Ερωτηματολογιο - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 118
    Junior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Καληνυχτα και τα ξαναλεμε.θελω βοηθεια σε αυτες τις στιγμες απελπισιας.μην εγκαταλειψεις το φορουμ.χρειαζομαι πολλη καθοδηγηση.

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
    Οι μαύρες σκέψεις μακρυά δεν τις χρειάζεσαι!! Εδώ θα είμαι όπου μπορώ να βοηθήσω !! Καλό βράδυ !!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    Καληνυχτα και τα ξαναλεμε.θελω βοηθεια σε αυτες τις στιγμες απελπισιας.μην εγκαταλειψεις το φορουμ.χρειαζομαι πολλη καθοδηγηση.

κατα κανονα αλλος περιμενεις να απαντησει και αλλος απαντα οστοσο υπαρχουν και εξαιρεσεις...

Senior Member
    Εε?

Senior Member
    Βασικα εχω σκεφτει μεχρι και να αυτοκτονησω εξαιτιας αυτης της διαφορετικοτητας.
    Σύνελθε μικρό. Τι είναι αυτά που γράφεις; Σε περιμένει μια ολόκληρη ζωή και μιλάς για αυτοκτονίες επειδή είσαι κάπως ιδιαίτερη σ' αυτό το θέμα; Και λοιπόν; Πιστεύω ότι θα βρεις κι εσύ το δρόμο σου.

Senior Member
    Φοβαμαι μοναξια και απορριψη
    Η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις σ' αυτή την κατεύθυνση είναι να χτίσεις άριστες σχέσεις με τον εαυτό σου. Και αυτό ξεκινάει από την αποδοχή της ιδιαιτερότητάς σου.

Δες επίσης τη θετική όψη του να σε απορρίψουν κάποιοι, ακόμα κι αν αυτό οδηγεί προσωρινά σε μοναξιά. Σημαίνει απλά ότι δεν είναι οι κατάλληλοι για σένα και ότι αυτή η απόρριψη σε απαλλάσσει από ψυχοφθόρες διαδικασίες μαζί τους. Υπάρχουν άλλοι με τους οποίους θα βρεις περισσότερο κοινό έδαφος.

Senior Member
    Αυτο κανω σε ολη μου τη ζωη ουτως η αλλως.Απλα εχω κουραστει να μη δειχνω την αληθινη μου ταυτοτητα σε φιλους , νωστους κτλ και μετα να νιωθω ασχημα γτ νομιζουν οτι ειμαι καποια αλλη .Επισης απο αυτη την ηλικια και περα ολα τα κοριτσια μιλανε για αγορια κτλ και εγω ειμαι στην απεξω .και αυτο με κανει να νιωθω πολυ ασχημα

Senior Member
    Εισαι απο τη μυτηληνη νομοσ λεσβου ξερεισ απο καλο λαδι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ιωάννα, έρχεται μια στιγμή που αντιλαμβανόμαστε πως η αυτολύπηση δε μας βοηθά να προχωρήσουμε. Από την άλλη μεριά, η αυτοαποδοχή έχει, είτε το θέλουμε είτε όχι, μια κοινωνική και σχεσιακή διάσταση. Οι άλλοι είναι ο καθρέφτης του εαυτού μας. Η αυτοεκτίμηση δε χτίζεται "εν κενώ". Θα σου πρότεινα λοιπόν να αρχίσεις να επιλέγεις τους ανθρώπους που θα σε περιστοιχίζουν. Μια ιδέα θα ήταν να απευθυνθείς εδώ:

http://www.colouryouth.gr/

Προς θεού, δε σου προτείνω να περιχαρακώσεις τον εαυτό σου, να γκετοποιηθείς. Απλά να πάρεις ενδυνάμωση, υποστήριξη, κατανόηση, βλέποντας πως αντιμετωπίζουν τη ζωή άτομα με παρόμοιες προτιμήσεις (σκόπιμα αποφεύγω τη λέξη "ιδιαιτερότητες").

Τέλος, έχει σημασία το πότε, σε ποιους και με ποιόν τρόπο επιλέγεις να αποκαλύψεις το ότι είσαι ομοφυλόφιλη. Η ντροπή, η ενοχή, ο φόβος γίνονται αντιληπτά από τους άλλους. Το να σε σεβαστούν πρέπει να τους το περάσεις εσύ με τη στάση σου. Μην είσαι απολογητική αλλά ούτε επιθετική. Απαιτείται ψυχραιμία, χιούμορ και κατανόηση της αδυναμίας των ανθρώπων να αποδεχτούν "τό αδοκίμαστο καί τό απ'αλλού φερμένο", όπως λέει ο Ελύτης.

Προχώρα με το κεφάλι ψηλά. Η ζωή δε χαρίζεται, κερδίζεται.

Senior Member
    Επισης απο αυτη την ηλικια και περα ολα τα κοριτσια μιλανε για αγορια κτλ και εγω ειμαι στην απεξω .και αυτο με κανει να νιωθω πολυ ασχημα
    Συμπτώματα των καιρών. Όταν ήμουν στη ηλικία σου, δεν υπήρχε αυτό το φαινόμενο. Όλοι περίμεναν να τελειώσει το σχολείο για να κάνουν κάτι στα ερωτικά. Πριν τα 18-19 δε γινόταν τίποτα μεταξύ μαθητών, ούτε υπήρχαν λόγια. Ήμασταν πολύ «μαζεμένα» παιδιά σε σχέση μ' αυτό που ακούω να γίνεται σήμερα. Μιλάω φυσικά για το μικρόκοσμο στον οποίο μεγάλωσα. Στις μεγάλες πόλεις δεν ξέρω τι γινόταν.

Συνεπώς σ' αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Αλλά και απ' έξω να μένεις για την ώρα, γιατί να στενοχωριέσαι; Μπορείς απλά να μη συμμετέχεις σε κάτι που δε σε εκφράζει. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται κάποια μοναξιά, αλλά έτσι είναι η ζωή, και ακόμα περισσότερο η ζωή των ανθρώπων με κάπως ιδιαίτερο προσανατολισμό. Υπομονή, με τον καιρό θα έρθουν μέρες που θα μπορείς να ζεις ανοιχτά τη διαφορετικότητά σου.

Senior Member
    Δε χρειάζεται να το ψαχνεισ τόσο πολύ γουστάρουμε κ σ μιλάνε αλλά δε θα μετατραπουμε σε μητέρες τερεζεσ για να σηκωθείς εσύ απλά σήκω

Senior Member
    Προσπαθω

Senior Member
    Ρε συ Ιωάννα άλλα κόλπα έχουν οι γυναίκες αλλά οι άντρες αλλά οι πλούσιοι αλλά οι φτωχοί αλλά οι μορφωμένοι αλλά οι αυτοί που δεν έχουν πτυχίο διάλεξε τι θέλεις κι ακόλουθα

Senior Member
    Νιωθω μοναξια γτ τους διωχνω ολους επειδη δεν ειμαι καλα με τον εαυτο μου

Senior Member
    Μάθε να εκτιμασ γτ δε θα έρχονται πάντα οι άλλοι σε σένα κι επίσης έτσι γίνεσαι χαλβάς γτ περιμένεις οι άλλοι να έρθουν σε σένα καλά για τους άντρες λογικό αλλά για δουλειά τι θα κανεισ

Senior Member
    Το σταυρο μου

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast