της ζωής μου. Το πάθος για το άγνωστο δε μου λείπει πολύ, μ έχει κάψει πολύ στο παρελθόν και το χόρτασα.
Το φλερτ το εξασκώ πού και πού(μόνο στα λόγια) αντλώντας επιβεβαίωση (σαν ματαιόδοξος άνθρωπος που είμαι :D:D )
Όσο για το σεξ, πάντα υπάρχουν ανεξερεύνητα μονοπάτια να περπατήσεις, ακόμα και με τον ίδιο άνθρωπο.
04-05-2008, 21:37 #6
Originally posted by Kleiw
Originally posted by Remedy
οχι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...
Remedy, οπότε ψηφίζεις τον \'\' \'Ερωτα \'\' ?
Ποιοι βρε παιδιά ψηφίσατε την \'\' Αγάπη \'\' ? Γράψτε και δυο λογάκια .......
.....
ζω με την ψευδαισθηση οτι ο επομενος ερωτας θα ειναι \"για παντα\"...
η αγαπη και η συναισθηματικη σταθεροτητα μου λενε πολλα, καθως λειτουργω πολυ και μονιμως με το συναισθημα...
αλλα οταν ζω καιρο χωρις ερωτα, χωρις το παθος εννοω, μολις εμφανιστει νοιωθω οτι ειναι ο μονος λογος για να ζει κανεις...
05-05-2008, 01:01 #7
Και κούνησε ο μεγάλος μάγος (μη γράψω παππάς και τα πάρει ο krino) το μαγικό του ραβδί και από τότε ζήσαν χαρούμενοι και ευτυχισμένοι μαζί.....
Όταν μεγαλώσεις ανακαλύπτεις πως το μαγικό ραβδί το έχεις ΕΣΥ. Αν το ξεχάσεις κάπου τότε το παραμύθι θα έχει άλλο τέλος.
Συνοπτικά (για μένα) η αγάπη είναι ένας έρωτας που έχει πολλά sequel. Αν μείνεις μόνο στο πρώτο και δεν προσπαθήσεις, δεν κουνήσεις λίγο την ουρά ή το δάχτυλό σου, δεν ξαναερωτευτείς στο νο2 ή στο νο3, δεν ξεπεράσεις, δεν δεν δεν...... αλλά μείνεις να περιμένεις να κουνήσει κάποιος άλλος το ραβδί, μείνεις να αναρωτιέσαι τι και πως, μείνει εφυσηχασμένος τότε καταλήγεις να ψάχνεις για νέο πρόσωπο να ερωτευτείς. Όμως και το νέο αυτό πρόσωπο είναι και αυτό άνθρωπος απλά έχεις αποφασίσει να το ερωτευτείς θεωρόντας πως θα είναι τέλειο.....been good, been bad. WILL GO ON
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....