Μην παρακαλατε τις γκομενες! - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 20 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 295
    justme...πιο πολλές ελπίδες έχεις να μιλήσεις σοβαρά με τον καναπέ σου...

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Παλι δεν ειχες οργασμο?

Originally posted by picker
    Παλι δεν ειχες οργασμο?

Έψαχνα τη μάνα σου να μου δώσει κανένα μάθημα αλλά είχε δουλειά....

Senior Member
    Όπως είπε και η Ντάλια από την γνωστή τηλεοπτική σειρά
    \" Νάτο πάλι. Πως το κάνεις αυτό??\" (και εννοώ τις γενικεύσεις)
    Oι λεξεις εχουν ενα νοημα, το οποιο ομως ο καθενας το βλεπει θετικα ή αρνητικα, αναλογα με τη φιλοσοφια του. Για μενα οι πουτανες ειναι απολυτα σεβαστες και καθολου κατακριτεες, για την ακριβεια θα ελεγα οτι εκτελουν υψηλο λειτουργημα.
    Επίσης να γράψω πως εγώ νομίζω ότι το λειτούργημα που εκτελούν οι πόρνες (μου αρέσουν τα ελληνικά και όχι τα λατινικά) είναι ότι εξυπηρετούν τους (για όποιους λόγους) σεξουαλικά στερημένους άντρες. Εσύ ποιό λειτούργημα θεωρείς ότι υπηρετούν??
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΥΤΟ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Έψαχνα τη μάνα σου να μου δώσει κανένα μάθημα αλλά είχε δουλειά....
    Μαθαινεται ο οργασμος? Αμα δεν σου κανει κουκου το μουνι...

Originally posted by MANTHES
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΥΤΟ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ;

Δεν πειράζει, για άλλη μια φορά επιβεβαιωνόμαστε.....

Senior Member
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Tέσπα για να βάλω κάπου μία σειρά και εγώ την σκέψη μου picker, θα ήθελα αν μπορούσες να μου γράψεις τι είναι αυτό που βρίσκεις στις πόρνες και όχι στις υπόλοιπες γυναίκες?
    Επίσης θα ήθελα να μου πείς τις είναι αυτό που σε ενοχλεί στις γυναίκες και όχι στις πόρνες.

Senior Member
    Δε μπορώ να το κρύψω.
    Γέλασα..........

Senior Member
    Καλα κι εγω Θεοφανια με τις ατακες σου εριξα τρελο γελιο, μεχρι δακριων! Εισαι πολυ... καυστικη βρε παιδι μου.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Originally posted by weird
    Καλα κι εγω Θεοφανια με τις ατακες σου εριξα τρελο γελιο, μεχρι δακριων! Εισαι πολυ... καυστικη βρε παιδι μου.
    Σιγα το χιουμορ :-/

Senior Member
    Ελα και πλησιάζουμε.. ερώτηση στον πίκερ όστις προτιμά τας πόρνας. Θα γούσταρες η κοπέλλα σου νάταν ***** ? θα της έδινες τα πάντα αν σ αγαπούσε μεν, αλλά δεν έκοβε το λειτούργημα δε?

Senior Member

Φιλε διαφωνω καθετα μαζι σου, οι περισσοτερες γυναικες ειναι ηλιθιες. Αν ηθελα, θα μπορουσα να τις δουλευω ολες ψιλο γαζι. Το θεμα ειναι οτι δεν με εξιταρει να ριξω μια γυναικα με κολπο, η νικη για μενα θα ειναι να βρω καποια αρκετα εξυπνη ωστε να καταλαβει οτι οι αλλοι την παραμυθιαζουν ενω εγω της λεω την αληθεια.
    Την αρκετά έξυπνη πρέπει να την σεβαστείς για αυτό που είναι και οχι να περιμένεις να καταλάβει αυτό που θέλεις εσύ , ούτε φυσικά πρόκειται να καταλάβει οτι εσύ είσαι ανώτερος και αυτή εχει ως μόνη αξία το \'\'μ****\'\' της ............ και σίγουρα θα ψάξει για ισότιμη σχέση και σχέση αμοιβαίου σεβασμού .

Εσύ μαλλον θέλεις μια fake έξυπνη , που θα της δώσεις αυτήν την ταμπέλα εσύ , επειδή σε επέλεξε (τι εξυπνάδα) και επειδή θα προσκυνά τις ιδέες σου (που είναι οι εξυπνότερες, σαν του Κοπέρνικου ας πούμε........)

Καλή τύχη !

Senior Member
    Originally posted by Kleiw
    Την αρκετά έξυπνη πρέπει να την σεβαστείς για αυτό που είναι και οχι να περιμένεις να καταλάβει αυτό που θέλεις εσύ , ούτε φυσικά πρόκειται να καταλάβει οτι εσύ είσαι ανώτερος και αυτή εχει ως μόνη αξία το \'\'μ****\'\' της ............ και σίγουρα θα ψάξει για ισότιμη σχέση και σχέση αμοιβαίου σεβασμού .
    Ειδες που δεν εχεις καταλαβει? Μα εγω αυτο θελω αγαπη μου, μια ισοτιμη σχεση! Οι περισσοτερες γυναικες λετε οτι θελετε ισοτητα ενω στην πραξη γουσταρετε να ειστε παντα απο κατω.

Απολυτη ισοτητα πιστευω οτι δεν μπορει να υπαρξει αλλα θελω τη γυναικα οσο πιο κοντα γινεται, παντα βεβαια ο αντρας πρεπει να εχει μια μικρη υπεροχη.

Page 12 of 20 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast