Results 1 to 15 of 18
Thread: Aπογοητευση
-
04-05-2008, 20:11 #1
Aπογοητευση
Δεν ξερω απο που να αρχίσω...βαρεθηκα να βλεπω Καγκουρες και ελεϊνα ατομα να σερνουν απο πισω τους κοπελες.Και δεν με νοιαζει για αυτες τις κοπελες που ειναι της μιας φορας (καταλαβαινετε τι λεω) αλλα το θεμα ειναι οτι ολοι αυτοι βρισκουν κοπελες που δεν τους αξιζουν...Προσπαθω να βρω μια κοπελα με ηθος και αρχες (σπανιο).Ολες τους ειναι πιασμενες.ΒΑΡΕΘΗΚΑ να ακουω οτι με θελουν για φιλο ή οτι δεν μπορουν να με δουν διαφορετικα.Προσπαθω να ειμαι τελειος απεναντι τους...τοσο σε θεμα εμφανισης που χαλαω ενα καρο χρηματα για την εμφανιση μου οσο και σε θεμα χαρακτηρα...προσπαθω να ειμαι κοινωνικος,ανθρωπος της παρεας, και με χιουμορ...ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. Εχω ρωτησει και κοπελες πωσ μοιαζω προς αυτες και μου λενε οτι ειμαι μια χαρα παιδι.ΑΡΑ τι παει στραβα??? HELP...
:(
- 04-05-2008, 21:35 #2
Originally posted by Στελιος
βαρεθηκα να βλεπω Καγκουρες και ελεϊνα ατομα να σερνουν απο πισω τους κοπελες.Και δεν με νοιαζει για αυτες τις κοπελες που ειναι της μιας φορας (καταλαβαινετε τι λεω) αλλα το θεμα ειναι οτι ολοι αυτοι βρισκουν κοπελες που δεν τους αξιζουν...
04-05-2008, 21:45 #3
Originally posted by Στελιος
Δεν ξερω απο που να αρχίσω...βαρεθηκα να βλεπω Καγκουρες και ελεϊνα ατομα να σερνουν απο πισω τους κοπελες.Και δεν με νοιαζει για αυτες τις κοπελες που ειναι της μιας φορας (καταλαβαινετε τι λεω) αλλα το θεμα ειναι οτι ολοι αυτοι βρισκουν κοπελες που δεν τους αξιζουν...Προσπαθω να βρω μια κοπελα με ηθος και αρχες (σπανιο).Ολες τους ειναι πιασμενες.ΒΑΡΕΘΗΚΑ να ακουω οτι με θελουν για φιλο ή οτι δεν μπορουν να με δουν διαφορετικα.Προσπαθω να ειμαι τελειος απεναντι τους...τοσο σε θεμα εμφανισης που χαλαω ενα καρο χρηματα για την εμφανιση μου οσο και σε θεμα χαρακτηρα...προσπαθω να ειμαι κοινωνικος,ανθρωπος της παρεας, και με χιουμορ...ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. Εχω ρωτησει και κοπελες πωσ μοιαζω προς αυτες και μου λενε οτι ειμαι μια χαρα παιδι.ΑΡΑ τι παει στραβα??? HELP...
προσπαθησε να προσπαθεις λιγοτερο και να εισαι \"ο εαυτος σου\"...
η ενταση και το αγχος οταν \"ψαχνουμε\" περναει στους αλλους και ειναι απωθητικο.
αυτο που ειναι πολυ ελκυστικο, ειναι η αυτοπεποιθηση και η ανετη και ηρεμη συμπεριφορα...
αφου εισαι μια χαρα παιδι οπως λες, και για να το λες, ετσι θα ειναι, χαλαρωσε και μην ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ να εισαι κοινωνικος, ευχαριστος, εξυπνος και οτι αλλο...
να εισαι οτιδηποτε απ ολα αυτα οπως σου βγαινει φυσικα χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια, οπως θα ησουν με κοντινους σου φιλους οπου δεν ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ να αποδειξεις τπτ γιατι σε ξερουν και σε εκτιμουν, κι απλα περνας καλα....
04-05-2008, 22:09 #4
Και γω έχω την αίσθηση ότι προσπαθείς πολύ κι έτσι είσαι πιο προσποιητός(για να φανείς τέλειος) και καθόλου χαλαρός με τις γυναίκες. Η Remedy τα γράφει άψογα.
Ενα μόνο θέλω να ρωτήσω. Τι εννοείς με ήθος και αρχές? Τι περιμένεις απο την κοπέλα?
05-05-2008, 00:50 #5
Στέλιο γεία σου,
Δε μου λές ΕΣΥ τι νομίζεις ότι πάει στραβά?
Και αλήθεια πως γνωρίζεις ότι στους άλλους δεν αξίζουν οι κοπέλες που έχουν ή ότι είναι ελέεινοί και κάγκουρες? Αλήθεια τους έχεις γνωρίσει και τους κρίνεις τόσο αυστηρά?
Επίσης να σου πώ ότι το να προσπαθείς να είσαι άτομο της παρέας και με χιούμορ και κοινωνικός ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ τέτοιο άτομο (και πολύ περισσότερο αν βρείς και την κοπέλα που θές γιατί την έπεισες ότι είσαι) τότε θα χρειαστεί συνέχεια να προσπαθείς να γίνεις κάτι που δεν είσαι. Κουραστικό το βρίσκω.been good, been bad. WILL GO ON
05-05-2008, 16:02 #6
Originally posted by justme
Στέλιο γεία σου,
Δε μου λές ΕΣΥ τι νομίζεις ότι πάει στραβά?
Και αλήθεια πως γνωρίζεις ότι στους άλλους δεν αξίζουν οι κοπέλες που έχουν ή ότι είναι ελέεινοί και κάγκουρες? Αλήθεια τους έχεις γνωρίσει και τους κρίνεις τόσο αυστηρά?
Επίσης να σου πώ ότι το να προσπαθείς να είσαι άτομο της παρέας και με χιούμορ και κοινωνικός ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ τέτοιο άτομο (και πολύ περισσότερο αν βρείς και την κοπέλα που θές γιατί την έπεισες ότι είσαι) τότε θα χρειαστεί συνέχεια να προσπαθείς να γίνεις κάτι που δεν είσαι. Κουραστικό το βρίσκω.
στο σημείο που έχει βαρεθεί με τους κάγκουρες να έχουν γκόμενες.... είναι απίστευτο πόσο αδικο φαίνεται να βλέπεις κατι γυφτότυπους με κατι μουν***ς χερακι χερακι.....πραγματικα... μια βολτα στο ψυρρή σάββατο βραδυ θα σας πείσει..........και μη ρωτάς πώς καταλαβαίνεις οτι ειναι καγκουρες.......το καταλαβαίνεις...τουλάχιστο� � να μην τα εχουν με μουν***ς...... πολύ αδικία............έχω και παράδειγμα απο διασημότητα:
Μαριάντα πιερίδη (μουν**α) , ο άντρας της (γυφτότυπος)................... Απο την άλλη, συμφωνώ με τα παιδιά που λένε στο στέλιο οτι προσπαθεί πάρα πολύ.....εχουν δίκιο, δεν αξιζει ΤΟΣΗ πολύ προσπάθεια..................στο τέλος χάνεσαι..........
05-05-2008, 17:37 #7
ΟΤΑΝ χαλαρωσεις κ αφεθεις ελευθερος κ να φανει τι πραγματικα εχεις μεσα σου θα παψεις να αναρωτιεσαιι....μην προσπα8εις αν δεν σ βγαινει.....
05-05-2008, 21:52 #8
αρχικα δεν εισαι ο μονος, ετσι ειμαστε ολοι μας!!!!!....εγς ποθ ειμαι κοπελα τι να πω???θεωρουμε αρκετα εμφανισιμη(με τα λεγομενα του κοσμου) προσπαθω να ειμαι οσο πιο χαλαρη γινετε αλλα πως γινετε αλλεσ και αλλεσ να εχουν αυτους που θελουν ...οσο και χαλια να ειναι...κι εμενα με θαυμαζουν για την ομορφια μου και για τους καλουσ μου τροπους....με λιγα λογια καταλιγω στα εξης¨....
1ον ειναι πολυ δυσκολο να βρεις αυτο που θελεις
2ον ποτε δεν μπορεις να ξερεισ τι ειναι αυτο που θελεις...γιατι κατανταει ρουτινα μετα
3ον περνα καλα πρωτα με τον εαυτο σου!!!πιανει!!!αδιαφορισε για τισ τυπικοτητες και αφεσου...αυτο που θα γοητευσει ειναι η προσωπικοτητα σου και οι τροποι σου ....και αργα ι γριγορα θα αναγνωριστει απο το καταλληλο ατομο....απλα μην ψαχνεις...θα ερθει απο μονο του...να εισαι απλα δεχτικος....enjoy
26-05-2008, 01:55 #9
Γεια σου Στέλιο και λοιποί που εχουν παρόμοιους προβληματισμούς.
Αν και λιγο αργα θα απαντησω σε αυτο μυνημα (τωρα γραφτηκα ντε ;))...
Δεν ξερω απο που να αρχίσω...βαρεθηκα να βλεπω Καγκουρες και ελεϊνα ατομα να σερνουν απο πισω τους κοπελες.Και δεν με νοιαζει για αυτες τις κοπελες που ειναι της μιας φορας (καταλαβαινετε τι λεω) αλλα το θεμα ειναι οτι ολοι αυτοι βρισκουν κοπελες που δεν τους αξιζουν...
Αυτοί δεν ασχολούνται μαζί σου, εσύ γιατί ασχολήσαι όμως μαζί τους και σε νοιάζει τόσο πολύ πόσο μεγάλη επιτυχία έχουν?
Από την άλλη όμως, αν είναι να ασχοληθείς μαζί τους, καλύτερα να μελετήσεις τι κοινό έχουν όλοι αυτοί, κάτι τους συνδέει, γιατί αν ήταν όντως αποτυχημένοι και ελεινοί τότε δεν υπάρχει περίπτωση να είχαν τόσο επιτυχία.
Μήπως ο τρόπος που πλησιάζουν και προσελκύουν το άλλο φύλο διαφέρει από το συνηθισμένο?Μήπως χμμ.. διακρίνονται από μια \"δυναμη\" και είναι αυτό που λέμε \"δεν μασαμε\" ?
Για κοίτα τους καλύτερα..
Προσπαθω να βρω μια κοπελα με ηθος και αρχες (σπανιο).Ολες τους ειναι πιασμενες.
Ε και?
Αν εσύ είσαι καλύτερος για αυτές και το ιδανικό κομμάτι τους (όσο γίνεται τέλος πάντων) νομίζεις ότι θα κάτσουν με τον άλλο, ή μάλλον πιο σωστά, ειναι σωστό για αυτές ιδιαίτερα αλλά και για εσένα άραγε να κάτσουν με τον άλλο από την στιγμή που δεν θα είναι τόσο ευτυχισμένες μαζί του όσο με εσένα?
ΒΑΡΕΘΗΚΑ να ακουω οτι με θελουν για φιλο ή οτι δεν μπορουν να με δουν διαφορετικα.
Όπως γράφεις:
Προσπαθω να ειμαι τελειος απεναντι τους...τοσο σε θεμα εμφανισης που χαλαω ενα καρο χρηματα για την εμφανιση μου οσο και σε θεμα χαρακτηρα...προσπαθω να ειμαι κοινωνικος,ανθρωπος της παρεας, και με χιουμορ...ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.
Θα κέρναγες εύκολα άραγε έναν άγνωστο σου?Αν όχι, γιατί να κεράσεις μια άγνωστη?Τι , επειδή έχει ωραίες γάμπες, πρέπει να την πληρώσουμε με την κρυφή ελπίδα ότι θα αγοράσουμε μετά με παρακάλια και άλλα δώρα το υπόλοιπο \"πακέτο\"?
.
Όσο για το Χιούμορ την ΖΩΝΤΑΝΙΑ και τα υπόλοιπα είναι θα έλεγα σχεδόν αναγκαία,από την στιγμή όμως που σου βγαίνουν αυθόρμητα και όχι να τα πιέζεις να βγουν.Αυτό φαίνεται ότι τα βγάζεις με το τσιγγέλι όταν γράφεις \"ΠΡΟΣΠΑΘΩ να είμαι έτσι\"
Εχω ρωτησει και κοπελες πωσ μοιαζω προς αυτες και μου λενε οτι ειμαι μια χαρα παιδι.ΑΡΑ τι παει στραβα??? HELP...
Πρέπει να σε δει και ερωτικά η άλλη όμως.
Για αυτό τι κάνεις?
.
Δεν πιστευεις οτι αν πάτε για έναν καφέ και πείτε ανέκδοτα και διάφορες ιστορίες ξερω γω, γελασετε και περασετε καλα , μετα θα παει σπιτι της και δεν θα κλεισει ματι για εσενα, εε?
26-05-2008, 02:13 #10
Φίλε μου.....δεν ξέρω αν οι άλλοι είναι κάγκουρες...και σε καμμιά περίπτωση δεν θεωρώ ότι υπάρχουν ηθικές και ανήθικες κοπέλες,ίσως ώριμες και λιγότερο ώριμες......
Εγώ έχω κοπέλα αυτή στιγμή στο πλάι μου....που και ομορφούλα είναι αλλά και σοβαρή. Βέβαια ,δεν είναι ακριβώς η ιδανική σχέση ούτε όλα πάνε ρόδινα.Υπάρχουν στιγμές που λέω καλύτερα μόνος.....Ωστόσο αν στην περίπτωση μου (που την έχω τώρα πιο πρόσφατη...) λειτούργησε κάτι για να βρώ την κοπέλα και να γίνουμε ζευγάρι ήταν το αυτονόητο.Ήμουν χαλαρός,δεν ντράπηκα να της πω αυτά που ένιωσα απ την πρώτη στιγμή (αν και βοήθησε λιγάκι και το ποτάκι που πείναμε) και μιλήσαμε και οι δυο για τα ενδιαφέροντα μας. Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτυ κοινών φίλων που γίνονταν σε κλαμπάκι.Ακούγαμε μουσική,χορεύαμε (υπόψιν δεν ξέρω να χορεύω.....) ,καπνίσαμε τα τσιγαράκια μας,είπιαμε τα ποτάκια μας......εεεεεεε και έδεσε το γλυκό.
Υ.Γ. Δίνω στον εαυτό μου πάντα ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που δεν αποσκοπούν βέβαια πάντα στο ρίξιμο.Αλλά θα πιάσω κουβεντούλα και με την υπάλληλο του σούπερ μάρκετ και την σερβιτόρα του μπάρ.....και με οποιονδήποτε άνθρωπο έχω στοιχειώδη (για τους τεχνοκράτες τυπική) επαφή.Πάνω απ όλα είμαστε άνθρωποι και η επικοινωνία είναι ο μόνος τρόπος για να έρθουμε πιο κοντά.
26-05-2008, 02:20 #11
Έχω μια φίλη που πραγματικά είναι πολύ όμορφη, είναι καλό παιδί, ευαίσθητη, δημιουργική.
Παραπονιέται σε όλη της τη ζωή πως δεν μπορεί να κάνει σχέση.
γιατί?
Εγώ πιστεύω ότι έχει λάθος προσέγγιση με τους άντρες, πχ, με το που γνωρίζει κάποιον τον κάνει κολλητό, (πλακίτσες, χαζοαστεία κα).
Φυσκά το κάνει για να νιώσει πιο άνετα, αλλά απ ότι φαίνεται διώχνει τους άντρες.
Πιθανότατα ο φίλος θεματοθέτης, κάνει κάτι λάθος και θα συμφωνήσω με τον boltseed, ότι μπορεί να χρησιμοποιεί το ίδιο μοτίβο προσέγγισης που πρφανώς δεν πιάνει...
Psychoans, είναι ήπιαμε και όχι είπιαμε και είναι πίναμε και όχι πείναμε....(με το συμπάθειο)
26-05-2008, 02:29 #12
Psychoans, είναι ήπιαμε και όχι είπιαμε και είναι πίναμε και όχι πείναμε....(με το συμπάθειο)
Να σαι καλά Θεοφανία...και φυσικά δεν χρειάζεται να λές (με το συμπάθειο)......Καλό είναι να μην σκοτώνουμε την ελληνική γλώσσα...κι εγώ μάλλον τη διέπραξα τη δολοφονία....;),Ίσως γιατί το πίνω φέρνει μεθύσι και θολούρα........Η αλήθεια είναι όμως ότι είναι κάπως περασμένη η ώρα....κι εγώ παραέγραψα μάλλον σήμερα.....Σε ευχαριστώ για τη διόρθωση.....και θέλω όποτε βρίσκεις τέτοια τερατουργήματα στα γραφόμενα μου....να τα αναφέρεις......Δεν θα διορθώσω τα λάθη μου.....έτσι για να γελάμε και λίγο με της νύχτας τη δουλειά που τη βλέπει η μέρα και γελά.....:)
26-05-2008, 02:36 #13
Όλοι κάτι παθαίνουμε μερικές φορές.
Έχω μια...(άλλη μια)....μανία με την ελληνική γλώσσα.
Ευτυχώς επιτρέπω με χαρά να μου κάνουν υποδείξεις για να διορθώνομαι.
Όσο για το παρά-έγραψες σήμερα, έχω να σου πω πως ήσουν πολύ εύστοχος σε πολλά απ όσα διάβασα.
Συγνώμη για το οφ τόπικ....
26-05-2008, 03:54 #14
παιδιά προσοχή στα ελληνικα σας
λεξικο πριν γραψετε
(Σωστή θεοφανια?)
26-05-2008, 15:56 #15
Ο Βoltseed λέει κάτι σημαντικό στο θεματοθέτη: \'πρέπει να σε δει και ερωτικά η άλλη όμως\'...
Και διαβάζοντας για τη φίλη σου Θεοφανία, σκέφτηκα αυτό ακριβώς, ότι δηλαδή η συμπεριφορά της δεν βγάζει κανέναν ερωτισμό.
Αλλαγή αγωγής
16-06-2025, 23:35 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια