Results 46 to 60 of 295
Thread: Μην παρακαλατε τις γκομενες!
-
07-05-2008, 10:16 #46
Picker,
δεν βρίσκεις έρωτα πληρώνοντας... σεξ βρίσκεις. Εφόσον σου αρκεί αυτό, με γειά σου και με χαρά σου. Όμως σκέψου πως το σεξ είναι μόνο ένα κομμάτι απο το πακέτο \"έρωτας\".
- 07-05-2008, 10:28 #47
Originally posted by picker
... προτιμω τον ευκολο δρομο που ομως μου εξασφαλιζει ηρεμια, τιμη και αξιοπρεπεια.
άλλωστε οι έννοιες αυτές ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ποτέ δεν είχαν και τις καλύτερες των σχέσεων με την ... \"ευκολία\" ...
Κάθε άλλο ...
Τώρα, ως προς το ότι \" ... σου εξασφαλιζει ηρεμια\" , τί να πω φιλαράκο ...
\"η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράμα\" ... οπότε περί ορέξεως ... \"ΖΩΗ ... επί χρήμασι\" !
:)
07-05-2008, 10:31 #48
Μάλιστα εδώ αυτό θα το συζητάμε για πάντα γιατί είναι ένα θέμα που άνδρες και γυναίκες δεν θα συμφωνήσουν ποτέ. Πολύ απλά επειδή ο τρόπος με τον οποίο τα δύο φύλλα απολαμβάνουν το σεξ διαφέρει. Μάλιστα είχα διαβάσει στο american journal of psychology ότι οι περισσότερες γυναίκες στην ερώτηση: σου αρέσει το σεξ; δεν απαντούσαν με ένα ναι ή ένα όχι αλλά με σύνθετες προτάσεις, αντίθετα με τους άντρες που απαντούσαν με το αναμενόμενο ξερό ΝΑΙ.
Γιαυτό τον λόγο το αν ένας πληρώνει για σεχ είναι δική του δουλειά και άλλοι το καταλαβαίνουν άλλοι όχι... μην μας λες όμως ρε φίλε εμάς τους ρομαντικούς θύματα γιατί τουλάχιστον αναπτύσσουμε κάτι παραπάνω εκτός από AIDS στις σχέσεις μας.
07-05-2008, 10:36 #49
Σιγουρα λυνω το μισο μου προβλημα, ειμαι ομως εγωιστης και πανω απ\' ολα βαζω αυτο. Ειναι εξοργιστικο το οτι οι γυναικες εχουν την απολυτη ευχερεια της αποδοχης ή της απορριψης. Βεβαια, αυτη την πολυτελεια τους την εχει δωσει και ο νομοθετης, ο οποιος τις προστατευει σε καθε περιπτωση βιασμου, μην εξεταζοντας καθολου τις περιρρεουσες συνθηκες. Εχει καταντησει τον αντρα μαλθακο και υποτακτικο, δινοντας την πολυτελεια στη γυναικα να παιζει ασυστολα με τον πονο του. Ευτυχως που τουλαχιστον υπαρχει η πορνεια, θα επρεπε να ευγνωμονουν οι γυναικες τις πορνες, δεν εχουν καταλαβει ποσο μεγαλο καλο τους κανουν!
07-05-2008, 10:37 #50
Οχι, απλα δεν ανεχομαι να ειναι το αρσενικο παντα αυτο που πρεπει να μοχθησει και να αγχωθει για να βρει τον ερωτα
Φίλε picker, δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά δεν δουλεύουν όλα τα αρσενικά υπερωρίες μοχθώντας για να βρουν γυναίκα...
ενω το θηλυκο να τα εχει ολα ετοιμα στο πιατο, να ειναι ο απολυτος αυστηρος κριτης και διαλογεας. Ποια εισαι εσυ να με κρινεις?
Περνάς από κριτική επιτροπή για να π@@@ς?
Το διαλογέας φαντάζομαι ότι ειναι δική σου λέξη....
Η μονη μας διαφορα που σου επιτρεπει να το κανεις αυτο ειναι οτι εγω εχω πολλαπλασιες ορμες απο σενα και πατας πανω στη ζωτικη αναγκη μου για σεξ.
...και άλλη μια, αλλά θέλω να είσαι ψύχραιμος: δεν έχουμε τέσσερα πόδια και ουρά...
Ε ναι, λοιπον, απο το να σου δινω το δικαιωμα να γελας και να παιζεις μαζι μου προτιμω τον ευκολο δρομο που ομως μου εξασφαλιζει ηρεμια, τιμη και αξιοπρεπεια.
Πιάσε δουλειά στο τσίρκο....
07-05-2008, 10:39 #51
Originally posted by Manos88
..... τους άντρες που απαντούσαν με το αναμενόμενο ξερό ΝΑΙ.
-------------------------------------------
.... Μήπως άραγε στο ό,τι η απάντηση τους ήταν ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ (= δεδομένη, προκαθορισμένη,επιβεβλημέ� �η, φυγείν αδύνατον .... κλπ ) κρυβεται και το ΠΡΟΒΛΗΜΑ των αντρων ... ΓΕΝΙΚΑ ...
κι αυτή η \"ξηρότητα\" στην απάντηση \"ΝΑΙ\", πόσους \"χυμούς ζωής\" στερείται ... ;
- νομίζω η καρδούλα τους το ξέρει ... μονάχα !
07-05-2008, 10:42 #52
αχαχα ναι psy δεν ξέρεις ότι οι άνδρες είμαστε πολύ προβλέψιμοι και γιαυτό και γοητευόμαστε από τις απρόβλεπτες γυναίκες; εκτός βέβαια από τον picker που γοητεύεται από τα κόκκινα λαμπάκια.
07-05-2008, 10:43 #53
Originally posted by Manos88
Γιαυτό τον λόγο το αν ένας πληρώνει για σεχ είναι δική του δουλειά και άλλοι το καταλαβαίνουν άλλοι όχι... μην μας λες όμως ρε φίλε εμάς τους ρομαντικούς θύματα γιατί τουλάχιστον αναπτύσσουμε κάτι παραπάνω εκτός από AIDS στις σχέσεις μας.
Εδώ βρίσκεται όλη η ουσία, αλλά πρέπει κάποιος να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός απ το \"@@@@@\"\"\"\" του για να το κατατάβει και σε μερικές κατηγορίες αντρών είναι από δύσκολο έως και αδύνατο....
07-05-2008, 11:29 #54
Originally posted by Θεοφανία
Φίλε picker, δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά δεν δουλεύουν όλα τα αρσενικά υπερωρίες μοχθώντας για να βρουν γυναίκα...
07-05-2008, 12:54 #55
picker διακρίνω μια προκατάληψη σχετικά με τις γυναίκες ή είναι η ιδέα μου; μήπως όπως θα λεγε και ο φρόυντ το οιδιπόδειο μας τυφλώνει;
07-05-2008, 13:10 #56
picker αν θυμάμαι καλά παλιότερα είχες βάλει αγγελία εδώ στο φόρουμ και έψαχνες να βρεις γυναίκα..Τι έγινε,απογοητεύτηκες και αποφάσισες να επιστρέψεις για να μας την πεις σε όλες τις γυναίκες?
07-05-2008, 13:34 #57
Originally posted by Θεοφανία
εν ολιγεις,
να μην τις παρακαλαμε γιατι δεν αξιζει, αλλα αν απο την αλλη δεν τις παρακαλαμε και τα βρισκουμε τις πουλαμε παραμυθι ετσι?
Βεβαια εσυ αυτος που δεν παρακαλαει, δεν λεει ψεματα παρα μονο την σκληρη αληθεια....
Φυσικα με ολα αυτα εισαι και ο πιο αξιολογος ανηρ του πσυκο και ουχι μονο....
Πικερ,
πιστευω οτι απλα θες να βρεις μια γυναικα και να της αλλαξεις τα φωτα για ολα οσα νομιζεις οτι σου χρωσταει και για ολα οσα νομιζεις οτι σε εχει πληγωσει / αδικησει κλπ κλπ.
Εκεινο που δεν νομιζω να θες να ασχοληθεις ειναι αν ποτε - οποτε, εχεις ΕΣΥ πληγωσει κοσμο χωρις ποτε να το ψαξεις ποτε σου η να σε ενδιαφερει σαν ενδεχωμενο.
Η πατεντα ειναι οτι οπως και εσυ σκεφτονται αρκετοι ανθρωποι διπλα σου και οπως καταλαβαινεις ουσια καμια.
Για ολα αυτα, οι πουτανες παραμενουν μια σταθερη λυση ενος μεσαιου κοστους με χαμηλο ψυχολογικο ρισκο αλλα και με απεριοριστη μοναξια την οποια δεν μπορεις να την αναπληρωσεις με 20 ευρω....
Ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις,
καλημερα.
07-05-2008, 23:49 #58
Ελειψα για λιγο καιρο και παρατηρω μεγαλη μιζερια εδω μεσα απο την πλευρα των αντρων... Επιτελους, ποτε θα καταλαβετε οτι ειστε ανωτεροι σε σωμα και πνευμα? Μην τις παρακαλατε αλλο, η Αθηνα ευτυχως ειναι η ευρωπαικη πρωτευουσα του πληρωμενου ερωτα. Υπαρχουν ενα καρο κοπελες εκει εξω που ειναι προθυμες να σας χαρισουν αξεχαστες στιγμες με 20 ευρω. Εμπρος λοιπον, κερδιστε ξανα την αξιοπρεπεια σας και αφηστε εκεινες να σας παρακαλουν :-)Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
08-05-2008, 00:19 #59
Και εγώ είμαι της άποψης να μην παρακαλάμε τις γκόμενες,όταν δεν καταλαβαίνουν τα αισθήματα μας και μας γυρίζουν την πλάτη...Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και για το αντίθετο φίλο...
Δεν χρειαζεται να παρακαλάμε καποια/ον που μας έχει γραμμένους...Είτε τον βλέπουμε ερωτικά ή φιλικά...του δίνουμε αξια ετσι...Το αφηνουμε και ας βρει καλυτερο!
Τώρα αν ο φίλος πικερ αναφερεται αποκλειστηκα για σεξ και όχι για σχεση...εχει δίκαιο..Πηγαίνει στη Φυλής και με ενα εικοσαρικο ξεμπουκώνει!χαχαχααχαχαχα� �!!!!Τυχεροί εσείς οι Αθηναίοι...Εδώ στην Θεσ/νίκη η βιζιτα κυμαινεται από 35-40 γιούργια!Σιγά μην τους κάνουμε πλούσιους!!!
08-05-2008, 00:58 #60
Οχι, εγω θελω να πηγαινουν ολοι στα μπουρδελα και να αφησουν τα καμακια εντελως. Θα εσκαγαν απο το κακο τους οι γκομενες, θα αναγκαζονταν να γινουν ολες πουτανες. Δεν θα ηταν υπεροχο?
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία