Results 91 to 105 of 545
Thread: 32 και μόνος, γιατί;
-
06-11-2017, 21:55 #91
Τα μόνα υστερήματα που μπορώ να σκεφτώ αφορούν στοιχεία της εμφάνισης μου που δεν μπορώ να αλλάξω όπως έχω ξαναγράψει πιο πάνω επανειλημμένα. Αν δεν είχα κάνει την αυτοκριτική μου τόσα χρόνια αλίμονο μου. Είδα πως δεν προχωράει το θέμα με δικές μου προσπάθειες ούτε και με βοήθεια φίλων και σκέφτηκα την ιδέα του ψυχολόγου, μετά σκέφτηκα να γράψω εδώ γιατί δεν έχω κάπου αλλού να τα πω και έχω ξεμείνει από ιδέες. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι είδους λύση περίμενα να ακούσω εδώ, ίσως απλά έχω αρχίσει να απελπίζομαι λιγάκι. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και τον χρόνο σας και ζητώ συγνώμη από όσους κούρασα και από όσους πιστεύουν πως τρολλάρω. Ισως πάω να κόψω την άδεια μου μεθαύριο να μην έχω χρόνο να κάθομαι να σκέφτομαι την κατάσταση αυτή, όσο ναναι η δουλειά με απασχολεί κάπως.
- 06-11-2017, 22:02 #92
Από όσο γνωρίζω δεν υπήρξαν ποτέ γυναίκες που να με θέλουν, αν και ήξερα γυναίκες που ήθελαν κάποιον με λεφτά και τίποτα παραπάνω, αλλά δεν ενδιαφέρθηκα ποτέ για κάτι τέτοιο, αν ήταν έτσι θα πλήρωνα συνοδό πολυτελείας να έχω και το girlfriend experience που λένε.Οι άνδρες που περιγράφεις savatage ίσως έχουν κάτι άλλο καλό όπως ύψος, λεφτά, ή αρρενωπό πρόσωπο.
06-11-2017, 22:10 #93
Δεν ειναι κακη ιδεα. Θα αποκτουσες οχι μονο σεξουαλικη εμπειρια αλλα και τις πληροφοριες που ζητας. Αυτα που οι φιλοι και οσοι σε συμπαθουν μπορει να "κολωνουν" να σου πουν με ειλικρινεια, η συνοδος πολυτελειας θα σου τα ελεγε.
πχ εχεις αυτο το τικ, μιλας λιγο σαν γκευ, κανεις το ταδε ενοχλητικο πραγμα, δινεις ταδε εντυπωση, εχεις αυτα τα απωθητικα σε γυναικες χαρακτηριστικα, κλπ.
Θα τα εντοπιζε και θα στα ελεγε.
Και θα περνουσες και μια νυχτα καλα και θα μαθαινες αυτα που θελεις.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
06-11-2017, 22:31 #94
Συμφωνώ με savatage. Οι φίλοι και οι κοντινοί σου άνθρωποι γενικά δύσκολα θα σου πουν την αλήθεια, όχι μόνο από τακτ αλλά πολλές φορές μπορεί να μην την βλέπουν καν. Έχουμε την τάση σε κοντινούς μας ανθρώπους να μην παρατηρούμε ή να μην δίνουμε μεγάλη προσοχή σε μικρά πράγματα. Για παράδειγμα είχα για χρόνια μια κοπέλα στην παρέα μου που έμοιαζε αγόρι. Δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ. Είχαν τύχει περιστατικά σε καφετέρια να πληρώνει τον λογαριασμό και να της απαντά το γκαρσόνι "ευχαριστώ παλικάρι" κι όμως ούτε εγώ ούτε οι άλλο της παρέας δίναμε σημασία. Μέχρι που κάποια στιγμή ο φίλος μου τότε μου έκανε ζήλιες γιατί άκουσε μια "αντρική" φωνή στο τηλέφωνο ενώ του είχα πει πως είμαι με τις φίλες μου και μόνο τότε αναρωτήθηκα "έχει τόσο αντρική φωνή η τάδε;;;"
Από αυτά που λες, δείχνεις πολύ μικρότερος από την ηλικία σου, έχεις κάπως θηλυκά χαρακτηριστικά στην κατασκευή του σώματος σου, δεν έχεις τριχοφυΐα, ανοιχτόχρωμος κτλ....καταλαβαίνω οτι ίσως αυτό είναι το πρόβλημα με τις γυναίκες. Αν σε νομίζουν για γκει, για κάποιον που θέλει να πειραματιστεί με γυναίκα ενώ είναι γκέι ή για κάποιον που θέλει να καλύψει την ομοφυλοφιλία του κάνοντας μια σχέση με γυναίκα είναι λογικό να απομακρύνονται.
Εξακολουθώ παρόλα αυτα να πιστεύω πως ήταν ατυχής η επιλογή του ψυχολόγου. Ή εσύ δεν του τα είπες καλά ή αυτός για κάποιο λόγο ήθελε να σε ξεφορτωθεί. Δεν είναι δυνατόν να σου λέει έλα να αποδεχτείς πως θα είσαι για πάντα μόνος! αν είναι δυνατόν!!!
Θα σου πρότεινα να ξαναπροσπαθήσεις με κάποιον άλλον ψυχολόγο μήπως και βρεις καμιά άκρη και να σκεφτείς το ενδεχόμενο της συνοδού για τους λόγους που σου λέει πιο πάνω και η savatage.
06-11-2017, 22:47 #95
Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω πληρωμένο σεξ, ότι και να γίνει. Συγνώμη αν δεν ήμουν αρκετά ξεκάθαρος από για τη συνοδό. Εχω γνωστό που είναι μάνατζερ σε σχετικό πόστο και γνωρίζω πολλά για το επάγγελμα, γιαυτό και το ανέφερα. Δεν νομίζω πως έχετε ρεαλιστική ιδέα για το τι γίνεται εκεί, οι κοπέλες σε καμία περίπτωση δεν κάνουν τον ψυχολόγο ή τον σύμβουλο σχέσεων στους πελάτες, απαγορεύεται ρητά. Δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι τέτοιο από τις κοπέλες όσα και να δώσεις, υπάρχουν άγραφοι κανόνες που δεν παραβιάζονται. Επίσης τέτοιες αγοραπωλησίες δεν είναι εξολοκλήρου νόμιμες και καλό είναι να μην ζητάς συμβουλές από τέτοια άτομα, τα οποία πολλές φορές έχουν πολλά προβλήματα ήδη στο μυαλό τους, αλλιώς δεν θα διάλεγαν αυτό το επάγγελμα. Σίγουρα θα επισκεφτώ και άλλον ψυχολόγο σύντομα στο μέλλον.
06-11-2017, 22:52 #96
Ναι καλο θα ηταν να επισκεφθεις καποιον αλλον ψυχολογο που να εχει τη διαθεση να σε βοηθησει να ψαξεις τον εαυτο σου.
Για τις συνοδους που λες, σιγουρα δεν ηξερα οσες λεπτομερειες ξερεις εσυ, αλλα εννοουσα απλως την ερωτηση που εκανες και εδω. Πχ αν θα βγαινατε και καταληγατε σε (πληρωμενο εστω) σεξ να τη ρωτουσες οσο σε ειδε να κινεισαι και να μιλας, τι μπορει να ειναι αυτο που απωθει τοσο τις γυναικες. Τελοσπαντων δεν ξερω αν απαγορευεται αυτο, αλλα οπως και να εχει απο τη στιγμη που το εχεις αποκλεισει ρητα σαν επιλογη, σεβαστο φυσικα.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
06-11-2017, 23:00 #97
Πως γίνεται να με νομίζουν για γκέι ενώ γνωρίζουν ότι τις βλέπω ερωτικά; Δεν έχω ακούσει ποτέ τέτοιο υπαινιγμό για το άτομο μου πάντως από κάποια που με απέρριψε, ούτε και από φίλη.
06-11-2017, 23:17 #98
Ω...ξέρεις πόσοι γκει την πέφτουν σε γυναίκες και τις παντρεύονται κιόλας για να κρύψουν την ομοφυλοφιλία τους; Δυστυχώς ακόμα και στις μέρες μας που υποτίθεται είναι πιο δεκτική η κοινωνία, πολλοί άνθρωποι αναγκάζονται να ζουν κρύβοντας ή καταπιέζοντας την σεξουαλική τους ταυτότητα.
Οπότε δεν είναι απίθανο οι γυναίκες να το σκέφτονται αυτό όταν κάποιος έχει τέτοια χαρακτηριστικά ειδικά αν ξέρουν πως δεν είχε άλλη σχέση στο παρελθόν.
Βέβαια δεν μπορείς να καταλήξεις σε τέτοιο συμπέρασμα για κάποιον αν απλά έχει φαρδιά λεκάνη πχ που αναφέρθηκε, προς Θεού, ένα σωρό άντρες έχουν τέτοιο τύπο σώματος και μια χαρά σχέσεις με γυναίκες κάνουν. Το αναφέρω απλά ως ενδεχόμενο και σε συνάρτηση με τον συνδυασμό στοιχείων.
Αδυνατώ να πιστέψω πως ένας άντρας όσο "άσχημος" κι αν είναι δεν μπορεί να βρει ποτέ μια κοπέλα μόνο για αυτόν τον λόγο. Έχω πληθώρα τέτοιων παραδειγμάτων γύρω μου. Πρόσφατα ένας γνωστός μου αρραβωνιάστηκε κιόλας, θεωρητικά "άσχημος", ούτε καλή δουλειά έχει, ούτε λεφτά και η κοπέλα σαφώς πιο ωραία από αυτόν με καλή δουλειά κ απολαβές.
06-11-2017, 23:19 #99
Πολλα που εσυ μπορει να θεωρεις πολυ απλα ή φυσιολογικα και τα περνας απαρατηρητα, μπορει στις γυναικες να κανουν μπαμ με ασχημο τροπο. Μου εχει τυχει να συναντησω ατομο που μιλουσε πολυ ελαφρια σαν τον Τρυφωνα Σαμαρα και δεν ειχε ιδεα οτι το κανει, ουτε τωρα το ξερει. Κι ομως!! Οταν τον ειχα γνωρισει θα ορκιζομουν οτι ειναι γκεη. Και δεν ηταν αλλα αυτο το προβλημα του ηταν πολυ απωθητικο.
Επισης ενας γνωστος μου μικροκαμωμενος, αδυνατουλης μιλαει και κινειται σαν γκεη και δεν ειναι ουτε κατα διανοια, αλλα ολοι οσοι τον γνωριζαμε λεγαμε οτι κατι παιζει αποκλειεται να μην ειναι, μηπως δεν το εχει συνειδητοποιησει και τετοια, περα απο την πλακα, ΔΕΝ ειναι.
Οι παραπανω και οι 2 εχουν σχεσεις, παντρεμενοι κιολας, ο ενας με παιδι, ο αλλος αν και δυσκολευοταν πολλα χρονια, τελικα παντρευτηκε μια αρκετα μεγαλυτερη του γυναικα και ειναι μια χαρα.
Βρηκαν το ταιρι τους!
Με σενα κατι ιδιαιτερο παιζει και πολυ πιθανο να εχει να κανει με καποια αλλη συμπεριφορα που δε σου περνα απο το μυαλο παρα με κατι πολυ κοινοτυπο που αν και αρνητικο προσπερνιεται.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
06-11-2017, 23:24 #100
Καλά δεν λέω και αναλυτικά το παρελθόν μου σε όσες κοπέλες γνωρίζω. Εγω πάντως γνωρίζω πολλούς άνδρες που είναι αόρατοι στις γυναίκες λόγω εμφάνισης. Μήπως ο γνωστός σου δεν είναι πραγματικά άσχημος, απλά έχεις υψηλά στάνταρ εμφάνισης όπως και πολλές άλλες γυναίκες; Αυτό καταλαβαίνω και από αυτά που μου έχετε πει μέχρι τώρα, δηλαδή πως οι γυναίκες κοιτάνε μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια και αν δεν τους αρέσει κάτι δεν τους αρέσεις γενικά.
06-11-2017, 23:28 #101
06-11-2017, 23:31 #102
γνωστοςαγνωοστος: Για αυτον που εγραψα στο τελος λες που εχει και παιδι? Οχι εχει μια χαρα προσωπο, δε θεωρειται ασχημος, εχει το προβλημα στην ομιλια και στην κινηση και σε συνδιασμο με το μικροκαμωμενο σωμα, χαλαρα περνιεται για γκεη, αυτο ειπα.
Ασχετα παντως με αυτον αλλος γνωστος μου κοντος, μελαμψος, ασχημος στο προσωπο, χωρις ευχερεια λογου ουτε σπουδες κυρος κλπ, ειναι παντρεμενος με φιλη και εχουν και παιδι. Και δεν ηταν η πρωτη του σχεση. Και δεν ειναι το μοναδικο παραδειγμα.
Ναι, πραγματι οι ασχημοι τρωνε ΠΟΛΛΕΣ χυλοπιτες, δεν αντιλεγω, αλλα το να μην εχεις δωσει ουτε ενα φιλι στα 32 ενω εχεις κοινωνικη ζωη και ταυτοχρονα να μη διανοεισαι ποιος μπορει να ειναι ο λογος, ειναι ζητημα που χρειαζεται επαγγελματικη βοηθεια και αυτοαναλυση.
Δεν ειναι απλα οτι οι γυναικες δε θελουν τους ασχημους, δεν ειναι αυτο, ουτε και εχω υψηλα στανταρντς, ξερω ποτε ενας αντρας θεωρειται ασχημος και ποτε μετριος.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
06-11-2017, 23:33 #103
Το συγκεκριμένο παράδειγμα που σου αναφέρω έχει γίνει θέμα συζήτησης τελευταία εξαιτίας της μεγάλης "διαφοράς" στο ζευγάρι και σε εξωτερική εμφάνιση αλλά και γενικότερα σε αυτά που θεωρούνται στάνταρς όπως τα λεφτά, η κοινωνική θέση, το επάγγελμα.
Τώρα εντάξει το τι θεωρεί ο καθένας μας όμορφο ή άσχημο είναι και υποκειμενικό, αλλά αν προσπαθήσω να βρω αντικειμενικά κάπως κριτήρια που κάνουν έναν άντρα όμορφο του τύπου γυμνασμένο σώμα, ύψος, μαλλιά κτλ....ε ο τύπος δεν τα έχει.
06-11-2017, 23:39 #104
E δεν ειναι μονο αυτα και τα χαρακτηριστικα μετρανε.
Μπορει να ειμαστε γενικα πολυ πιο επιεικεις στο θεμα εξτρα κιλων, αλλα τα χαρακτηριστικα προσωπου τα κοιταμε πιστευω οι γυναικες στους αντρες. 2μετρος με πλαταρες και ποντικια και πυκνο μαλλι να ειναι ο αλλος, αν εχει καποιο αλλο πολυ χτυπητο ελαττωμα δε θα θεωρηθει ωραιος.
Σε αντιθεση με το πώς βλεπουν οι αντρες τις γυναικες. Αμα ειναι ψηλη, αδυνατη, με μεγαλο στηθος και πεταχτο πωπο, δεν πα να εχει μυτη μαγισσας, πεταχτα αυτια, να αλλιθοριζει κλπ, δεν εχει σημασια, θεωρειται ωραια γκομενα.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
06-11-2017, 23:43 #105
Αναφέρω αυτόν που είπες πως αρραβωνιάστηκε πρόσφατα. Και εγώ ξέρω πολλούς χωρίς δουλειά και σπουδές και με κακή συμπεριφορά και τρόπους που έχουν σχέσεις συνέχεια, απλά όλοι τους είναι εμφανίσιμοι, δεν γνωρίζω ούτε μία αντίστοιχη περίπτωση άσχημου άνδρα. Εστιάζω στην εμφάνιση γιατί είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ που να φταίει, μιας και όλες οι κοπέλες στο παρελθόν μου έχουν δώσει τέτοιο λόγο, δηλαδή πως από την πρώτη στιγμή που με είδαν δεν τους άρεσα καθόλου εμφανισιακά και πως παρόλη την συμπάθεια που απέκτησαν για εμένα αργότερα γνωρίζοντάς με, το παρουσιαστικό μου στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο στο να με δουν ερωτικά.