Τελικα τι φταιει? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 115
    Senior Member
    εγω δεν αντιλαμβανομαι να εχει υψηλα στανταρ, νομιζω οτι δεν εχει τυχει μια γνωριμια με αμοιβαιο ενδιαφερον για κατι παραπανω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by agnostosgnostos View Post
    Δεν νομίζω πως θα έβγαινε κάτι από μία πιθανή γνωριμία μου με την θεματοθέτρια, από τα λεγόμενα της φαίνεται πως έχει πολύ υψηλά στάνταρ γιαυτό και δεν βρίσκει σύντροφο.
    Απο που το συμπερανες αυτο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω δεν αντιλαμβανομαι να εχει υψηλα στανταρ, νομιζω οτι δεν εχει τυχει μια γνωριμια με αμοιβαιο ενδιαφερον για κατι παραπανω.
    Ακριβως! Οποτε αναρωτιεμαι εαν ειμαι απλα γκαντεμω ή κατι δεν παει καλα με μενα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lilyanna View Post
    Ακριβως! Οποτε αναρωτιεμαι εαν ειμαι απλα γκαντεμω ή κατι δεν παει καλα με μενα!
    τπτ απο τα δυο.
    παιζεις με τις πιθανοτητες. δεν ετυχε κτι ταιριαστο μεχρι τωρα. θα τυχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τπτ απο τα δυο.
    παιζεις με τις πιθανοτητες. δεν ετυχε κτι ταιριαστο μεχρι τωρα. θα τυχει.
    Ας ελπισουμε διοτι απο τοτε που ενιωσα οτι εχω αναγκη να κανω μια σχεση μεχρι τωρα μου εχουν ερθει ολα τοσο αναποδα που με κανανε να απελπιζομαι!

το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση. Το μέλος έχει αποκλειστεί από τη συμμετοχή του στο φόρουμ (Πολλαπλό προφίλ).
    Last edited by Aeon; 13-11-2017 at 18:41.

Το συμπέρασμα μου βγήκε από το πρώτο σου ποστ, λυπάμαι αν δεν κατάλαβα κάτι αλλά ουσιαστικά αυτό δεν λες; Γιαυτό και δεν έχει "τύχει" γνωριμία με αμοιβαίο ενδιαφέρον, αφού σε ελκύουν άνδρες που δεν τους ελκύεις και απορρίπτεις αυτούς που σε πλησιάζουν.

Senior Member
    Δεν νομίζω πως θα έβγαινε κάτι από μία πιθανή γνωριμία μου με την θεματοθέτρια, από τα λεγόμενα της φαίνεται πως έχει πολύ υψηλά στάνταρ γιαυτό και δεν βρίσκει σύντροφο.
    Πως το καταλαβες αυτο??? Απλως ειπε ενα παραπονο της για τους ανδρες. Ενα παραπονο που πολλες γυναικες το εχουν.
    Δεν σημενει οτι εχει υψηλα στανταρ

Φαίνεται να είναι επιλεκτική σε σημείο που οι πλειοψηφεία των ανδρών που την προσεγγίζουν δεν την ελκύουν ενώ οι πλειοψηφία των ανδρών που την ελκύουν δεν την προσεγγίζουν, επομένως είναι λογικό ως ένα βαθμό να μην έχει βρει κάτι ακόμα.

Senior Member
    Φαίνεται να είναι επιλεκτική σε σημείο που οι πλειοψηφεία των ανδρών που την προσεγγίζουν δεν την ελκύουν ενώ οι πλειοψηφία των ανδρών που την ελκύουν δεν την προσεγγίζουν, επομένως είναι λογικό ως ένα βαθμό να μην έχει βρει κάτι ακόμα.
    ακομα και αν ειναι επιλεκτικη γιατι να μην επιλεξει εσενα??????

Φαντάζομαι για λόγο παρόμοιο γι αυτόν που δεν επέλεξε και τους άλλους.

Senior Member
    Φαντάζομαι για λόγο παρόμοιο γι αυτόν που δεν επέλεξε και τους άλλους.
    οι αλλοι της την επεσαν στη ψυχρσ και για σεξ μονο.η κοπελα δεν γουσταρη στο ετσι.θελει σταθερη και σοβαρη σχεση οπως και εσυ φανταζομε....
    αντε κανε καμια κινηση.μην προδικαζεις

Είπε πως σε όσους άρεσε δεν της άρεσαν και πως κάποιοι της φάνηκαν απελπισμένοι ενώ τα άτομα που της άρεσαν δεν την ήθελαν ή την ήθελαν μόνο για σεξ, δηλαδή κάτι που μόνο οι ελκυστικοί άνδρες με πολλές επιλογές και κατακτήσεις συνήθως κάνουν. Επίσης δεν νομίζω ο σκοπός της είναι να γνωρίσει άτομα από εδώ. Αν κάνω λάθος μπορεί να μου απαντήσει η ίδια αν θέλει.

Senior Member
    Είπε πως σε όσους άρεσε δεν της άρεσαν και πως κάποιοι της φάνηκαν απελπισμένοι ενώ τα άτομα που της άρεσαν δεν την ήθελαν ή την ήθελαν μόνο για σεξ, δηλαδή κάτι που μόνο οι ελκυστικοί άνδρες με πολλές επιλογές και κατακτήσεις συνήθως κάνουν. Επίσης δεν νομίζω ο σκοπός της είναι να γνωρίσει άτομα από εδώ. Αν κάνω λάθος μπορεί να μου απαντήσει η ίδια αν θέλει.
    θα το συζηταμε για πολυ ακομα κυπριακο θεμα το εχουμε κανει.
    και να ηθελε η κοπελα τοση ωρα που το συζηταμε σιγουρα ξενερωσε και με το δικιο της

Αν δεν ήθελε συζήτηση πάνω στο θέμα δεν θα είχε ανοίξει το thread φαντάζομαι. Forum υποστήριξης είναι όχι tinder για να "ξενερώσει".

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast