ΦΑΡΜΑΚΑ Κ.Α - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 205
    Senior Member
    δε ξερω για εσενα αμα εχεις καποια ελαφρια περιπτωση αλλα εδω μιλαμε για τρελα δε μιλαμε για αστεια.

ειναι η χειροτερη αρρωστεια.

και εχουμε και κατι σκουλικια που εχουν ενθαρυνθει με το μνημονιο και διαδιδουν οτι δε περναμε τιποτα.

δεν ειναι τυχαια απο τις χειροτερες αναπηριες.

επισης περα απο τα φαρμακα που εχουν παρα πολλες παρενεργειες σε μεγαλες δοσεις ειναι και η ιδια η αρρωστεια.

μιλαμε για τρελα οχι αστεια. κωσταλεξι και τετοια ειναι η σχιζοφρενεια.

και τα φαρμακα δε πιανουν ολους και πρεπει να εισαι προσεκτικος μια ζωη.

συν οτι εχεις ολους τους υπολοιπους "υγιεις" που πρεπει να τους εξηγεις οτι δεν εισαι ..εξωγηινος και να αποδεικνυεις και στον πιο ηλιθιο οτι δεν εισαι ελεφαντας.

συν οτι δε σε παιρνει κανεις για εργασια ή σε διωχνει με την πρωτη.

εδω περα δε μας μιλανε θα μας δωσουν και δουλειες ;

για καθαριστες το πολυ να μας παρουν και αμα..., αμα το μαθουν.

Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    τωρα τη διαφορα του ψυχωτικου επισοδειου με τη σχιζοφρενεια δεν την εχω καταλαβει μαους περα απο οτι πρεπει να συμπτωματα να παραμενουν πανω απο ενα μηνα...... εγω ειμουν στο ψυχωτικο επισοδειο μια βδομαδα με πηγαν νοσοκομειο και μετα μου δωσαν σολιαν οπου συνηλθα και μετα ετυχε μερικες φορες να ακουσω φωνες αλλα σπανια...... και ακουσα φωνες οταν μειωσαμε τη δωση στα 200 μγ βεβαια το πρωτο δευτερο χρονο ειχα φουλ ακαθησια και επαιρνα 800μγ σολιαν και ακινετον μετα το τριτο χρονο παθενα καποιες νευρωτικες κρισεις και προσθεσαμε και ζοξιλ και εδω και ενα χρονο ειμαι μονο με 400μγ σολιαν και εχω πολυ λιγα προβληματα με κατι μονο νευρικες κρισεις αλλα ελαφρες καμια σχεσει με αυτες που ειχα περυσι. γενικος καλα ειμαι τωρα εχω ξαναβρει την ενεργεια μου και βρισκομαι καθημερινα σε δραση.... κατι κανω ασχολουμε με τριαθλο ψαχνω δουλεια δουλευω χωραφια μελισσες κατι κανω... καμια σχεση με πριν 2 χρονια παλια ειμουν ερειπιο.....
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

FTASAME STO SHMEIO ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΔΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ.ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Senior Member
    Μαουσ φίλε υπάρχουν τρελλοί εκεί έξω που δεν παίρνουν φάρμακα μπράβο σου εκανεσ το καθήκον σου πήρες φάρμακα αλλά το καθήκον δε σταματάει εκεί να πας να δουλέψεις οδοκαθαριστησ να βγαλεισ τίμια το ψωμί σου κι ας έχεις σπουδασει να πας να παλέψεις εσύ φοβάσαι να ζήσεις άμα δεν πονέσεις πως θα εκτιμήσεις το καλό
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

ΕΛΛΙΣ ΜΕΓΑΛΕ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ....

Senior Member
    Όχι Δημήτρη απλά ρίχνω άδεια να πιάσω γέματα όλη μέρα αυτό κάνω

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΡΙΤΗΣ ΩΡΑΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ Π ΑΥΤΑ Π ΕΣΥ ΠΕΤΥΧΕΣ.ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΛΕΜΕ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ?ΛΟΙΠΟΝ...

Quote Originally Posted by elis View Post
    ΕΝΤΑΞΗ ΡΕΣΥ ΟΚ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΑΒΑΛΕ Κ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΟ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΠΧ ΕΙΠΕΣ '''''''''''''''''ΤΕΜΠΕΛΗ''''''''''''''''''' ΤΟΝ ΜΑΟΥΣ?ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΛΕΩ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ

Senior Member
    Δεν είπα τεμπέλη κανένα κι αν θεσ να μάθεις εγώ το είπα σε όλους μου τους φίλους κ με κάνανε όλη πέρα είκοσι χρόνια παρέα διαλύθηκε σε πέντε μήνες η μόνη μου ελπίδα ήταν να δουλέψω έγινα αγρότης και σε πληροφορω βγάζω το ψωμί μου τίμια προχώρησα δεν τους έχω ανάγκη και οπότε βρισκόμαστε τους κοροϊδεύω που παντρεύτηκαν επίσης έχω κι ένα στέκι κ πάω κ την πέφτω σε κάτι κορίτσια που με μάθανε τώρα κ κάνουμε πλάκα βασικά το λέω σε όλους για να τους βλέπω να λακιζουν αυτά βασικά

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μου επιτρέπεις να πω κάτι; Γιατί γίνεσαι τόσο αυστηρός/η; Είναι εύκολο να κρίνεις τον άλλον. Το κάνουμε κάθε μέρα ελαφρά την καρδία. Όμως, μπορείς να αντέξεις εσύ την κριτική των άλλων; Και όταν λέω "εσύ" εννοώ τον κάθε ένα από εμάς. Δεν είναι μόνο προσωπικό. Κάνεις μας δε ξέρει πραγματικά τι πόνο κρύβει ο άλλος στην καρδιά του....

Senior Member
    Κι επίσης εγώ μπορώ να καταλάβω πίσω από την οθόνη ποιος αξίζει κ ποιος όχι άσχετα τι λέω το ίδιο να κάνει κι ο μαουσ κι εσύ

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς?ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.ΠΑΡΕ Κ ΚΑΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΛΚ Κ ΔΟΥΛΕΨΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Κ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΞΙΖΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Π ΚΑΚΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΑΝΟΣΤΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ Κ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?Η ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ?ΜΑΓΚΑ ΕΤΣΙ? ΥΓ ΔΕΝ ΛΕΩ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΕΙΣ Κ ΜΗΝ ΠΑΡΕΣΕΡΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΦΑΡΜΑΚΑ

Κ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΨΥΧΩΤΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΛΚ ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ Π ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ.ΔΛΔ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΨΥΧΩΤΙΚΟΣ ΟΣΟ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΠΑΕΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΣΠΑΕΙ Κ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΖΩΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ.ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΑΛΙ ΕΥΛΑΒΙΚΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΠΑΝΤΩΣ

Banned
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    Κ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΨΥΧΩΤΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΛΚ ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ Π ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ.ΔΛΔ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΨΥΧΩΤΙΚΟΣ ΟΣΟ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΠΑΕΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΣΠΑΕΙ Κ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΖΩΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ.ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΑΛΙ ΕΥΛΑΒΙΚΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΠΑΝΤΩΣ
    Πώς να τους εμπιστευτείς;; Πώς; Εγώ βλέπω μπροστά μου το γιατρό και πιστεύω πως θα με βλάψει. Σκέφτομαι και το πιστεύω πως μου την έχει στήσει. Πώς θα με σύρει σε καμιά κόλαση... Σκέφτομαι ότι έχει κάποια ένεση/όπλο ή πως έχει σφυρίξει στους μπάτσους κάτι και θα έρθουν και μου 'ρχεται απελπισία... Τον κοιτάω και αγχώνομαι παρα πολύ..... Γι'αυτο δε θέλω τα φάρμακα. Κι αν τα πάρω και τα χάσω εντελως; Μπορει να είναι αυτος ο σκοπος του κιολας! Δε ξερω τι να κανω.... Καλυτερα μεσα στο σπιτι, κλεισμενη....

Senior Member
    αν σου πω τι μου εχουν κανει οι "υγιεις" μιλαμε για εισαγγελεα και πολλα χρονια φυλακη !

Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    FTASAME STO SHMEIO ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΔΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ.ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

ΚΟΙΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Π ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Π ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ Κ ΕΓΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ...ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙ ΠΧ ΡΙΣΠΕΝΤΑΛ Κ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΦΑΡΜΑΚΟ.ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΑΙ Κ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΟΙΚΙΩΤΗΤΑΣ Κ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Κ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΧ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ Κ ΤΟΣΟ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ αυτο στις μερες μας εγινε σπανιο.κ μεσα στο σπιτι δεν ειναι λυση

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast