ΦΑΡΜΑΚΑ Κ.Α - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 205
    Senior Member
    οσο περιμενεις τοσο πιο δυσκολο γινεται.

πρεπει να παρεις φαρμακα απο ΧΘΕΣ !
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Banned
    Quote Originally Posted by maus View Post
    δεν ειναι ματαια ολα στη ζωη γιατι η ζωη εχει νοημα μονο που το μαθαινεις αυτο αργοτερα.
    Σε ευχαριστώ για τα λόγια σου maus. Και στο λέω (γράφω τέλος πάντων) μέσα από την αλλοπρόσαλλη και ελαττωματική καρδιά μου.

Senior Member
    καλησπερα κι απο εμενα

λοιπον..
    αφου εχεις εναλλαγες στη διαθεση μπορει να ειναι και σχιζοσυναισθηματικη ,μπορει να ειναι διπολικη, μπορει να ειναι επισης καποια διαταρχη προσωπικοτητας οπως μεταιχμιακη (χαρακτηριστικο οι αυτοτραυματισμοι) , σχιζοτυπη, παρανοειδης.. χιλια δυο.. μπορει να ειναι και καθαρη σχιζοφρενεια...

γιατρος δεν ειμαι απλα απο τα λιγα που εχω διαβασει σου αναφερω παθησεις που περιλαμβανουν ψυχωτικα, εναλλαγες συναισθηματος και αυτοτραυματισμους.

αλλα ας ξεκολησουμε απο τις ταμπελες σημασια εχει να ειμαστε εμεις καλα κι ας λεγεται οπως να ναι αυτο που εχουμε..

κι εγω αυτοτραυματιζομουν χρονια..τα χερια μου εχουν σημαδια..μεχρι και ραμματα εκανα..
    ενιωθα κι εγω αυτο το συναισθημα μετα αυτη η ανακουφιση οτι περασε ο ψυχικος πονος κλπ...αλλα ειναι ψεμα!
    ο πονος δεν περναει ετσι.απλα θα μεινεις με σημαδια που θα σου θυμιζουν οταν θα εχεις ξεμπερδεψει απο ολα αυτα ποσο αδυναμη ησουν.
    εγω το σταματησα οταν καποια στιγμη μια μερα το εκανα και μετα για 1η φορα ενιωσα απαισια.
    δεν αξιζει να το κανεις..θες να ξεσπασεις?βαλε μουσικη τερμα και κοπανησου, παρε ενα μαξιλαρι και χτυπησου, φωναξε, γραψε, βαλε παγακια στα χερια μεχρι να πονεσουν τα χερια σου οταν σου ερχεται η παρορμηση..κανε κατι υγιες!

τωρα οσο για τα φαρμακα..ουτε εγω θελω να τα παιρνω ουτε κανενας..με αρκετους πειραματισμους και διαφορα φαρμακα βρηκα εναν συνδυασμο που με εστρωσε..τωρα ειναι πιο συγχρονα τα φαρμακα και πιανουν πιο ευκολα και με λιγοτερες παρενεργιες..
    καταλαβαινω πως δεν τα γουσταρεις..ουτε εγω..αλλα θα σου πω το εξης..μετα απο 4-5 χρονια φαρμακων και νοσηλειων ειμαι σε φαση που μειωνουμε φαρμακα και μου λενε καποιοι ειδικοι οτι μπορει και να τα κοψω τελειως..!
    επιτελους νιωθω καλα μετα απο 15 χρονια!

απο οτι φαινεται εχεις επιγνωση του τι σου συμβαινει και του τι ειναι παραλογο/παραξενο/ασυνηθιστο και αυτο ειναι πολυ θετικο..

εγω στη θεση σου θα τα επαιρνα.δε λεω..μπορει να σου εμφανιστει καμια παρενεργεια μπορει και οχι ομως..ειναι αναλογα το φαρμακο και τον οργανσιμο.εμενα μπορει να με πιανει το Α και εσενα το Β.επισης μπορει να διαφερει και η ποσοτητα στον καθενα.θελει ψαξιμο και πειραματισμο.αλλα οταν βρεις αυτο που σε πιανει θα ηρεμησει η ψυχη σου..
    Last edited by boo; 15-11-2017 at 00:56.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Λαμβανοντας υποψ

Banned
    Quote Originally Posted by boo View Post
    απο οτι φαινεται εχεις επιγνωση του τι σου συμβαινει και του τι ειναι παραλογο/παραξενο/ασυνηθιστο και αυτο ειναι πολυ θετικο..
    Δε ξερω τι μου συμβαινει, boo... Μαλλον εχω παθει βλακεια...

Banned
    @ boo
    Δε ξερω καν γιατι πηρα την αποφαση να γραψω εξ' αρχης.... μαλλον για να νιωσω λιγοτερο μονη και ακατανοητη.

Να σε ρωτήσω κάτι φίλε/φίλη μου; Αποκλείεται το ενδεχόμενο να μην έχω τπτ και όλες αυτες οι ιδεες/αισθησεις/συναισθηματα να είναι απλώς παροδικά ή απόρροια άγχους;
    Ίσως έχει γίνει κάποιο λάθος. Δε ξέρω... και οι όροι αυτοι σχιζο και ξεσχιζο... πφφ...

Boo ακούω μουσική και χτυπιεμαι (όπως λες), κάνω έρωτα, γράφω, διαβάζω, βγαινω εξω. Αν και δεν εχω πολυ συχνα πια διαθεση και κλεινομαι στο δικο μου κοσμο. Δεν αντλώ ικανοποίηση όπως παλια.... Και πολυ συχνα δε συγκεντρωνομαι κιολας... Νιωθω χαζη. Ξερεις τι κατάλαβα; Όλα αυτα απαλυνουν τον πόνο, αλλα μονο προσωρινα...

Χαίρομαι που τα πας καλα Boo! Ναι ειναι ανοησια η αυτοκαταστροφη. Σε εμενα λειτουργει διττα. Αφενος μεν απομακρυνση του ψυχολογικου πονου και αφετερου δε αυτοτιμωρια.

Σκεφτομαι πως σε λιγο θα δω τον γιατρο και ή που θα με πιασει νευρικο γελιο ή που θα προσπαθησω να εκφραστω ανεπιτυχώς. Ειναι περιεργη και δυσκολη κατασταση να μιλας σε καποιον αγνωστο, face to face, για τετοια πραγματα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anares View Post
    Καλησπέρα παιδιά.

Ο ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής μου συνέστησε να πάρω νευροληπτικά (αντι-ψυχωσικά) φάρμακα. Ανησυχεί πολύ, λέει... Αχ... Συνοπτικά έχω αυτοκτονικές-αυτοκαταστροφικές τάσεις, ακούω φωνές, αισθάνομαι πως το σώμα μου αιμορραγεί κλπ.... Αρνήθηκα. Δε γουστάρω τα φάρμακα. Ειδικά για τα ψυχοφάρμακα έχω ακούσει πως έχουν άσχημες παρενέργειες.... Προτιμώ να συζητάμε. Σε βάθος χρόνου έχω υιοθετήσει και κάποιες μεθόδους αυτοδιαχείρισης της κατάστασής μου. Δε δουλεύουν πάντα, αλλά το παλεύω όσο μπορώ. Απλά φοβαμαι πολύ ορισμένες φορές... Φοβάμαι μη χάσω το μυαλό μου. Φοβάμαι μη δεν ορίζω τον εαυτό μου. Φοβάμαι μη χάσω τους ανθρώπους που αγαπώ.

Έχετε κάποια σχετική εμπειρία από τέτοιου είδους αγωγή; Υπάρχει όντως κίνδυνος να "χαθώ";

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    για σου κ απο μενα. εγω πιστευω πως πρεπει να ειναι κ καποιος δεκτικος απεναντη στη αγωγη του για να πιασει. αλλιος πολυ πιθανο να βγαλει κ αλλα προβληματα

Senior Member
    αυτο που λεω δεν ειναι κατι επισημο αλλα το εχω δει σε μενα

Banned
    Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    για σου κ απο μενα. εγω πιστευω πως πρεπει να ειναι κ καποιος δεκτικος απεναντη στη αγωγη του για να πιασει. αλλιος πολυ πιθανο να βγαλει κ αλλα προβληματα
    Εννοεις αν καταλαβαινω πως πρεπει να το θελει και το ίδιο το άτομο, και να το πιστευει πως η αγωγη βοηθαει όντως;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anares View Post
    Εννοεις αν καταλαβαινω πως πρεπει να το θελει και το ίδιο το άτομο, και να το πιστευει πως η αγωγη βοηθαει όντως;
    ναι. εχω δει οτι το μυαλο το καταλαβαινει αυτο. βεβαια εγω για το δεχτω επρεπε να να ρωταω κ την ψυχολογο μου κ τον γιατρο συνεχεια για να καταλαβω οσο μπορω τι ειναι αυτο που περνω. κ τους εφερα στα μουτρα διαφορα που εχω ακουσει κ γω κ τους ζητησα να μου τα εξηγησουν ξανα κ ξανα μεχρι να καταλαβω. κ μεχρι να αισθανθω οτι κ τα φαρμακα δεν ειναι κατι τραγικο. ειναι απλος ενα βοηθημα κ να μου πουν οτι οτι κ να συμβει αυτοι ειναι εκει για να μου πουν τη να κανουμε. αλλα κυριο να μαθω τι παιρνω

Senior Member
    θελω ομως να κανεις κ το αλλο. μην σκευτεσαι το φαρμακο συνεχεια. να σκευτεσαι περισοτερο εσενα κ την ζωη σου. ναι να βλεπεις αν σε βοηθαει αλλα μεχρι εκει. αν δεν σε βοηθαει να πας κ να τους το πεις. δουλεια τους ειναι. κ πρεπει να βρουν τι σου τεριαζει. το φαρμακο ειναι για να σε βοηθησει στη οποια προσπαθεια σου αν εσυ δεν προσπαθεις δεν θα κανει κατι κ το φαρμακο η θα κανει αλλα απο αυτα που πρεπει. δεν λεω οτι δεν προσπαθεις απλα θελω να το τονισω. ευχωμαι να τα πας καλα

Banned
    ναι. εχω δει οτι το μυαλο το καταλαβαινει αυτο. βεβαια εγω για το δεχτω επρεπε να να ρωταω κ την ψυχολογο μου κ τον γιατρο συνεχεια για να καταλαβω οσο μπορω τι ειναι αυτο που περνω. κ τους εφερα στα μουτρα διαφορα που εχω ακουσει κ γω κ τους ζητησα να μου τα εξηγησουν ξανα κ ξανα μεχρι να καταλαβω. κ μεχρι να αισθανθω οτι κ τα φαρμακα δεν ειναι κατι τραγικο. ειναι απλος ενα βοηθημα κ να μου πουν οτι οτι κ να συμβει αυτοι ειναι εκει για να μου πουν τη να κανουμε. αλλα κυριο να μαθω τι παιρνω
    Να σου πω... φοβαμαι να εμπιστευτω τον ψυχαναλυτη πληρως... φοβαμαι οτι καποιο λακκο εχει η φαβα, που λενε...
    Φοβαμαι πως κατι κακο θα συμβει αν ανοιχτω πολυ... Σκεφτομαι πως κατι σα συνωμοσια κρυβεται απο πισω και θα μου κανουν κακο...

Banned
    ευχωμαι να τα πας καλα
    Ευχαριστω πολυ, Γιάννη.

Senior Member
    Ειναι και αυτο συμπτωμα. Αν δεν παρεις αποφαση να αντιμετωπισεις την ασθενεια σου, θα οριζει τη σκεψη σου.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Ειναι και αυτο συμπτωμα. Αν δεν παρεις αποφαση να αντιμετωπισεις την ασθενεια σου, θα οριζει τη σκεψη σου.
    ναι κ εδω συμφωνω. θενξ ξεχασα να το αναφερω

Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast