Τελικα τι φταιει? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 115
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν φταις εσυ , συνηθως οι αντρες που πλησιαζουν μια γυναικα την σημερινη εποχη , την πλησιαζουν κυριως για σεξ , αυτοι που δεν αποβλεπουν μονο στο σεξ , τους εχουν πλησιασει ηδη αλλες γυναικες , δλδ δεν εχουν αναγκη οι ιδιοι να κανουν την πρωτη κινηση , μιας και υπαρχει προσφορα γυναικων .....αυτο δεν συνεβαινε παλια , αλλα ειναι η ταση της εποχης ......μια εποχη που θα την χαρακτηριζα παρακμιακη οσον αφορα τις σχεσεις ......και σε πολλα αλλα ......εγω ανηκω στην παλια γενια .....και ηλικιακα και σαν νοοτροπια ......ξερεις , φλερτακι , φιλικη προσεγγιση .......στο σεξ ειμαι αργος , θελω να γνωρισω την αλλην πρωτα ........
    να κανεις γνωριμιες μονο μεσα απο τον κυκλο σου .......οχι σε μπαρ , ας πουμε ......αμα τοχεις το επιοκοινωνιακο , γνωριζεσαι ευκολα με ολους ........
    ασχολησου με χομπιες , η πηγαινε σε σεμιναρια , εκει οι γνωριμιες γινονται πανευκολα ......
    Συμφωνω σε οτι λες και εγω ειμαι της νοοτροποιας να γνωριστω πρωτα. Σε σεμιναριοπηγαινω και ειμαστε 100+ ατομα κ τα αγορια ζητημα να ειναι 15 με 20 στον αριθμο οποτε χανονται μεσα στη θυλικη λαοθαλασσα και ουτε γινεται να τους γνωρισω ολους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Maximilian28 View Post
    Αγαπητή Lily ... μου φαίνεται ότι τα έχεις λίγο μπερδεμένα εάν μου επιτρέπεις ... Α) Το να θέλεις ΣΕΞ δεν είναι κακό, ούτε κατακριτέο, παρα μόνον κάτι το φυσιολογικό. Όταν κάποιος σε γνωρίζει έξω σε ένα μαγαζί για παράδειγμα, είναι λογικό η πρώτη του εντύπωση και επιθυμία να είναι να κάνει σεξ μαζί σου και να σε γνωρίσει προφανώς. Δεν είναι άσχημο συναίσθημα αλλά όμορφο. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορείς να προσπεράσεις αυτό το βήμα γιατί είναι βασικό κομμάτι μίας σχέσης ... (θα δεις τι θέλει ένας άνδρας αφού πηδήξει και μετά ... μέχρι τότε μπορεί να σου πει ό,τι ναναι για να κάνετε σεξ.

Β) Δεν του κάνεις χάρη που κάνετε σεξ, κι εσύ το απολαμβάνεις ...

Γ) Μας λες στο κείμενο σου ότι ψάχνεις σχέση, αλλά από την άλλη όταν γνωρίζεις έναν άνδρα που ψάχνει από τη πρώτη στιγμή σχέση (επειδή δεν έχει ΑΦΘΟΝΙΑ στη ζωή του) τότε αυτό σου φαίνεται απωθητικό και εως καθόλου ελκυστικό να μαντέψω.

Επομένως ... --> Άνδρας ελκυστικός που σου τραβάει τη προσοχή και είναι "player", σε θέλει μονάχα για το ΣΕΞ και --> Άνδρας που θέλει ΣΧΕΣΗ απο την αρχή είναι απωθητικός για εσένα.

Οι σχέσεις είναι πολύ απλές και βασίζονται στην κοινή ανταμοιβή (mutual reward) ... δες τι θέλεις στη ζωή σου και ψάχνε ανάλογα.

Και κλείνοντας θα ήθελα να σου προτείνω το εξής: Είναι παράλογο όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο στα πρώτα 5-6 -10 ραντεβού να ζητάς ΣΟΒΑΡΗ ΣΧέση - μονογαμική/αποκλειστική κτλ ... οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να κάνουν αυτό που επιθυμούν. δεν έχει νόημα να τους βάζουμε όρια. Επομένως εάν θέλουν και θέλεις σοβαρή σχέση μονογαμική ή ΣΟΒΑΡΗ σχέση πολυγαμική ... αυτό θα βγει αυθόρμητα.

Αυτά ... καλή συνέχεια ... εάν θέλεις παραπάνω συζήτηση για το θέμα έχω μια ιδέα ... απλά εδω πέρα φαντάζομαι δεν επιτρέπεται να postaroume βιντεο ή αλλα link και δεν θα ηθελα να θεωρηθει η απάντηση μου ως spam. Καλό απόγευμα.

- Max
    Α) δεν ειπα οτι ειναι κατακριτεο απλα δεν θελω μονο αυτο απο καποιον αντρα. Γ) ειπα οτι μου την πεφτουν απελπισμενοι αντρες που η συμπεριφορα τους ειναι αποθητικοι. Αλλο το να θες σχεση και να το δειχνεις με ωραιο τροπο και αλλο να εισαι λιγουρι εχει διαφορα.

Δεν ζητω απο την αρχη σοβαρη σχεση δεν ψαχνω να παντρευτω ουτε να κανω παιδια!

Senior Member
    Ειναι λιγο πιο περιπλοκο το θεμα και πιθανώς το κανεις αυθορμητα. Ειναι το στυλ που εχεις, ο τροπος προσεγγισης, που καλει τους αντρες σεξουαλικα. Το βλέμμα, το πως κινεισαι, πως μιλας, πως κοιταζεις κτλ.
    Ενας αντρας σχολιαζει 2 γυναικες με το ιδιο στυλ ντυσιματος και παρομοιου επιπεδου ομορφιας:
    "Ωραια γυναικα αυτη" για την μια
    "Πω πω μου βγαζει κατι να το ξεσκισω" για την αλλη.
    Ποια ειναι η διαφορα οεο?
    Ειναι και χαμηλη αυτοπεποιθηση που τη μυριζονται τα λιγουρια και οι πηδηκουλες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Ειναι λιγο πιο περιπλοκο το θεμα και πιθανώς το κανεις αυθορμητα. Ειναι το στυλ που εχεις, ο τροπος προσεγγισης, που καλει τους αντρες σεξουαλικα. Το βλέμμα, το πως κινεισαι, πως μιλας, πως κοιταζεις κτλ.
    Ενας αντρας σχολιαζει 2 γυναικες με το ιδιο στυλ ντυσιματος και παρομοιου επιπεδου ομορφιας:
    Αρα μια γυναικα πρεπει κατα τη γνωμη σου να εχει περισσοτερη αυτοπεποιθηση και να προσεγγιζει εκεινη τον αντρα?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Lilyanna View Post
    Α) δεν ειπα οτι ειναι κατακριτεο απλα δεν θελω μονο αυτο απο καποιον αντρα. Γ) ειπα οτι μου την πεφτουν απελπισμενοι αντρες που η συμπεριφορα τους ειναι αποθητικοι. Αλλο το να θες σχεση και να το δειχνεις με ωραιο τροπο και αλλο να εισαι λιγουρι εχει διαφορα.

Δεν ζητω απο την αρχη σοβαρη σχεση δεν ψαχνω να παντρευτω ουτε να κανω παιδια!
    τότε καιρός είναι να αρχίσεις να την πέφτεις κι εσύ ... κυνήγησε την τύχη σου γιατί διαφορετικά πάντα θα επιλέγεις τον καλύτερο από τις χειρότερες επιλογές που σου "έρχονται".

Senior Member
    Quote Originally Posted by Maximilian28 View Post
    τότε καιρός είναι να αρχίσεις να την πέφτεις κι εσύ ... κυνήγησε την τύχη σου γιατί διαφορετικά πάντα θα επιλέγεις τον καλύτερο από τις χειρότερες επιλογές που σου "έρχονται".
    Δικιο εχεις το εχω προσπαθησει αλλα δεν πετυχε με πιανει τρακ αλλα την επομενη φορα θα το ελεγξω! Ευχαριστω για τις συμβουλες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν φταις εσυ , συνηθως οι αντρες που πλησιαζουν μια γυναικα την σημερινη εποχη , την πλησιαζουν κυριως για σεξ , αυτοι που δεν αποβλεπουν μονο στο σεξ , τους εχουν πλησιασει ηδη αλλες γυναικες , δλδ δεν εχουν αναγκη οι ιδιοι να κανουν την πρωτη κινηση , μιας και υπαρχει προσφορα γυναικων .....αυτο δεν συνεβαινε παλια , αλλα ειναι η ταση της εποχης ......μια εποχη που θα την χαρακτηριζα παρακμιακη οσον αφορα τις σχεσεις ......και σε πολλα αλλα ......εγω ανηκω στην παλια γενια .....και ηλικιακα και σαν νοοτροπια ......ξερεις , φλερτακι , φιλικη προσεγγιση .......στο σεξ ειμαι αργος , θελω να γνωρισω την αλλην πρωτα ........
    να κανεις γνωριμιες μονο μεσα απο τον κυκλο σου .......οχι σε μπαρ , ας πουμε ......αμα τοχεις το επιοκοινωνιακο , γνωριζεσαι ευκολα με ολους ........
    ασχολησου με χομπιες , η πηγαινε σε σεμιναρια , εκει οι γνωριμιες γινονται πανευκολα ......
    Αυτο ειναι οντως τρομερο. Πλεον γνωριζεις καποια και αν δε συμπεριφερθεις σαν πεφτουλας που παει κατ ευθειαν στο σεξ σε θεωρουν φλωρο στο τελος.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Κατι παρομοιο ειχες πει και για μενα....αλλα δν ειμαι τοσο σιγουρη αν ισχυει...
    Αρνεισαι να αποδεχτεις το γεγονος οτι οι περισσοτεροι αντρες σμρ ψαχνουν το απλο και ευκολο σεξ και δεν θελουν παραπανω πραγματα....ειτε γτ προτιμουν την ελευθερια τους να εχουν ποικιλια...ειτε επδ δεν τους καλυπτει η συγκεκριμενη...ειτε επδ νιωθουν μειονεκτικα διοτι νιωθουν οτι δεν μπορουν να κουμανταρουν τη συγκεκριμενη κοπελα για σχεση γτ ειναι χαρισματικη και νιωθουν κατωτεροι ειτε για αλλους λογους.....

Τι μισογυνιστικη εκδοχη ειναι αυτη..να θεωρεις οτι αν ο αντρας σε δει σαν σεξ φταις εσυ...(δλδ η γυναικα) που τον προκαλεσες....εξηγησε το μου λιγο...

Και αλλοι αν θελουν να πουν τη γνωμη τους...

Δηλαδή δεν είναι μισανδρική εκδοχή το να θεωρείς με τόση σιγουριά πως η πλειοψηφεία των ανδρών θέλει μόνο το σεξ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by JohnT View Post
    Αυτο ειναι οντως τρομερο. Πλεον γνωριζεις καποια και αν δε συμπεριφερθεις σαν πεφτουλας που παει κατ ευθειαν στο σεξ σε θεωρουν φλωρο στο τελος.
    Εξαρταται το τι ψαχνει η αλλη και τι θελει απο εσενα. Εαν θελει sex παει στα αναλογα μερη και ντυνεται αναλογως εαν θελει σχεση θα κανει αυτα που ηδη μου ειπε η Milvina μερικα posts πιο πανω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lilyanna View Post
    Καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα να εκφράσω το δικό μου "πρόβλημα". Είμαι 26 ετών και ενώ είμαι κοινωνικό άτομο, βγαίνω έξω με παρέες, διασκεδάζω, έχω δραστηριότητες και γενικά γνωρίζω κόσμο έχω παρατηρήσει ότι σχεδόν όλος ο κοινωνικός μου κύκλος και γενικά τα άτομα που γνωρίζω είναι κοπέλες ή γυναίκες και άντρες πολύ μεγαλύτεροι από έμενα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γνωρίζω πολύ λίγα η και καθόλου αγόρια και φυσικά οι πιθανότητες να μου αρέσει κάποιος και να του αρέσω είναι μηδαμινές αφού, συνήθως, όταν μου αρέσει κάποιος δεν του αρέσω εγώ και το αντίστροφο. Παρόλα αυτά κατάφερα να κάνω την πρώτη μου "σχέση" πριν από λίγους μήνες και κράτησε 3 εβδομάδες την οποία και έληξα διότι ο συγκεκριμένος άνδρας όσο περνούσαν οι μέρες μου έδωσε εν τέλει την εντύπωση ότι απλά με ήθελε για να περνά τον χρόνο του όποτε είχε διάθεση. Κάτι τελευταίο που έχω παρατηρήσει να γίνεται επανειλημμένα είναι πως 9 στις 10 φόρες όταν με προσεγγίζει κάποιος είναι μόνο για sex η είναι απελπισμένος για σχέση σε σημείο που γίνεται απωθητικός. 'Έχω αρχίσει να πιστεύω πλέον ότι κάνεις ή παααααρα πολύ δύσκολα θα με θέλει κάποιος για σχέση. Εμφανισιακά είμαι 1.68 καστανή με καστανά μάτια και μικροδείχνω πάρα πολύ σε σημείο να με ρωτάνε ακόμη σε ποια τάξη πάω στο σχολείο και έχω σκεφτεί πως αυτό το χαρακτηριστικό ίσως είναι απωθητικό για τους άλλους. Σε ότι αφορά τα σωματικά μου χαρακτηριστικά πάντως είμαι αδύνατη και έχω μια μικρή αναπηρία στην αριστερή μεριά του σώματός μου η οποία όμως δεν με εμποδίζει να κάνω αυτά που θέλω και γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την σωματική αυτοεικόνα μου. Η αυτοπεποίθηση μου στον ερωτικό τομέα δεν είναι πολύ χαμηλή αλλά όχι και τρελά υψηλή και γενικά προσπαθώ να μην χάνω τις ελπίδες μου από την άλλη όμως, και δεδομένου του ότι ασχέτως με ότι κάνω στην κοινωνική μου ζωή οι πιθανότητες για γνωριμία και σύναψη σχέσης με το άλλο φύλο είναι μικρές, έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες για το εάν ποτέ κάποιος θα με θέλει για κάτι περισσότερο από μια απλή βραδιά. Αποφάσισα να ρωτήσω εδώ εσάς για να καταλάβω εάν είναι όντως όλα έτσι όπως τα σκέφτομαι ή τα έχω μεγαλοποιήσει όλα! Ευχαριστώ για την υπομονή να διαβάσετε αυτό το κατεβατό!
    κοπελια θα προτεινω κατι αν σε ενδιαφερει ο αγνωστος γνωστος ειναι παλικαρι ελευθερο και ψαχνει για σχεση και μαλιστα σοβαρη σχεση.ειναι επαγγελματικα κατασταλαγμενος και ατομο σοβαρι και ξερει τι θελει.αν ειστε στην ιδια πολη η κοντα αν θελεις μιλησε μαζι του.καντε μια κουβεντα μηπως και τα βρητε..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Κατι παρομοιο ειχες πει και για μενα....αλλα δν ειμαι τοσο σιγουρη αν ισχυει...
    Αρνεισαι να αποδεχτεις το γεγονος οτι οι περισσοτεροι αντρες σμρ ψαχνουν το απλο και ευκολο σεξ και δεν θελουν παραπανω πραγματα....ειτε γτ προτιμουν την ελευθερια τους να εχουν ποικιλια...ειτε επδ δεν τους καλυπτει η συγκεκριμενη...ειτε επδ νιωθουν μειονεκτικα διοτι νιωθουν οτι δεν μπορουν να κουμανταρουν τη συγκεκριμενη κοπελα για σχεση γτ ειναι χαρισματικη και νιωθουν κατωτεροι ειτε για αλλους λογους.....

Τι μισογυνιστικη εκδοχη ειναι αυτη..να θεωρεις οτι αν ο αντρας σε δει σαν σεξ φταις εσυ...(δλδ η γυναικα) που τον προκαλεσες....εξηγησε το μου λιγο...

Και αλλοι αν θελουν να πουν τη γνωμη τους...
    Δεν ειναι μισογυνισμος. Πχ ειναι γνωστο οτι αν μια γυναικα εχει κακοποιηθει, υποτιμηθει κτλ σαν παιδι, εχει την ταση να ψαχνει την αποδοχη. Ας πουμε κοιταζει εντονα στα ματια και χαμογελάει με τετοιο τροπο που στον αντρα μεταφραζεται σαν σεξουαλικο καλεσμα. Ο τροπος που κινειται που που που χιλια δυο. Ρωτησε οποιον αντρα θελεις. Κανουν μπαμ με τη πρωτη ματια πως να στο πω.
    Οι αντρες που ελκυουν για σχεση ειναι αντρες επισης με χαμηλη αυτοπεποιθηση γι αυτο δεν τους θελουν κιολας. Οι εμπειροι που αρεσουν θα κοψουν μια τετοια γυναικα και θα πουν μμμμ ωραιο μεζεδακι για αποψε χωρις πολλα πολλα. Δε μπορω να στο εξηγησω πιο απλα.

Senior Member
    Εσυ εχεισ την εντυπωση οτι οι ανδρεσ αξιζουν περισσοτερο απο τισ γυναικεσ στην πραγματικοτητα ομωσ οι αντρεσ ειναι αχρηστοι κι οι γυναικεσ κανουν κουμαντο δυστυχωσ ομωσ δεν εχουν πολυ μυαλο σιγουρα ομωσ ειναι καλυτερεσ απο τα παιδακια τουσ αντρεσ που οι περισσοτεροι ειναι παιδια ακου τον παλιο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by JohnT View Post
    Ουδεποτε θεωρηθηκα φλωρος , ειχα και τις επιτυχιες μου , ο φλωρος εχει μια γενικοτερη συμπεριφορα ......αν σημερα ισχυει αυτο που γραφεις , τοτε ναι , ειναι τρομερο αν δεν την πεσεις να θεωρηθεις φλωρος ....που φτασαμε δλδ ?
    ανηκω στην προηγουμενη γενια , και μου φαινονται περιεργα αυτα που διαβαζω ...

Δεν νομίζω πως θα έβγαινε κάτι από μία πιθανή γνωριμία μου με την θεματοθέτρια, από τα λεγόμενα της φαίνεται πως έχει πολύ υψηλά στάνταρ γιαυτό και δεν βρίσκει σύντροφο.

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast