Μην παρακαλατε τις γκομενες! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 20 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 295
    Senior Member
    Originally posted by picker
    Originally posted by MANTHES
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΕΚΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ;
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΡΕΖΙΛΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ;
    Παμε ενα στοιχημα οτι εσυ πληρωνεις περισσοτερα για να σου καθεται η γκομενα σου?
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.
    ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ ΤΟΤΕ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Πίκερ καταρχήν αυτά περί υποταγής είναι καραγκιοζιές. Ποιός σου υποτάσσεται μωρέ; σε σένα υποτάσσεται ή στο πορτοφόλι σου; άμα δεν έχεις λεφτά και της πεις πάρε μου μια πίπα θα γελάσει μέχρι δακρύων... κοινώς υποταγή στο πορτοφόλι... ε άμα είναι έτσι ρε φίλε να πάρω και εγώ μια καραμπίνα να λέω ωπ!! μου υποτάσσονται όλοι!!! - ανωτερότητα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ είναι αυτό;

Senior Member
    με 2-3 σημερινα σου ποστ και οχι παραπανω πικερ γιατι βαριεμαι να διαβασω: ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!

δεν επενεβαινα στη συζητηση γιατι αφενος δεν ειχα χρονο και αφετερου η πορνεια και η ψυχολογια των ανδρων ειναι μεγαλο ζητημα και σιγουρα εχω γνωρισει παιδια που πηγαιναν σε πορνεια κααι μονο αποτυχημενοι δεν ηταν, απλα διαχωριζαν το σεξ απ τη σχεση και τιποτα παραπανω.

Νομιζα οτι θα εκανες μια σοβαρη συζητηση γιατι πραγματικα θα μπορουσε να γινει γυρω απ αυτο το θεμα. Αλλα εσυ εισαι πραγματικα γαμα τα!! οι προσβολες που χεις πεταξει για το γυναικειο φυλο ειναι απαραδεκτες! Οι αντιληψεις που εχεις ειναι ισοπεδωτικες, σωβινιστικες, χιτλερικες και ακρως φασιστικες. Και επειδη σιχαινομαι καθετι τι φασιστικο, η ετυμηγορια βγηκε: ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!

Αγαπητοί συμφορουμίτες....(sus, θύμισε μου να σου βάλω πιπέρι στο στόμα)

Λυπάμαι που θα το πω αν και ήταν η αρχική μου σκέψη. Κρατήθηκα να μη την εκφρασω γιατί περίμενα να συζητηθεί το θέμα και να βγει ένα συμπέρασμα που θα εξηγούσε όλη αυτή τη μπουρδολογία.

Κατά την ταπεινή μου άποψη, ο picker είναι απλά ηλίθος.

(Σκεφτόμουν και το βλαμμένος, αλλά μάλλον είναι αδόκιμο)....

Senior Member
    θεοφανια δυστυχως εχεις δικιο...
    κριμα, η πορνεια ειναι κατι που αποτελει θεμα σοβαρης συζητησης, αλλα με τετοιες αποψεις καθε ελπιδα για σοβαρη συζητηση παει στραφι. Δυστυχως ναι θεοφανια το ατομο ειναι ετσι οπως τα λες και χειροτερα.

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    ....(sus, θύμισε μου να σου βάλω πιπέρι στο στόμα)
    και σε περίπτωση υποτροπής ... θάλεγα να την παίρναμε και λίγο στα πλάγια ... με το ψαλιδάκι ... χε χε ... :D

Originally posted by Θεοφανία
    ... Κατά την ταπεινή μου άποψη, ο picker είναι απλά ηλίθος.
    (Σκεφτόμουν και το βλαμμένος, αλλά μάλλον είναι αδόκιμο)....
    ... τσ τσ τσ .... μα σ΄ενα τέτοιο forum βρε παιδιά ο καθένας κουβαλάει την .... \"ψυχοπαθολογία\" του ... τραβάει τα ... ζόρια του ...
    Ισως (και για νάμαστε πιό ακριβείς : σίγουρα) κι ο pic , χρειάζεται φροντίδα επ΄αυτού ...

Senior Member
    XAΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ. ΚΑΚΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΗ ΑΞΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Banned
    καλα τωρα εσεις δικαστες βγαλατε και ετυμηγοριες ετσι???
    Ετσι ειναι ο διαλογος???
    Ετσι θα πειστει ο αλλος?? με αυτη την επιχειρηματολογια???

Δηλαδη γιατι δεν σας ενδιαφερει να μαθετε τους λογους που σκεφτετε ετσι ο πικερ και
    προτιματε να ξεμπερδευεται με αφορισμους???
    ε?

Senior Member
    Originally posted by picker

ειμαι ομως εγωιστης !

. Εγω ειμαι ο ΠΛΕΟΝ συναισθηματικος.

..... δεν ξεκινησα ετσι.

Θελω να μου κατσει μια γυναικα ανευ ορων

Πρεπει ομως να ερθει εκεινη σε μενα και μαλιστα να με παρακαλεσει.

Ξερεις, οταν διαβασα οτι εισαι 30 εμεινα, περιμενα να εισαι πιο μικρος διαβαζοντας σε...
    Αφηνοντας στην ακρη το θεμα της γυναικας, πανω στο οποιο εχεις τρομερα αντιφατικα συναισθηματα, με την βοηθεια και της *****ς( βασικα πιστευω στο μυαλο σου η εννοια της *****ς ειναι το μονο καναλι απο οπου μπορουν να ρευσουν τα θετικα στοιχεια της γυναικας. Μπορεις φανταζομενος την γυναικα με την μορφη της *****ς να την αγαπας, κι ετσι δεν εχεις μονο το μισος ή τον φόβο, εχεις και το αλλο ακρο του, την αγαπη απεναντι στην γυναικα-***** και αντισταθμιζεις καπως τα πραγματα μεσα σου- ολα αυτα ειναι η δικη μου εκτιμηση).
    Λοιπον, αφηνοντας το στην ακρη ολο αυτο, ακουω απο εσενα ολο ΘΕΛΩ, ΑΠΑΙΤΩ. Ενα μεγαλο θελω εισαι και μια απαιτηση. Και ξερεις, μονο τα μωρα απαιτουν χωρις να δινουν.
    Αυτο το \"ανευ ορων\" εκει παραπεμπει φιλε, στην μη αποδοχη της πραγματικοτητας. Οι προσδοκιες σου ειναι μη ρεαλιστικες. Και η συγκρουση με την πραγματικοτητα, μοιαζει αναποφευκτη....
    Και κατι ακομα, μην συγχεεις την ειλικρινεια απο την αληθεια. Το πιστευω οτι εισαι απολυτα ειλικρινης και μας ανοιγεσαι και το σεβομαι. Ωστοσο η ειλικρινεια σου στο να λες αυτο που σκεφτεσαι δεν σημαινει πως εισαι και ικανος να μην κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου. Πολυ απλα, αυτα βλεπεις, αυτα λες.
    Αχ, μακαρι ολος ο κοσμος να ηταν γεματος απο πουτανες και ολα τα κοριτσια να σε εβλεπαν και να σου χαριζαν ανευ ορων το κορμι, την ψυχη τους... Αλλα δυστυχως η ζωη δεν ειναι αυτο που θα θελαμε να ηταν, ξυπνα και ζησε την!
    ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Member
    πικερ λυπάμαι αλλα οπως πολύ σωστα σου τα λέει και ο weird, εισαι περαν του κοσμου τουτου, για να μην αρχίσω να σε στολίζω και γω σαν τους άλλους κριμα ειναι να χαλιόμαστε, στο κατω κατω κανε οτι θες δική σου ειναι η ζωη, δικές σου και οι επιλόγες.

Α! Οσο για την επιλογη που λες πως έχεις: Υπάρχουν και πορνες με 2000 ευρώ αρα μην εισαι και τόσο σιγουρος οτι τις επιλέγεις με τα 20 ψωρο-ευρουλάκια!!! χεχεχεχε!! Πάλι στην φέρανε οι ατιμες οι γυναίκες!!!
    :P

Originally posted by krino
    Ετσι ειναι ο διαλογος???

Δηλαδη γιατι δεν σας ενδιαφερει να μαθετε τους λογους που σκεφτετε ετσι ο πικερ και
    ε?

Θείε Krino, (εκ του κρίνω, φαντάζομαι)....

Πριν αρχίσεις τις βαρύγδουπες δηλώσεις και τους αφορισμούς, διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και θα δεις τόσο εμένα όσο και άλλα άτομα να προσπαθούμε να ανοίξουμε διάλογο με τον τύπο.

Από το σημείο που άρχισε να λέει ακόμη και τη μάνα του *******, λυπάμαι αλλά είναι και πολύ λίγα αυτά που του είπα...

ΥΓ. Την ευχή σου

[/quote] ... τσ τσ τσ .... μα σ΄ενα τέτοιο forum βρε παιδιά ο καθένας κουβαλάει την .... \"ψυχοπαθολογία\" του ... τραβάει τα ... ζόρια του ...
    Ισως (και για νάμαστε πιό ακριβείς : σίγουρα) κι ο pic , χρειάζεται φροντίδα επ΄αυτού ... [/quote]

psyhangel...

Έχω μιλήσει με άτομα που έχουν σοβαρές ψυχώσεις, με άτομα που έχουν τεράστια προβλήματα, που ζουν με φάρμακα όλη μέρα και μερικές φορές τους είναι αδύνατο ακόμη και να βγουν από το σπίτι λόγω της πάθησης τους.
    Οι περισσότεροι, (αν όχι όλοι), έχουν τέτοια ποιότητα, εξυπνάδα και εσωτερικό βάθος που με έχουν αφήσει άναυδη.

Δεν μίλησα για ψυχικά άρωστους, αλλά για ηλίθιους.

Μακάρι ο picker να ήταν άρωστος, αλλά απ όσο ξέρω η βλακεία δεν θεραπεύεται...

Senior Member
    Ετσι ειναι ο διαλογος???

ε?
    βασικα συμφωνω πολυ μαυτο. και αν λεει καποιος τη μητερα του *******? και αν εχει τη χειροτερη γνωμη για τις γυναικες? κ αν εχει σκοτωσει τη μανα του σου λεω γω? σκεφτειτε, πως θα τον αντιμετωπιζατε? δε θελω καμια απαντηση.. με νοιαζει που ξερω εγω τι θα εκανα.

Senior Member
    Ετσι ειναι ο διαλογος???

ε?
    εγω νομιζω οτι εισαι βαρετος ακομα για να τσακωθει κανεις μαζι σου.....
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ \'\'ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ\'\'

Senior Member
    εγω εχω την εντυπωση οτι θα ηρεμησει μη πω θα γινει αλλος αν8ρωπος αν εκανε μια σχεση αλλα το θεμα ειναι πως να το πετυχει αυτο αφου μονος του αυτοσαμποταρεται ετσι

Page 8 of 20 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast