ΦΑΡΜΑΚΑ Κ.Α - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 14 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 205
    Banned
    Φιλε/φίλη elis σε ευχαριστώ για τη συμβουλή. Απλά φρικάρω με όλα αυτα... με τα φαρμακα, με τους γιατρους κλπ... Σόρρυ αν σε προσέβαλα. Σεβομαι την αποψη σου, και ας μην την ενστερνιζομαι.

Senior Member
    Εμένα η άποψη μου διαμορφώθηκε από τη ζωή η ζωή δε ρωτάει τι έχεις η ζωή λέει λογαριασμούς φαγητό κ δουλειά αν εσύ τα έχεις λυμένα όλα αυτά πολύ ωραία μπορείς να αντιδρασ κ να κανεισ ότι γουστάρεις νομίζω διαφωνούμε στη στάση ζωής
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Νιώθω πως είμαι μπελάς. Αισθανομαι συνέχεια ένοχη. Πως φταιω για κατι, για ολα. Ακόμα και αν κάποιοι με ποδοπάτησαν και με εκμεταλεύτηκαν στυγνά, εγώ το επέτρεψα. Είναι δικό μου σφάλμα. Ακόμα και αυτά που περιέγραψα πως μου συμβαινουν, δικό μου λάθος πρεπει να είναι. Και σας ζητω συγγνώμη αν έγινα βάρος.... λυπάμαι. Κάθομαι και κλαιω ωρες-ωρες σα βλάκας... η σκεψη πως κανεις δε νοιαζεται πραγματικα για μένα, η σκέψη πως δεν αξίζω να αγαπηθώ πραγματικά, η σκέψη πως κανείς ποτε δε θα με αποδεχτει όπως είμαι..... μια σειρα σκεψεων λοιπον μου τρυπούν το μυαλο. Και οι φωνες μου, αυτα μου υπενθιμίζουν εξάλλου.

Ειμαι αχρηστη. Η κολλητη μου εχει καταθλιψη και δεν μπορω να την βοηθησω. Και αυτη αλλωστε μου λεει πως δεν μπορει να τη βοηθησει κανεις... Απο την αλλη νιωθω πως δεν ικανοποιω τον φιλο μου πια.... Το σπιτι μου πάλι, μοιαζει με αυτους τους πύργους που βλεπουμε στις ταινιες. Αν κάνεις το λάθος και μπεις, η πορτα σφαλιζει πισω σου και η εξοδος μοιαζει αδυνατη. Εγω δυστυχως δεν ειχα καν την επιλογη να μπω ή να μην μπω. Γεννηθηκα μεσα στον πυργο.

Υποτιθεται πως το σωμα μου δεν αιμορραγει. Πως ειναι απλα ψευδαισθησεις. Παιχνιδια του μυαλου μου. Κι ομως η καρδια μου αιμορραγει. Βαρυ φορτιο η καρδια.... Καλυτερα να ημουν ακαρδη, σκληρη. Αυτοι οι ανθρωποι δεν αποθαρρυνονται ποτε. Εγω μια ζωη παριστανω πως ειμαι δυνατη. Δεν ειμαι ομως παρα ενα αδυναμο παιδι που τρεχει να κρυφτει. Και οι φωνες που μου λενε "θα σε βρουν", μου το υπενθυμιζουν αυτο... και με ποναει παρα πολυ. Γαμωτο ποναει πολυ. Γιατι λοιπον να ζω; Αυτο σκεφτομαι συνεχεια.... ισως δε μου αξιζει να ζω.... απλα δεν ταιριαζω στον κοσμο αυτο. Ειμαι ανεπιθυμητη. Δεν υπαρχει θεση για εμενα.

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εμένα η άποψη μου διαμορφώθηκε από τη ζωή η ζωή δε ρωτάει τι έχεις η ζωή λέει λογαριασμούς φαγητό κ δουλειά αν εσύ τα έχεις λυμένα όλα αυτά πολύ ωραία μπορείς να αντιδρασ κ να κανεισ ότι γουστάρεις νομίζω διαφωνούμε στη στάση ζωής
    ?? Δεν καταλαβαινω... Ποιος ειπε οτι τα εχω λυμενα ολα αυτά;;;; Μα καλα γιατι θυμωσες μαζι μου φιλε/φιλη;

Banned
    αυτες οι φωνες που αναφερεσαι θα ειναι καπιου συγγενικου σου προσωπου που απλα τις σκεφτεσαι.

Banned
    Υποτιθεται πως το σωμα μου δεν αιμορραγει
    μηπως ενοεις οτι βλεπεις τους αλλους σαν μπρουςλιδες και εσενα αδυναμη?

Banned
    Οι σκέψεις πως κανείς δε με αγαπά αληθινά και πως όλοι υποκρίνονται με τρομάζουν.
    δε μπορουν να προσφερουν κατι καλυτερο.

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αυτες οι φωνες που αναφερεσαι θα ειναι καπιου συγγενικου σου προσωπου που απλα τις σκεφτεσαι.
    Αν ήταν σκέψεις, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα... είναι σα να εχω μικρα ανθρωπακια μεσα στο κεφαλι μου που μου μιλουν... δε ξερω πως να το περιγραψω... ο θεραπευτης το αποκαλεσε "ακουστικες ψευδαισθησεις" και "παιχνιδια του μυαλου". Π.χ μου λενε πως με ψαχνουν και πρεπει να κρυφτω. Ή πως ειμαι αθλια. Ή γελανε μαζι μου.... Ειδικα το τελευταιο με τρομαζει.

Σκεψεις κανει καποιος συνειδητα. Όλα αυτα γεμιζουν το μυαλο μου, δίχως να το θελω.
    Last edited by Delmem240118a; 12-11-2017 at 02:32.

Banned
    μηπως ενοεις οτι βλεπεις τους αλλους σαν μπρουςλιδες και εσενα αδυναμη?
    Με κατακλυζουν ιδεες πως αιμορραγω ή πως μελη του σωματος μου δεν ειναι δικα μου.

Banned
    ναι καταλαβα τι θες να πεις ειναι συνηθισμενο αυτο παντως

συνηθως ετσι γινεται οταν ζεις με καπιον δυσκολα του εξομολογισαι πραγματα

Banned
    ναι καταλαβα τι θες να πεις ειναι συνηθισμενο αυτο παντως

συνηθως ετσι γινεται οταν ζεις με καπιον δυσκολα του εξομολογισαι πραγματα
    Φιλε μου βοηθησε με λιγο.... ποιό ειναι συνηθισμένο; Οι φωνές ή αυτές οι ιδέες; Ή ότι σκέφτομαι συνεχώς πως πρεπει να πεθάνω και χαρακωνομαι και φτιαχνω θηλιές; Ή ότι κανείς δε με καταλαβαίνει; Ή ότι βγαινω στο δρόμο και πιστευω οτι με παρακολουθουν και αρχιζω κι τρεχω;

Δε ξέρω τι να κάνω... Μου λεει και ο ψυχίατρος για αυτά τα αντι-ψυχωσικα και με αγχωνει χειρότερα....

Banned
    το εσβησα πριν ελεγα συνηθισμενο ειναι να κερδιζεις τους αλλους σκεπτομενος οτι αυτα που λες δε σε εκφραζουν.

δεν ειναι αληθεια οτι κανεις δε καταλαβαινει τι λες
    Last edited by αλεξανδρος_77; 12-11-2017 at 04:26.

Banned
    μηπως σκεφτεσαι πραγματα πολυ γρηγορα και γι αυτο το λογο χανεις το ελεγχο των σκεψεων σου?

ισως αν σκεφτοσουν πιο αργα να τα πηγαινες καλυτερα.

σαν αυτο που λες πχ οτι τρεχεις αντι να τρεχεις πηγαινε πιο σιγα.

Senior Member
    Αυτο ισχυει οντως ;

Αξιοσημειωτο ακουγεται...

Εχεις περιοσσοτερες πληροφοριες / στοιχειο για αυτο ;

Αμα ειναι ετσι πρεπει ολοι να αρχισουμε να περπαταμε με τις ωρες..

Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    ο εγκεφαλος μεταβαλεται διαρκως, και η χειρονακτικη ζωη και γυμναστικη χτιζει ποιο υγειης εγκεφαλους, το 80% του εγκεφαλου ασχολειται με τη κινηση, η βιοχημεια του εγκεφαλου αν γυμναζεσαι βελτιωνεται
    για αυτο και οσοι αθλουνται πολυ εξαρτουνται απο τη γυμναστικη θελουν να γυμναζονται περισσοτερο...... ποιο αναλυτικα δεν τα ξερω να σου τα εξηγησω.... αλλα η γυμναστικη δρα αγχολυτικα και αντικαταθληπτικα........... φυσικα τα φαρμακα ειναι αναγκαια αλλα βελτιωνεται η κατασταση με την αθληση......
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Anares πρεπει να ζητησεις βοηθεια.

Η ψυχωση ή αλλιως σχιζοφρενεια που ειναι μια ψυχωση που διαρκει καιρο ειναι σοβαρη ασθενεια και δεν ειναι παιξε γελασε.

Ειναι η τριτη σοβαροτερη αναπηρια σε ενεργη φαση μετα τον καρκινο και την τετραπληγια συμφωνα με την ιατρικη.

Παρε φαρμακα να ηρεμησεις.

Μη φρικαρεις με φαρμακα. Ολοι παιρνουν ή θα παρουν φαρμακα καποια φαση της ζωης τους.

Επισης τα φαρμακα εχουν βελτιωθει.

Αμα εχεις ψυχωση δεν ειναι ουτε καταθλιψη ουτε αγχος ειναι κατι αλλο και λυνεται με χαπια πολυ αποτελεσματικοτερα.

Παρε χαπια να ηρεμησεις και να ορθοδοποδησεις.

Τι καθεσαι και βασανιζεσαι.

Ειναι σαν να σου εχει σπασει το ποδι και δε κανεις εγχειρηση.

Εχουμε μια ασθενεια σαν τον διαβητη ή την υπερταση.

Παιρνεις τα χαπακια σου και σε πολλους φτιαχνει με συντηρητικη αγωγη.

Δεν ειναι οπως παλια ή στις ταινειες...

Κοιτα να αποβαλλεις το πολυ αγχος σου και να ηρεμησεις και να βρεις γαληνη. Αυτο θα σε βοηθησει.

Δες το www.schizophrenia.com για βιταμινες / συμπληρωματα που βοηθανε στην ασθενεια.

Ψυχολογικα δε λυνεται ή θα παρει βασανιστικα χρονια και χρηματα για να βγει εστω κατι.

Ολα αυτα που βλεπεις ειναι παιχνιδια του μυαλου και υπερλειτουργια των οδων ντοπαμινης του εγκεφαλου.

Το θεμα ειναι ομως να ηρεμησεις.

Επισης και το κρατος προστατευει τους αναπηρους.

Για αυτες τις δουλειες ειναι το κοινωνικο κρατος.

Υπαρχουν κοινωνικα επιδοματα (προς το παρον) για αυτη την ασθενεια καπου 313 ευρω το μηνα.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Page 2 of 14 FirstFirst 123412 ... LastLast