Ερωτηματολογιο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 118
    Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Ποσοι θα εκτιμουσατε, θα κανατε παρεα και θα σεβοσασταν μια λεσβια?
    Για μενα ειναι το ιδιο , αμα ταιριαζουμε για παρειτσα , ουδολως μενοχλει ......

Banned
    γιατι να μη τη σεβαστω; ανθρωποι δεν ειναι κι αυτοι; εκτος αν συμπεριφερονταν ασχημα.

Senior Member
    Ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν αποτελεί παράμετρο που εξετάζω αν πρόκειται να κάνω παρέα με κάποιον, εκτός κι αν αντανακλάται με αρνητικό τρόπο σε άλλες πτυχές της προσωπικότητας. Θα μπορούσα π.χ. να έχω πρόβλημα με κάποιον ετεροφυλόφιλο που δε σταματάει να μιλάει για γυναίκες ειδικά αν αυτό γίνεται με χυδαίο τρόπο. Αυτό έχει να κάνει προφανώς με το χαρακτήρα του άλλου αλλά τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι εντελώς αποκομμένες από τη σεξουαλικότητα.

Δεν έχω όμως εξαρχής κάποιο κριτήριο όσον αφορά τον προσανατολισμό καθεαυτόν.

Senior Member

εγω προσωπικα , φυσικα και θα εκτιμουσα μια ομοφυλοφιλη κοπελα, εαν και εκεινη μου φεροταν σαν καλη φιλη , και φυσικα θα την σεβομουν, δεν πιστευω οτι εκεινη θα αποτελουσε ''λαθος'' στοιχειο της κοινωνιας , θα της συμπεριφερομουν απολυτως φυσιολογικα....
    [I]Love...[/I]

Junior Member
    Καλησπέρα!! Θα σου μιλήσω από δική μου πείρα, πραγματικά λίγοι είναι αυτοί που τους νοιάζει αν είσαι λεσβια η όχι. Το έχω πει σε αρκετό κόσμο και δεν είδα να ενοχλεί κανέναν, αν και στην τελική καρφακι δεν μου καίγεται!! σε όποιον δεν αρέσω απο εδώ πάνε κι άλλοι!! Αγαπάμε πρώτοι εμείς τον εαυτό μας!!!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Καλωσηρθες despo78. Αν μπορεις βοηθησε τη φιλη μας που ειναι 17 χρονων και υποθετει οτι μπορει να ειναι λεσβια και δεν ξερει πώς να το διαχειριστει. Εσυ τι εκανες στην ηλικια της? Πώς το ανακαλυψες? Πώς σιγουρευτηκες? Τι εκανες πριν τελειωσεις το Λυκειο? Τι εκανες μετα κλπ?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    εμενα δε θα με πειραζε καθολου μα καθολου . θα εκανα παρεα θα εκτιμουσα μια λεσβια και θα την σεβομουν πληρως. δεν ειναι δα και εγκληματιας

Junior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Καλωσηρθες despo78. Αν μπορεις βοηθησε τη φιλη μας που ειναι 17 χρονων και υποθετει οτι μπορει να ειναι λεσβια και δεν ξερει πώς να το διαχειριστει. Εσυ τι εκανες στην ηλικια της? Πώς το ανακαλυψες? Πώς σιγουρευτηκες? Τι εκανες πριν τελειωσεις το Λυκειο? Τι εκανες μετα κλπ?
    Καλώς σας βρήκα!! Βασικά το ανακάλυψα αρκετά μεγάλη στα 30. Όταν όμως το κατάλαβα ήταν μεγάλη ανακούφιση!! Ποτέ δεν ήμουν σαν τα κορίτσια της ηλικίας μου να μου αρέσει ο τάδε ή ο τάδε, αν και έκανα κάποιες "σχέσεις" με αγόρια γιατί έλεγα τι μου λείπει ρε γαμωτο, ποτέ όμως δεν με καλυπτε αυτό. Έτρωγα κολλήματα με γυναίκες πχ καθηγήτριες αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου σε ερωτικό ενδιαφέρον αργότερα ξεκαθάρισαν όλα
    . Τώρα όσον αφορά την αποκάλυψη σε γονείς και φίλους έγινε σταδιακά κάνοντας πρώτα "αναγνωριστικές" συζητήσεις, εννοείται ότι δεν είναι ολοι καλοπροαίρετοι να δεχτούν την ιδιαιτερότητα του άλλου. Καθαρά προσωπική άποψη καλό είναι να δοκιμάσουμε κάτι για να είμαστε σίγουροι ότι δεν μας αρέσει.

Senior Member
    Απλα εγω απο μικρη ηξερα οτι δε μου αρεσουν οι αντρες.και νομιζω το εχω καταλαβει εδω και καιρο αλλα δε το αποδεχομαι και μου βγαινει σε καταθλιψη.μπορω να καταπιεζομαι μια ζωη για να ικανοποιω αλλους και για να μη με απορριψουν.αυτο που φοβαμαι ειναι οτι επειδη απορριπτω τους αντρες και γυναικες δεν υπαρχουν πολλες σαν εμενα θα μεινω μονη μου να με κραζει ο κοσμος

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Οταν μπορεις να μιλησεις με προσωπικα μηνυματα θελω περισσοτερες λεπτομερειες για το τι ειναι να εισαι λεσβια γτ παιδευομαι πολυ καιρο και δε εχω βρει καποιον να με διαφωτισει

Junior Member
    Οταν μπορεις να μιλησεις με προσωπικα μηνυματα θελω περισσοτερες λεπτομερειες για το τι ειναι να εισαι λεσβια γτ παιδευομαι πολυ καιρο και δε εχω βρει καποιον να με διαφωτισει

Πρώτο βήμα είναι να δεχτείς και να αγαπήσεις τον εαυτό σου!! Η αγάπη δεν έχει φύλο... Δεν αγαπάμε κάποιον για το τι έχει μες το παντελόνι του... Τον αγαπάμε για αυτό που είναι , για την καρδιά του , για τον χαρακτήρα του για την ψυχή του.

Senior Member
    Αυτα λεω κι εγω αλλα ποιος ακουει.ολοι με κοιτανε σαν ufo

Junior Member
    Αυτα λεω κι εγω αλλα ποιος ακουει.ολοι με κοιτανε σαν ufo

Γι αυτό σου είπα και πιο πάνω
    Αγάπησε τον εαυτό σου, μην είσαι σκληρή μαζί του ... Τι σημασία έχει τι σε ελκύει ;; Όταν τα έχεις καλά με σένα το βγάζεις και στους άλλους , δεν αφήνεις περιθώρια αμφισβήτησης. Πέρασα πολύ δύσκολα μέχρι να με αποδεχτώ , σχεδόν παρανοϊκά !!! "Όχι αποκλείεται δεν κάνω τέτοια ντροπιαστικά πράγματα" και από την άλλη παρακαλούσα να προχωρήσει το θέμα. Είσαι σε δύσκολη ηλικία. Τώρα ξεκαθαρίζουν όλα σιγά σιγά . Βγες λίγο από τις σκέψεις σου γίνε μια άλλη που πάει μια φίλη συμμαθήτρια και της λέει γουστάρω γυναίκες , πώς θα αντιδρούσες;; Τι σκέψεις θα έκανες ;; Τι θα σε έκανε να κάνεις αυτές τις σκέψεις;;

Senior Member
    Βασικα εχω σκεφτει μεχρι και να αυτοκτονησω εξαιτιας αυτης της διαφορετικοτητας.οι λογοι? Φοβαμαι μοναξια και απορριψη

Senior Member
    Καληνυχτα και τα ξαναλεμε.θελω βοηθεια σε αυτες τις στιγμες απελπισιας.μην εγκαταλειψεις το φορουμ.χρειαζομαι πολλη καθοδηγηση.

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast