32 και μόνος, γιατί; - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 37 FirstFirst ... 243233343536 ... LastLast
Results 496 to 510 of 545
    Senior Member
    Quote Originally Posted by agnostosgnostos View Post
    Καλημέρα, είμαι 32 και δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα ερωτικό με γυναίκα. Δεν έχω καθόλου υψηλά στάνταρ. Πάντα ήμουν κοινωνικός και δεν είχα πρόβλημα στη προσέγγιση, αλλά πάντα μου έριχναν άκυρο, συνήθως με την αιτιολογία πως δεν νιώθουν ερωτική έλξη για εμένα. Ποτέ δεν μου έχει δείξει κάποια κοπέλα ερωτικό ενδιαφέρον ούτε έχει ανταποκριθεί στο φλερτ μου. Φροντίζω την εμφάνιση μου όσο μπορώ και έχω πολλές παρέες και ενδιαφέροντα. Όμως τόσα χρόνια ερωτικής μοναξιάς έχουν αρχίσει να με επηρεάζουν. Νιώθω ανικανοποίητος, σεξουαλικά και συναισθηματικά. Πρόσφατα πήγα σε ψυχολόγο μήπως βοηθήσει αλλά μου είπε ότι δεν έχω κάτι και πως είναι φυσιολογικό ένας σεξουαλικά καταπιεσμένος άνθρωπος να νιώθει άσχημα όταν δεν εκτονώνεται κάπου. Τι συμβαίνει, γιατί γίνεται αυτό; Σε όσους φίλους και φίλες έχει τύχει να μιλήσω για αυτό δεν έχουν κάποια εξήγηση.
    Εδω και 33 σελιδες αυτο προσπαθουμε να σου εξηγησουμε και δεν δεχεσαι τιποτα!

Senior Member
    Δεν υπάρχει η δυνατότητα να το κλείσω εγώ;
    Δυστυχως οχι...
    Στειλε μηνυμα στον Aeon ή κανε report εδω και γραψτου το στην αιτιολογια οτι θελεις να κλεισει.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Συμφωνω. Ειδικα αφου ανεφερε τον faceonlyamothercouldlove που ξεκαθαρα ηταν δικος του πολλαπλος.

αγνωστεκλπ μιας και εισαι πολυ διαφορετικη περιπτωση απο το μικρο 20χρονο και τους πολλαπλους του, και εντελως διαφορετικη περιπτωησ και απο τον 85εον
    1)δασκαλος χορου=σεξυ
    2)κολυμβητης=σεξυ
    3)μορφωμενος=σεξυ
    4)νορμαλ υψος
    5)πρασινα ματια
    6)ικανος για διαλογο με σχετικα μεγαλο ευρος θεματων
    7)εχεις κυκλο γνωριμιων
    8)εισαι σταθεροποιημενος επαγγελματικα και ανετος οικονομικα
    9)κανεις ψυχοθεραπεια για να βγαλεις μια ακρη
    10)δεν εισαι πια παρθενος

Οσο προβληματικη κι αν ειναι η εμφανιση κυριως του προσωπου σου, που δεχομαι οτι μπορει να ειναι μεγαλο προβλημα αν μοιαζεις με 13χρονο, ΜΕΓΑΛΟ προβλημα, αντι να καθεσαι να θυμωνεις επειδη υπαρχουν και ανθρωποι με προβληματικη εμφανιση αλλα εχουν και εμπειριες ή/και σχεσεις, ασε τις υπεκφυγες και δουλεψε με τον εαυτο σου με ανοιχτο μυαλο και ειλικρινεια. Κι αφου εισαι τοσο πολυ πια ευκαταστατος, ψαξε και κοπελες στα ταξιδια που κανεις(Αν και μου απαντησες οτι και στο εξωτερικο ειχες την ιδια αντιμετωπιση!! )
    keep trying

Δεν ξερω τι απο ολα οσα λες ειναι αληθεια, τι ειναι ψεματα, τι ειναι υπερβολη ή διαστρεβλωμενο ή τι μπορει να κρυβεις αν κρυβεις κατι, αλλα σεβομαι το γεγονος οτι εισαι ικανοτατος για διαλογο σε αντιθεση με το καθε καμμενο χαρτι που ξεφυτρωσε εδω για να βγαλει την εσωτερικη του μουχλα κρυμμενος πισω απο μια οθονη.
    Και βασικα καλυτερα να ζητησεις απο το διαχειριστη να σου κλειδωσει το νημα.
    Συμφωνω σε αυτο και σε ολα τα παραπανω. Μια χαρα σε ειδα ρε αγνωστε απο οσα μας λες, λογικο και συζητησιμο, μην βαζεις τον εαυτο σου στην ιδια θεση με τους υπολοιπους στο νημα που δε βρισκουν γυναικα. Θεωρω πως εχεις περισσοτερες ελπιδες και γενικα αξιζει να το προσπαθησεις. Ηδη μας λες οτι το προσπαθεις με καινουριο ψυχολογο οποτε αυτο ειναι θετικο. Και κανεις και ποσα αλλα ενδιαφεροντα πραγματα.

Senior Member
    Εύκολο να λέτε συμβουλές τέτοιου είδους σε εμένα και τον 85E όταν δεν έχετε βρεθεί σε τέτοια θέση, δεν ξέρετε πως είναι. Εξω από τον χορό πολλοί ξέρουν να χορεύουν. Πιστεύω πως και ο άλλος κάπως έτσι έγινε ψυχάκιας, άκουγε συνέχεια συμβουλές που κανείς δεν έδειχνε να τις πιστεύει και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα των σχέσεων εκεί έξω και στο τέλος σχημάτισε την εντύπωση πως όλοι είναι εναντίον του επειδή είναι άσχημος και δεν θέλουν να του πουν την αλήθεια κατάμουτρα.
    Εχει δίκιο η savatage σε αυτό που σου λέει. Δεν είσαι ίδια περίπτωση με τον 85εον και σαφώς όχι με τους άλλους 2 εδώ που κάνανε το θέμα κουλουβάχατα.
    Ρωτάς σε ποιο πλανήτη ζούμε που βλέπουμε "άσχημους" με σχέσεις, αλλά εγώ σε ρωτώ σε ποιον πλανήτη ζεις εσύ που δεν τους βλέπεις; Δεν έχουμε κανενα λόγο βρε συ εδώ να σου λέμε ψέματα, μακάρι να μπορούσα να βάλω φωτογραφίες δηλαδή για να σε πείσω για του λόγου το αληθές.
    Αν είχες όντως τόσο χοντρό θέμα εμφάνισης όσο νομίζεις θα είχες πρόβλημα και σε άλλους τομείς της ζωής σου! Πώς εξηγείς οτι έχεις φίλους και κοινωνική ζωή πχ; Οι άνθρωποι που έχουν χοντρό θέμα, δεν μπορούν ούτε φίλους να βρουν γιατί αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό και το στίγμα παντού! Αυτό είναι που μας κάνει σε σένα να λέμε οτι δεν γίνεται να είναι αποκλειστικά η εμφάνιση σου το πρόβλημα. Μια άσχημη εμφάνιση δυσκολεύει το θέμα των σχέσεων ναι, δεν θα ήσουν ο τύπος που άλλαζε τις γκόμενες σα τα πουκάμισα, αλλά αποκλείεται να μην είχε βρεθεί ούτε μια βρε συ που να την ενδιαφέρεις! Αυτό δείχνει οτι κάτι άλλο συμβαίνει, κάπου αλλού κολλάει το πράγμα και δεν προχωρά.

Senior Member
    Κάτι πρέπει να κάναμε στις περασμένες μας ζωές και να το ξεπληρώνουμε εδώ με τέτοιο κάρμα... δεν εξηγείται διαφορετικά.

Senior Member
    Μπραβο αυτο πρεπει να εγινε. Τζαμπα οι 34 σελιδες.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Junior Member
    εγω πιστευω πρεπει να αυξησεις την αυτοπεποιθηση σου κατα περιπου 10%

επισης στον ελευθερο μου χρονο διαβαζω καρλ γιουνγκ και βουκοφσκι

για να μη νομιζεις οτι ειμαι απλα μια τρυπα

Senior Member
    τί πάει να πει "αυτοπεποίθηση";

Junior Member
    δεν εχω ιδεα αλλα ετσι εχω διαβασει

Senior Member
    αυτοπεποίθηση = χρήματα, κοινωνικό στάτους, αυτοκίνητο, σπίτι.
    Μάλλον σε λάθος κόσμο ψάχνουμε για αγάπη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by 85Eon View Post
    αυτοπεποίθηση = χρήματα, κοινωνικό στάτους, αυτοκίνητο, σπίτι.
    Μάλλον σε λάθος κόσμο ψάχνουμε για αγάπη..
    Οχι. Αυτοπεποίθηση = δεν τα βάζω με την μαύρη μου την μοίρα, την κακή τύχη, την μάνα που με γέννησε και αποφασίζω να κολυμπήσω αντί να πνιγώ κλαίγοντας την μοίρα μου.

Banned
    Quote Originally Posted by Lilyanna View Post
    Εδω και 33 σελιδες αυτο προσπαθουμε να σου εξηγησουμε και δεν δεχεσαι τιποτα!
    το να μη δεχεται καπιος τιποτα αυτο ευνοει τα σχολια γενικοτερα και το ενδιαφερον των αλλων

οταν καπιος πχ δεχεται ευκολα πραγματα οι αλλοι εχουν μια ταση να μη θελουν να τα συζητησουν μαζι του μαλον επειιδη τον βαριουνται επειδη τον εχουν δεδομενο.

Junior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 16-11-2017 at 13:00.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    το να μη δεχεται καπιος τιποτα αυτο ευνοει τα σχολια γενικοτερα και το ενδιαφερον των αλλων

οταν καπιος πχ δεχεται ευκολα πραγματα οι αλλοι εχουν μια ταση να μη θελουν να τα συζητησουν μαζι του μαλον επειιδη τον βαριουνται επειδη τον εχουν δεδομενο.
    Εννοω πως οτιδηποτε και να του πουμε αυτος βρισκει τροπο να το απορριψει και απλα μας λεει το συμπερασμα που εχει ηδη βγαλει για τον εαυτο του. Κουβεντα να γινεται δηλαδη.....

Banned
    υπαρχουν αλλου που θα εκαναν τα παντα για να ασχολουνται ολοι μαζι τους και για αυτους συνηθως δε γινεται κουβεντα

σα να τους λενε οχι επειδη το θελουν πολυ αφου δε θα πρεπε να το θελουν καθολου.

Page 34 of 37 FirstFirst ... 243233343536 ... LastLast