Ερωτηματολογιο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 118
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Η αξια ενος ανθρωπου δεν κρινετε με τη σεξουαλικη του ταυτοτητα.(εκτος της παιδεραστιας)μονο αυτο ειναι κατακριτεο.
    Αν εσυ εισαι ευτηχησμενη μην ακους τους αλλους
    ξεχασες την κτηνοβασια!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    ξεχασες την κτηνοβασια!!!!
    Σωστα.ισως επειδη δεν πιστευω οτι υπαρχουν ανθρωποι που το κανουν αυτο

Banned
    στη πραξη ειναι τα παντα κατακριτεα εκτος απο το να σαι στρειτ απλα δε το λεει κανενας γιατι ξερει οτι δεν ειναι δικαιο.

Senior Member
    Κανένα πρόβλημα δεν θα είχα.
    Θα κοιτούσα τον χαρακτήρα της, τις αρχές και αξίες της. Όπως κάνω κ με τους περισσότερους που επιλέγω για φίλους.
    Είναι προσωπική της επιλογή πως θα εκφραστεί σεξουαλικά και όπως κάνω με τους φίλους μου δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν στο κρεβάτι. Αποφεύγω να θίγω τέτοια θέματα.
    Ο κολλητός μου πρόσφατα μου εκμυστηρεύτηκε ότι είναι γκέι, και κατάλαβα τις δυσκολίες ενός ατόμου ομοφυλόφιλου να εκφραστεί και να βγάλει τα εσώψυχα του όταν νιώθει την κατακραυγή κ γελοιοποίηση πολύ συχνά.
    Σ'αυτό ταιριάζουμε γιατί κ γω ως πάσχον με ψυχολογικό πρόβλημα δεν το διαλαλώ αλλά θα ήθελα να μπορούσε να υπάρξει κατανόηση.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Banned
    Ιωάννα καλησπέρα.Κατά την δημιουργία ενός νέου θέματος στο φόρουμ υπάρχει η επιλογή αν θες να βάλεις ψηφοφορία.Απο την στιγμή λοιπόν που ρωτάς κάτι,μπορείς να βάλεις μια ψηφοφορία με ερώτημα Ναι ή Οχι ώστε να μπορέσεις να εξάγεις ασφαλέστερα συμπεράσματα ως προς το ερώτημα που σε απασχολεί.

Banned
    Τώρα ως προς το ερώτημά σου θα μπορούσα να σου απαντήσω το εξής απο την δική μου ανδρική σκοπιά και ίσως θεωρηθεί χυδαίο το μήνυμα μου και εκ των προτέρων ζητώ συγνώμη αν σου φανεί έτσι.
    Πολλοί άνδρες δε θα είχαν κανένα πρόβλημα να σου κάνουν παρέα εφόσον δεν ήσουν κωλοχαρακτήρας και μη υποφερτή ως άτομο επειδή
    1.Τους αρέσει η παρέα σου
    2.Ευελπιστούν ότι θα τους κάτσεις παρά το ότι δηλώνεις λεσβία ή θα τους γνωρίσεις καμμιά φίλη που θα τους κάτσει ή θα του κάτσετε και οι 2 μαζί
    Σε ότι αφορά τις άλλες γυναίκες που είναι straight πιστεύω ότι και πάλι θα σου κάνουν παρέα αν είσαι καλή παρέα.Εδώ βέβαια μια αιτία που θα μπορούσε να προκύψει ως παρεξήγηση και να χαλάσει η φιλία σας αν εσύ παρεξηγήσεις το ενδιαφέρον της προς εσένα και της την πέσεις,ενώ εκείνη είναι straight και δεν γουστάρει κάτι άλλο.
    Ετσι χάλασε και η δική μου φιλία με ένα παλικάρι που είχα υποψιαστεί ότι δεν είναι straight και νόμιζε ότι δεν είμαι και εγώ και μου την έπεσε και παρεξηγήθηκαμε και πλέον δεν μιλάμε γιατί πίστευε ότι εγώ του έκανα παρέα επειδή μου αρέσει σεξουαλικά.

Senior Member
    Αυτο με τις γυναικες που λες παθαινω και ειναι πολυ ασχημο

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Στη θεση σου ιωαννα θα αφηνα τους αλλους να με γνωρισουν πρωτα σαν ανθρωπο και μετα να αποκαλυψω τις σεξουαλικες μου προτιμησεις.Και δεν εννοω οτι πρεπει να ντρεπεσαι για αυτο αλλα δεν αποτελει τον κυριο λογο που θα σε επιλεξει ή θα σε απορριψει καποιος για φιλη του.Αυτοι που θα σε συμπαθησουν ,θα συνεχισουν να ναι φιλοι σου. Ειδικα στην Ελλαδα παντως οποιαδηποτε παρεκκλιση απο τα συνηθισμενα μπορει να αποτελεσει λογο κοινωνικου αποκλεισμου. Εγω το βιωνω εξαιτιας των θρησκευτικων μου πεποιθησεων

Banned
    Θα εκτιμούσα, θα έκανα παρέα, θα σεβόμουνα και βεβαίως θα αγαπούσα μια λεσβία.

Τι έγινε ο άνθρωπός άραγε; Η σεξουαλική ταυτότητα είναι ειδοποιός στοιχείο της ύπαρξης πολλών ατόμων. Όμως αυτό που εν τέλει μας καθορίζει είναι η καρδιά μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by κρύσταλλο View Post
    Τώρα ως προς το ερώτημά σου θα μπορούσα να σου απαντήσω το εξής απο την δική μου ανδρική σκοπιά και ίσως θεωρηθεί χυδαίο το μήνυμα μου και εκ των προτέρων ζητώ συγνώμη αν σου φανεί έτσι.
    Πολλοί άνδρες δε θα είχαν κανένα πρόβλημα να σου κάνουν παρέα εφόσον δεν ήσουν κωλοχαρακτήρας και μη υποφερτή ως άτομο επειδή
    1.Τους αρέσει η παρέα σου
    2.Ευελπιστούν ότι θα τους κάτσεις παρά το ότι δηλώνεις λεσβία ή θα τους γνωρίσεις καμμιά φίλη που θα τους κάτσει ή θα του κάτσετε και οι 2 μαζί
    Σε ότι αφορά τις άλλες γυναίκες που είναι straight πιστεύω ότι και πάλι θα σου κάνουν παρέα αν είσαι καλή παρέα.Εδώ βέβαια μια αιτία που θα μπορούσε να προκύψει ως παρεξήγηση και να χαλάσει η φιλία σας αν εσύ παρεξηγήσεις το ενδιαφέρον της προς εσένα και της την πέσεις,ενώ εκείνη είναι straight και δεν γουστάρει κάτι άλλο.
    Ετσι χάλασε και η δική μου φιλία με ένα παλικάρι που είχα υποψιαστεί ότι δεν είναι straight και νόμιζε ότι δεν είμαι και εγώ και μου την έπεσε και παρεξηγήθηκαμε και πλέον δεν μιλάμε γιατί πίστευε ότι εγώ του έκανα παρέα επειδή μου αρέσει σεξουαλικά.
    αυτο κι αν ειναι τεραστια αληθεια

Senior Member
    Τελικα ολες οι σχεσεις ειναι δουναι και λαβειν ε?

Senior Member
    Μαλλον ναι κ υπαρχουν κ χειροτερεσ πιο σκληρεσ αληθειεσ απο αυτο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δηλαδη?εννοεις το κερατο ε?

Senior Member
    Η πρώτη βασική αλήθεια που μαθαίνει στα δεκαοχτώ είναι μια εσύ πρέπει να το κανεισ δηλαδή θεσ να είσαι όμορφη πρέπει να το φροντίσεις θεσ να έχεις λεφτά πρέπει εσύ να τα βγάλεις θεσ να έχεις σχέση εσύ πρέπει να βρεις κλπ αυτό φτάνει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Το ξερουμε ηδη αυτο.

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast