Results 211 to 225 of 545
Thread: 32 και μόνος, γιατί;
-
11-11-2017, 04:05 #211
αν πραγματικα το καταφερα αυτο χερομε παρα πολυ πολλες φορες το θεμα της απειριας ειναι αρνητικο στους ανδρες ενω στης γυναικες ειναι θετικο.τους ανδρες δεν τους χαλαει αν μια γυναικα ειναι απειρει στης σχεσεις ενω της γυναικες της χαλαει αν ενας ανδρας ειναι απειρος στης σχεσεις.
πιστευψετε αυτο κανει μπαμ και στης δυο περιπτωσεις.
αυτο ειναι ακομα καλυτερο.να σου πω γιατι.αν πας σε ενα απλο σπιτακι θα κανεις οτι κανεις μεσα σε δεκα δεκα πεντε λεπτα ψυχρα και θα φυγεις.ενω οι συνοδες πολυτελειας ενω ειναι αλλιος θα σου συμπερηφερθη λες και ειναι το κοριτσι σου θα κανετε συζητηση θα αισθανθεις καλυτερα πιο ανετα.θα μαθεις να μην σφυγκεσε οταν ειναι παρεα με μια γυναικα.να μην νιωθεις αμηχανα.
οταν ειμαστε απειρει το κανουμε αυτο θελοντας και μη ετσι μας βγενει και αυτο ειναι που πολλες φορες αποθει της γυναικες.αφου εχεις τα φραγκα καντο και μαλακια σου που δεν το εκανες τοσο καιρο συγγνωμη κι ολας φιλικα στο λεω..
εγω σου ειπα κατι οχι επειδει αμφιβαλω για εσενα.εχω φιλο 40+ που μεχρι τωρα εκανε μονο δυο σχεσεις και αυτο μετα βιας.ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο για καποιους ανδρες το θεμα σχεση δεν καθετε ευκολα οι σχεσεις σε ορισμενους,απλα μου εκανε τρομερη εντυπωση η συμπερηφορα της κοπελας στο παραδειγμα που εφερες μια γυναικα αν το κανει αυτο δηλαδη γλυκοκοιταει χαμογελαει χιλια τα εκατο γουσταρει αρα στη πορεια γιατι να χαλασει??για αυτο σου λεω η κατι στη συμπεριφορα σου ειναι η νιωθεις αμηχανα εκεινει τη στιγμη σφυγγεσε δεν το καταλαβενης και οι γυναικες ξενερωνουν και στο γυρνανε στο φιλικο.γιατι στο γυρνανε στο φιλικο?????γιατι βλεπουν οτι σε φιλικο επιπεδο νοιωθεις πιο ανετα αφηνεις τον εαυτο σου ελευθερο και ετσι περνανε πιο καλα και αυτες και εσυ.
γιατι σε φιλικο επιπεδο νοιωθεις πιο ανετα και σε ερωτικο επιπεδο οχι??απο που πηγαζει αυτο???απτο θεμα της απειριας στης σχεσεις!!! και παλι εκει καταληγουμε.αν ειχες δυο εστω και δυο σχεσεις στο παρελθον θα εισουν πιο εμπειρος θα εισουν πιο ανετος αυτο θα ειχε αντικτυπο στης γυναικες και απτη συμπερηφορα σου και απτη σταση σου.(οταν λεω στη συμπεριφορα σου δεν εννοω οτι εισαι αγενεις ελπιζω να καταλαβες τι εννοω)
και πως το ξεπερναμε αυτο η βελτιωνομαστε???μεσω της σχεσεις..αν δεν εχω και δεν καταφερνουμε να κανουμε σχεση οπως εσυ?μεσω του σεξ..εστω και πληρωμενου και αν ειναι και συνοδος πολυτελειας ακομα καλυτερα για τους λογους που εξηγησα πιο πανω..
αυτα απο μενα ελπιζω να βοηθησα...
Υ.Γ
μπορει να λεω και μαλακιες..αλλα δεν χανεις θα δοκιμασεις και αυτα που λεω.μπορει να αποδειχτουν και σωστα και να φερουν αποτελεσματα
- 11-11-2017, 05:58 #212
.................................................. .
Last edited by Anti-pression; 11-11-2017 at 08:20.
11-11-2017, 06:38 #213
......................
Last edited by giorgos35; 11-11-2017 at 15:52.
11-11-2017, 10:45 #214
11-11-2017, 15:29 #215
Eμενα μου φαινεται οτι ο πρωτος ψυχολοος ειχε δικαιο .
Διοτι το προβλμα σου δεν ειναι ασθενεια. Θα ελεα ουτε καν προβλμα. Απλά εχεις μαθει απο μικρος να μ[ν επιθυμεις πραματα οπως οικιοτιτα , δεσμευσι κτλ/ Αυτο αν ειναι κακο, ειναι κοινωνικο ζιτιμα, οχι ατομικο σου προβλιμα.
Απλως εχεις τιν περιερια να μαθεις ιτιν αιτια που αυτο σου ετυχε. Οχι οτι καιεσαι να το αλλαξεις. Αυτο καυαλαβα εω διαβαζοντας ολα οσα εραψες, ξαι συνωμι αν καταλαβα λαθος.
Δεν μου δινεις τιν εντυπωσι οτι καιεσαι απο επιθυμια να αλλαξεις και λοικο αφου ενικα εισαι καλα. Δεν αρκει διλαδι ο φοβος και μονον μιπως αιστανθεις ασχιμα να σε κανει να αλλαξεις. Αυτο δεν ινεται. Θελει και επιθυμια.
11-11-2017, 16:59 #216
Εχω κανονίσει σήμερα μετά την συνεδρία συνάντηση με συνοδό κατόπιν παρέμβασης του "ατζέντη" φίλου μου που είναι στον χώρο και είπε ότι θα μου κάνει και "καλό" πακέτο,ότι κι αν σημαίνει αυτό. Στην ιστορία με την κοπέλα ανέφερα πως εξαρχής με έβλεπε με εξαιρετική συμπάθεια λόγω της συμπεριφοράς μου και όχι από ερωτικό ενδιαφέρον λόγω του ότι την απωθούσε η εμφάνιση μου. Στην αρχή ήλπιζε μήπως με την περαιτέρω συναναστροφή με δει με άλλο μάτι επειδή και ή ίδια ήταν χρόνια μόνη και είχε αρχίζει να απελπίζεται(δικά της λόγια αυτά). Jim7, έχω την περιέργεια να μάθω την αιτία της κατάστασης μου, αλλά ακόμα περισσότερο έχω την επιθυμία να αλλάξω την κατάσταση αυτή, απλά δεν γίνομαι υπερβολικός σε σημείο εμμονής.
11-11-2017, 20:57 #217
Αντε και καλη συνεχεια και επιτυχια
Μην κολλας στην εμφανιση σου..πολλοι απο δω σου ειπαν οτι εχουν δει κακασχημους να κυκλοφορουνε με καλονες.ωστοσο αν θελεις καποια μικροπραγματακια μπορεις να τα αλλαξεις πιστευω.δεν ξερω ψαξτο αλλα σου λεω δεν πιστευω να ειναι ουτε απτην εμφανιση ουτε απτην ενδυμασια..
12-11-2017, 19:46 #218
12-11-2017, 20:32 #219
Αν με το σεξ γίνεσαι "άνδρας" τότε έγινα. Υποτίθεται πως πρέπει να νιώθω διαφορετικά τώρα δηλαδή;
12-11-2017, 22:51 #220
Αγαπητέ "άγνωστε 32 ετών" ... για αρχή θα ήθελα να πω ότι δεν είσαι ΜΟΝΟΣ, αλλά ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (Single). Θα μπορούσες για παράδειγμα να είσαι Ελεύθερος και να βγαίνεις με περισσότερες από μία γυναίκες τις οποίες να αγαπάς και να περνάς υπέροχα μαζί τους.
- Τα προβλήματα μας στη ζωή χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: Θα στα είπε φαντάζομαι και ο ψυχολόγος ... αν όχι είναι τα εξής:
Α) Πλούτος
Β) Σχέσεις
Γ) Υγεία
Κάθε φορά που πετυχαίνεις μία μικρή επιτυχία σε έναν από αυτούς τους τομείς ... το μυαλό σου σε επιβραβεύει με ένα αίσθημα γαλήνης και ηρεμίας. Όσον αφορά τις σχέσεις:
Εάν δεν βλέπεις εσύ τον εαυτό σου ως high value man ... μην περιμένεις από τις γυναίκες να σε δουν με αυτό τον τρόπο. Πρώτα πρέπει να αρχίσεις να αγαπάς και να σέβεσαι τον εαυτό σου.
Για να βρεις σχέσεις --> πρέπει να γίνεις καλύτερος στο φλερτ. Μαγικά οι γυναίκες δεν θα έρθουν στα "πόδια" σου, εκτός και αν τις πληρώνεις και είναι ιερόδουλες. Συνεπώς ... ξεκίνα να βγάινεις έξω από το σπίτι σου ... έξω από το comfort zone σου όπου εκεί συμβαίνουν διαρκώς καινούργια πράγματα ... θα ήθελα πολύ να μάθω την καθημερινότητα σου για να δούμε απο πόσες "πιθανές" αλληλεπιδράσεις με τυχαίο κόσμο αποτελείται.
Βγαίνε έξω κάθε ημέρα για ένα 6μηνο .. ακόμα και μόνος καλύτερα ΜΟΝΟΣ για μια βόλτα ... σε ενα μαγαζι ... όσο χρόνο έχεις! 20 λεπτά / ημέρα -- 1ώρα / ημέρα και προσπάθησε να μιλάς σε κόσμο στο άκυρο ... πιάνε τη κουβέντα. Είναι δύσκολο ... αλλά πρέπει να γίνει ...
** ειλικρινά νιώθω ότι θα μπορούσα να σε βοηθήσω ακόμα περισσότερο, θα μπορούσα να σου στείλω κάποια βίντεο σε pm που βοήθησαν κι εμένα ... απλά εδώ δεν επιτρέπεται. Αν θέλεις στείλε μου pm.
- Max
12-11-2017, 23:00 #221
Εχεις δικιο σε αυτο. Μπορεις απλα σε αυτους που απαντανε χωρις να εχουν διαβασει ολες τις απαντησεις σου να αναφερεις οτι εχεις ηδη απαντησει σε προηγουμενες σελιδες και οποιος θελει να συμμετεχει ας μπει στον κοπο να διαβασει. Γιατι βλεπω οτι ακομη προκυπτουν απαντησεις που φαινεται οτι καποιοι διαβαζουν ή μονο τον τιτλο ή μονο το πρωτο ποστ και απαντανε.
Σε ειχα ρωτησει αν πραγματι εχεις την επιθυμια για σεξ και ερωτικες σχεσεις επειδη δε σου φαινεται καθολου. Στο εγραψε και ο jim7 αργοτερα οτι "δεν καιγεσαι". Αν και μας διεψευσες, με το παγερο μηνυμα σου σημερα οτι ενταξει και μετα την 1η σου φορα σεξουαλικης επαφης δε νιωθεις καμμια διαφορα, μας επιβεβαιωνεις.
Αν ο λογος που αποφασισες να ψαχτεις στα 32 σου ειναι η κοινωνικη αποδοχη και οχι η επιθυμια, δε θα νιωσεις και καμμια ιδιαιτερη διαφορά...Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
13-11-2017, 00:49 #222
Ο λόγος που ψάχνομαι είναι η επιθυμία επιτέλους να βρω και εγώ μία ερωτική σύντροφο που να νοιώθει έλξη για εμένα όπως εγώ για αυτήν. Η πρόσφατη συνεύρεση μου με την συνοδό ήταν αρκετά ψυχρή, βέβαια της αναγνωρίζω πως προσπάθησε να προσποιηθεί όσο πιο καλά μπορούσε. Μάλιστα μιλήσαμε αρκετά και προσφέρθηκε να την "αγοράσω"(ελεεινό το ξέρω, γιαυτό εξαρχής δεν ήθελα να μπλέξω σε τέτοιο χώρο). Maximillian28, όπως είπε και η savatage αν θες να συμμετάσχεις μπες στον κόπο να διαβάσεις έστω και λίγο το thread. Θα σου λυθεί αμέσως η απορία για την καθημερινότητα μου. Για να υποθέτεις πως είμαι αντικοινωνικός σε σημείο που να μην βγαίνω από το σπίτι, δεν έχω κανέναν να βγω μία βόλτα και πως μου είναι δύσκολο να πιάσω κουβέντα με αγνώστους σημαίνει πως δεν διάβασες τίποτα.
13-11-2017, 00:57 #223
13-11-2017, 01:13 #224
Μπορώ, αφότου συνεννοηθώ με τον γνωστό μου που είναι ο "ατζέντης" της που μου την έστειλε, να καταβάλω κάποιο χρηματικό ποσό στο "πρακτορείο" για τα μέχρι τώρα έξοδα της και να σταματήσει να εργάζεται, μιας και είναι καινούργια και δεν έχει πολύ εμπειρία στον χώρο ακόμα. Αυτή προσφέρθηκε να μετακομίσει μαζί μου και να είναι "διαθέσιμη" για εμένα όποτε θέλω Τον υπόλοιπο χρόνο θα φροντίζει το σπίτι μου και μπορώ εύκολα να της βρω κάποια ημιαπασχόληση με τόσες γνωριμίες που έχω. Αίσχος, αν και θα πω ψέμματα αν πω πως δεν το σκέφτηκα έστω στιγμιαία.
13-11-2017, 01:14 #225
Α μαλιστα. Παιζουν και τετοια. Μπα.. εισαι πολυ νεος για να συμβιβαστεις τοσο. Δεν υπαρχει λογος. Με την ψυχοθεραπεια πώς τα πας? Σε τι σημειο βρισκεστε?
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung