Results 31 to 45 of 61
Thread: Η ιστορία δεν έχει τέλος....
-
17-05-2008, 15:32 #31
ειχα καποιο προβλημα και βγηκαν μονο τα μισα απο οσα εχω γραψει
λοιπον ελεγα οτι σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να πεις στον κερατα οτι ειναι κερατας...θα σταματησει να σε σεβεται μετα και θα κανει χειροτερα απο σενα και στο φιναλε ειναι κριμα να τον πληγωσεις..αν ηταν αγορι σου απλα να ελεγα πες το οκ το πολυ πολυ να φυγει αλλα τωρα θα διαλυσεις γαμο και ειναι ασχημο..δεν γνωριζω τις πεποιθησεις σου αλλα θα προτεινα να πας σε εναν καλο πνευματικο η ψυχολογο για να εξιλεωθεις απο τις τυψεις(εαν εχεις βεβαια)και μετα σε παρακαλω να δεις καθαρα οτι μελλον δεν υπαρχει με τον νταβα γιατι περνανε τα χρονια περναει και η μπογια σου και θα καταληξεις μονη και πρεζονι...και ειναι κριμα..
κοιτα αν σφιξει πολυ το σκοινι πες στον συζυγο οτι σε ξαναενοχλει ο νταβας αλλα μην σου επαναλαμβανω πεις οτι εκανες σεξ μαζι του γιατι μετα παει να ξερεις...και προσπαθησε να κοψεις δεν εισαι χαζη ξερεις οτι μπορεις να το κανεις στο φιναλε καλεσε αστυνομια πες για παρενοχλησεις...ολοι κοβουν οταν πραγματικα το θελουν
δεν ειναι και ο Τζακ ο Αντεροβγαλτης ενας κακομοιρος νταβας ειναι με κτητικες τασεις και ανασφαλειες ειναι απο οτι καταλαβα και σε παρακαλω σταματα να το παιζεις θυμα γιατι την γουσταρες την κατασταση ..τωρα σταματα το γιατι θα χασεις τον καλο αν συνεχισεις ...φιλικα
- 17-05-2008, 16:18 #32
ENIGMA, σ\'ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Κοιτάζοντας το, επιφανειακά έχεις δίκιο που σκέφτεσαι έτσι. Μ\'έκανες να καταλάβω πόσο μαζόχας είμαι και την βρίσκω με αυτά που συμβαίνουν στην ζωή μου! Τέτοιο excitement...τι να σου πω δηλ. !!!!!
Παρόλα αυτά κάθε γνώμη σεβαστή.
Ευχαριστώ για τον χρόνο που διέθεσες να διαβάσεις και να ασχοληθείς μαζί μου. Να\'σαι καλά.
17-05-2008, 16:57 #33
με συχωρεις βρε κοπελα μου αλλα μονοι μας δεν διαλεγουμε την τυχη μας? ειπα κατι τοσο κακο?
και σου ξαναλεω εαν θελεις να τον αποφυγεις αυτο γινεται και το ξερεις πολυ καλα..δεν ειμαι ατομο που χαιδευω τα αυτι ατον αλλο οταν βεβαια αφορον τετοια αδιεξοδα..θα μιλησω συμπονετικα σε κατι που δεν το ελεγχουμε πχ σε φοβια η βιασμους η κατι αλλο αλλα βρε κοπελα μου αυτο ειναι κατι καθαρα που εξαρταται απο σενα ΚΑΙ ΜΟΝΟ..ολοι οι ανθρωποι κανουμε λαθη και εγω μπορει να εκανα και παραπανω απο ολους αλλα συγνωμη που στα ειπα ωμα αλλα ετσι ειναι η ζωη ωμη..και στο φιναλε δεν σε ξερω και δεν εχω προηγουμενα μαζι σου απλα μιλαω χωρις να βαζω σιροπια..εφοσον ζητησες γνωμες και εχουμε δημοκρατια εκφερω την αποψη μου χωρις να σε ειρωνευομαι..απο κει και περα σου ξαναλεω μην πληγωσεις τον ανδρα σου αν τον αγαπας και δεν θελεις να τον χασεις κανε την παπια για τον νταβατζη και αν χρειαστει καλεσε την ασφαλεια και μην ανησυχεις ο ανδρας σου εσενα θα πιστεψει οχι τον αληταρα..απο κει και περα εξυπνη φαινεσαι και δεν νομιζω να θελεις να ξαναπας πισω..και ειλικρινα αν δεν ασχολεισαι με την θρησκεια σου λεω οτι ενας καλος πνευματικος αξιζει οσο 100 ψυχολογους και ειναι και τσαμπα ο καημενος δεν χανεις τιποτα να πας να τυ μιλησεις και θα παθεις πλακα με αυτα που θα σου πει η Εκκλησια δεν πυροβολαει ουτε κρινει κανεναν δινει απλα λυσεις αν βεβαια πετυχεις καποιον καλο δεν ξερω σε ποια πολη εισαι να σου προτεινω καποιον αλλα θελει ψαξιμο..
17-05-2008, 17:10 #34
Ευχαριστώ και πάλι για την ανταπόκριση! Ούτε εμένα αρέσει να μου χαίδεύουν τα αυτιά και σαφώς δεν ζητώ κάτι τέτοιο...από ΚΑΝΕΝΑΝ και ειδικά από ανθρώπους που δεν με ξέρουν! Πήρα την πρωτοβουλία να βάλω post με την ιστορία μου, όχι για να ακούσω αυτά που μ\'αρέσουν ...αλλά για μια γνώμη αντικειμενική. Δεν μ\'αρέσει να πληγώνομαι και πόσο μάλλον να πληγώνω...ειδικά ανθρώπους που αγαπάω!!!!
\'Εχω σχέση με την θρησκεία...αλλά ΟΧΙ για άφεση αμαρτιών , αλλά γιατί θέλω να πιστεύω...όσο μου το επιτρέπουν τα βιώματα και οι εμπειρίες μου! Γιατί ΝΑΙ σε πολλά προκαλούμε εμείς την μοίρα μας ...αλλά σε κάποια άλλα... απλά συμβαίνουν χωρίς να τα επιλέξουμε!
17-05-2008, 17:17 #35
ENIGMA....γιατί τόσο μένος?
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και την έχω καταθέσει την άποψη μου, αλλά με το να της τα χώνεις τόσο χοντρά, δε νομίζω ότι τη βοηθάς.
Μ@@@ς έχουμε κάνει όλοι στη ζωή μας, άλλοι μικρές, άλλοι μεγαλύτερες.
Και όσο για την εκκλησία, ένας καλός πνευματικός είναι τοσο σπάνιος, όσο το νερό στην Αφρική...
17-05-2008, 17:25 #36
οκ συμφωνω οτι μιλησα αποτομα στην κοπελουδα μας αλλα καμια φορα βλεπω οτι ετσι λειτουργουν καμια φορα καλυτερα τα πραγματα..και σιγουρα την καταλαβαινω και την λυπαμαι αλλα θελει και λιγο δυναμισμο αυτη η κατασταση δεν λυνεται ετσι...επι την ευκαιρια εχεις βαλει μσν που να λειτουργει?σου εξεφρασα και παλαιοτερα την επιθυμια να σε γνωρισω και περα απο το πσιχολοτζι γιατι σε θεωρω πολυ αξιολογη κοπελα..
Οσο για σενα κοπελια μου ηρεμησε δεν θελησα να σε προσβαλω σε κανενα επιπεδο και ειναι πολυ καλο το οτι πιστευεις στα θεια..θελω να σε βοηθησω ειλικρινα και αν μπορω να το κανω θα το κανω ειμαι ατομο των πραξεων δεν παρηγορω τον αλλον με μαλακολογα και ολα θα πανε καλα και τετοιες παπαριες..τιποτα δεν θα παει καλα αν δεν το αλλαξεις εσυ..δωσε μου το τηλ του μαγκα και αν σε ξαναενοχλησει να μου γραψεις...
Εχω τον τροπο μου να στο πω αλλιως αν θελεις να ξεμπλεξεις ειμαι στην διαθεση σου αλλιως καλα ξεμπερδεματα...
17-05-2008, 17:27 #37
Originally posted by Θεοφανία
ENIGMA....γιατί τόσο μένος?
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και την έχω καταθέσει την άποψη μου, αλλά με το να της τα χώνεις τόσο χοντρά, δε νομίζω ότι τη βοηθάς.
Μ@@@ς έχουμε κάνει όλοι στη ζωή μας, άλλοι μικρές, άλλοι μεγαλύτερες.
Και όσο για την εκκλησία, ένας καλός πνευματικός είναι τοσο σπάνιος, όσο το νερό στην Αφρική...
ΟΧΙ, δεν με πειράζει που μου τα \"χώνει\"...είναι η γνώμη του, όπως κι εσύ Θεοφανία έχεις την δικιά σου.
17-05-2008, 17:29 #38
Μαυρη μαργαριτα πες μου ειλικρινα θελεις να απαλαγεις απο τον Μπουγα? ναι η ου?
Αν ναι να σου στειλω τα στοιχεια μου να με παρεις και να δρασω να κανω κατι για τον συναθρωπο βρε αδερφε χωρις αλλες ιστοριες...
17-05-2008, 17:30 #39
ENIGMA....έχω μσν, πιστεύω ότι βγαίνει στο προφίλ.
Δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει κανείς τη φίλη μας, ή να το πάρει απόφαση μόνη της και να τη λύσει την κατάσταση δυναμικά.
17-05-2008, 17:30 #40
Originally posted by ENIGMA
σιγουρα την καταλαβαινω και την λυπαμαι <-------- ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ\'ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟΖΗΤΩ ΤΗΝ ΛΥΠΗΣΗ!!!!
αλλα θελει και λιγο δυναμισμο αυτη η κατασταση δεν λυνεται ετσι...
.δωσε μου το τηλ του μαγκα και αν σε ξαναενοχλησει να μου γραψεις... <----------ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Εχω τον τροπο μου να στο πω αλλιως αν θελεις να ξεμπλεξεις ειμαι στην διαθεση σου αλλιως καλα ξεμπερδεματα...
17-05-2008, 17:34 #41
Μαυρη μαργαριτα πες μου ειλικρινα θελεις να απαλαγεις απο τον Μπουγα? ναι η ου?
Αν ναι να σου στειλω τα στοιχεια μου να με παρεις και να δρασω να κανω κατι για τον συναθρωπο βρε αδερφε χωρις αλλες ιστοριες...
Ευχαριστώ ξανά για το ¨ενδιαφέρον\" ..... αλλά πραγματικά δεν είσαι σε θέση να βοηθήσεις μ\'αυτόν το τρόπο....δοκιμασμένη συνταγή!
17-05-2008, 17:35 #42
δεν εννοησα τον οικτο φιλτατη μαυρομαργαριτα...αλλιως το εννοω αλλα οκ..Σιγουρη καποιοι ανθρωποι ειναι πιο αδυναμοι χαρακτηρες απο τους αλλους δεκτο αυτο..εκεινοι την ωρα χρειαζεσαι ατομα διπλα σου λιγο πιο δυναμικα να σε βοηθησουν με την λιποψυχια που εχεις τωρα..εμεις εδω ειμαστε ολοι μια παρεα καποιοι γνωριζοματε και καποιοι οχι..το σιγουρο ειναι οτι ολοι νοιαζομαστε για ολους..πες μου να με βοηθησεις να καταλαβω τι απο ολα δεν ισχυει απο αυτα που σου ειπα στο πρωτο μηνυμα να το συζητησουμε δημοσια..
17-05-2008, 17:41 #43
δεν εννοησα τον οικτο φιλτατη μαυρομαργαριτα...αλλιως το εννοω αλλα οκ..Σιγουρη καποιοι ανθρωποι ειναι πιο αδυναμοι χαρακτηρες απο τους αλλους δεκτο αυτο..εκεινοι την ωρα χρειαζεσαι ατομα διπλα σου λιγο πιο δυναμικα να σε βοηθησουν με την λιποψυχια που εχεις τωρα..εμεις εδω ειμαστε ολοι μια παρεα καποιοι γνωριζοματε και καποιοι οχι..το σιγουρο ειναι οτι ολοι νοιαζομαστε για ολους..πες μου να με βοηθησεις να καταλαβω τι απο ολα δεν ισχυει απο αυτα που σου ειπα στο πρωτο μηνυμα να το συζητησουμε δημοσια..
17-05-2008, 17:44 #44
οκ χαιρομαι που εχεις καθοδηγηση λοιπον το μονο που εχω πλεον να σου πω ειναι μια μεγαλη συγνωμη αν σε στεναχωρησα και καλα ξεμπερδεματα πραγματικα...καλη σου μερα
17-05-2008, 17:53 #45
οκ χαιρομαι που εχεις καθοδηγηση λοιπον το μονο που εχω πλεον να σου πω ειναι μια μεγαλη συγνωμη αν σε στεναχωρησα και καλα ξεμπερδεματα πραγματικα...καλη σου μερα
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή