32 και μόνος, γιατί; - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 37 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 361 to 375 of 545
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Tren Acetate View Post
    Tο μήνυμα τροποποιήθηκε από τη Διαχείριση λόγω παραβίασης των όρων χρήσης του forum
    Ρε παιδια!!!! Το troll ειπε κατι σωστο!!!! Κουλαθηκες και δουλεψε ο εγκεφαλος??? χαχαχαχαχαχαχα
    Last edited by vasia05; 15-11-2017 at 11:12.

Senior Member
    Quote Originally Posted by agnostosgnostos View Post
    Την κατάληξη στυλ tren acetate θέλω να αποφύγω με το να είμαι ψύχραιμος για την όλη κατάσταση. Αυτό από ότι βλέπω το εκλαμβάνετε ως ψυχρότητα. Τα βίντεο αφορούν καθαρά την αναλογία του πως δείχνουν στο πρόσωπο αυτοί οι άνδρες όχι στα ευρύτερα προβλήματα υγείας που μπορεί να έχουν. Τα υπόλοιπα περί δουλειάς,αθλητισμού και στάνταρ εκτός από το ότι δεν βγάζουν κανέναν νόημα, έχουν απαντηθεί ήδη. Το ότι κάποιος στην ηλικία μου θα ήθελε σύντροφο λόγω κοινωνικών πεποιθήσεων είναι γελοίο και παιδαριώδες, δεν είμαι κανένα 10χρονο για να με νοιάζει τι θα πει η παρέα και μαμά μου. Εχω φίλους με συμπεριφορά χειρότερη του tren acetate οι οποίοι βρίσκουν συνέχεια συντρόφους οπότε δεν μπορώ να φανταστώ στοιχείο χαρακτήρα που να είναι τόσο απωθητικό ώστε να μην με θέλει καμία απολύτως από την πρώτη στιγμή που με βλέπει.
    Αρα μοιαζεις με εφηβο. Κανε καμια ορμονοθεραπεια να στρωσεις!

Senior Member
    Αν το προσωπο σου ειναι σα να εισαι ας πουμε 13 χρονων, ναι ειναι μεγαλο προβλημα. Ειναι ΤΟΣΟ εντονο το προβλημα στο προσωπο οσο στο 1ο βιντεο?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Αν διαβάσεις το thread από την αρχή Lilyanna θα δεις πως δεν έχω ορμονικά προβλήματα απλά έχω την ατυχία του να δείχνει έτσι το πρόσωπό μου. Επίσης δεν έχω στάνταρ εξωτερικής εμφάνισης. Κανείς δεν μου έχει πει κάτι που να μην έχω κάνει ήδη, απλά το αγνοούν αυτό και μου το ξαναλένε επειδή δεν μπορούν να σκεφτούν κάτι άλλο.

Senior Member
    Αν διαβάσεις το thread από την αρχή Lilyanna θα δεις πως δεν έχω ορμονικά προβλήματα απλά έχω την ατυχία του να δείχνει έτσι το πρόσωπό μου. Επίσης δεν έχω στάνταρ εξωτερικής εμφάνισης. Κανείς δεν μου έχει πει κάτι που να μην έχω κάνει ήδη, απλά το αγνοούν αυτό και μου το ξαναλένε επειδή δεν μπορούν να σκεφτούν κάτι άλλο.
    με καποιον ειδικο σε ορμονες εχεις μιλησει μηπως υπαρχει καποια λυση? Σιγουρα θα υπαρχει λυση η επιστημη εχει προχωρησει αρκετα πιστευω σε οτι αφορα την αλλαγη της εμφανισης!

Εχω μία ελάχιστη τριχοφυία στο πιγούνι και πολύ πιο αραιά φρύδια σε σχέση με το άτομο στο βίντεο αλλά το δέρμα μου είναι επίσης τόσο άσπρο που φαίνονται οι φλέβες από μέσα και μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια. Δεν διορθώνεται μέσω μαυρίσματος ή εμφυτεύματος γιατί δεν παράγω αρκετή μελανίνη και έχω κίνδυνο καρκίνου από το υπεριώδες φως και δεν έχω κατάλληλους θύλακες στην περιοχή για να υποστηρίξει τριχοφυία.

Senior Member
    Εχω μία ελάχιστη τριχοφυία στο πιγούνι και πολύ πιο αραιά φρύδια σε σχέση με το άτομο στο βίντεο αλλά το δέρμα μου είναι επίσης τόσο άσπρο που φαίνονται οι φλέβες από μέσα και μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια. Δεν διορθώνεται μέσω μαυρίσματος ή εμφυτεύματος γιατί δεν παράγω αρκετή μελανίνη και έχω κίνδυνο καρκίνου από το υπεριώδες φως και δεν έχω κατάλληλους θύλακες στην περιοχή για να υποστηρίξει τριχοφυία.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΙΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ!
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Οπως έχω πει και στο THREAD έχω μιλήσει με ειδικούς και αν γινόταν κάτι θα το έκανα.

savatage περιγράφω το πρόσωπο μου σε σχέση με το άτομο του βίντεο, αυτό δεν ήθελες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lilyanna View Post
    Αρα μοιαζεις με εφηβο. Κανε καμια ορμονοθεραπεια να στρωσεις!
    Αυτό δεν το ξέρουμε. Στο πρώτο βίντεο εμφανίζεται κάποιος με ένα ασυνήθιστο ιατρικό πρόβλημα που τον καθήλωσε στην παιδική ηλικία, ενώ στο δεύτερο κάποιος άλλος με χαρακτηριστικά ενηλίκου αλλά άσχημος (χώρια που θυμίζει αρρενωπή ομοφυλόφιλη γυναίκα - βρίσκω πιο ωραίο τον παρουσιαστή κι ας έχει ίσως και τα διπλάσια χρόνια). Μόνο ο ίδιος του (ο agnostosgnostos) μπορεί να μας πει τι ακριβώς συμβαίνει με την εμφάνισή του. Αν συμβαίνει κάτι.

Senior Member
    Τα χαρακτηριστικα του προσωπου σου παραπεμπουν περισσοτερο σε εφηβο? Και εαν ναι ποιας ηλικιας? Θελω να πω οτι το προσωπο ενος ενηλικα διαφερει σημαντικα απο αυτο ενος εφηβου.

Senior Member
    Οπως έχω πει και στο THREAD έχω μιλήσει με ειδικούς και αν γινόταν κάτι θα το έκανα.
    ΟΚ λοιπον οποτε συνεχισε τις προσπαθειες γνωριμιων και προσεγγισεων χωρις να απορριπτεις εκ των προτερων ευκολα κατηγοριες γυναικων και βαση στατιστικης καποια στιγμη θα βρεις και εσυ μια κοπελα που δε θα φρεναρει στο εμφανισιακο σου προβλημα και θα την κερδισεις στα πιο δυσκολα σημεια. Οπως τοσες και τοσες ειναι με ασχημους(ναι ξερω εχεις πει επανειλλημενως οτι εσυ στον κυκλο σου δε βλεπεις κανεναν ασχημο να εχει σχεση) για αλλους λογους, ετσι μπορεις και εσυ και ολοι!

Senior Member
    savatage περιγράφω το πρόσωπο μου σε σχέση με το άτομο του βίντεο, αυτό δεν ήθελες;
    Ναι το διαβασα, σε αυτο σου απαντησα και παραδεχομαι οτι αν μοιαζεις με μικρο εφηβακι, ναι ειναι αρκετα μεγαλο προβλημα, αλλα οχι εσαει εμποδιο.

Senior Member
    Μάλιστα. Σχεδόν απουσία φρυδιών συνδυασμένη με μαύρους κύκλους στα μάτια είναι ήδη δύο αρκετά αρνητικά στοιχεία στην εμφάνιση. Έχεις μιλήσει με ειδικούς για το θέμα αυτό συγκεκριμένα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    ΟΚ λοιπον οποτε συνεχισε τις προσπαθειες γνωριμιων και προσεγγισεων χωρις να απορριπτεις εκ των προτερων ευκολα κατηγοριες γυναικων και βαση στατιστικης καποια στιγμη θα βρεις και εσυ μια κοπελα που δε θα φρεναρει στο εμφανισιακο σου προβλημα και θα την κερδισεις στα πιο δυσκολα σημεια. Οπως τοσες και τοσες ειναι με ασχημους(ναι ξερω εχεις πει επανειλλημενως οτι εσυ στον κυκλο σου δε βλεπεις κανεναν ασχημο να εχει σχεση) για αλλους λογους, ετσι μπορεις και εσυ και ολοι!
    Μα υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν τριχα πανω τους και ειναι μια χαρα ωραιοι. Το στερεοτυπο του τριχωτου ψηλου ανδρα που γουσταρουν ολες οι γυναικες δεν ισχυει παντα!

Page 25 of 37 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast