Άτυπη ψυχωτική διαταραχή. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    @Δημήτρη δεν νομίζω να το είπε ο elis για σένα προσωπικά. Μη τσακώνεστε για ψύλου πήδημα.

Σε λίγο θα βγάλουμε κ τις π@##σες μας να τις συγκρίνουμε για να δουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη...χαλαρώστε.
    Όλοι εδώ κάτι έχουμε περάσει. Κάποιοι σε λιγότερο και κάποιοι σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο σεβασμός δεν κερδίζεται μόνο από το πόσο βασανισμένος είναι ο άλλος αλλά από το ποιόν του ανθρώπου και κυρίως αν παρόλα τα βάσανα παρέμεινε άνθρωπος με όλη την αξία της λέξης.
    Αν ήταν να σεβόμασταν με μόνο κριτήριο τα βάσανα τότε θα έπρεπε στους μετανάστες κ τα παιδιά της Αφρικής να χτίζαμε μνημείο. Δεν λέω φυσικά πως δεν αξίζουν σεβασμό, αλλά για μένα ο σεβασμός σε οποιονδήποτε συνάνθρωπο επιβάλεται εκτός και αν μου φερθεί άσχημα ή παραβιάσει την ελευθερία και δικαιώματα μου.
    Γι'αυτό χαλαρώστε λίγο... σε σαιτ ψυχολογίας είμαστε με ευαίσθητες ψυχές. Ας αφήσουμε λίγο τις μπρουτάλ δηλώσεις.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Καλό θα ήταν από άτομα που έχουν την ίδια πάθηση να υπήρχε λίγη κατανόηση.
    Η ψύχωση έχει διάφορες διακυμάνσεις.
    Οσοι κατεφέρνουν να δουλέψουν είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Νομίζω όμως ότι θα έπρεπε να υπάρχει κατανόηση για κάποιον που δεν ανταπεξέρχεται στον χώρο εργασίας και όχι να ζητάμε τα ''γαλόνια'' του στο κομμάτι των βασάνων για να έχει τον σεβασμό μας.
    Αντιμετωπίζουμε μια αναπηρική νόσο. Χρειάζεται να υπάρχει αληλοβοήθεια και παρακίνηση για να δίνουμε ελπίδα σε κάποιον.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

mono esy doylepses sklhre''

Quote Originally Posted by serios View Post
    @Δημήτρη δεν νομίζω να το είπε ο elis για σένα προσωπικά. Μη τσακώνεστε για ψύλου πήδημα.

Σε λίγο θα βγάλουμε κ τις π@##σες μας να τις συγκρίνουμε για να δουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη...χαλαρώστε.
    Όλοι εδώ κάτι έχουμε περάσει. Κάποιοι σε λιγότερο και κάποιοι σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο σεβασμός δεν κερδίζεται μόνο από το πόσο βασανισμένος είναι ο άλλος αλλά από το ποιόν του ανθρώπου και κυρίως αν παρόλα τα βάσανα παρέμεινε άνθρωπος με όλη την αξία της λέξης.
    Αν ήταν να σεβόμασταν με μόνο κριτήριο τα βάσανα τότε θα έπρεπε στους μετανάστες κ τα παιδιά της Αφρικής να χτίζαμε μνημείο. Δεν λέω φυσικά πως δεν αξίζουν σεβασμό, αλλά για μένα ο σεβασμός σε οποιονδήποτε συνάνθρωπο επιβάλεται εκτός και αν μου φερθεί άσχημα ή παραβιάσει την ελευθερία και δικαιώματα μου.
    Γι'αυτό χαλαρώστε λίγο... σε σαιτ ψυχολογίας είμαστε με ευαίσθητες ψυχές. Ας αφήσουμε λίγο τις μπρουτάλ δηλώσεις.
    kala ta grafeis alla thn π@@@@σα να το γραψεις ετσι τι την ηθελες?κ ψυλου πηδημα δεν ηταν.ετσι?αλλα τελοσπαντων ας μην αλληλοτρογωμαστε....

παντως για να μην απομακρυνομαστε απο το θεμα τλκ εγω συνεχιζω να πιστευω οτι τα φαρμακα εστω κ στραβα κουτσα πρεπει να τα παιρνουμε καθε μερα.κ κατι αλλο οσο γραφουμε στο φορουμ αυτο δεν βοηθιομαστε μονο αλλα ανακυκλωνουμε κ την ψυχωση για διαφορους λογους

Senior Member
    Μεγαλε συνεχεια μαλωνεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

esy to kaneis ayto apo palia kiolas giati to synexizeis dld?afoy blepeis oti egw stamathsa alla se enoxlei p den symfwnw oti ginetai psychotikos xoris farmaka.egw den exw kati enantion soy lathos kaneis.k na soy pw kati tha kanw k kairo na ksanagrapso sto foroum.ksenerwsa

Senior Member
    Απλα δε συμφωνουμε σε τιποτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 2 of 2 FirstFirst 12