Μην παρακαλατε τις γκομενες! - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 20 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 295
    Banned
    σορρυ αλλα δεν το βρισκω σωστο να μπαχαλευουμε αλλα θεματα,

Originally posted by picker

Φανταζομαι κανεις τις ιδιες πουστιες στην γκομενα σου.

αφου σε ενδιαφερει να σου πω,
    οταν μιλαγα με αλλη γυναικα στο ιντερνετ ειπα στην σντροφο μου να διαβασει ολη την συνομιλια που ειχα.
    Καλως η οχι, δεν κρυβω τιποτα απο την συντροφο μου.
    Αυτο δεν σημαινει οτι το περασε στο ντουκου επειδη ημουν ειλικρινης και καλως μου ειπε οτι ειχε να μου πει.
    Αλλα το βρισκω βαρετο να αναπαραγω ολη την φιλοσοφια που αναπτυσεις σε αυτο το ποστ.
    Επισης ο τιτλος του θρεντ μου φαινεται το λιγοτερο ηλιθιος....
    Παρακαλαει αυτος που εχει πεσει κατω απο καθε ανεκτο επιπεδο και οχι αυτος που ειναι καθαρος.
    Αν οπως λες ησουν ετσι, μπορει να μην πετυχαινες μια γυναικα με την πρωτη αλλα καποια στιγμη θα εβρισκες ενα ανθρωπο που θα εκτιμουσε την ειλικρινεια σου.
    Κατα εμε το οτι δεν εχεις βρει θα επρεπε να σε προβληματισει.

Αντιθετα το εχεις κανει και επιστημη την αποψη σου για να δικαιολογεις οτι σου ερθει και να βολευεσαι.
    Ε οκ, αμα εσενα σε φτιαχνει εμενα μου περισευει.

Senior Member
    Originally posted by krino
    οταν μιλαγα με αλλη γυναικα στο ιντερνετ ειπα στην σντροφο μου να διαβασει ολη την συνομιλια που ειχα.
    Αυτο δεν σημαινει οτι το περασε στο ντουκου επειδη ημουν ειλικρινης και καλως μου ειπε οτι ειχε να μου πει.
    ... κι εγω εχω το δικαιωμα να μη σε πιστευω.

Senior Member
    picker.. εκτος από αυτό.. θα μπορούσες να σχολιάσεις και τα υπόλοιπα λόγια του krino.. όπως αυτά..

Επισης ο τιτλος του θρεντ μου φαινεται το λιγοτερο ηλιθιος....
    Παρακαλαει αυτος που εχει πεσει κατω απο καθε ανεκτο επιπεδο και οχι αυτος που ειναι καθαρος.
    Αν οπως λες ησουν ετσι, μπορει να μην πετυχαινες μια γυναικα με την πρωτη αλλα καποια στιγμη θα εβρισκες ενα ανθρωπο που θα εκτιμουσε την ειλικρινεια σου.
    Κατα εμε το οτι δεν εχεις βρει θα επρεπε να σε προβληματισει.

Αντιθετα το εχεις κανει και επιστημη την αποψη σου για να δικαιολογεις οτι σου ερθει και να βολευεσαι.
    Ε οκ, αμα εσενα σε φτιαχνει εμενα μου περισευει.
    όχι μόνο ο,τι σε βολεύει!!

Banned

εσυ εχεις δικαιωμα να κανεις οτι σε βολευει.
    Εγω θα σου πω κατι αλλο,
    αν νομιζεις οτι ολος ο πλανητης εχει συνομωτησει εναντιον σου, τοσο το χειροτερο για σενα.

Φυσικα το οτι απαντας επιλεκτικα δειχνει οτι απαντας μονο σε οτι σε βολευει.
    Και προσωπικα εγω δεν θα κατσω να βολεψω κανενα για να τονωθει ο πληγωμενος εγωισμος του.
    Το μονο που βαριεμαι στην ζωη μου αλλωστε, ειναι να σχολιαζω ανεξοδους πληγωμενους εγωισμους.

Senior Member
    Αργείς πολύ να απαντήσεις πάντως.. Μάλλον δεν σε βολεύει... γι αυτό!!

Senior Member
    Σιγα μην απαντω στην καθε μαλακια που μου γραφει ο καθενας εδω μεσα... Απαντω μονο εκει που πιστευω οτι χρειαζεται.

Senior Member
    Originally posted by Woman
    YΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ :D
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    Originally posted by Woman
    YΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ :D
    Αυτό σίγουρα. Αλλά επίσης και ότι υπάρχουν άνθρωποι που επιχειρηματολογούν μόνο σε ό,τι τους βολεύει..! :P

Senior Member
    ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ; ΓΕΜΑΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ :cool:
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Banned
    Σιγα μην απαντω στην καθε μαλακια που μου γραφει ο καθενας εδω μεσα... Απαντω μονο εκει που πιστευω οτι χρειαζεται.
    σωστο.
    οπως επισης λυνεις και τα προβληματα που πιστευεις οτι πρεπει να λυθουν.

:D

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ; ΓΕΜΑΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ :cool:
    Ασε που μπορείς κιόλας αν ουτε με τον εαυτό σου δε θές διάλογο (για επιχειρήματα και αηδίες είμαστε τώρα) να βάλεις 20 ευρώ στην τσέπη σου και να μη παρακαλάς και καμία γκόμενα..........
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    πίκερ, πες κι ένα γεια.δεν κρατάω κακίες ( δικές σου! ) αλλά σάλτα και και πήδα ρωσιδάκια!και μην παρακαλάς γκόμενες!όμορφε!στο μυαλό, εννοώ.

Senior Member
    Originally posted by arktos
    πίκερ, πες κι ένα γεια.δεν κρατάω κακίες ( δικές σου! ) αλλά σάλτα και και πήδα ρωσιδάκια!και μην παρακαλάς γκόμενες!όμορφε!στο μυαλό, εννοώ.
    Aυτο κανω αγαπη μου, πηδαω τα καλυτερα Ρωσιδακια και ειμαι περηφανος που το λεω. Επαναλαμβανω οτι καμια γκομενα δεν αξιζει να της δινει κανεις αξια, ειναι κατωτερη σε ολους τους τομεις απο ενα μεσο αντρα. Πεφτουμε θυματα της φυσης μας και του απωτερου σκοπου μας που ειναι η αναπαραγωγη.

Να σου πω κατι? Στα παπαρια μου αν αφησω απογονους ή οχι. Ειναι ενα λαθος αυτη η ζωη απο την αρχη ως το τελος. Προσπαθουμε να περναμε καλα με θεους και δαιμονες, σκοτωνομαστε στη δουλεια και την προσπαθεια για να παρουμε στο τελος 2 μετρα γη.

Ειναι τραγικο να τα εχουν οι γυναικες ολα ετοιμα στο πιατο, ενω ο αντρας να ειναι καταδικασμενος μια ζωη να παλευει να κερδισει την εκτιμηση τους. Να ερθουν αυτες σε μενα, σιγα μην τους κανω τη χαρη οπως οι αλλοι. Εχω πλεον σκληραγωγησει αρκετα τον εαυτο μου στη μοναξια και οσο για το σεξ... ευτυχως πουτανες υπαρχουν πολλες!

Banned
    λοιπον μου εφτιαξε την μερα αυτα που γραφεις,
    και δεν αντεχεται η προκληση να μην απαντησω....

Aυτο κανω αγαπη μου, πηδαω τα καλυτερα Ρωσιδακια και ειμαι περηφανος που το λεω.

το γραφεις αυτο λες και εχεις κανει καμια σπουδαια δουλεια.
    οποιος κανει κεφι, μπορει να πηδαει οτι του γυαλισει το ματι εφοσον πληρωσει.
    Δεν καταλαβαινω για πιο λογο εισαι περηφανος...
    Αν πεις ευχαριστημενος το καταλαβαινω.

Επαναλαμβανω οτι καμια γκομενα δεν αξιζει να της δινει κανεις αξια, ειναι κατωτερη σε ολους τους τομεις απο ενα μεσο αντρα.

καλα αμα τα πιασουμε ενα προς ενα θα δεις οτι εισαι εντελως φαουλ.
    Μονο βιολογικα αν το πιασεις θα δεις οτι η γυναικα ειναι πιο ανθεκτικος σαν ον αλλα και ζει περισσοτερο.
    Πχ εχεις ακουσει πολλες φορες καποιον να ειναι χηρος και να παιρνει συνταξη απο την γυναικα του??

Πεφτουμε θυματα της φυσης μας και του απωτερου σκοπου μας που ειναι η αναπαραγωγη.

εδω μερικως εχεις δικαιο.
    Αλλα απαντησε μου κατα ποσο μπορεις να πας εναντια στην φυση σου???
    Εχεις δει πως κανουν οι γατες οταν εχουν οιστρο???
    περνουν φορα και κοπανανε το κεφαλι τους στο τοιχο....

Να σου πω κατι? Στα παπαρια μου αν αφησω απογονους ή οχι.

σωστος, ουτε εμενα με ενδιαφερει.

Ειναι ενα λαθος αυτη η ζωη απο την αρχη ως το τελος. Προσπαθουμε να περναμε καλα με θεους και δαιμονες, σκοτωνομαστε στη δουλεια και την προσπαθεια για να παρουμε στο τελος 2 μετρα γη.

ε ναι καπως ετσι ειναι.
    αν και μπορω να σου απαντησω οτι αμα εχεις μυαλο που δουλευει μπορεις να κανεις πραγματα.
    Υπαρχουν περιπτωσεις ανθρωπων που η μιζερια τους, τους εχει ηδη θαψει κατω απο 2 μετρα γης και ας ζουν.
    Προσεξε γιατι κινεισαι προς τα εκει.

Ειναι τραγικο να τα εχουν οι γυναικες ολα ετοιμα στο πιατο, ενω ο αντρας να ειναι καταδικασμενος μια ζωη να παλευει να κερδισει την εκτιμηση τους.

τραγικο???
    δεν νομιζω βολικο ναι, αλλα τραγικο???
    Και αντε ειναι αισχος, τι προτεινεις να τις μαστιγωσουμε για να πατσισεις???

Να ερθουν αυτες σε μενα, σιγα μην τους κανω τη χαρη οπως οι αλλοι.

οταν σου χτυπησουν το κουδουνι, ενημερωσε μας...

Εχω πλεον σκληραγωγησει αρκετα τον εαυτο μου στη μοναξια

στο αγιο ορος θα βρεις αρκετους συμπαθουντες στο επαγγελμα. Εδω εξω οι υπολοιποι εχουμε πεσει στην αμαρτια....

και οσο για το σεξ... ευτυχως πουτανες υπαρχουν πολλες!

μωρε ευτυχως δεν λες τιποτα....
    αλλιως τις γειτονισες σου δεν θα τις εβλεπα και με πολυ ασφαλεια.

Θα με ενδιεφερε να συνεχιζαμε την ιδια κουβεντα μετα απο δεκα χρονια....
    :cool:

Senior Member
    Originally posted by arktos
    Aυτο κανω αγαπη μου, πηδαω τα καλυτερα Ρωσιδακια και ειμαι περηφανος που το λεω. Επαναλαμβανω οτι καμια γκομενα δεν αξιζει να της δινει κανεις αξια, ειναι κατωτερη σε ολους τους τομεις απο ενα μεσο αντρα. Πεφτουμε θυματα της φυσης μας και του απωτερου σκοπου μας που ειναι η αναπαραγωγη.
    Συγκρινεις τα μηλα με τα πορτοκαλια και θεωρεις οτι αληθευει το συμπαρασμα?
    Απωτερος σκοπος ολων, αντρων και γυναικων η αναπαραγωγη λοιπον! Να κι ενα κοινο σημειο. Αν ωστοσο καταλαβα, εννοεις οτι τα ενστικτα της αναπαραγωγης καθοδηγουν με την βοηθεια της τεστοστερονης και αλλων ορμονων τη συμπεριφορα των ανθρωπων(εχουν κι οι γυναικες καβλες) και πεφτουμε θυματα αυτης της εντονης επιθυμιας.
    Ξερεις, σε αυτο καποιοι, ανεξαρτητως φυλου, ειναι πιο ανθεκτικοι αλλοι οχι. Οι αντοχες του καθενος στην αποχη απο το σεξ , διαφερουν.

Να σου πω κατι? Στα παπαρια μου αν αφησω απογονους ή οχι.
    Κι οχι μονο στα δικα σου τα παπαρια αλλα και σε πολλων αλλων. Πολλοι καναν την παπια οταν η φιλη τους εμεινε εγκυος επειδη το ζευγος ηθελε να απολαυσει τον ερωτα χωρις προφυλαξεις, πολλες εκαναν εκτρωση, πολλες πηραν χαπι, πολλοι εκσπερματωσαν εκτος της γυναικας.Πολλοι οταν ζευγαρωνουν μονο την αναπαραγωγη δεν σκεφτονται.

Ειναι ενα λαθος αυτη η ζωη απο την αρχη ως το τελος.
    Ωραια η φιλοσοφια σου, πολυ βαθυστοχαστη!

Προσπαθουμε να περναμε καλα με θεους και δαιμονες, σκοτωνομαστε στη δουλεια και την προσπαθεια για να παρουμε στο τελος 2 μετρα γη.
    Οταν λες προσπαθουμε, αναφερεσαι σε ολους τους ανθρωπους ή τους Ελληνες μονο? Εσυ τους εκπροσωπεις και συγουρα, πρεσβευεις την αντικειμενικη αληθεια. Ποσες φορες θα το πουμε να μην γενικευεις?
    \"Λυπαμαι\" που θα στο πω αλλα δεν ειναι ολων οι ζωες ετσι. Ουτε ειναι ολοι τοσο παθητικοι μοιρολατρες απεναντι στα πραγματα.

Ειναι τραγικο να τα εχουν οι γυναικες ολα ετοιμα στο πιατο
    Οι γυναικες τα εχουν ολα ετοιμα, για αναλυσε το λιγο. Μπορει να γινεις μαζι με εμας κι εσυ ο ιδιος μαρτυρας του παραλογισμου σου.

, ενω ο αντρας να ειναι καταδικασμενος μια ζωη να παλευει να κερδισει την εκτιμηση τους.
    Αναφερεσαι σε ολους τους αντρες? Υπαρχουν ανθρωποι που ζουν αγαπημενοι και ευτυχισμενοι με την συντροφο τους και δεν εδωσαν καμια τετοια παλη σε πληροφοορω. Ερμηνευεις τα παντα , οπως σε βολευει.
    Να ερθουν αυτες σε μενα, σιγα μην τους κανω τη χαρη οπως οι αλλοι.
    Εδω ειναι λες και ακοουω ενα τριχρονο να μιλα!... εχεις μεινει χροοονια πισω στο συναισθημα με πολλα πολλα παραπονα κι απωθημενα που καλο ειναι να δουλεψεις. Καλες οι αντοχες σου στην μοναξια, καλη και η καλυψη των ορμων σου αλλα για ποσο?

Εχω πλεον σκληραγωγησει αρκετα τον εαυτο μου στη μοναξια και οσο για το σεξ... ευτυχως πουτανες υπαρχουν πολλες!
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Page 14 of 20 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast