Aπογοητευση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Member
    Καταλαβαίνω απόλυτα την απογοήτευση σου.Εγώ είμαι και περιπτωσάρα , δε μου έχει κάτσει ποτέ καμία.Δοκίμασε όχι μόνο σε αυτές που ξεχωρίζεις , αλλά ό,τι να \'ναι.Καμιά φορά εμείς τα \"καλά παιδιά\" αποφεύγουμε τις ξεπεταγμένες ενώ αυτές κάθονται πιο εύκολα και μπορεί να ξηγιούνται και καλύτερα από άποψη συμπεριφοράς σε σχέση με τις δήθεν καλές και σοβαρές κοπέλες που επιλέγουν τους πιο άκυρους τελικά.

Senior Member
    Originally posted by Absolut
    Καταλαβαίνω απόλυτα την απογοήτευση σου.Εγώ είμαι και περιπτωσάρα , δε μου έχει κάτσει ποτέ καμία.

Πως ακριβώς συνδέεις ότι είσαι περιπτωσάρα με το γεγονός ότι δεν σου έχει κάτσει ποτέ καμία?

.

Ρε σεις, πρέπει να αλλάξει αυτή η γνώμη για τις γυναίκες.Τι θα πει \"παω εξω και ότι κάτσει\"?Μήπως περιμένουμε να μας την πέσουν κιόλας εκεί που πίνουμε καφέ? :p

Member
    Originally posted by Boltseed
    Originally posted by Absolut
    Καταλαβαίνω απόλυτα την απογοήτευση σου.Εγώ είμαι και περιπτωσάρα , δε μου έχει κάτσει ποτέ καμία.

Πως ακριβώς συνδέεις ότι είσαι περιπτωσάρα με το γεγονός ότι δεν σου έχει κάτσει ποτέ καμία?

Από μόνο του συνδέεται.Γιατί είμαι 24 χρονών.Και είμαι και σε σχολή γεμάτη γυναίκες.
    Και τραβεστί να είναι κάποιος , έτσι από περιέργεια μπορεί να το δοκιμάσει και με γυναίκα.Εγώ τίποτα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12