Τελικα τι φταιει? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 115
    Senior Member
    Quote Originally Posted by agnostosgnostos View Post
    Υπέθεσα πως σπούδασες Αθήνα.
    Η Αθηνα δεν εχει μονο μια σχολη ψυχολογιας.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by makis1984 View Post
    Σε πειραζει ο agnostos κοπελα μου; Ή θελουμε να μας πειραξει και δεν...εχω μπερδευτει%#=%#_#&
    Και να ηθελα δεν θα την επεφτα κατευθειαν σε εναν αγνωστο που ουτως η αλλως εχει ξεκαθαρισει οτι δεν θελει :)

Το ξέρω, απλά κατευθείαν πήγε το μυαλό μου σε μία συγκεριμένη.

Senior Member
    Πλακα κανω βρε συ. Ποσο μαλλον απο ενα φορουμ υποστηριξης.Λογικο.... εκτος αν δεν αναζητουμε κατι λογικο.

makis1984 έχεις κάτι να προτείνεις σχετικά με αυτό που είπα ή πιστεύεις πως είναι όντως ακατόρθωτο;

Senior Member
    Γινε πιο σαφης σε παρακαλω. Εχεις γραψει αρκετα και εχω μπερδευτει

Πως μπορώ να της γνωρίσω κάποιον στην δική της θέση, είτε διαδικτυακά είτε στήνοντας κάποια συνάντηση χωρίς όμως να εμπλακώ κατά πρόσωπο; Γνωστούς έχω κάτω τον 30 πολλούς.

Senior Member
    Με το ζορι να της κανεις γνωριμια; Αφου δεν θελει...

Καλώς λοιπόν.

Senior Member
    Με το ζορι να της κανεις γνωριμια; Αφου δεν θελει...
    Γνωριμιες θελω να κανω αλλα οχι με αυτον τον τροπο που ουτως η αλλως ειναι παραλογος.

Senior Member
    Μεσω φιλων ειναι ο καλυτερος τροπος. Και εσυ δεν θα νιωθεις αβολα και θα ανοιξει πιο ευκολα η συζητηση. Αν δεν εχουμε αυτην την επιλογη, παμε σε μερη που ανεβαζουμε τις πιαθνοτητες να γνωρισουμε καποιον.Καφε,μπαρ,γηπεδο...Τ ριτη επιλογη,τα χομπυ.Επιλεξε καποιο ομαδικη δραστηριοτητα.Τελος,εχουμε τα σοσιαλ μιντια. Απλος και συγχρονος τροπος .Ολοι μιλανε πιο ανετα πισω απο το πληκτρολογιο.. Τι αλλο...αυτα νομιζω. Σιγουρα τα ειπαν και αλλοι αυτα αλλ μι επαναληψη δεν βλαπτει.Επισης,δεν θα σας πει κανεις καποια μαγικη συνταγη ,ολοι και ολες αυτες τις μεθοδους χρησημοποιουν για να γνωριαουν καποιον.

Senior Member
    Μεσω φιλων ειναι ο καλυτερος τροπος. Και εσυ δεν θα νιωθεις αβολα και θα ανοιξει πιο ευκολα η συζητηση. Αν δεν εχουμε αυτην την επιλογη, παμε σε μερη που ανεβαζουμε τις πιαθνοτητες να γνωρισουμε καποιον.Καφε,μπαρ,γηπεδο...Τ ριτη επιλογη,τα χομπυ.Επιλεξε καποιο ομαδικη δραστηριοτητα.Τελος,εχουμε τα σοσιαλ μιντια. Απλος και συγχρονος τροπος .Ολοι μιλανε πιο ανετα πισω απο το πληκτρολογιο.. Τι αλλο...αυτα νομιζω. Σιγουρα τα ειπαν και αλλοι αυτα αλλ μι επαναληψη δεν βλαπτει.Επισης,δεν θα σας πει κανεις καποια μαγικη συνταγη ,ολοι και ολες αυτες τις μεθοδους χρησημοποιουν για να γνωριαουν καποιον.
    Σωστο σε βρισκω μεσω φιλων δεν πετυχε και πολυ καλα αλλα το παλευω!

Senior Member
    Να πω εδω οτι καλος μεν ο εσωτερικος κοσμος αλλα προσπαθουμε να μαστε και οσο το δυνατον πιο ελυστικοι. Για μενα το σημαντικο σε μια γυναικα ειναι να αποπνεει δροσια,ζωη. Αυτο πρεπει να φαινεται και εξωτερικα στην εμφανιση μας.Χαμογελο,ευθυμο προσωπο, κοινωνικοτητα. Τονιζε σημεια που σε ομορφαινουν, καλυψε αυτα που εξαιτιας τους χανεις ποντους. Παρε μια δευτερη γνωμη για το ντυσιμο,μεικ απ.Χαζα αυτα ισως που λεω αλλα μοορει να κανουν τη διαφορα και να " αναγκασουν" καποιον να σε πλησιασει...

Senior Member
    Να πω εδω οτι καλος μεν ο εσωτερικος κοσμος αλλα προσπαθουμε να μαστε και οσο το δυνατον πιο ελυστικοι. Για μενα το σημαντικο σε μια γυναικα ειναι να αποπνεει δροσια,ζωη. Αυτο πρεπει να φαινεται και εξωτερικα στην εμφανιση μας.Χαμογελο,ευθυμο προσωπο, κοινωνικοτητα. Τονιζε σημεια που σε ομορφαινουν, καλυψε αυτα που εξαιτιας τους χανεις ποντους. Παρε μια δευτερη γνωμη για το ντυσιμο,μεικ απ.Χαζα αυτα ισως που λεω αλλα μοορει να κανουν τη διαφορα και να " αναγκασουν" καποιον να σε πλησιασει...
    Ειμαι σε μια φαση του να βρω πως νιωθω εγω καλα με το ντυσιμο και ολα αυτα! Ευχαριστω πολυ!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by agnostosgnostos View Post
    Πως μπορώ να της γνωρίσω κάποιον στην δική της θέση, είτε διαδικτυακά είτε στήνοντας κάποια συνάντηση χωρίς όμως να εμπλακώ κατά πρόσωπο; Γνωστούς έχω κάτω τον 30 πολλούς.
    καλα βρε εγω προσπαθω να σε κανω να γνωρισεις τη κοπελα (που τοσες μερες μας λες οτι κανεις αμαν να κανεις σχεσει)και εσυ πας να τη πασαρης σε αλλον???
    μεχρι που η κοπελα σε ρωτησε ανοιχτα για ποιο λογο δεν θελεις να τη γνωρισεις.και εσυ απαντησες κατι για ταυτοτητα αν δεν κανω λαθος.
    τελικα οντως δεν θελεις να κανεις σχεσει αυτο καταλαβαινω εγω και αυτο αποδεικνυεις εσυ.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast