ΦΑΡΜΑΚΑ Κ.Α - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 14 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 205
    Banned
    εμενα δε με κουρασες γραψε λιγα μυν ακομα να σου εξηγισω.

Senior Member
    ολες οι τωρινες συνταξεις που δινονται αυτη τη στιγμη κοινωνικα επιδοματα και δε δικαιοται κανεις να τις παιρνει.

και θα το εξηγησω.

αφου θελετε να μιλησουμε με ορους ιδιωτικου τομεα, οι εργαζομενοι επενδυανε τις εισφορες τους τοσα χρονια στα ταμεια και βασει αυτων των εισφορων περιμεναν να παρουν συνταξεις.

πρωτον, παιρνανε και παιρνουν υπερβολικες συνταξεις εξωφρενικες που δε δικαιουνται σε καμια περιπτωση. αντιστοιχες συνταξεις για πολυ περισσοτερες εισφορες ειναι πολυ λιγοτερες σε αλλες χωρες.

δευτερον, ολα τα τα ταμεια εχουν χρεοκοπησει. δηλαδη δεν υπαρχει τιποτα. χασανε τα λεφτα τους.

η επενδυση χρεοκοπησε. δε δικαιουνται μια κανενας κανονικα με λογους ιδιωτικου τομεα.

ηταν τοσο σοφοι και ψηφιζανε αυτους τους πολιτικους επι 40 χρονια, παιξανε και χασανε τα λεφτα τους.

κανεις δε δικαιουται καμια συνταξη κανονικα και με το νομο και οι εργαζομενοι χασανε τις προηγουμενες εισφορες τους.

μονο οσοι εργαζονται μετα το μνημονιο και αφου ορθοποδησαν τα ταμεια δικαιουνται καποιο μερισμα απο αυτο.

ολα τα αλλα ειναι κοινωνικα επιδοματα.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    παιδια το χασατε το θεμα........ εξεφυγατε, το ζητημα ειναι η αναρες που δεν θελει να παρει φαρμακα και πιθανος εχει ψυχωση η κατι τετοιο.... και θα γινεται ολλο και χειροτερα........ μπωρει να κανει κακο στον εαυτο της η να καταληξη να φαει καμια εισαγγελικη στη μαπα και να την τραβανε ψυχιατρια, ενω μπωρει να λυσει το προβλημα της ευκολα με το γιατρο της....

αναρες περα απο το να σε προτρεψουμε να κανεις τη θεραπεια με το γιατρο σου δεν μπωρουμε να κανουμε τιποτα παραπανω στο φορουμ.......

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εμενα δε με κουρασες γραψε λιγα μυν ακομα να σου εξηγισω.
    εγω εθεσα εναν προβληματισμο εδω μεσα για τα φαρμακα που προτεινει αυτος ο δοκτορας. μου φανηκε τοσο αστειο και συναμα τοσο λαθος οταν μου ειπε να παρω φαρμακα... ρε παιδια δε θεωρω πως ειμαι ασθενης ή κατι τετοιο! κι ομως αυτος ο γιατρος και διαφοροι του περιγυρου μου πανε να με βγαλουν παρανοικη. μπας και ειναι αυτοι παρανοικοι; αυτο σκεφτομαι εγω. υπαρχουν στιγμες μεσα στη μερα, που πιανω τον εαυτο μου να συμφωνει μαζι τους και εντοπιζω και εγω καποιο προβλημα. σκεφτομαι και εγω πως κατι δεν παει καλα με την παρτη μου. κατι τετοιες στιγμες ποναω, θυμωνω και απελπιζομαι μαζι. με κανανε να αμφισβητω και το μυαλο μου τωρα, που νομιζα πως ηταν δικο μου. κι ομως αυτοι τρυπωσανε ακομα και εκει.

μα δεν μπορει να ειναι αληθεια ολα αυτα που λενε. τι δλδ; μου λασκαρισε ξαφνικα η βιδα;;; μαλλον κανα αγχος εχω και τα τραγικοποιουν τα πραγματα... δε με παρατανε ολοι τους λεω εγω. αυτοι εχουν προβλημα. αυτοι δε δεχονται εμενα οπως ειμαι, και οχι εγω αυτους. ενας ανθρωπος να με καταλαβει και εμενα δεν υπαρχει;;;

εε δε ξερω τι αλλο να πω αλεξανδρε... πραγματικα αισθανομαι πως σας επρηξα πια. η αληθεια ειναι πως δε ξερω τι μου συμβαινει. δε ξερω πια αν ειμαι καλα ή οχι. δε ξερω αν εχουν δικιο οι αλλοι ή εγω. δε ξερω τι ειναι αληθινο και τι οχι. δεν μπορω ουτε να αναπνευσω κανονικα πια. σιχαθηκα. καποιος πρεπει να μου κανει πλακα... δεν εξηγειται αλλιως ολο αυτο.

Banned
    12334545757

Banned
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    αναρες περα απο το να σε προτρεψουμε να κανεις τη θεραπεια με το γιατρο σου δεν μπωρουμε να κανουμε τιποτα παραπανω στο φορουμ.......
    ευχαριστω που προσπαθεις να με βοηθησεις. και εσυ και ολοι σας. αλλα ισως απλα δεν ταιριαζω στον κοσμο. ισως πρεπει να κρεμαστω, να τελειωνουμε.

Senior Member
    Αυτές οι παθήσεις είναι δύσκολες γιατί αντικαθιστούν την πραγματικότητα που βιώνουμε. Έτσι εσύ μπορεί να νομίζεις πως οι φωνές που έχεις συμβαίνουν κ στην πλειονότητα ή να μη είσαι σε θέση να καταλάβεις πως κάτι τρέχει.
    Αν θες κάνε μια δοκιμή με φάρμακα για 1 μήνα. Αν παρατηρήσεις πως φεύγουν οι φωνές ή οι συνωμοσίες ίσως ψιλιαστείς ότι κάτι άλλο συνέβαινε.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    αυτο που λεει ο series ειναι σωστο παρε τα φαρμακα δοκιμαστικα και βλεπεις συγκρινε πριν και μετα και απο το αποτελεσμα κανε μετα οτι καταλαβαινεις..... αλλα δωσε μια ευκαιρια στα φαρμακα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anares View Post
    ευχαριστω που προσπαθεις να με βοηθησεις. και εσυ και ολοι σας. αλλα ισως απλα δεν ταιριαζω στον κοσμο. ισως πρεπει να κρεμαστω, να τελειωνουμε.
    εδω θελω να παρεμβω. δεν πιστευω οτι ειναι κακο να αισθανεσαι τον εαυτο σου σαν ενα <ων> που ξεχωριζει κ δεν κολαει με τους αλλους κ με την μαζα. προσοπικα πιστευω πως το να καταφερεις να αποδεσμευτεις απο το συνολο οχι μονο δεν ειναι κατι κακο αλλα ειναι κ καλο. δεν λεω πρεπει να μπωρεις να συνηπαρχεις με τον κοσμο αλλα οχι κ να εξαρτιεσαι. ναι καποιες κοινονικες δεξιωτητες πρεπει ολλοι να τις δουλεψουμε αλλα ειναι κ καποια πραγματα που πρεπει να τα αποδεχτουμε.

Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    εδω θελω να παρεμβω. δεν πιστευω οτι ειναι κακο να αισθανεσαι τον εαυτο σου σαν ενα <ων> που ξεχωριζει κ δεν κολαει με τους αλλους κ με την μαζα. προσοπικα πιστευω πως το να καταφερεις να αποδεσμευτεις απο το συνολο οχι μονο δεν ειναι κατι κακο αλλα ειναι κ καλο. δεν λεω πρεπει να μπωρεις να συνηπαρχεις με τον κοσμο αλλα οχι κ να εξαρτιεσαι. ναι καποιες κοινονικες δεξιωτητες πρεπει ολλοι να τις δουλεψουμε αλλα ειναι κ καποια πραγματα που πρεπει να τα αποδεχτουμε.

δε με ενοχλεί το ότι είμαι διαφορετική. όλοι μας είμαστε ιδιαίτεροι με το δικό μας τρόπο. εγω απο μικρο παιδι ημουν αλλιώτικη, και το ενιωθα, το κατανοουσα. επελεξα και στην πορεια της ζωης μου βλεποντας τη σαπιλα γυρω μου, να μη ζω σε κανονιστικα καλούπια, εχοντας υιοθετήσει συγκεκριμένη ιδεολογικοπολιτική σταση και εχοντας κηρυξει ανοιχτο πολεμο με τους μεχρι τωρα βασανιστες μου. ομως το βαρος ειναι αβασταχτο μερικες φορες. νιωθω απιστευτα μονη. και κυριως νιωθω ΚΕΝΟ. πως ειναι ολα γυαλινα γυρω μου, ευθραυστα. και ακομα πιο ευθραυστη εγω η ιδια που φοβαμαι συνεχεια πως θα με εγκαταλειψουν ολοι.

αυτο που λες να συνυπαρχεις, αλλα να μην εξαρτιεσαι, ειναι μαλλον το μεγαλο στοιχημα. ισορροπια δηλαδη.... εγω εχω την αισθηση πως δεν το εχω αυτο. παντα ακραια ειμαι. βιωνω παντα τη χαρα στον υπερτατο βαθμο και επειτα με συντριβει απιστευτη θλιψη, πονος, θανατιλα και ενοχές....

πως βρισκεις/βρισκετε εσυ/εσείς την ισορροπια σας;

Senior Member
    δε με ενοχλεί το ότι είμαι διαφορετική. όλοι μας είμαστε ιδιαίτεροι με το δικό μας τρόπο. εγω απο μικρο παιδι ημουν αλλιώτικη, και το ενιωθα, το κατανοουσα. επελεξα και στην πορεια της ζωης μου βλεποντας τη σαπιλα γυρω μου, να μη ζω σε κανονιστικα καλούπια, εχοντας υιοθετήσει συγκεκριμένη ιδεολογικοπολιτική σταση και εχοντας κηρυξει ανοιχτο πολεμο με τους μεχρι τωρα βασανιστες μου. ομως το βαρος ειναι αβασταχτο μερικες φορες. νιωθω απιστευτα μονη. και κυριως νιωθω ΚΕΝΟ. πως ειναι ολα γυαλινα γυρω μου, ευθραυστα. και ακομα πιο ευθραυστη εγω η ιδια που φοβαμαι συνεχεια πως θα με εγκαταλειψουν ολοι.

αυτο που λες να συνυπαρχεις, αλλα να μην εξαρτιεσαι, ειναι μαλλον το μεγαλο στοιχημα. ισορροπια δηλαδη.... εγω εχω την αισθηση πως δεν το εχω αυτο. παντα ακραια ειμαι. βιωνω παντα τη χαρα στον υπερτατο βαθμο και επειτα με συντριβει απιστευτη θλιψη, πονος, θανατιλα και ενοχές....

πως βρισκεις/βρισκετε εσυ/εσείς την ισορροπια σας;
    δεν μπορω να πω οτι την βρισκουμε. απλα το δουλευουμε. εγω τουλαχιστον

Senior Member
    Κοπελιά η σαπιλα που βλέπεις είναι προϊόν ανθρώπινης φύσης κ ελεύθερης βούλησης δηλαδή ο φτωχός θέλει να γίνει πλούσιος ο πλούσιος πλουσιότερος ο χαζός έξυπνος κλπ μας έχουν βάλει να κυνηγάμε το άπιαστο με πιθανούς κ απίθανους τρόπους έτσι εσύ που υποτίθεται δεν παίζεις αυτό το παιχνίδι το λεσ σαπιλα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κοπελιά η σαπιλα που βλέπεις είναι προϊόν ανθρώπινης φύσης κ ελεύθερης βούλησης δηλαδή ο φτωχός θέλει να γίνει πλούσιος ο πλούσιος πλουσιότερος ο χαζός έξυπνος κλπ μας έχουν βάλει να κυνηγάμε το άπιαστο με πιθανούς κ απίθανους τρόπους έτσι εσύ που υποτίθεται δεν παίζεις αυτό το παιχνίδι το λεσ σαπιλα
    η ανθρωπινη φυση και η ελεύθερη βούληση στις οποίες αναφέρεσαι δεν ειναι παρα ουσιοκρατικα παραμυθια που μεταβάλλονται διαρκώς. αλλωστε ποσο ελευθεροι ειμαστε οταν μας υποβαλλουν σε εναν αγωνα κατακτησης του "απιαστου" οπως λες;; γιατι να γινεις ο πλουσιος, οταν ολοι θα μπορουσαν να ειναι αυταρκεις σε εναν κοσμο διχως φτωχους και πλουσιους; δε ζουμε σε αυτο τον κοσμο, αλλα ουτε και παλεύουμε για να τον πετυχουμε. και ουτε και εγω ειμαι εξω απο αυτο οπως λες.

σαπιλα, βουρκος, κλουβι, πες το οπως θες, εγω νιωθω πως ειμαι στην κολαση και πως ο κοσμος γυρω γεμιζει με μισος και εχθρους καθε μερα. πως ειμαστε κλεισμένοι σε μια φυλακη με διαφανα καγκελα... και οσο το σκεφτομαι αυτο, πως δεν ειμαι ελευθερη στον κοσμο αυτο, πως ειμαι μονη αναμεσα σε χιλιαδες αλλους, νιωθω πως απλα δεν υπαρχω. αλλωστε ποια η βεβαιοτητα πως υπαρχω σε εναν τετοιο κοσμο; άστο. σταματω με αυτο ελις. δεν προκειται να καταλαβεις πως νιωθω.
    Last edited by Delmem240118a; 17-11-2017 at 21:45.

Senior Member
    ο παραδεισος δεν ειναι πανω στη γη και ετσι και αλλιως και παραδεισο να πετυχεις παντα θα εισαι σκλαβος του φρονηματος της σαρκας σου και του κακου εαυτου σου.

το θεμα ειναι να αλλαξουμε πρωτα τον εαυτο μας και μετα σιγα σιγα θα αλλαξει και ο κοσμος.

εξαλλου τι ειναι η ζωη.. ενα ταξιδι απλως..

η ανθρωπινη φυση και η ελεύθερη βούληση στις οποίες αναφέρεσαι δεν ειναι παρα ουσιοκρατικα παραμυθια που μεταβάλλονται διαρκώς. αλλωστε ποσο ελευθεροι ειμαστε οταν μας υποβαλλουν σε εναν αγωνα κατακτησης του "απιαστου" οπως λες;; γιατι να γινεις ο πλουσιος, οταν ολοι θα μπορουσαν να ειναι αυταρκεις σε εναν κοσμο διχως φτωχους και πλουσιους; δε ζουμε σε αυτο τον κοσμο, αλλα ουτε και παλεύουμε για να τον πετυχουμε. και ουτε και εγω ειμαι εξω απο αυτο οπως λες.

σαπιλα, βουρκος, κλουβι, πες το οπως θες, εγω νιωθω πως ειμαι στην κολαση και πως ο κοσμος γυρω γεμιζει με μισος και εχθρους καθε μερα. πως ειμαστε κλεισμένοι σε μια φυλακη με διαφανα καγκελα... και οσο το σκεφτομαι αυτο, πως δεν ειμαι ελευθερη στον κοσμο αυτο, πως ειμαι μονη αναμεσα σε χιλιαδες αλλους, νιωθω πως απλα δεν υπαρχω. αλλωστε ποια η βεβαιοτητα πως υπαρχω σε εναν τετοιο κοσμο; άστο. σταματω με αυτο ελις. δεν προκειται να καταλαβεις πως νιωθω.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Banned
    αν θες να βρεις προκοπη οτι συμβαινει γυρω σου πρεπει να σταματησει να σε ενοχλει ακομα και αν ειναι αληθεια αυτο που λες οτι κανεις δε θα καταλαβει δε πρεπει να σε νιαζει ΑΝ θες να πας καλυτερα

Page 10 of 14 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast