32 και μόνος, γιατί; - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 37 FirstFirst ... 202829303132 ... LastLast
Results 436 to 450 of 545
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Εσυ παλι δεν εισαι μεσα σε τπτ...συμπεριλαμβανομενου του μ*νιου. Η μονη φορα που ησουν μεσα σε τετοιο χωρις να πληρωσεις ηταν οταν γεννηθηκες και παλι δυσαρεστο ηταν στη γυναικα.
    αυτο ακριβως

να και μια αληθεια αναμεσα σε ολες τις παπαριες

σου ευχομαι μονο να βρεθεις την καταληλη στιγμη στο καταληλο σημειο

Senior Member
    Γιωργο αγνοησε τον για να μη χαλαει το θεμα. Θα πει μονος του μια δυο δεκα μαλακιες και θα βαρεθει. Ειναι κριμα να ξεφευγει το θεμα του θεματοθετη ετσι.
    δεν μπορουσα να ανεχτω αλλο να αποκαλει το κοριτση ετσι..
    αγανακτησα...
    ο θεματοθετης αν θελει ας συνεχιση για να μην ξεφευγουμε απτο θεμα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Incel Revolution View Post
    αυτο ακριβως

να και μια αληθεια αναμεσα σε ολες τις παπαριες

σου ευχομαι μονο να βρεθεις την καταληλη στιγμη στο καταληλο σημειο
    Αμα θελω να απογοητευτω αγοραζω και ενα σακουλακι πατατακια το μισο γεματο με αερα.
    Χαιρομαι που μενεις αισιοδοξος ομως παρα την πληρη και παταγωδη αποτυχια σου εως τωρα.

Junior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 16-11-2017 at 17:34.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Άσε Γιώργο έχει δίκιο ο νεαρός οι κοπέλες οι περισσότερες είναι ψώνια χωρίς την ανάλογη εμφάνιση είναι μεγαλομενεσ με την εικόνα κ όλα τα βλέπουν έτσι εγώ ευτυχώς που δεν παντρεύτηκα οι πουτανεσ μια χαρά είναι κ σε πληροφορω την πατησεσ που παντρεύτηκες θα το καταλάβεις στα πενήντα σου
    αγαπητε φιλε ελις.τα κοριτσια πολυ νεαρης ηλικιας οντως ειναι ψωνια..αλλα δεν της κατακρινω γιαυτο.διοτι θεωρω οτι ειναι θεμα ηλικιας με το καιρο ολοι μσς ωριμαζουμε...
    οσο αφορα το γαμο.ο γαμος εχει και τα θετικα του ελις οχι μονο τα αρνητικα του...εγω βιονω και τα καλα και τα ασχημα...
    και εσυ με το καιρο θα καταλαβεις ισως και τα καλα του γαμου ασχετα αν θα εισαι ακομα ελευθερος(που ευχομε να παντρευτης)
    θα ερθη η στιγμη που θα πεις ναι ρε γαμοτο καποτε εκεινο το παλικαρι μου το ειχε πει και δεν τον ακουγα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ζω μονο για να παρω εκδικηση

αυτο τουλαχιστον ειναι στο χερι μου σε αντιθεση με την επιτυχια μου με τις γυναικες
    Σου θυμίζουν κάτι αυτά τα accounts?

https://www.e-psychology.gr/forum/me...otherCouldLove

https://www.e-psychology.gr/forum/me...2-Tren-Acetate

Senior Member

αυτο τουλαχιστον ειναι στο χερι μου σε αντιθεση με την επιτυχια μου με τις γυναικες
    Μπα κατι αλλο ειναι στο χερι σου...να πω, να πω τι; χαχαχαχα

Σε ευχαριστω ρε συ ειλικρινα...ειμαι πολυ πιεσμενη τελευταια και δεν μπορω να ξεσπασω οπου να ναι, θα ηταν αδικο, αλλα επειδη εσυ εισαι πολυ μαλακισμενο μπορω να ξεδωσω χωρις τυψεις. Πολυ ωραια εκτονωση η ομορφη συζητηση μας...πες μου κι αλλα.

Junior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 16-11-2017 at 12:58.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν βλέπω να απαντάς στην ερώτηση που έκανα τόσες φορές.
    Last edited by Aeon; 16-11-2017 at 12:58.

Natalia_sups ότι απορία διατύπωσες στην σελίδα 28 έχει απαντηθεί στο thread το ξέρω πως είναι κατεβατά ολόκληρα σε αυτό το σημείο,οπότε λογικό να είσαι λίγο εκτός. Εχω να διατυπώσω μία τελευταία απορία πριν κλείσω. Δεν με έχει ρωτήσει κανείς για το τι βιώματα και εμπειρίες έχω αποκομίσει από τον στενό φιλικό μου κύκλο και αν αυτό με έχει επηρεάσει. Το έφερε μόνος του ο ψυχολόγος μάλιστα στην κουβέντα χθες. Επίσης φαίνεται πως από ότι μου έχετε πει μέχρι τώρα, ή εγώ ζω σε άλλο πλανήτη ή εσείς, τουλάχιστον όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις μεταξύ ανθρώπων. Ακόμα πιο αξιοπερίεργο είναι πως οι μόνοι που φαίνεται να έχουν κοινές εμπειρίες με εμένα σε αυτό είναι όλοι οι απελπισμένοι σε σημείο κυνισμού και οργής, όπως ο Tren acetate και ο Incel Revolution, ενώ όσα μέλη είναι γυναίκες ή άνδρες χωρίς παρόμοια προβλήματα στον τομέα αυτό έχουν την εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη, αντιμετώπιση και εμπειρία.

Senior Member

Άντε ρε καμμένο σίχαμα, εκδίκηση γιατί; Σου χρωστάμε να σε αποδεχτούμε και να σου κάτσουμε; Κι εγώ σου εύχομαι όταν θα πας να πάρεις εκδίκηση και να βλάψεις γυναίκα να σε μπουζουριάσουν και να φας ισόβια...αν και δεν είσαι για φυλακή, για ισόβιο εγκλεισμό σε ψυχιατρείο είσαι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Incel Revolution ακόμα και να έχεις δίκιο, τι κατορθώνεις με τέτοια συμπεριφορά, απλά ξεσπάς;

Senior Member
    Ρε φιλε τωρα ομως μου χαλασες τη διασκεδαση. Γιατι με την τελευταια σου ευχη σε λυπαμαι. Εγω ειμαι και θα ειμαι μια χαρα...εσυ ομως πραγματικα εισαι σκατα, εχεις πολυυυυυ θυμο, η δικη σου ψυχολογια γαμιεται. Οσο ασχημα και αν βρισεις η καταραστεις εγω μια χαρα θα ειμαι και εσυ θα βραζεις στο ζουμι σου, την αγαμια σου, τη πικρα, τη ζηλια, τη κακια, κι ολα αυτα θα σε τρωνε. Εεεε μου χαλασες ολη τη ψυχαγωγια τωρα πφ.
    Last edited by Aeon; 16-11-2017 at 13:00.

Junior Member
    Last edited by Aeon; 16-11-2017 at 12:59.

Senior Member
    Ρε φιλε τωρα ομως μου χαλασες τη διασκεδαση. Γιατι με την τελευταια σου ευχη σε λυπαμαι. Εγω ειμαι και θα ειμαι μια χαρα...εσυ ομως πραγματικα εισαι σκατα, εχεις πολυυυυυ θυμο, η δικη σου ψυχολογια γαμιεται. Οσο ασχημα και αν βρισεις η καταραστεις εγω μια χαρα θα ειμαι και εσυ θα βραζεις στο ζουμι σου, την αγαμια σου, τη πικρα, τη ζηλια, τη κακια, κι ολα αυτα θα σε τρωνε. Εεεε μου χαλασες ολη τη ψυχαγωγια τωρα πφ.
    Ναταλία μου, πάτα του μια αναφορά να φύγει από εδώ το σίχαμα αν και κανονικά στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος πρέπει ν' απευθυνθούμε νομίζω...θα του έκανα εγώ γι' αυτό που σου είπε αλλά του έκανα για το προηγούμενο ποστ του και πρέπει λέει να περιμένω μεταξύ των δύο...

Εγώ πάντως δεν τον λυπάμαι καθόλου...μάλλον είσαι πολύ μεγαλόψυχη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Page 30 of 37 FirstFirst ... 202829303132 ... LastLast