32 και μόνος, γιατί; - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 37 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 286 to 300 of 545
    Γιατί τώρα ασχολείστε πάλι με πράματα που έχουν απαντηθεί λες και δεν τα διαβάσατε, δεν θέλω να σας κουράζω άλλο, σταματήστε. αλεξανδρος_77 αν είχες διαβάσει θα έβλεπες πως έχω ρίξει τα στάνταρ μου στα τάρταρα, το πρόβλημα ξεκινάει από την πρώτη στιγμή που με βλέπουν, δεν αρέσω εμφανισιακά σε ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, παρά το ότι τους αρέσει η συμπεριφορά μου. Μέχρι και η συνοδός είπε πως δεν έχει δει άνδρα με πιο άσχημη εμφάνιση από εμένα εκτός από ηλικιωμένους και παραμορφωμένους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by agnostosgnostos View Post
    Γιατί τώρα ασχολείστε πάλι με πράματα που έχουν απαντηθεί λες και δεν τα διαβάσατε, δεν θέλω να σας κουράζω άλλο, σταματήστε. αλεξανδρος_77 αν είχες διαβάσει θα έβλεπες πως έχω ρίξει τα στάνταρ μου στα τάρταρα, το πρόβλημα ξεκινάει από την πρώτη στιγμή που με βλέπουν, δεν αρέσω εμφανισιακά σε ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, παρά το ότι τους αρέσει η συμπεριφορά μου. Μέχρι και η συνοδός είπε πως δεν έχει δει άνδρα με πιο άσχημη εμφάνιση από εμένα εκτός από ηλικιωμένους και παραμορφωμένους.
    Εαν θυμαμαι καλα οταν ανεφερες τη συνευρεση σου με τη συνοδο δεν ανεφερες οτι σου ειπε εκεινη κατι για την εμφανιση σου.

Ανέφερα πως κάναμε σχετική κουβέντα απλά δεν μπήκα σε λεπτομέρειες.

Senior Member
    Ανέφερα πως κάναμε σχετική κουβέντα απλά δεν μπήκα σε λεπτομέρειες.
    Α οκ τοτε παω πασο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    το αυθορμητα εσυ το ερμηνευεις ως αυθορμητα....
    δεν ξερεις σε τι περιβαλλον μεγαλωσαν ουτε πως γαλουχηθηκαν, πως και ποσο εξασκηθηκαν για να φτασουν σε αυτο το σημειο...
    βλεπεις την κορυφη του παγοβουνου και μονο.

Σαφως παιζει ρολο η εμφανιση, δεν λεμε να εισαι κουασιμοδος, σημαδεμενος ή παραμορφωμενος.
    Εσυ μας ειπες οτι εισαι προσεγμενος, γυμνασμενος, καθαρος, υψος καλο εχεις, ωραια χρωματα εχεις, τη δουλεια σου την εχεις, αρα τι κολλημα εχεις φαει για να μπλοκαρεις?
    ή δεν μπλοκαρεις??
    Εγω πιστευω οτι δεν μπλοκαρεις γιατι δεν θελεις.
    Αν ηθελες θα ειχες βρει τροπο να πετυχεις αυτο που θελεις....γιατι σε τοσες σελιδες μάς επεισες οτι εισαι ικανος να κερδιζεις μαχες αν ξερεις τον τροπο...
    Πιστευω οτι δεν θελεις γιατι φοβασαι την ουσιαστικη συναναστροφη με εναν αλλο ανθρωπο... φοβασαι τη συν-ουσια!
    (συνουσια στα αρχαια ελληνικα ειναι η συναναστροφη...).
    Φοβασαι να ανοιχτεις, να παραδοθεις, να αφεθεις...
    Και για αυτο κολλας στην εμφανιση που ειναι ευκολα διαχειρισιμη και χειραγωγισιμη... η ευκολη δικαιολογια...
    δεν θελει μαρα.και η αποδειξη ειναι στο θεμα μιας κοπελας που ανοιξε της λιλιανας.μπορεις να κοιταξεις και θα καταλαβεις

Senior Member
    παιδεια απο τι καταλαβα και εγω ο γνωστος αγνωστος οπως λεει και η μαρα δεν θελει οχι δεν μπορει.
    η λιλιανα ανοιξε ενα θεμα με τιτλο τελικα τι φταιει.που περιπου εχει το ιδιο θεμα με τον γνωστο αγνωστο.προτεινα λοιπον να στον γνωστο αγνωστο αν θελει (και στη κοπελα φυσικα)αν θελει να γνωριστουνε.η κοπελα δεν αντεδρασε καθολου.αλλα ο γνωστος αγνωστος εβρισκε δικαιολογιες υπεκφυγες.οποιος θελει ας ριξει μια ματια στο θεμα της κοπελας και θα καταλαβει.
    δικααιωμα του φυσικα να θελει η να μην θελει.αλλα απτη μια καιγετε να κανει σχεσει και απτην αλλη με την μια χωρις να εξετασει αποριπτει και εγω επιτιδες το προτεινα αυτο.για να δω το πως θα το χειριστει και την αντιδρασει του.με την αντιδραση του τελικα πειστικα οτι δεν θελει ο ιδιος να κανει σχεση

Senior Member
    .... απο το μυαλο σου τα βγαζεις κι αυτα οπως και πολλα αλλα. Δεν υπηρχε καμια περιπτωση να πήγαινες με συνοδο και να σου ελεγε κατάμουτρα οχι απλα οτι δεν σε βρισκει πολυ εμφανισιμο, αλλα οτι εισαι αποκρουστικος σαν παραμορφωμενος...
    Αυτα τα ειδες στον υπνο σου, οπως και την συναντηση με την συνοδο.
    Δεν αμφιβαλλω οτι δεν εχεις την εμφανιση που θα θελες, η μια εμφανιση δημοφιλη στα κοριτσια. Αυτο πιθανα ισχυει αλλα οχι στον βαθμο που το παρουσιαζεις.και μπορει οντως απο κει να ξεκινησαν τα αλλα προβληματα σου.
    Το προβλημα σου ειναι καθαρα συμπεριφορας κι αυτο φανηκε και στην συζητηση μαζι μας και στην συζητηση με την λιλιανα. Αν δεν το βλεπεις εσυ, το βλεπουν οι αλλοι.
    Οπως ειπε και η μαρα, για καποιους λογους εχεις μεγαλη αρνηση να δεις καθαρα το μεσα σου και ισως ο λογος που σε διωχνουν οι ψυχ δεν ειναι οτι δεν εχεις προβληματα , αλλα οτι εισαι αρνητικος στο να τα δεις και να κανεις δουλεια γι αυτα..
    Last edited by Remedy; 14-11-2017 at 09:37.

Senior Member
    Ψιλοβλεπω αυτο το θεμα ποσες μερες τωρα και ειλικρινα θα σκασω αμα δεν βρεθει μια λογικη εκδοχη του τι φταιει, λολ. Λοιπον θες να μου στειλεις φωτο σου σε ιμειλ; Αμα εισαι σα να σε πατησε τραινο θα στο πω, μπεσα. Ειλικρινα εχω περιεργεια ποσο χαλια εισαι. Αλλα του πουστη, κατι θα μπορεις να κανεις για να βελτιωσεις τα χαλια σου. Τα μα μου σουξουμουξου σε αυτη τη περιπτωση θα σημαινουν πως ειναι ψυχολογικο το θεμα σου σε μεγαλο βαθμο και η θα πρεπει να το αποδεχτεις και να το δουλεψεις, να προσπαθησεις να αλλαξεις οτι χρειαζεται η να μεινεις μονος και απραγος και να συμφιλιωθεις με αυτο για παντα.
    Απο τον τροπο που μιλας δεν φαινεσαι κανας αχρηστος, you've got your shit together. Αλλα παιζει αυτος ο τεραστιος αυτοελεγχος να σε εχει μαγκωσει κι ολας. Δεν απελπιζεσαι λες. Μηπως αμα δεν απελπιστεις δεν εχεις αρκετο κινητρο για να κουνηθεις και να επιδιωξεις κατι πιο ενεργα; Για αυτο καθεσαι και βραζεις αργα αργα σα το βατραχακι μες στο γαλα;
    Στειλε μου φωτο και αν ισχυει θα σου πω μπεσα οτι δεν βλεπεσαι και θα προσπαθησουμε να βρουμε τι μπορεις να αλλαξεις. Αντε γιατι ολο μαλακιες διαβαζω και απαντηση καμια. Δεν γινεται να ειναι τοσο αδιεξοδα τα πραγματα.

Senior Member
    Ειλικρινα πιστευεις οτι θα σου στειλη φωτο???μακαρι να το κανει.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Ακόμα καλύτερα θα ήταν αν την ανέβαζε κάπου και έδινε εδώ το σύνδεσμο για να την δούμε και οι υπόλοιποι. Κάπου δυσκολεύομαι να φανταστώ ότι υπάρχει τόσο σοβαρό πρόβλημα εμφάνισης σε έναν άνθρωπο αυτής της ηλικίας, που κατά τα άλλα είναι μια χαρά ενταγμένος. Τίποτα δεν αποκλείεται βέβαια.

Senior Member
    Αυτό που νομίζετε πως υπάρχει πιθανότητα ένας υγιής νέος άνθρωπος που δεν είναι ασέξουαλ να μην θέλει σεξ και να μην το επιδιώκει αρκετά με ξεπερνά.
    Ίσως να το έγραψες πριν, αλλά επειδή δε διάβασα όλη τη συζήτηση (είναι πάρα πολλές οι σελίδες) ας το ρωτήσω εδώ: πώς ξέρεις ότι δεν είσαι ένας ασεξουαλικός που απλά βιώνει μια ασφυκτική κατάσταση επειδή δυσκολεύεται να λειτουργήσει στα στερεοτυπικά πλαίσια και τις καθιερωμένες ιδέες για τη σχέση μεταξύ των δύο φύλων;

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Προβλεπω πως δεν θα το κανει γιατι θελει για καποιο λογο να συμπερανουμε πως η κατασταση του ειναι αδιεξοδη. Αγνωστε, πιστευω οτι το προτιμας ετσι. Ισως το κανεις αυτο επειδη προστατευεις τον εαυτο σου απο την απογοητευση ετσι...Αμα λες στον εαυτο σου συνεχεια οτι δεν γινεται αντικειμενικα να λυθει το προβλημα σου με καμια δυναμη αποφευγεις το να επενδυσεις συναισθηματικα στην ελπιδα..γιατι αμα ελπισεις στα αληθεια και φας χι μετα απο πραγματικη προσπαθεια και επενδυση θα πονεσει πολυ πιο εντονα απο οτι σε ποναει τωρα η μοναξια που την εχεις δεδομενη και αναμενομενη. Ειναι σαν να σου δινουν ενα κουτι δωρου απο κονσολα βιντεοπαιχνιδιου και οταν το ανοιγεις να εχει μεσα τιποτα καραμελες...απο αυτες τις ξενερωτες που λιωνουν αργα, ουτε καν σοκολατακια, λολ. Η καλτσες...η ειναι αδειο το κουτι :P
    Σκεψου το μηπως για αυτο κολωνεις;
    Μηπως ειναι επειδη η μοναξια σου ειναι γνωριμη και ποναει λιγοτερο απο το να σου καταστραφει οση πραγματικη ελπιδα θα μπορουσες να επιτρεψεις στον εαυτο σου; Αμα εισαι τοσο σκατα πια εμφανισιακα οκ...θα ειναι δυσκολο. Αλλα θα εμπαινες στη διαδικασια να κανεις κατι για αυτο;
    Του πουστη, αντρας στη κινα χωρισε την γυναικα του επειδη εμαθε πως ειχε κανει πλαστικη αυτη οταν του εκανε κακασχημα παιδια, λολ. Για να καταφερε να εχει τετοια διαφορα αυτη δεν παιζει να αλλαξεις εσυ καπως την τοσο πια αποκρουστικη σου εμφανιση;
    Πες μας...θελεις να προσπαθησεις; Η δεν θελεις; Εισαι μεσα αμα απαιτει κοπο η διαδικασια και κινδυνο μεγαλης νιλας; Εισαι ανοιχτος στο να βρεις εσωτερικα ψυχολογικα σου σκαλωματα; Αν οντως πηγες σε ψυχολογο μπορει να μην ηθελε να ασχοληθει ο πρωτος επειδη εμπλεκονται ισως γκριζες δεοντολογικα περιοχες...δεν μπορει να σου πει ενας ψυχολογος πως εισαι ετσι μωρε χλαπατσα η μουρη σου θελει σιδερωμα :P
    Εγω αμα θελεις θα σου πω πολυ συγκεκριμενα τι βελτιωση παιρνει η εμφανιση σου χωρις κολληματα και γενικοτητες. Αν μου το επιτρεψεις φυσικα. Επισης παιζει να ειναι μερος απο τα προβληματα σου στο μυαλο σου. Επιφυλασσομαι αν οντως θα μπορεσω να σε βοηθησω αλλα μπορω να σου πω την αληθεια ως γυναικα τι βλεπω και τι θα προτιμουσα αλλιως.
    Εχεις μια ευκαιρια να ακουσεις την αληθεια χωρις υπεκφυγες...τολμα. Στειλε μου π.μ. Αν θες.

Junior Member
    Αν θες να μαθεις πραγματικα αν φταιει η εμφανιση σου βαλε μια φωτο σου σε ενα φορουμ που θα σου πουν την αληθεια οπως το το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 14-11-2017 at 18:57.

Junior Member
    Η μοιρα σου ειναι γραμμενη στη μαζα και το σχημα των κοκκαλων σου

Οι γυναικες δεν μπορουν να συμπασχουν γιατι απλα ζουν σε τελειως διαφορετικη πραγματικοτητα

Διαβασα το αλλο θρεντ με την αλλη που λεει οτι ειναι κουλη και παρολα αυτα τις την πεφτουν αρκετοι αλλα δεν τους θελει γιατι προφανως ειναι στην καλυτερη μετριοι. Μονο και μονο απ αυτο καταλαβαινεις ποση αξια εχουν ολα αυτα που σου λενε για συμπεριφορες/ασχημους με ωραιες κτλπ κτλπ

Εχουν γινει παμπολα online dating πειραματα με αντρα που ελεγε οτι ειναι ειτε ναζι ειτε βιαστης παιδιων κτλπ κτλπ και απλα δεν ενοιαζε καμια επειδη ειχε ωραια μουρη.

Συγχωρουν το να εισαι βιαστης παιδιων αλλα ποτε καμια δεν προκειται να παραβλεψει εμφανησιακο ελλατωμα

Tren Acetate αυτό που λες δυστυχώς είναι περίπου και η δική μου εμπειρία ζωής, βλέποντας και από τις φίλες και τους φίλους μου(αυτούς που έχουν επιτυχία καθώς και αυτούς που δεν έχουν). Πάντως δεν είναι καθόλου ευγενικό να χαρακτηρίζεις κάποιον κουλό. Είναι ολοφάνερο πως υπάρχει πλήρης αδυναμία ταύτισης ή έστω κατανόησης, οι άνδρες σαν και έμενα θα περνάνε εκτός ραντάρ στην καθημερινότητα τους σε σημείο που να μην πιστεύουν ότι υπάρχουν. Στο θέμα της Lilyanna λένε πως οι άνδρες κοιτάνε μόνο το σεξ και τέτοια, προφανώς οι υπόλοιποι άνδρες τους είναι αόρατοι ή στην καλύτερη τρώνε άκυρο αυτόματα όπως διάβασες και εσύ. Εδώ η Remedy ΠΑΛΙ απορεί για κάτι σε σημείο που να μην το πιστεύει αγνοώντας το τι είπα για το θέμα(την συνοδό), από κάτω λένε πως αν ήθελα θα είχα κάνει κάτι λες και εξαρτάται από εμένα μόνο και ο giorgos35 συμπέρανε την έλλειψη προσπάθειας μου από το ότι δεν την έπεσα σε μία άγνωστη σε forum ψυχολογικής υποστήριξης, άσχετα το γεγονός πως αν θέλω να γνωρίσω κοπέλα στην θέση της το κάνω άνετα στην καθημερινότητα μου. Επίσης βρήκα 2 βίντεο στο youtube με άνδρες που έχουν ασυνήθιστα παιδικά χαρακτηριστικά σε υπερβολικό και απωθητικό βαθμό, είναι το καλύτερο υποκατάστατο που βρήκα αντί να στείλω φωτογραφία. https://www.youtube.com/watch?v=eitQYgCqA-0 https://www.youtube.com/watch?v=iy5EJVAP6Cs

Page 20 of 37 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast