ΦΑΡΜΑΚΑ Κ.Α - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 205
    Banned
    ακομα και δικιο να εχεις δε προκειται να το βρεις δηλ σε ολους σχεδον αρεσει αυτο που πλαθουν με τη φαντασια τους απλως επειδη αυτη η εικονα τους μιαζει ιδανικη ενω η αληθεια οχι αρα τι απο τα 2 θα προτημισουν?

ο σκοπος της ζωης δεν ειναι να βρεις το δικιο σου αλλα να διασκεδασεις με οτι τροπο μπορεις να βρεις αλλιως απο τις πολες αληθειες μη βρισκοντας καπον να τις αποδεχτει στο τελος θα σου στριψει αφου δε θα υπαρχει κανενας να χωρα διπλα σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anares View Post
    Καλησπέρα παιδιά.

Ο ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής μου συνέστησε να πάρω νευροληπτικά (αντι-ψυχωσικά) φάρμακα. Ανησυχεί πολύ, λέει... Αχ... Συνοπτικά έχω αυτοκτονικές-αυτοκαταστροφικές τάσεις, ακούω φωνές, αισθάνομαι πως το σώμα μου αιμορραγεί κλπ.... Αρνήθηκα. Δε γουστάρω τα φάρμακα. Ειδικά για τα ψυχοφάρμακα έχω ακούσει πως έχουν άσχημες παρενέργειες.... Προτιμώ να συζητάμε. Σε βάθος χρόνου έχω υιοθετήσει και κάποιες μεθόδους αυτοδιαχείρισης της κατάστασής μου. Δε δουλεύουν πάντα, αλλά το παλεύω όσο μπορώ. Απλά φοβαμαι πολύ ορισμένες φορές... Φοβάμαι μη χάσω το μυαλό μου. Φοβάμαι μη δεν ορίζω τον εαυτό μου. Φοβάμαι μη χάσω τους ανθρώπους που αγαπώ.

Έχετε κάποια σχετική εμπειρία από τέτοιου είδους αγωγή; Υπάρχει όντως κίνδυνος να "χαθώ";

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αφου ''εχεις υιοθετήσει κάποιες μεθόδους αυτοδιαχείρισης της κατάστασής σου, εισαι ο καλυτερος!!!!
    Το'πιασες το 'νοημα' , ε.. το ιδιο εχω κανει κι εγω.
    Δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα, μετα απο αυτο.
    [I]Love...[/I]

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ακομα και δικιο να εχεις δε προκειται να το βρεις δηλ σε ολους σχεδον αρεσει αυτο που πλαθουν με τη φαντασια τους απλως επειδη αυτη η εικονα τους μιαζει ιδανικη ενω η αληθεια οχι αρα τι απο τα 2 θα προτημισουν?

ο σκοπος της ζωης δεν ειναι να βρεις το δικιο σου αλλα να διασκεδασεις με οτι τροπο μπορεις να βρεις αλλιως απο τις πολες αληθειες μη βρισκοντας καπον να τις αποδεχτει στο τελος θα σου στριψει αφου δε θα υπαρχει κανενας να χωρα διπλα σου
    μπορει να ειναι και ετσι. δε θεωρω πως δεν υπαρχει κανενας αξιος ανθρωπος, αντιθετως εχω κοντα μου καποιους πολυ καλους. απλα νιωθω πως στην πραγματικοτητα κανεις δε θελει να δει τον αλλον στα ματια με ειλικρινια. κανεις δεν ακουει, κανεις δεν ενδιαφερεται να δει το μεσα σου, και ακομα πιο δυσκολα να το δεχτει. σαν κοινωνια συνολικα εννοω.

οσο για το σκοπο της ζωης που λες, ισως δεν υπαρχει καν. ισως δεν υπαρχει καν πραγματικοτητα και ολα αυτα ειναι καποιο ονειρο. ή απλα, οπως ειχε ειχε πει και ο maus σε καποιο παλαιοτερο μνμ, υπαρχει, αλλα τον συνειδητοποιεις αργοτερα. το ποσο αργοτερα, αυτο με αμησυχει εμενα.

Banned
    Quote Originally Posted by willowfairy View Post
    Αφου ''εχεις υιοθετήσει κάποιες μεθόδους αυτοδιαχείρισης της κατάστασής σου, εισαι ο καλυτερος!!!!
    Το'πιασες το 'νοημα' , ε.. το ιδιο εχω κανει κι εγω.
    Δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα, μετα απο αυτο.
    χα χα χα, ''ο καλυτερος''! μπα δε νομιζω... εξαλλου δε βλεπω να λειτουργουν καν τελικα. σε ευχαριστω παντως!

Senior Member
    Έχουμε το ίδιο πρόβλημα κ το διαχειρίζομαι απλά δεν μπορώ να σ εξηγήσω τις τεχνικές γτ είμαι αυτό διδακτοσ για το οργανικό κομμάτι για τη βλάβη στον εγκέφαλο πάρε βιταμίνη ντε φαρμακευτική μαγνήσιο φαρμακευτικό για την άσχημη διάθεση κ κάνε διατροφή κ γυμναστική εμένα με βοηθάει κ πήγαινε σε ψυχολόγο όχι ψυχίατρο προσπάθησε να γίνεις αθλήτρια θα έχεις τις σκέψεις αλλά θα κανεισ τα πάντα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Κάποιοι ακούνε κάποιοι δεν ακούνε ο ένας γράφει στα τέτοια του τον άλλον αλλά του μιλάει αυτή την ικανότητα την έχεις η το θεωρείς σαπιλα εγώ ασ πούμε δε με νοιάζει τι κανεισ κ δε σ μιλάω κ καλά αλλά άμα υποφέρεις κ το δω πονάω έτσι λέω ότι είμαι ευαίσθητος τα παιδιά άμα ρωτήσεις θα σου πουν ότι είμαι αναίσθητος

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Έχουμε το ίδιο πρόβλημα κ το διαχειρίζομαι απλά δεν μπορώ να σ εξηγήσω τις τεχνικές γτ είμαι αυτό διδακτοσ για το οργανικό κομμάτι για τη βλάβη στον εγκέφαλο πάρε βιταμίνη ντε φαρμακευτική μαγνήσιο φαρμακευτικό για την άσχημη διάθεση κ κάνε διατροφή κ γυμναστική εμένα με βοηθάει κ πήγαινε σε ψυχολόγο όχι ψυχίατρο προσπάθησε να γίνεις αθλήτρια θα έχεις τις σκέψεις αλλά θα κανεισ τα πάντα
    καταλαβαίνω τι εννοείς. έμαθες μονος σου, προσαρμοζομενος στις δικές σου αναγκες και καταστασεις. και ετσι δεν εισαι βεβαιος πως 8α δουλεψουν αυτα και σε μενα. σε ευχαριστω που με συμβουλεψες ομως. με συγκινει που καταλαβαινετε. νιωθω μονη σε ολο αυτο. και οταν ειμαι καλυτερα, οπως αυτη τη στιγμη, βλεπω πως κατι δεν παει καλα. απλα αλλες ώρες με καταλαμβάνουν αυτες οι ιδεες και οι αισθησεις και δεν ακουω κουβεντα. ο γιατρος λεει πως ειμαι σε μια μεταιχμιακη κατασταση ευθραυστης ισορροπιας. τεσπα.

το διαβασμα και οι σπουδες δε βοηθουν πιστευεις;

Senior Member
    Εγώ σπούδασα ΤΕΙ βγήκα τεχνικός κ δουλεύω σαν αγρότης τι να σ διάβασα κ ψυχολογία κ ψυχιατρική και λίγο ιστορία ψυχιατρικησ κ λίγο ιστορία ελληνικού κράτους βασικά βλέπω ντοκιμαντέρ για ότι με ενδιαφέρει κ μετά μπορεί να διαβάσω κ κανένα βιβλίο κ ακούω μουσική έτσι περναω τη μέρα μου

Banned
    Κάποιοι ακούνε κάποιοι δεν ακούνε ο ένας γράφει στα τέτοια του τον άλλον αλλά του μιλάει αυτή την ικανότητα την έχεις η το θεωρείς σαπιλα εγώ ασ πούμε δε με νοιάζει τι κανεισ κ δε σ μιλάω κ καλά αλλά άμα υποφέρεις κ το δω πονάω έτσι λέω ότι είμαι ευαίσθητος τα παιδιά άμα ρωτήσεις θα σου πουν ότι είμαι αναίσθητος
    προφανως δεν εισαι αναίσθητος, απ οτι βλεπω τελικα θελεις να δειχνεις αναισθητος, αλλα δεν εισαι. εγω με βριζω που ειμαι υπερευαισθητη. γι αυτο παθαινω συνεχεια γκάφες. και τωρα που τα γραφω αυτα κλαιω. δε ξερω ισως απλα ειμαι αδυναμη. ομως να ξερεις προσπαθω να σηκωσω το βαρος και να προχωρησω. ακομα και οταν προσπαθω να αυτοκτονησω, θελω να ζησω. αλλλα φοβαμαι πως δε ζω, πως ειμαι ηδη νεκρη και θελω να λυτρωθω.

Senior Member
    Δεν είναι τόσο απλό ξεκίνησα κι εγώ το ταξίδι μου σαν ευαίσθητος αλλά μεγαλονωντασ μου έμεινε αυτό αν βγεις στην αγορά εργασίας θα καταλάβεις είναι πολλοί σαν κι εμένα βασικά αν συνεχιζεισ κ δε παραιτηθείς γίνεσαι τούρμπο ρώτα κ τα παιδιά για τις βιταμίνες εμένα μου τις έγραψε γιατρός σε μένα κάνανε δουλειά

Senior Member
    Μην κλαίς και απλά πες στον εαυτό σου ότι πάει σε πόλεμο κάτι τέτοιο είναι αν θεσ να δουλέψεις με αυτό

Banned
    Μην κλαίς και απλά πες στον εαυτό σου ότι πάει σε πόλεμο κάτι τέτοιο είναι αν θεσ να δουλέψεις με αυτό
    σε ευχαριστώ. καταλαβαινω. πρεπει να αντέξω με καποιο καταραμενο τρόπο, πρεπει.

Δεν είναι τόσο απλό ξεκίνησα κι εγώ το ταξίδι μου σαν ευαίσθητος αλλά μεγαλονωντασ μου έμεινε αυτό αν βγεις στην αγορά εργασίας θα καταλάβεις είναι πολλοί σαν κι εμένα βασικά αν συνεχιζεισ κ δε παραιτηθείς γίνεσαι τούρμπο ρώτα κ τα παιδιά για τις βιταμίνες εμένα μου τις έγραψε γιατρός σε μένα κάνανε δουλειά
    κοιτα στην εργασια που λες εχω βγει εδω και κανα χρονο.μολις τελειωσα τη σχολη. ειπα να συνεχισω και σε μεταπτυχιακό και να τα κανω παραλληλα. τωρα μου φαινονται και τα δυο μίζερα ωρες ωρες. εχεις δικιο, το βλεπω πως σε πατανε κατω ευκολα οταν εισαι υπερευαισθητος. και το ειδα στην προσωπικη μου ζωη. ανεχομουν ανθρωπους ή και τον ιδιο μου το συντροφο, και με πονουσαν συνεχεια, και στο τελος με γ***αν ψυχολογικα.... προφανως πρεπει να γινω bitch και δεν ξερω πως.... τεσπα. ευχαριστω πολυ.

Senior Member
    Δεν ξέρω ρε κούκλα είσαι γυναίκα αν ήσουν άντρα θα σ λεγα πήγαινε στρατό αν τον βγαλεισ πήγαινε για δουλειά

Senior Member

Banned
    πολυ καλο φίλε. ευχαριστω. να σαι καλα.

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast