32 και μόνος, γιατί; - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 37 FirstFirst ... 2634353637 LastLast
Results 526 to 540 of 545
    Senior Member
    Να μπαναρουν εγκαιρως. Πραγμα που δε συμβαινει και το εχουμε αναφερει παρα πολλες φορες.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sal View Post
    Οταν μπαινουν μεσα τρολ με πολλαπλους λογαριασμους η λυση δεν ειναι να κλεινουν τα τοπικ αλλα οι moderators να μπαναρουν.
    Ε μεχρι να μπουν οι μοντερειτορς να μπαναρουν ειχε κουρασει το ολο θεμα και το προτεινε ως αμεση λυση...ετσι νομιζω δλδ...ας μας πει ο ιδιος αν θελει το σκεπτικο του.

Senior Member
    Παιδια, δε φταιει σε καμια περιπτωση η εξωτερικη εμφανιση αν καποιος στα 30 ειναι παρθενος. Σε καμια ομως περιπτωση. Το ειπανε και αλλοι, θα το πω κι εγω που με καιει κιολας. Καθημερινα βλεπεις ανδρες εξω που ουτε ομορφοι ειναι και ακομα χειροτερα, δεν ειναι ουτε καν εξυπνοι ή εχουν μια ποιοτητα να δειξουν, και κυκλοφορουν με γυναικες και εχουν και σχεσεις και πολλοι μαλιστα εχουν και γυναικες που δε μπορεις να καταλαβεις για ποιο λογο ειναι μαζι τους. Σε καμια περιπτωση δε φταιει η εξωτερικη εμφανιση.

Ειναι θεμα ειτε αυτοπεποιθησης, ειτε ανασφαλειας, ειτε το οτι καποιος γενικα δε το εχει στο φλερτ.

Εγω ειμαι 27 χρονων και οπως ξανα ειπα δεν ειχα σχεση ποτε και θα το ηθελα πολυ και μου γαμαει τη ψυχολογια απιστευτα. Θελετε να σας πω αν ειμαι ωραιος? Ειμαι πολυ ωραιος. Και κοπελες μου την εχουν πεσει πολλες φορες και καθε φορα που θα βγω εξω, οπουδηποτε ειτε σε μπαρ, ειστε στο δρομο ειτε στο μετρο δεν υπαρχει περιπτωση να μη βρεθουν κοπελες να με κοιταξουν. Μεχρι και ανδρες μου το εχουν πει οτι εσυ τοσο ωραιος που εισαι πρεπει να γαμας πολυ. Κι ομως η αυτοπεποιθηση μου ειναι τοσο χαμηλη, τα ψυχολογικα μου και οι ανασφαλειες μου ειναι το μεγαλες, συν οτι γενικα δε το χω, δε καταφερα ποτε να κανω σχεση και απλα μου καθεται σεξ μια-δυο φορες το χρονο που για καποιο λογο ειναι οι περιοδοι που για κανα μηνα με πιανει μια πολυ υψηλη αυτοπεποιθηση που μετα παει περιπατο.

Δεν υπαρχει το οτι καποιος δε βρισκει συντροφους γιατι δεν ειναι εμφανισημος. Απλα δεν παρχει, το βλεπουμε καθε μερα και παντου. Και οπως ειχα ακουσει μια φορα: Δε γαμει ο ωραιος, γαμαει ο θαρραλεος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by agnostosgnostos View Post
    Αυτό που νομίζετε πως υπάρχει πιθανότητα ένας υγιής νέος άνθρωπος που δεν είναι ασέξουαλ να μην θέλει σεξ και να μην το επιδιώκει αρκετά με ξεπερνά. Εύκολο για έναν έστω κάπως εμφανίσιμο άνδρα ή μία γυναίκα να πει πως δεν μετράει τόσο η εμφάνιση και πως φταίει η συμπεριφορά και άλλα παρόμοια, άσχετα την πληθώρα ανθρώπων(που έχοντες προβλήματα ψυχολογικά και συμπεριφοράς, χωρίς να χρειαστεί να αυτοψυχαναλυθούν μέχρι αηδίας και να κάνουν χίλια δυο όπως προτείνατε σε έμενα)απλά "υπάρχουν" και εισπράττουν αυθόρμητα ερωτικό ενδιαφέρον από άλλους να δείχνει το ακριβώς αντίθετο. Ας μην σας κουράζω άλλο σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και ας κλείσουμε εδώ, δεν νομίζω πως έχει κάποιος να πει κάτι παραπάνω εκτός από μυθικές ιστορίες για "άσχημους" που έχουν "θέες" δίπλα τους.
    Το ειχε ηδη ζητησει απο τη σελιδα 19
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Το ειχε ηδη ζητησει απο τη σελιδα 19
    Δεν ζητησε να κλειδωσει το θεμα ομως εδω, εγω αυτο το εξελαβα ως "οκ, δεν υπαρχει κατι αλλο να πουμε"...σαν επιχειρημα απολυτοτητας οτι εχω δικιο και εχετε αδικο.

Junior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 16-11-2017 at 13:20.

Senior Member
    EricHarris ποσο χρονων εισαι?

Junior Member
    αμα ειμαι μικρος ηλικιακα και μου βαλεις ταμπελα το γεγονος που εγραψα δεν θα ισχυει

Senior Member
    Δε θελω αν σου βαλω ταμπελα. Απλα οσο πιο μικρος εισαι τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να καταφερεις οσα θες.
    Πως οριζεις καποιον που εινια σκατοφλωρος?

Junior Member
    ειπες οτι συνεχεια σε κοιτανε και σου την πεφτουν παρολο που δεν κανεις ποτε τιποτα (φλωρος) και δεν εχεις ''αυτοπεποιθηση''

που ξερεις λοιπον αν ενας ασχημος εχει καθολου ευκαιριες?

η μηπως προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι μετρας εμφανησιακα για να μην τρελαθεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by EricHarris View Post
    ειπες οτι συνεχεια σε κοιτανε και σου την πεφτουν παρολο που δεν κανεις ποτε τιποτα (φλωρος) και δεν εχεις ''αυτοπεποιθηση''

που ξερεις λοιπον αν ενας ασχημος εχει καθολου ευκαιριες?

η μηπως προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι μετρας εμφανησιακα για να μην τρελαθεις?
    ελεος ρε whyalwaysme...

Junior Member
    τι θες ρε?

Senior Member
    Μασ ψεκαζουνε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Την μια είχες όνομα στεροειδούς.
    Τώρα έκανες account με όνομα spree killer.
    A ρε faceonly κάτι...
    why, ο faceonly ησουν 1000% , εσυ.
    επομενως για να αποδιδεις στο ιδιο ατομο ολους αυτυς τους λογαριασμους (μλκιας), ειναι ολοι δικοι σου.
    δεν φταιει η φατσα σου, η συμπεριφορα σου φταιει και οι αποψεις σου κι αυτο ειναι που σε εχει τρελανει (κυριολεκτικα).
    επειδη πραγματι οφειλεται σε σενα και μονο, το προβλημα σου..

Banned
    O άγνωστος λέει οτι οι φιλοι του δεν του λένε τι τρέχει ενω εδώ απο άγνωστους έχει πάρει απόρριψη κυρίως λόγω της εγωιστικης του στάσης όπως φαίνεται τελικά και όπως απο την αρχή αρχή είχα εντοπίσει.
    Του είχα επισημάνει οτι οι φιλοι δεν τολμανε να του πουν που έχει λάθος, για ευνόητους λόγους

Μήπως τελικά ο υπέρμετρος εγωισμός είναι η αιτία πολλών κακών ( και ) στις σχέσεις;

Page 36 of 37 FirstFirst ... 2634353637 LastLast