Results 121 to 135 of 295
Thread: Μην παρακαλατε τις γκομενες!
-
08-05-2008, 21:15 #121
Είχε η κοπελιά σου περίοδο και πήγες στις πουτάνες; Γιατί ρε picker; Επειδή δεν μπορούσες να κρατηθείς; Ή επειδή νόμιζες ότι έτσι θα της δείξεις ότι δεν την έχεις ανάγκη; (οπότε είσαι από πάνω, πάλι;)
Φιλικά στα λέω όπως πάντα.
- 08-05-2008, 21:23 #122
Originally posted by picker
Ειναι εξοργιστικο το οτι οι γυναικες εχουν την απολυτη ευχερεια της αποδοχης ή της απορριψης. Βεβαια, αυτη την πολυτελεια τους την εχει δωσει και ο νομοθετης, ο οποιος τις προστατευει σε καθε περιπτωση βιασμου, μην εξεταζοντας καθολου τις περιρρεουσες συνθηκες.
ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΝΑ ΤΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΡΚΟΙ; ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΙΑΣΕΙ;Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
08-05-2008, 22:56 #123
Χαχαχα!!! Ελειπα στη δουλεια και ξεφαντωσατε βλεπω :-)
O βιασμος πρεπει παντα να εξεταζεται κατα περιπτωση. Οι γυναικες θα πρεπει να φοβουνται τον αντρα, οπως αλλωστε επιτασει και η θρησκεια σας. Αν ειχαν το φοβο, σιγουρα δεν θα ηταν τοσο πατσαβουρες. Χριστιανοι δεν ειστε?
08-05-2008, 23:01 #124
ME THN IΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΑΤΩΝΑΝ. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ; ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΜΥΤΗΣΕΙ Ο ΣΗΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
08-05-2008, 23:24 #125
Originally posted by MANTHES
ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΜΥΤΗΣΕΙ Ο ΣΗΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
χα χα!!! Πολύ καλό!
ΜΑΝΤΗΕS ...μιλάμε για ανίατη περίπτωση...
08-05-2008, 23:26 #126
Και αυτός ο showmehowtolive λείπει όταν πραγματικά τον έχει ανάγκη το φόρουμ!
08-05-2008, 23:29 #127
ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣ
ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ:
...[ΓΙΑΤΙ; , ΔΙΟΤΙ... , ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΙΑ;]ν , οο>ν Ε Ζ+ ,...
σχετικά εις την Ιντερνετ δ/νση του SV1GZ :
http://homepages.ncmr.gr/~joseph
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΕΤΑΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
09-05-2008, 06:58 #128
Το προβλημα σας ειναι οτι λειτουργειτε ενστικτωδως χωρις να σκεφτεστε. Αυτος ειναι ο λογος που δεν μπορειτε να καταλαβετε και να συμφωνησετε με τα λεγομενα μου. Με κατηγορειτε για ζωο ενω τα ζωα ειστε εσεις. Απλα ακολουθειτε το ενστικτο σας στον τροπο που συμπεριφερεστε απεναντι στο αντιθετο φυλο χωρις να καταλαβαινετε γιατι κανετε αυτα που κανετε.
Το γυναικειο ντυσιμο και βαψιμο εχει καθαρα στοχο την προκληση του αντρικου γενετησιου ενστικτου, ομως αν ρωτησεις μια γυναικα θα σου πει οτι βαφεται επειδη απλα ετσι της αρεσει. Παρομοιως, ο αντρικος ιπποτισμος απεναντι στη γυναικα ειναι ουσιαστικα η επιβεβαιωση της κατωτεροτητας της, ομως κανενας δεν θα το παραδεχτει αυτο ανοιχτα.
Τα δυο φυλα εχουν στη συμπεριφορα τους ενσωματωμενες τεχνικες μαρκετινγκ τις οποιες εσεις απλα ακολουθειτε χωρις σκεψη επειδη ετσι σας συμφερει ενω εγω τις αναλυω και τις εξηγω υπερβαινοντας τες. Ο χαμενος της ιστοριας ειμαι εγω αλλα για να πω την αληθεια δεν με πειραζει αυτο, προτιμω το ρολο του σκεπτομενου παρατηρητη των συμπεριφορων της μαζας.
09-05-2008, 09:26 #129
Originally posted by picker
Το προβλημα σας ειναι οτι λειτουργειτε ενστικτωδως χωρις να σκεφτεστε. Αυτος ειναι ο λογος που δεν μπορειτε να καταλαβετε και να συμφωνησετε με τα λεγομενα μου. Με κατηγορειτε για ζωο ενω τα ζωα ειστε εσεις. Απλα ακολουθειτε το ενστικτο σας στον τροπο που συμπεριφερεστε απεναντι στο αντιθετο φυλο χωρις να καταλαβαινετε γιατι κανετε αυτα που κανετε.
Ενταξει δεν χρειαζεται να συμφωνησουμε κιολας, με τις απολυτες αποψεις σου τυπου, ολες οι γυναικες ειναι ετσι κι ολοι οι αντρες αλλιως. Κι εδω να σου επισημανω οτι το απολυτο ουδεμια σχεση εχει με την πραγματικοτητα.Σε ακουμε. Αν και θελει γερη υπομονη. χεχε, κι οχι επειδη λες αληθειες και πραγματα που κανεις δεν τα παραδεχεται, αλλα για αυτα που εσυ κρυβεις χωρις καν να εχεις επιγνωση. Κι επισης λογω του ανωριμου και προκλητικου τροπου που εχεις να εκθετεις τις απολυτες αποψεις σου, υποβιβαζοντας κι ολους τους λοιπους που δεν τις δεχονται. Υπο αλλες συνθηκες λοιπον, ισως και να συμφωνουσαμε σε μερικα.
Το γυναικειο ντυσιμο και βαψιμο εχει καθαρα στοχο την προκληση του αντρικου γενετησιου ενστικτου, ομως αν ρωτησεις μια γυναικα θα σου πει οτι βαφεται επειδη απλα ετσι της αρεσει.
Μπορει να ισχυει ΚΑΙ αυτο. Δηλαδη, αλλες φορες να βαφεται για να νιωσει ομορφη, γοητευτικη και να προσελκυσει τον αρσενικο κι αλλες για να παρει η ιδια αυτοπεποιθηση. Αχ, αυτη η απολυτοτητα του τροπου σκεψης ειναι στα αληθεια καταστροφικη.
Φυσικα, και τα παγωνια πχ. οταν θελουν να ζευγαρωσουν, ανοιγουν τα φτερα τους για να προσελκυσουν το αρσενικο. Ειναι τα ενστικτα που υπαρχουν διαχυτα σε ολο το ζωικο βασιλειο και ως εκ τουτου και στους ανθρωπους. Γιατι αυτη ειναι η πραγματικοτητα, οτι κι ο ανθρωπος ειναι μερος του ζωικου κοσμου.
Παρομοιως, ο αντρικος ιπποτισμος απεναντι στη γυναικα ειναι ουσιαστικα η επιβεβαιωση της κατωτεροτητας της, ομως κανενας δεν θα το παραδεχτει αυτο ανοιχτα.
Αυτος ειναι ο μονος τροπος με τον οποιο θα μπορουσες να ερμηνευσεις τον ιπποτισμο. Στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ομως, αυτο που εσυ θεωρεις ειναι απλα δικη σου αποψη και δεν πρεσβευεις το αντικειμενικα ορθο.
Τα δυο φυλα εχουν στη συμπεριφορα τους ενσωματωμενες τεχνικες μαρκετινγκ
Εννοειται οτι το μαρκετινγκ εκμεταλλευτεται την ψυχολογικη δομη του ανθρωπου καταναλωτη καθως και τα ενστικτα του, με στοχο τον προσανατολισμο ή καλυτερα την χειραγωγηση του.
τις οποιες εσεις απλα ακολουθειτε χωρις σκεψη επειδη ετσι σας συμφερει ενω εγω τις αναλυω και τις εξηγω υπερβαινοντας τες. Ο χαμενος της ιστοριας ειμαι εγω
Ναι, εισαι ο χαμενος επειδη δεν πεφτεις θυμα των συγχρονων τεχνικων μαρκετινγκ, κι επειδη εισαι ενας σκεπτομενος ανθρωπος .Αυτη η εθελοτυφλεια μπορει να συμμαχησει μια χαρα με τα σφαλματα στον τροπο σκεψης, αυτο διαπιστωσα ακουγοντας σε.
αλλα για να πω την αληθεια δεν με πειραζει αυτο, προτιμω το ρολο του σκεπτομενου παρατηρητη των συμπεριφορων της μαζας.
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-05-2008, 10:42 #130
Κράτα το ρόλο του σκεπτόμενου παρατηρητή , κράτα το χόμπυ σου με τις πουτάνες ....... καλά που υπάρχουν και αυτές ............
Αυτο που με φοβίζει διαβάζοντας τα κείμενα σου είναι οτι θα φτάσεις σε μια ηλικία (και σαν να μην απέχεις πολύ) πεπεισμένος για την θεώρηση σου και θυμωμένος με όλους και όλα (κυρίως όμως τις γυναίκες) , που ...... θεωρώντας οτι οι γυναίκες προκαλούν με το ντύσιμο τους και τα φτιασίδια τους , θα θεωρεις δικαιολογημένη μια απόπειρα βιασμού ....... και ίσως και να πρωταγωνιστήσεις , αν ξεπεράσεις τις φοβίες σου για τις νομικές κυρώσεις .......
Ελπίζω να μην φτάσεις ποτέ εκεί .......... ποντάρω στις πουτάνες ...........
Γιατι αν ποντάρω στο διάλογο , σίγουρα θα χάσω ....... δεδομένου οτι έχεις κλείσει τα αυτιά σου και το μόνο που κάνεις ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΟΥ , ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ....... ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ........ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ............
.............γιατι δεν μπορει ολοι εμείς να είμαστε λάθος .......... παρολο που το πιστευεις ...........
09-05-2008, 12:25 #131
Originally posted by Kleiw
.............γιατι δεν μπορει ολοι εμείς να είμαστε λάθος .......... παρολο που το πιστευεις ...........
Παντως αυτα που λεω δεν ειναι αποκλειστικα δικες μου αποψεις. Το οτι τυχαινει εδω να ειναι μερικοι βολεψακηδες που εχουν προσαρμοσει τις σχεσεις των δυο φυλων στα μετρα τους για να περνανε καλα δεν μου λεει απολυτως τιποτα. Προσωπικα προτιμω να αναζητω την αληθεια οσο σκληρη κι αν ειναι, παρα να περναω καλα με τα ψεματα.
Θα μπορουσα πολυ ανετα να πουλησω το παραμυθι στις γκομενες, οπως θα μπορουσα να παραμυθιαζω τον εαυτο μου πιστευοντας στο Χριστο, τη θεια δικη κτλ. Ολα αυτα ομως ειναι συμπεριφορες βολεμενων... και απο το να γινω βολεμενος με τα ψεματα θα προτιμουσα να πεθανω τωρα.
09-05-2008, 12:28 #132
ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ; ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΑΡΤΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ; ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
09-05-2008, 12:49 #133
Δεν μπορω τωρα να σου απαντησω. Παω στο Σοφακι για ενα καλο ξεφορτωμα ;-)
09-05-2008, 13:04 #134
Συμφωνω μαζι σου , δεν λεει να πουλας παραμυθια στις γκομενες.
Συμφωνουμε απολυτα σ αυτο!
Αντε καλο ξεφορτωμα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-05-2008, 13:44 #135
Originally posted by MANTHES
Originally posted by krino
καλα τωρα εσεις δικαστες βγαλατε και ετυμηγοριες ετσι???
Ετσι ειναι ο διαλογος???
Ετσι θα πειστει ο αλλος?? με αυτη την επιχειρηματολογια???
Δηλαδη γιατι δεν σας ενδιαφερει να μαθετε τους λογους που σκεφτετε ετσι ο πικερ και
προτιματε να ξεμπερδευεται με αφορισμους???
ε?Originally posted by krino
εγω νομιζω οτι εισαι βαρετος ακομα για να τσακωθει κανεις μαζι σου.....
merci beaucoup....
;)
Αλλαγή αγωγής
16-06-2025, 23:35 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια