Ερωτηματολογιο - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 118 of 118
    Senior Member
    Και δεν ειμαι λεσβια.ειμαι ομοφιλοφιλη και ισως αμφιφυλοφιλη

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Ποσοι θα εκτιμουσατε, θα κανατε παρεα και θα σεβοσασταν μια λεσβια?
    Λυπαμαι αλλα και μονο που γινετε αυτη η ερωτηση ειναι εν μερη ρατσσμος! χωρις να λεω οτι εχεις τετοιο σκοπο Ιωαννα,κι συγνωμη !
    Ειμαστε σε μια εποχη οπου αυτα τα θεματα εχουν ξεπεραστει - ετσι θελω να νομιζω τουλαχιστον - βεβαια ολο κι καποιοι καποιες θα υπαρχουν που θα αποφευγουν να κανουν παρεα με λεσβιες, που θα κοροιδευουν η θα κουτσομπολευουν, πιστευω ομως οτι καθε γενια που ερχετε ολο κι λιγοτεροι θα ειναι αυτοι!
    Τωρα, υπαρχει το θεμα της περιεργιας, η των φαντασιωσεων ! εκει σε αυτρς τις περιπτωσεις οπου ειναι εξω απο ρατσισμο μπορει να υπαρξει μεγαλη κουβεντα! ¨)
    Προσωπικα -να πω την αμαρτια μου - θα θελα πολυ να εχω παρεα απο λεσβιες κολητες φιλες αν γινοταν κιολας! ¨)

Senior Member
    Ολοι οι αντρες θελουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    Μη ξεχασεις να στειλεις και στον καθηγητη σου,μας ειπες οτι κι αυτον τον ερωτευτηκες σε αλλο θεμα.
    Οχι δεν ηταν ερωτας.

Και δεν ειμαι λεσβια.ειμαι ομοφιλοφιλη και ισως αμφιφυλοφιλη

Καλα νταξει εκανες την πλακα σου,στο καλο

Senior Member
    Αυτην χαρακτηρισα λεσβια,οχι εσενα. Και επισης απο ποτε ειναι υποτιμητικος αυτος ο χαρακτηρισμος;
    Χαλαρωσε,δεν θελω το κακο σου. Τωρα που ειπες αμφιφυλοφιλη , μου θυμισες μια πρωην μου...Αχ νιατα...

Senior Member
    Καμια πλακα απλως συνειδητοποιησα οτι απλως τον θαυμαζα γτ ειχαμε πολλα κοινα στο χαρακτηρα μας κι αυτο με γοητευε

Banned
    Ειμαστε σε μια εποχη οπου αυτα τα θεματα εχουν ξεπεραστει
    ειμαστε σε μια εποχη που οτι ειναι αντικειμενο κοροιδιας ειναι και αντικειμενο εμπνευσης.

Senior Member
    Ιωαννα τωρα διαβασα το θεμα σου...φυσικα και θα σε σεβομουν και θα σε εκανα παρεα αν μου εβγαζες οτι εισαι ενταξει ατομο και αν ταιριαζαμε σαν παρεα. Ο σεξουαλικος προσανατολισμος σου δεν ειναι κριτηριο για αυτα. Και σου εχω παραδειγματα και στην πραξη...ηξερα μια κοπελα στο λυκειο που ηταν λεσβια και ειχε κανονικα και τις παρεες της και τα ολα της. Εγω δεν εκανα παρεα μαζι της αλλα εκανε με μια φιλη μου πιο πολυ.
    Επισης, τον πρωτο χρονο που εργαστηκα στο εξωτερικο, ειχα αρκετες ενδειξεις πως η αφεντικινα μου ηταν ομοφυλοφυλη, και δεν μπορεις να φανταστεις ποσο την σεβομαι και την θαυμαζω αυτη την γυναικα, πραγμα τελειως ασχετο με τον προσανατολισμο της. Εμαθα παρα πολλα απο εκεινη και πολλες φορες προσπαθω να θυμαμαι και να παιρνω παραδειγματα απο εκεινη και στην μετεπειτα πορεια μου. Δεν μου το ειπε ποτε, αλλα δεν ειχε και λογο να το λεει στους υπαλληλους της οτι ειναι ομοφυλοφιλη. Ωστοσο ειναι μια παρα πολυ δυναμικη και ικανη γυναικα, που διοικουσε την επιχειρηση ως εναν μικρο μητριαρχικο παραδεισο...ηταν ενα εξαιρετικο περιβαλλον (προς απογοητευση οσων λενε πως οι γυναικες δεν κανουμε χωριο, λολ) και εκεινη ηταν εξαιρετικο αφεντικο και ανθρωπος γενικα. Ειναι δηλαδη, ζει η γυναικα μη τη πεθανω κι ολας :P
    Και δουλευε εκει και αλλη μια λεσβια, με την οποια επισης ειχαμε μια ωραια εργασιακη σχεση και την οποια σεβομουν και θαυμαζα. Ηταν και μια τριτη, επισης ικανοτατη και αξιοθαυμαστο ατομο αλλα για εκεινη δεν ειμαι σιγουρη, ειμαι στο 50/50...μπορει και να μην ηταν...
    Για να καταλαβεις παντως ιωαννα και πελατες της επιχειρησης, και αντρες μαλιστα σχολιαζανε πως διοικειται και λειτουργειται απο ικανες, δυναμικες και ευχαριστες γυναικες...εκανε μπαμ απο χιλιομετρα το ποσο γαματη ηταν.
    Και ακομα λειτουργουν σαν προτυπα για μενα, για το τι γυναικα θελω να ειμαι εγω, κι ας ειμαι στρειτ. Σκεψου το αυτο.

Οποτε το αν θα σε σεβεται κανεις επειδη εισαι λεσβια, ειναι για μενα σαν να ρωτας αν θα σε σεβεται κανεις επειδη εχεις καφε ματια ξερω γω...καμια σχεση. Να το αποδεχτεις, αλλα να θυμασαι και οτι ο σεξουαλικος σου προσανατολισμος δεν σε οριζει ολοκληρωτικα σαν ατομο...οπως κι εμενα δεν με οριζει ολοκληρωτικα σαν ατομο το οτι ειμαι στρειτ...αυτο ειναι ενα λιθαρακι στο ψηφιδωτο. Μπορει να εισαι τοσα πολλα πραγματα ακομα...φιλη, συντροφος, καλη επαγγελματιας, καλη σε κατι που απολαμβανεις να κανεις σαν χομπι, μπορει να εχεις ταλεντα και τοσα αλλα χαρακτηριστικα και τοσα να προσφερεις και να λαβεις και να ευχαριστηθεις στη ζωη σου...και απο ολα αυτα το κριτηριο που θα σε οριζει θα ειναι το πως την βρισκεις σεξουαλικα; Κουλο δεν ειναι;
    Αμα εγω δλδ εχω κανα ιδιαιτερο γουστο στο κρεβατι πρεπει να το λεω σε ολους αβερτα κουβερτα; Οχι βεβαια...δεν με οριζει...αρα κι εσυ μη νιωθεις ουτε οτι πρεπει να δινεις λογαριασμο οπου να ναι για αυτο το πραγμα, ουτε χρειαζεται να το κρυβεις αμα προκυψει συζητηση. Ετσι θα το διαχειριζομουν εγω τουλαχιστον...

Και να σου πω και κατι ακομα; Το σκεφτομαι τωρα και μου φαινεται αστεια συμπτωση, η μηπως δεν ειναι συμπτωση;...Ο νεος μου προισταμενος ειναι και αυτος ομοφυλοφιλος, γκει αντρας ομως...τι γινεται, το γονιδιο ομοφυλοφιλιας εχει και το διευθυντικο γονιδιο μεσα; λολ
    Αστειευομαι οπως καταλαβαινεις, αλλα σου λεω 100% αληθεια για τις περιπτωσεις που γνωριζω εγω...Αυτον τον καινουριο δεν τον χωνευω μια ομως...οχι επειδη ειναι γκει, απλα επειδη ειναι βλαμμενος :)
    Οπως βλεπεις ο σεξουαλικος προσανατολισμος ουτε με το ποσα μπορεις να πετυχεις στη ζωη σου εχει να κανει, ουτε με το αν θα σε σεβεται κανεις...

Επισης, να σου πω και πως οταν φαιρεται σαν βλαμμενος και φωναζει ο προισταμενος μου τωρα, σκεφτομαι απο μεσα μου "περιοδο εχεις μωρη;" και ηρεμω/κρατιεμαι :P
    Οσο δεν με νοιαζει το οτι ειναι το ατομο ομοφυλοφυλο αμα ειναι ενταξει και μου εμπνεει σεβασμο και συμπαθεια, αλλο τοσο δεν με νοιαζει οτι ειναι ομοφυλοφυλο αμα ειναι βλαμμενο κατα τ'αλλα...δεν θα διστασω να αναγνωρισω το οτι ειναι μαλακισμενο ατομο για να το παιξω φιλελευθερη και κουμπαγια που ειναι λιγο της μοδας...οποτε απο πλευρας μου αμα σε γνωριζα θα εκρινα αμα σε θελω για παρεα και αν σε σεβομαι 100% ασχετως προσανατολισμου, γκαραντι :)
    Last edited by Natalia_sups; 19-02-2018 at 16:21.

Senior Member
    Δηλαδη για να καταλαβεισ αν η ναταλια μασ πει οτι το γυρισε κ δε θελει αντρεσ εγω παλι θα την πεφτω γτ μετραει τι ανθρωποσ εισαι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ιωαννα τωρα διαβασα το θεμα σου...φυσικα και θα σε σεβομουν και θα σε εκανα παρεα αν μου εβγαζες οτι εισαι ενταξει ατομο και αν ταιριαζαμε σαν παρεα. Ο σεξουαλικος προσανατολισμος σου δεν ειναι κριτηριο για αυτα. Και σου εχω παραδειγματα και στην πραξη...ηξερα μια κοπελα στο λυκειο που ηταν λεσβια και ειχε κανονικα και τις παρεες της και τα ολα της. Εγω δεν εκανα παρεα μαζι της αλλα εκανε με μια φιλη μου πιο πολυ.
    Επισης, τον πρωτο χρονο που εργαστηκα στο εξωτερικο, ειχα αρκετες ενδειξεις πως η αφεντικινα μου ηταν ομοφυλοφυλη, και δεν μπορεις να φανταστεις ποσο την σεβομαι και την θαυμαζω αυτη την γυναικα, πραγμα τελειως ασχετο με τον προσανατολισμο της. Εμαθα παρα πολλα απο εκεινη και πολλες φορες προσπαθω να θυμαμαι και να παιρνω παραδειγματα απο εκεινη και στην μετεπειτα πορεια μου. Δεν μου το ειπε ποτε, αλλα δεν ειχε και λογο να το λεει στους υπαλληλους της οτι ειναι ομοφυλοφιλη. Ωστοσο ειναι μια παρα πολυ δυναμικη και ικανη γυναικα, που διοικουσε την επιχειρηση ως εναν μικρο μητριαρχικο παραδεισο...ηταν ενα εξαιρετικο περιβαλλον (προς απογοητευση οσων λενε πως οι γυναικες δεν κανουμε χωριο, λολ) και εκεινη ηταν εξαιρετικο αφεντικο και ανθρωπος γενικα. Ειναι δηλαδη, ζει η γυναικα μη τη πεθανω κι ολας [emoji14]
    Και δουλευε εκει και αλλη μια λεσβια, με την οποια επισης ειχαμε μια ωραια εργασιακη σχεση και την οποια σεβομουν και θαυμαζα. Ηταν και μια τριτη, επισης ικανοτατη και αξιοθαυμαστο ατομο αλλα για εκεινη δεν ειμαι σιγουρη, ειμαι στο 50/50...μπορει και να μην ηταν...
    Για να καταλαβεις παντως ιωαννα και πελατες της επιχειρησης, και αντρες μαλιστα σχολιαζανε πως διοικειται και λειτουργειται απο ικανες, δυναμικες και ευχαριστες γυναικες...εκανε μπαμ απο χιλιομετρα το ποσο γαματη ηταν.
    Και ακομα λειτουργουν σαν προτυπα για μενα, για το τι γυναικα θελω να ειμαι εγω, κι ας ειμαι στρειτ. Σκεψου το αυτο.

Οποτε το αν θα σε σεβεται κανεις επειδη εισαι λεσβια, ειναι για μενα σαν να ρωτας αν θα σε σεβεται κανεις επειδη εχεις καφε ματια ξερω γω...καμια σχεση. Να το αποδεχτεις, αλλα να θυμασαι και οτι ο σεξουαλικος σου προσανατολισμος δεν σε οριζει ολοκληρωτικα σαν ατομο...οπως κι εμενα δεν με οριζει ολοκληρωτικα σαν ατομο το οτι ειμαι στρειτ...αυτο ειναι ενα λιθαρακι στο ψηφιδωτο. Μπορει να εισαι τοσα πολλα πραγματα ακομα...φιλη, συντροφος, καλη επαγγελματιας, καλη σε κατι που απολαμβανεις να κανεις σαν χομπι, μπορει να εχεις ταλεντα και τοσα αλλα χαρακτηριστικα και τοσα να προσφερεις και να λαβεις και να ευχαριστηθεις στη ζωη σου...και απο ολα αυτα το κριτηριο που θα σε οριζει θα ειναι το πως την βρισκεις σεξουαλικα; Κουλο δεν ειναι;
    Αμα εγω δλδ εχω κανα ιδιαιτερο γουστο στο κρεβατι πρεπει να το λεω σε ολους αβερτα κουβερτα; Οχι βεβαια...δεν με οριζει...αρα κι εσυ μη νιωθεις ουτε οτι πρεπει να δινεις λογαριασμο οπου να ναι για αυτο το πραγμα, ουτε χρειαζεται να το κρυβεις αμα προκυψει συζητηση. Ετσι θα το διαχειριζομουν εγω τουλαχιστον...

Και να σου πω και κατι ακομα; Το σκεφτομαι τωρα και μου φαινεται αστεια συμπτωση, η μηπως δεν ειναι συμπτωση;...Ο νεος μου προισταμενος ειναι και αυτος ομοφυλοφιλος, γκει αντρας ομως...τι γινεται, το γονιδιο ομοφυλοφιλιας εχει και το διευθυντικο γονιδιο μεσα; λολ
    Αστειευομαι οπως καταλαβαινεις, αλλα σου λεω 100% αληθεια για τις περιπτωσεις που γνωριζω εγω...Αυτον τον καινουριο δεν τον χωνευω μια ομως...οχι επειδη ειναι γκει, απλα επειδη ειναι βλαμμενος :)
    Οπως βλεπεις ο σεξουαλικος προσανατολισμος ουτε με το ποσα μπορεις να πετυχεις στη ζωη σου εχει να κανει, ουτε με το αν θα σε σεβεται κανεις...

Επισης, να σου πω και πως οταν φαιρεται σαν βλαμμενος και φωναζει ο προισταμενος μου τωρα, σκεφτομαι απο μεσα μου "περιοδο εχεις μωρη;" και ηρεμω/κρατιεμαι [emoji14]
    Οσο δεν με νοιαζει το οτι ειναι το ατομο ομοφυλοφυλο αμα ειναι ενταξει και μου εμπνεει σεβασμο και συμπαθεια, αλλο τοσο δεν με νοιαζει οτι ειναι ομοφυλοφυλο αμα ειναι βλαμμενο κατα τ'αλλα...δεν θα διστασω να αναγνωρισω το οτι ειναι μαλακισμενο ατομο για να το παιξω φιλελευθερη και κουμπαγια που ειναι λιγο της μοδας...οποτε απο πλευρας μου αμα σε γνωριζα θα εκρινα αμα σε θελω για παρεα και αν σε σεβομαι 100% ασχετως προσανατολισμου, γκαραντι :)
    Ευχαριστω για την προθυμια σου να γραψεις αυτη την κουβερτα! Τα λες πολυ σωστα

Senior Member
    Έχει πάθει ποιότητα η Ναταλία την απωθεί η απλότητα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Οχι να μην της το πεις πριν τελειωσεις το σχολειο. 3-4 μηνες εμειναν!
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Πολυ αργα.το εκανα ηδη

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678